Stjerneportalen

Add Review
Girl Phone Number
Link to ad girl
Your Name/Nickname
Comments. Don’t write real names, addresses or health issues. *
Ekte bilder
Stemmer bildene med virkeligheten?
Holder avtaler
En time avtalt er ikke 30 minutter
Renslighet
Lukter hun godt?
Kropp
Generelt utseende uavhengig av bilder
Tranghet
Er vagina trang?
Oppførsel
Er hun robot eller har hun innlevelse?
Generell vurdering
Verdt penga?
  • 11.04.2021
    juqwmyxu

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Har besøkt denne dama mange ganger, hun er dessidert den peneste og diggeste jeg har pult, kjempe deilig fitte, fin å se på, god å pule, våt og klar for kuk, elsker att hun ikke er kjempe trang, har veldig stort stell, så er en fryd å knulle en dame som klarer å ta hele kølla. Har aldri brukt kondom hos henne, og hun elsker å bli fylt med sæd. Tror aldri jeg har kommet så mye inn i en dame noen gang. Har besøkt henne 5-6 ganger, og jeg skal besøke henne minst 20 ganger til! Anbefales virkelig om du vil knulle ei som kunne vært pornostjerne.
  • 10.04.2021
    ycltsbdmyh

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    SVINDEL!

    Tilsynelatende enkelt å avtale tid. Hun kom, men forsinket. Brukte parykk og opptatt av alt utenom det vi hadde avtalt. Gikk på do og kom tilbake. Litt kos, så måtte hun på do igjen - da hørte jeg det smekket det i utgangsdøra og hun stakk.

    Ikke barbert og sur mus. Bare å styre unna.
    Erfaring fra drøyt 2 år siden.
  • 05.04.2021
    farlqgfgi

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Jaya. Avtalte 69..knull 30 min..OK.til svar. Når jeg kom på tiden.var det mas om att tjenesten kostet 2000.kr. Det jeg skulle betale var bare et runk. Viste mld. Ok.guffet på. Kunne ikke vente til jeg kom i fitta. Runket meg tom å ute før 15.min.var ikke pen..feit. Det dårligste service jeg har fått.
  • 25.03.2021
    rbgotqvd

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Dette var trasige greier, betalte for 1 time(2000kr) etter 15 minutter ville hun bli ferdig, klaget på at det tok for lang tid, fikk nesten ikke røre noen ting. Mulig hun er flink til å massere men escorte delen den er elendig.
  • 23.03.2021
    yqxfohcrkw

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Går under norske Mia. Snakker norsk, men ser ut som en sigøyner. Var drita full og fitta hennes stinket. Tar 4k for en time, verdt max 500. Veldig skuffet
  • 18.03.2021
    ebgacssoqd

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Sissel er en fantastisk jente. Jordnær, ikke noe tull med det ene eller andre. En sexy jente med myke deilige former, store ekte pupper, deilig fitte, som smaker og lukter godt, og for ikke å glemme den deilige og trange rompa hennes. Hun er utrolig flink med det hun gjør, men om jeg skal trekke frem mine favoritter, må det være kyssingen, sugingen og rompesexen. Hun har en egen evne til å få meg til å slappe av. Behandler du henne fint er hun utrolig snill. Innen for hennes grenser er det ikke et nei å få. Nå gleder jeg meg bare til neste besøk hos favorittjenta mi.
  • 14.03.2021
    ctzgrpnbnv

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger


    SÅ fikk jeg nok av formaninger fra Raymond og giudene vet hva. Jeg måtte knulle og jeg valgte det trygge og hva som gir meg den beste opplevelsen. Marie med sine nye digre deilige pupper leverte som alltid.

    For meg er det alltid en fryd å knulle Marie og å knulle henne mellom puppene er en fryd. Jeg skal tilbake ved en sende anledning. Så snart som mulig.
  • 14.03.2021
    izmbbpeydy

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Hyggelig og i møte kommende dame. Høy og flott selv om bildene nok ikke er helt nye. Pratsom og det gjør det trivelig og behagelig. Berøring vennlig i motsetning til andre Dominaer. Fikk føle mye av utstyret hennes og det var spennende og artig. Var ikke så nøye på tida.
  • 09.03.2021
    ufvbyztgm

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Når jeg besøkte denne dama så spurte jeg henne om jeg kunne binde henne fast i senga og bruke ho skikkelig. Vi blei enige om prisen og jeg hadde det kjempegøy. Ho var med på alt jeg ønska meg og det var ikke lite. Løp og kjøp.
  • 06.03.2021
    esasmwtrdg

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Har ikke prøvd, men for et år eller to siden var det en annen annonse som brukte de samme bildene. Den annonsen ble rapportert som svindel av to personer på denne siden.
  • 22.02.2021
    fzygzslaix

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    4000 for en time.
    Ingen i dette yrket er verdt den prisen.
  • 21.02.2021
    iwwbivqhql

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Det siste året har utvalget av eskorter i Kristiansand vært heller kleint, dog med et par unntak. Jeg oppfattet at "Seng" tilbød massasje med happy ending i form av sex. I tillegg var prisen for 1 time absolutt rimelig i forhold andre.
    Jeg møtte henne tidlig på formiddagen, antakelig som første kunde i byen. Nå er ikke bildene i annonsen spesielt informerende, men jeg tviler vel på at bildene er hennes.
    Jeg fikk en god massasje som ble avsluttet med sex. Da hun tredde seg ned på meg kom det et deilig stønn fra henne. Etter et deilig ble det hele avsluttet med doggy. Kan egentlig ikke si annet enn at jeg er strålende fornøyd med den lille timen jeg fikk.
    Jeg ser at det er flere som har vært på besøk hos denne damen og gitt sine innspill. Lurer kanskje litt på hva man forventer når man besøker en "massør"......
  • 21.02.2021
    flpbmvdeqr

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Jeg opplevde det samme som forrige anmelder. Var enig om 1000 for 69 å.knull. 20 min. Var opptatt om jeg kunne komme på den tiden. Sugde i voldsomt tempo ,prøvde vel å bli ferdig fort.da jeg knullet var det har du kommet 2 ganger .så ville hun ikke mer.ville runde meg ferdig.harhent. Rush.rush. feit fitta langt inn mellom fete lår,ett bløtt smørstykke hadde vært like bra..
  • 20.02.2021
    snfhopewby

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Seng.er rush..ingen innlevelse.opptatt av yt du kommer fortes mulig..Harhent suging å dunking. Hun var tykk å rund.ett dårlig møte.
  • 18.02.2021
    hvnrygcmin

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Hvorfor i all verden er denne profilen fortsatt her? Besøkte henne engang og hun var ikke i nærheten av hu i bildet. Tjenestene var elendige og klagde på ting, ødela lysten, dro etter kun 20 min.
  • 17.02.2021
    gtiprhazuw

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Wow. Skjønner godt hvorfor hun har fått så mye skryt. Kjempesøt og sjarmerende jente, veldig grei kommunikasjon. Helt fantastisk BJ. Kan enkelt og greit si at hun anbefales på det aller varmeste.
  • 11.02.2021
    tdksldfttb

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Tok kontakt med oss Pimripay idag for å få massasje, blir stiv i muskler og ledd i denne kulda. Jeg ble møtt av en smilende flott dame. Avtalte massasje i 2 timer med B2B. Massasjen var bare helt utrolig fantastisk. Jeg kom inn med stive muskler. Gikk ut som en ny mann. Jeg anbefaler på det sterkeste dette stedet. Pimripay gjør en fantastisk god jobb. Jeg kommer garantert tilbake.
  • 11.02.2021
    zjnicbxvxq

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Nettopp kommet hjem etter en fantastisk massasje. Dette er den beste jeg har hatt, uten tvil!
    Net er en fantastisk nydelig dama.
    Dette kunne hun virkelig.
    Anbefales på de varmeste.
    Ser deg definitift igjen 😃😘
  • 11.02.2021
    zjnicbxvxq

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Traff denne mørke skjønnheten i dag. Tok kontakt med henne på WhatsApp for 2 dager siden, angrer ikke på att jeg møtte denne flotte skjønnheten. Det var en sykt sexy dame. Kroppen hennes er helt vanvittig deilig. Store naturlige pupper og myk stor rumpe. Kysser helt utrolig godt. Det ble to runder og hyggelig prat mellom. Jenta er hyggelig og veldig snill. Kan virkelig anbefale denne eksotiske skjønnheten.
  • 07.02.2021
    gcluacoave

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Overkåt bestemte jeg meg endelig for å besøke Berenice, har vært fristet mange ganger på grunn av de litt "dirty" tilbakemeldingene hun har fått. Jeg er hektet på kåte eldre damer med naturlige hengepupper - og hun skuffet ikke. Hun møtte meg med et vennlig smil i en svært kledelig top/korsett med strømper og høye hæler. Jeg fekk umiddelbart lyst til å kose med puppene og sugde dei flotte lange vortene stive og hard. Kjente på fitta mens jeg la pengene på bordet, vått og varmt. Rask dusj før vi kom oss inn på rommet der jeg la meg på rygg med dundrende hard ereksjon. Fra skaperens side er jeg utstyrt med litt ekstra redskap og det var tydelig at hun likte det... holdt rundt kuken med begge hender og smilte. Jeg ba henne sette seg på meg med trusa på og puppene hengende ut av bh´n. Kjente fitta var varm og glatt gjennom trusa før det virkelig begynte å renne squirt!! Masse over låra og magen min! Holdt ikke ut lengre og vippet trusa til side og kjørte kuken dypt og hardt inn i bunnen av henne. Ekstremt kåt dame som virkelig elsker det hun gjør, jeg spurte om jeg kunne fylle fitte med sperm i det jeg var i ferd med å komme og det var greit. Ta godt vare på denne gode dama
  • 02.02.2021
    hrykplfume

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Måtte bare møte Carlotta igjen, liker godt denne modne damen. Kunne vært bedre bilder på profilen bilde 8 stemmer godt o bildet på WhatsApp profil er av henne,ho er ikke fra Belgia men det betyr ikke nødvendigvis noe, ihvertfall ikke for meg. Det var et bra møte og vi koste oss mye, ho smaker godt, kysser som en riktig kjæreste, var veldig god til å suge, og sexen var veldig god,ho gir av seg selv og har få grenser. Hun visste hva hun gjorde og med det så ble det bare enda bedre. Det var lett i å komme kontakt med henne og kommunikasjonen gikk bra. Hun er veldig smilende, boblende og glad og vil ta godt vare på deg. Anbefales!😘😘
  • 31.01.2021
    rvxkvwxvkg

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Det var et bra møte og vi koste oss mye. Hun var veldig god til å suge, og sexen var veldig god. Hun visste hva hun gjorde og med det så ble det bare enda bedre. Det var lett i å komme kontakt med henne og kommunikasjonen gikk bra. Hun er veldig smilende og glad og vil ta godt vare på deg. Anbefales!
  • 31.01.2021
    lrvaudrnv

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Har møtt denne skjønnheten flere ganger nå, så jeg syns hun fortjener en anmeldelse.
    Ble møtt av en nydelig dame med nydelig smil da jeg kom til leiligheten hennes.
    Ble litt satt ut av hvor pen hun var, ble til at jeg bare ble stående å stirre på henne.

    Denne damen er verdt et besøk, sjarmerende, sexy kropp og deilige pupper.
    En ren nytelse å tilbringe tid sammen med.
    Hun gjør alt for at du skal ha det godt.

    I tillegg gir hun veldig god massasje som virkelig får deg til å slappe av.
    Vel verdt et besøk!!
  • 25.01.2021
    egtekdctav

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Besøkte Ina BBW for en koselig stund for en tid tilbake hjemme hos henne ,ja ho er akkurat som på bildene. Stor,deilig sexy, BBW Dame fra F innmark.
    Begynte med en dusj sammen og etterpå var det inn på soverommet,vi kosa og💋 kysset og etter en stund lå vi i 69 hvor jeg slikka den våte deillige fitta hennes, ho vart ekstra våt, Så tok jeg ho i misjonærer først uten kondom. Ho var trang og god så jeg brukte ikke lang tid før jeg kom inni ho.Kosa oss en god stund før det vart klart for runde 2, fekk ho til å ri meg, det var skikkelig deilig med dei store puppene svingende, heilt utrolig godt, ho rei og stønnet, tror ho likte det godt,jeg holdt ikke så lenge før ladning nr 2 vart fyrt av inne i den deilige fitta hennes. Deillig å se det renne ned på senga.
    Vart en lengre pause hvor vi koste og pratet om løst og fast,etter en god stund greide ho å suge kukken opp til full stå igjen og jeg spurte om å få knulle henne i rumpa, det var greit, brukte godt med glidemiddel så den kom greit inn, det var helt utrolig godt å knulle henne i rumpa, ho tok spruten over puppene og i ansiktet, wow for en dame.
    Deillig treff var hos henne i nesten 3 timer . Ho gikk på P piller sa ho så alt var under kontroll.
    Takk for møtet min deillige BBW dame, jeg kommer tilbake. hilsen Trøndern69 😘
  • 22.01.2021
    snrrgteijf

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Donald Mur er besøkt igjen.kyss å klem. Ekte GFE. GJENSYNSGLEDE. Ser ikke på klokka. Smaker godt. Jan
  • 21.01.2021
    rgoyjhfckk

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Dette er en jente som er med på det meste. Tar kuken i rompa og suger deg etterpå eller du kan stikke den i fitta i stedet. Hun er også med på litt tøff behandling. Trang fitte og rompe. Om du vil bruke frakk eller ikke er opp til deg. Ikke noe ekstra for det, ellers rimelige priser. Tar ekstra for spesielle fetisjer. Parkering i kjeller i blokka hun bor i. Enkelt å finne fram.
  • 04.01.2021
    zghsnznpjj

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Herlig jente som bare elsker å suge, røff deep throating, trang og deilig anal og hun elsker å kline.
    Var utrolig sexy i lårhøye røde lakk støvler. Etter masse klining deep throuting og anal sex, gikk vi inn i dusjen hvor jeg tisset over hele jenta og i munnen på ho og avsluttet med masse klining vil gjærne treffe dama igjen for mere deilig kinky sex❤
  • 03.01.2021
    beealizjh

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Jeg er ikke den mest erfarne fyren når det gjelder denne virksomheten. Men jeg vil si at denne kvinnen er en skatt. Jeg har ikke sett en rumpe som er bra NOENSINNE. Jeg er i eldre kvinne som gjorde denne opplevelsen enda bedre. Oh og mer ting OWO er noe jeg vil anbefale til enhver fyr som liker denne tjenesten, jeg vil ikke si mer, jeg vil dere oppleve det selv.

    Isabel Jeg sees snart. Helt sikkert.

    Takk 😊
  • 02.01.2021
    ejvxdklgzk

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    I have attached my met Mrs Julia today for the first, but it will not be the last time. An amazing and very friendly, gorgeous and sexy lady I hope to visit again. Her pussy tasted so good and her juice is so sweet and delicious. Thank you so much for the wonderful time we spent together. I enjoyed every minute.
  • 01.01.2021
    ejvxdklgzk

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    I meet this lovely girl for a 2 hours meeting. She received me with a lovely underwear and with a lovely beautiful smile.
    She gave me an absolutely perfect GFE!!
    I could really be her boyfriend, because she is so beautiful and lovely.
    I didn't know it was possible to feel this good!! She is a very good kisser!
    I will definetly meet her again when I have the chance.
  • 01.01.2021
    zgdwngmuly

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Dette var en helt utrolig opplevelse. Sine er veldig profesjonell og dyktig, og ikke minst ekstremt vennlig og lett å snakke med. Treffet var incall og leiligheten var sentralt plassert og lett tilgjengelig. Det hele begynte med en dusj og så en lapdance for å bryte isen og slappe av. Sine er uten tvil en av de beste eskortene jeg har truffet, og så lenge du er en gentleman kommer du til å nyte tiden med henne. Anbefales på det sterkeste
  • 01.01.2021
    zgdwngmuly

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    In seeing Julia I got the the best New year's present ever ! The way I was greeted, taken care of and made to relax was beyond my wildest dreams. My entire body and soul was given a treatment of this sensual and externally sexy woman. I am so glad I was given the opportunity and privilege to be granted a date and I will humbly ask for a new date as soon as I am close to Oslo again.
    I do hope I will have the chance of meeting you Julia soon in 2021
    Thank you for showing an older man what a woman's touch REALLY can do.
  • 26.12.2020
    kllfedzjwz

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Måtte bare ha litt julesex idag. Da jeg har en forkjærlighet for modne damer tok jeg kontakt med Berenice,. Tok en dusj sammen og koste oss mye i dusjen. Hun var veldig god til å suge,smaker og lukter godt, og sexen var veldig god. Hun visste hva hun gjorde og med det så ble det bare enda bedre. Det var lett i å komme kontakt med henne og kommunikasjonen gikk bra. Hun er veldig smilende og glad og vil ta godt vare på deg. Anbefales!
    👍
  • 25.12.2020
    ermsokvveo

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Var og besøkte denne skjønne modne damen Carlotta i dag .Startet med en dusj sammen Fikk en god massasje i dusjen. Hun er veldig god til å suge uten , og sexen var veldig god,prøver flere stillinger og hun gir av seg selv, hva vi ellers gjorde blir mellom oss,men det vart 2 runder med hælig god sex, var heilt tømt når jeg dro hjem . Hun visste hva hun gjorde og med det så ble det bare enda bedre. Det var lett i å komme kontakt med henne og kommunikasjon med henne er ok,
    og hva vi ellers gjorde blir mellom oss.Når jeg dro følte jeg skikkelig uthvilt og avslappet.
    Hun er en meget pen dame og flott moden kropp fine ok pupper. Smaker og lukter godt. Skal garantert tilbake senere.
  • 22.12.2020
    tmsbuxtmwx

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Norske Anita er den samme som Nikita91. Ikke noe wow faktor. Virket helt uinteressert under møte. Bortkastet.
  • 17.12.2020
    anuqvmyho

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Anneli er den sexy og deilige voksne nabodamen som du fantaserer om hver gang du ser henne og treffer henne. Et sexy og pent ansikt, litt kinky ansiktsutrykk, en deilig sexy kropp med herlige, deilige former, romper og lår og pupper som setter fantasien i sving ;-) Utrolig hyggelig dame, lett å tilbringe tid med, og leverer til tusenogen i senga, eller utenfor. Utrolig kosete og kåt og leken. Blitt noen treff med henne, og det er hevet over enhver tvil at jeg skal treffe henne igjen, om ikke så altfor lenge ;-)
  • 11.12.2020
    hgmsitpftr

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Hadde gleden av å la denne herlige dama holde meg med selskap en time eller to i kveld. Veldig bra. Deilige pupper og deilig fitte. Fantastisk dame som vet hva hun driver med, absolutt å anbefale. Gleder meg til neste gang.
  • 11.12.2020
    hgmsitpftr

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Soffy er en fantastisk snygg och läcker kvinna, träffade henne i två timmar och betalade extra för att få spruta henne i fittan och i munnen. Bättre kvinna på att suga kuk finns inte, sög underbart djupt och var bra på att ta emot stora satser sperma. Hennes fitta är våt och trång, kan ta emot stort och helt underbar att knulla. Kommer absolut träffa henne igen.
  • 10.12.2020
    zemwnsorsk

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Er helt enig med xeomhnliyt, Sissel er en perle. Kan virke litt sjenert når du møter henne. Men det er borte når du ligger i senga hennes. Blid, trivelig, lett å snakke med og får deg til å slappe av. Holder alle avtaler. Ikke noe tull. Enkelt å gjøre avtale med. Fantastisk til å kysse og suge. Virkelig en opplevelse. Har også en myk og flott rompe, som det er deilig å klaske mot, når man knuller henne i rompa. Store, deilige og ekte pupper. Spør du om noe som ikke står på menyen hennes, er svaret veldig ofte ja, det kan vi prøve. Så lenge det er innenfor hennes komfortsone. Respekter henne om hun skulle si nei. Mener at prisen hun tar er rimelig med tanke på tjenester og hennes kvaliteter på tjenester og jenta. Min oppfordring er at vi må ta veldig godt vare på henne. Hun er bare fantastisk.
  • 09.12.2020
    xeomhnliyt

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Møtte denne fantastiske flotte jenta i dag, hun virket litt forsiktig, men for en dame Sissel er. Hun var virkelig god til å kysse, var veldig god til OWO . Jeg er helt enig med de andre her, virkelig verd pengene. Ingen stress, ingen mobil som ringte hele tiden osv. Kan tenke meg at dette er en av de beste eskorte jenta i Norge. Vil gjerne møte deg igjen, you are simply the best, Sissel.
  • 07.12.2020
    yqcdizhqfv

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Da fikk jeg tid til noen timer i kveld hos min, favoritt elskerinne Marie ❤. Blei møtt i døra av Marie, bare i ført strømper og en tynn gjennomsiktig kjole, fekk eit skikkelig dypt tungekyss før det bar det rett i dusjen. Når jeg var ferdig i dusjen var Marie klar og forførende, fikk en digg lapp dance , før jeg fikk tatt av henne kjolen . Og smakt på den deilig våte musa hennes. Så var det min tur , til å få en himmelsk blow jobb . Å dette er noe denne dama kan, så var det tur får få knullet den deilig våte trange musa hennes . Hva kan jeg si var vel ikke ,en plass i lelighet vi ikke hadde oss. Må si det er terapi å få kommer til deg, ikke bare får kosen . Men samtalene vi har under og etterpå. Når noen kommer litt under huden din, ser de virkelig hvor flott dame du er på innsiden som utsiden. Så tak i for noen helt fantastiske timer . Og jeg kommer en tur ,til uka igjen, Marie blir julegave til meg selv i år. Så gutter behandle denne dama med respekt , finnes ikke mange av henner her ❤😘
  • 07.12.2020
    wsytcrhod

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Helene er en meget sexy dame som vet å tilfredsstille en mann! Alltid god service hos Norske Helene. Har besøkt henne flere ganger. Trygt og fantastisk hver gang. Hun ser veldig bra ut,store pupper og ei naturlig våt fitte som smaker godt. Gleder meg til å se henne igjen.😊
  • 07.12.2020
    lsyczrwqvm

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Møtte Berenice i en koselig leilighet sentralt og med enkel adkomst i Oslo Hun snakket bra engelsk og var veldig grei å snakke me. Hun er en moden dame med modne fine former. Åpnet døren i sexy undertøy og var hyggelig fra første til siste sekund uten å stress med tiden. Hun var ren og pen og smakte deilig, treffer henne gjerne igjen om muligheten byr seg.Hva vi gjorde blir mellom oss. Det vart tid til 2 deilige runder med deilig sex, ho har en fin fitte som som suger deg tom. Skal møte Berenice igjen neste gang jeg besøk😊
  • 29.11.2020
    pzhybiknmf

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    For å bevise at jeg og anmeldelsen er ekte.

    Diego Maradona har forlatt oss å spiller nå med St. Peter.

    Så var det super sexy Marie igjen. Bare for porno til at jeg kan la være. Selv i disse tider.

    Når det er sagt så hadde hun på det tørre at hun var testet og funnet negativ og jeg selv hadde også testet meg noen dager før og også funnet negativ. Og ellers så hadde Marie tilgjengelig håndsprit og det er rent og ryddig.

    At det er rent og ryddig skader definitivt ikke og jeg opplever det alltid som rent og ryddig når jeg besøker Marie.

    Til tross for negative tester ble jeg og Marie enige om at vi helst skulle unngå for mye face to face. Derfor ble det for det meste å knulle Marie i dogg, men med den rå porno rumpa hun har så kan jeg leve med det. Og når jeg i tillegg fikk knulle Marie analt så går det ikke Ann å være nærmere himmelen.

    Som alltid er det en fryd å knulle Marie. Hun lever seg inn og støpningen er bare porno. Profesjonell og hyggelig i tillegg.

    Jeg vet at dette er jobben hennes og enn hvor mye jeg gjerne skulle ønske så trenger Marie flere kunder. Noe hun fortjener.

    SÅ kom igjen gutter og menn. Jeg vil at dere skal knulle Marie som den hora hun er. Det fortjener hun.

  • 20.11.2020
    afaioiqmnd

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Falske bilder. En frekk dame med henge pupper. De hang i kryss, det er de verste henge jura jeg noen gang har sett, Hun var helt fraværende, kan minne om noe rus av et eller annet slag. Jeg gadd ikke fullføre, fikk på meg klær og stakk fort som fy.
  • 18.11.2020
    eoqypiajn

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    anita, er en super fin ung dame, som beskjeden men lett å prate med, gleder meg til neste møte:) Anbefales.
  • 16.11.2020
    rimbzzqate

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    This was a very nice encounter! Kristina is a natural girl, with a body to die for. Perfect, soft skin, lokked amazing, and one of the best pair of boobs I have ever seen!! I enjoyed every minute with her, only wished I had booked her for a longer meeting!! Be Nice to her guys -she is a treasure!
  • 14.11.2020
    ujfjybbsoz

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Bare tull har inga problem med stora kvinnor men dom får gärna visa det får inte ta någon stans och kör hand trixat i doggy så man ska tro man är inne 0 inlevelse och har 2 profiler inget svårt att se vilka 2
  • 14.11.2020
    ujfjybbsoz

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Hu har även en profil som heter Elena helt tragiskt i doggy körde hon hand trixet så man inte kom in i hon fick inte ta någon stans och vred sig undan de mesta synd med sådana penga förstörare jag har inga problem med stora kvinnor men dom kan visa sig som dom är
  • 10.11.2020
    guwzrlmii

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Var en tur i Drammen og fant ut at jeg måtte få til et møte med Marvisun. Hun svarte veldig fort.ok sted ikke så langt unna sentrum, ekte, fin sjokoladepike med store pupper, rumpe, og stor klitoris.Godt valg for meg som liker myke jenter med store pupper og ekstra kilo.Hva vi gjorde blir mellom oss, men ho smaker og lukter godt, deilig å få smake på den store klitorisen, herlig, blir kåt bare ved å tenke på hennes deilige kropp. Jeg vil komme tilbake. 😘😘💋👍👍


  • 08.11.2020
    hyffiyykod

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Møtte denne modne dama på Oslo øst for noen dager siden. Veldig hyggelig formfull moden dame, fine pupper etter alderen. Carlotta er rumensk/ungarsk og i sin beste alder. Alderen i annonsa stemmer kanskje men mulig noen år eldre. Starta med en dusj så hoppa vi rett i bingen.

    Ho utførte owo mens vi var i 69 posisjon, smaker godt og blir naturlig våt. Ble tungekyss også. Etter en stunder gikk vi over til at hu rei meg og jeg kom i henne. Så ble der prat og latter.
    Runde to ble doggy og kom for andre gang i hennes deilige gode mus,dama er god i senga
    Så ble det dusj og farvelklem. Anbefales.👍
  • 04.11.2020
    oyrgolboo

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Skriver på annonsen at hun sover om natten. Vel, sove gjør hun tydeligvis på dagen og kveldstid også. Hun svarer aldri på snapchat.
  • 02.11.2020
    jatehsgexp

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger


    Korona eller ei, jeg måtte bare knulle og som før falt valget p Marie. Hun setter virkelig sikkerheten til kundene og seg selv i fokus uten t det blir turn off av den grunn.

    Kåt som jeg var slo jeg på stortromma og tok en utvidet meny som også inkluderte anal. Det er bare så utrolig digg å knulle Marie analt, hun er så trang at det gjør god vondt og lyden av Marie sin stønning når jeg deiser kuken inn og ut av rompehullet. Alt i alt ble jeg en lettere mann til sinns og penge pungs.

    Nok en gang tusen takk for at jeg fikk knulle deg jenta mi.

  • 01.11.2020
    yiigzduaa

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Relativt pen, men er ikke villig til å utføre tjenestene som ble avtalt på forhånd og en time ble til 30 minutter. Det er en grunn til at annmeldelser er skjult på profilen hennes for å si det sånn.
  • 01.11.2020
    ihqzapjdtk

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Var på besøk tidlig en morgen. Fantastisk å starte dagen med et besøk hos denne dama.


    Dette er en helt nydelig dame. Fikk det ønsket meg og kommunikasjonen i forkant var ryddig og fin.

    Anbefales på det sterkeste.
  • 27.10.2020
    mjhaffshe

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Veldig skuffende. Prata mye (russisk) i telefonen under oppholdet. Skulle ha extra for å bli slikket...selv om det står inkludert i annonsen...Ingen innlevelse :-(
  • 26.10.2020
    bpokmocmlx

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Møtte Berenice I Oslo for noen dager siden ho er en moden (Rumensk tror jeg) dame litt opp i årene,Berenice er ikke noe glansbilde, men ho er med på det meste , masse god og deilig sex/kos, store deilige pupper, smakte godt da jeg elsker å slikke deilig våt fitte, OWO sprut i munnen. Runde 2 vart knulling uten i flere stillinger trang og fin fitte, er trangere enn mange yngre damer /jenter jeg har møtt, en opplevelse av dei sjeldne , vil absolutt anbefale Berenice. Skal møte henne snart igjen. ? ?ho er perfekt for oss som digger modne voksne damer. Kan også anbefale en annen moden dame Charlotta, ho gir deg en fantastisk opplevelse. 😘
  • 24.10.2020
    jpnivhlgzo

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Dato er ikke helt riktig, skjedde for ca 1mnd siden. Endelig var det min tur igjen til å møte Marie og hun er like bra som sist om ikke bedre. Kom til hennes leilighet , og det var full fart fra hun åpnet døren, av med klær og rett i seng. Skulle ha 1eller 2 timer var planen men det ble raskt til 3.En skal lete lenge etter villere damen en dette, ikled sykt deilig undertøy og høye hæler fyrte hun meg så opp at det var vel ikke en pos eller plass i leiligheten vi ikkje hadde oss, vill sex var det.etter at jeg hadde kommet X antall ganger fulle av svette fant vi ut at det va godt hele 3 timer, hun tok det med et smil og kysset 💋meg ømt før jeg snek seg ut... Det blir ikke lenge til neste besøk, allerede kåt av tanken... 🔥😘
  • 24.10.2020
    ckglgngmov

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Må si meg helt enig med tmjnkidgmu i anmeldelsen av Sissel. Ikke noe tull med avtaler eller avtalte tjenester. Pris på ekstratjenester står i annonsen. Vil bare legge til at Sissel har myke, deilige, store og ikke minst ekte pupper. Og hun kysser fantastisk. Har aldri opplevd maken. Hun må være den eneste eg har har møtt av eskortejenter, hvor eg hadde vært fornøyd, selv om vi bare kysset den tiden vi var sammen. Kommer du med forslag, er svaret, ja, det kan vi prøve. Selvfølgelig innenfor hennes komfortsone. 3500 for 2 timer synes eg er rimelig for en jente som Sissel, med tanke på hennes kvaliteter og standard. Tiden med Sissel er alltid noe eg ser tilbake på med stor glede. Håper de som besøker/får besøk av Sissel, setter stor pris på henne og behandler henne med den respekten hun skal ha og fortjener.
  • 24.10.2020
    tmjnkidgmu

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Møtte denne flotte jenta sist ho var i Trondheim, ser ho skal komme på besøk i November også. Sissel er ei herlig jente.... En engel vil jeg si. Snill godhjertet jente som ofrer seg helt å fult. Ærlig. Forsiktig. Ingen grenser.
    Sissel kommer jeg til å møte så ofte jeg kan.....
    Lett å bli gla i. Liker måten hun er på føler meg trygg i hennes selskap. Utrulig go til å sug. Herlig våt fitte. Å er fantastisk go å bruke rompa......, gleder meg til neste møte
  • 24.10.2020
    jmbdctmkcx

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Møtte Valerya i Oslo for noen dager siden.Valerya er en moden flott 🇮🇹 Italiensk dame som er med på det aller meste, store naturlige pupper som er gode å kose med, koselig dame som er med på det meste
    du knulle alle hull uten gummi, og sprute i vei😉
    Er vel litt tvilsomt å knulle uten kondom, men Gud hvor deilig.
    Stram å god fitte, smaker /lukter godt og en hærlig følelse når du spruter langt oppi henne mmmmm må bare oppleves.
    Suger helt greit, og tar også anal sex helt uten gummi.
    Trur nok jeg skal møte henne igjen. Vart 2 timer med denne flotte Milf'en
  • 21.10.2020
    ckglgngmov

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Norske Frida er en jente som virkelig gjør alt for å tilfredstille kunden. Har et fantastisk humør og det er lett å bli glad i denne jenta. Bildene av henne er ekte, men yter henne ikke rettferdighet. Har også stålkontroll på avtaler og tjenester. Ikke noe tull. Har møtt henne en del ganger og ved to anledninger har jeg fått en sms om at hun er litt forsinket. Slik skal det være. Hun skriver at fitta er trang. Det er det mange som gjør, men det stemmer ikke alltid. Hos Norske Frida stemmer det. Har selv ikke så tykk kuk, men jeg merker godt at hennes fitte er trang. Er glad i jenter som viser at de setter pris på det du gjør. Og det gjør Norske Frida. Gjør meg ekstra kåt å høre henne stønne av vellyst når jeg slikker, fingrer eller knuller henne. Hennes sugekunnskaper er også himmelske. Måten hun slikker ballene og suger kuken din på er himmelsk. Og skulle du komme "i skade for" å sprute men hun suger, er det ingen krise. Hun svelger uten noe om og men. Dette er en jente jeg kommer til å besøke i mange år fremover. Og til dere andre som vil besøke/ha besøk av Norske Frida, vis at dere vet hvordan en kvinne skal behandles. Da vil dere få deres livs opplevelse.
    Norske Frida skal ha den respekten hun fortjene og skal ha.
  • 20.10.2020
    xnzrfpgzko

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Møtte Carlotta på Oslo øst
    for 2 dager siden, 2 timer treff. Veldig hyggelig formfull moden Ungarsk dame i sin beste alder. Alderen i annonsa stemmer også. Starta med en dusj så hoppa vi rett i bingen.

    Ho utførte owo mens vi var i 69 posisjon,musa smaker godt og blir dryppende våt, det ble tungekyss 💋og masse annen sex. Etter en stunder gikk vi over til at hu rei meg og jeg kom i henne uten kondom. Så ble der prat og 😘
    Runde to ble doggy og fylte hu igjen. Også denne gangen
    Så ble det dusj og farvelklem. Anbefales.Ta godt vare på denne modne damen, ho fortjener det. 😘
  • 20.10.2020
    znogchanzl

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Snøen og kulda melder sin ankomst, men ettersom jeg var på hotell i Oslo i helga så tenkte jeg at Marie skulle få varme meg. Skal ikke skrive detaljer om hva vi gjorde, men jeg dama leverer alltid varene.

    Møtte på hotellet og når jeg ga henne en klem, Marie har lagt på seg noen kilo, men ho er godt trent og har en fantastisk flott kropp. Gikk inn på hotellet hvor hun gikk inn på badet og satte på seg det jeg hadde bedt henne ta med. Og når hun kom ut derfra så gikk det i ett. Det var striptease, leketøy og rå sex i en god blanding,Marie er en realpornstar, blir alltid så glad når jeg er med Marie for et treff dekker stort sett opp alle aktivitetsminuttene den ber meg om å ha den uka
    Marie smaker fantastisk godt, jeg elsker å slikke den deilige våte fitta hennes 🍭 😘

    Marie er en skatt som jeg gjør mitt beste for å nyte.😚Hva vi ellers gjorde blir mellom oss. GLEDER MEG VELDIG TIL NESTE MØTE.
  • 18.10.2020
    sdzgbzwzlm

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Bildene er ekte, men man skal være klar over at vi snakker om en halvnarkoman dame over 40 med glassøye her (påstår hun ikke er narkis i kommentarer til anmelderne, men ligger jo et bilde ute av at hun tar seg en stripe og hun selger jo også, så ja...). Leiligheten lå sentralt, men dama røyker og har hund så lukter litt. Ikke perfekt, men går helt greit. Fikk kun et surt håndkle å tørke meg med i dusjen, men er jo ikke der for å dusje så.

    Innlevelsen er bra og hun ble klissvåt under akten selv, så det er bra. Man får også det man betaler for/avtaler, og hun passer på dette selv så man trenger ikke mase. Dette er absolutt bra.

    Men vet ikke om det er verdt den prisen for å være ærlig. Man må ut med over 4000 for å bli sugd uten kondom og kun 1 cumshot. Anal var visst ekstra så det ble ikke aktuelt for min del. Ser at mange skryter av suge-ferdighetene hennes, skal innrømme at det var over middels, men noe fyrverkeri var det ikke. Kan melde at tyske Eliza og Alisa er langt flinkere. Hun skal ha for at hun et par ganger forsøkte å throate, men dessverre klarte ikke mer enn et støt eller to før hun brakk seg.... At det står facefucking og deepthroat på profilen hennes er bare tull. Jeg er ikke spesielt stor, antakeligvis godt under gjennomsnittlig om jeg skal være helt ærlig, så tror det sier litt om de andre anmelderne her (om de er ekte).

    Alt i alt, helt ok. Ikke noe svindel og tull, så man kan i alle fall være sikker. men for dyrt for en midt på treet opplevelse med en jente som hadde sine glansdager for 15 år siden. Hadde prislappen vært 1000-1500 kroner mindre skulle jeg godt med på at det hadde det vært helt knall.
  • 16.10.2020
    urvrnswjyo

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Etter å ha siklet på annonsen til Norske Marie Sexy lenge og vurdert om hun var som på bildene, tok jeg mot til meg og sendte henne en sms. Fikk raskt et hyggelig svar tilbake og vi laget en avtale. Hun sendte adressen, så det var lett å finne frem til hennes leilighet. Den lå diskré til og var både koselig og ren. Ble møtt i døren med et varmt smil og kyss og klem. Det fikk meg til å slappe helt av og bli kvitt den litt spente følelsen jeg hadde. Om Marie har jeg bare lovord og si. Liker du det du ser på bildene, som er ekte, vil du elske henne når dere møtes. Hun er en snill, varm myk og deilig kvinne som vet hva hun holder på med. Hva som skjedde mellom Marie og meg blir mellom oss. Men jeg vil anbefale henne til alle som vet hvordan man behandler en kvinne. Det fortjener hun og den respekten skal hun ha.

Dette var en strålende opplevelse som jeg håper å få oppleve igjen om ikke altfor lang tid.
  • 10.10.2020
    lfjpfmrwpf

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Ekte bilder. Helt middels opplevelse. Jenta er for så vidt søt, men ikke akkurat sprudlende, og ga på ingen måte inntrykk av at hu liker det hu driver med. Følte meg ikke veldig velkommen. Minst mulig kroppskontakt, null øyekontakt eller innlevelse, føltes som hu bare ville bli ferdig fortest mulig og var klar til å kaste meg ut etter halvparten av tiden jeg hadde betalt for var over. Null interesse av å tilby noe mer etter at hu anså seg som ferdig. Bra beliggenhet og grei leilighet, men veldig paranoid for naboene, måtte omtrent hviske. Klarte heller ikke holde avtalen vi hadde gjort, måtte vente en time.
    Helt greit om man bare vil ha noe kjapt, og hun har ung og sprek kropp, men ikke forvent noe kjemi eller minneverdig opplevelse.
  • 07.10.2020
    qowyvtzcil

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    VIP Alexa er helt fantastisk. Deilig kropp og tilstedeværelse. Trang, smaker godt og elsker å bli tatt i doggy! 10/10 helt konge
  • 07.10.2020
    zltehji

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Jeg er helt enig med "lczynkobgv" i sin anmeldelse av Norske Marie. Makan til sexy jente skal du lete lenge etter. Og den sexy rompa er et kapittel for seg. Den er utrolig myk og deilig å klaske mot, når du knuller henne i rompa. En annen ting jeg setter stor pris på med Marie er hennes væremåte. Alltid blid og hyggelig. Lett å snakke med og du føler deg alltid velkommen. Har besøkt henne noen ganger og gleder meg til neste besøk. Det blir ikke lenge til.
  • 05.10.2020
    lczynkobgv

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Norske Marie har blitt mitt valg nummer en når det kommer til damer som tilbyr vovede tjenester. Hun har det jeg vil ha av både digge pupper, sexy rumpe og en utrolig evne til å ta kuken langt ned i halsen.

    leste bloggen til Marie der hun fortalte om deep throat og tidligere har Marie sugd meg, men ikke sånn. Ikke på den måten så nå ville jeg benytte muligheten til å få oppleve en skikkelig deep thorat.

    Ikke for å skryte, men jeg er bra utrustet der nede så jeg trodde Marie ville avfeie det med å si, sorry du er for stor. Som mange av jentene som tilbyr anal, men hele tiden unnskylder seg med at sorry du er for stor, uansett.

    Ikke Marie. Hun tok hele kuken langt ned i halsen. Himmel for et syn og opplevelse. var nære på å komme da kuken var som lengst nede i halsen til Marie. Hun støv meg ut, tok av kondomen og så. Nå skal du sprute meg i ansiktet. Og jeg var ikke vond og be. Sendte en megaladning med sperm i ansiktet til Marie som rant nedover kinnene hennes.

    Marie smilte med ansiktet fullt av sperm og sa til meg. Det er dette som kalles deep throat.
  • 25.09.2020
    eobkrdiqgx

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Kan ikke annet enn å si meg enig med forrige anmelder. Har truffet Frida de gangene hun har vært i Bergen, og håper virkelig hun stikker innom igjen.
    Første gangen jeg traff henne ble jeg litt paff, for ikke bare var hun utrolig søt og deilig, men også veldig jordnær og hyggelig.
    De fleste eskorter utfører en type skuespill, noen bedre enn andre. Men med Frida virker det ikke slik i det hele tatt, hun virker oppriktig kåt og lysten.

    Forstår det slik at hun har mottatt en del trusler og dårlige (falske) anmeldelser. Det fortjener hun ikke. Skjerp dere folkens, og nyt hennes selskap.
  • 23.09.2020
    zltehji

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Norske Frida (Frida) Er en nydelig ung kvinne. Flørtende, ertende og med godt humør. Får deg til å slappe av og nyte hennes selskap. Har orden i sysakene og ikke noe tull med avtaler eller tjenester. Bildene er ekte, men yter henne ikke rettferdighet. Som en som der glad i store og ekte pupper, var det med en del spenning jeg besøkte henne. Min skepsis ble feid bort i løpet av kort tid, da jeg møtte henne og fikk se hennes sexy og deilig. Nydelige struttepupper, som tåler og liker litt hardhendt behandling. Innen rimelighetens grenser. En deilig rompe, som det er godt å kose med. IKKE analsex. Fitta er et kapitel for seg. Med litt tungebruk blir den våt, veldig våt. Og når pikken glir inn (med frakk), vil du til din glede merke at den er trang. Fare for tidlig avgang :D Frida er en kvinne som tydelig viser at hun elsker å bli knulla og slikka. Hun viser det ved at hun tydelig gir uttrykt for det med lyd og bevegelser. Så sant du gjør det rette. Nå gleder jeg med til neste besøk. Det skal ikke bli lenge til.
  • 18.09.2020
    uzutnbedy

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Steffany er samme som Maylin123..bare juks Ved lite hotell .
  • 10.09.2020
    szzaxbjqt

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Det var et bra møte og vi koste oss mye. Hun var veldig god til å suge, og sexen var veldig god. Hun visste hva hun gjorde og med det så ble det bare enda bedre. Det var lett i å komme kontakt med henne og kommunikasjonen gikk bra. Hun er veldig smilende og glad og vil ta godt vare på deg. Anbefales!
  • 09.09.2020
    ekulhlgyse

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Møtte Berenice i Oslo for 2 timer ,en fantastisk flott milf , masse god og deilig sex/kos, store deilige pupper, smakte godt da jeg elsker å slikke deilig våt fitte, OWO sprut i munnen. Runde 2 vart knulling uten i flere stillinger trang og fin, en opplevelse av dei sjeldne , vil absolutt anbefale Berenice. Skal møte henne snart igjen. ? ?
  • 01.09.2020
    gldgpgqtmx

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Nydelig søt jente med ekte bilder. Anbefales virkelig!
  • 31.08.2020
    gzrjmgjxyt

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Milf er en blid, hyggelig og trivelig kvinne å være sammen med. Ikke noe dill dall. En ordentlig knulledukke, som kan brukes i alle hull. Litt uvanlig kanskje, men hun lar seg knulle i rumpa uten at man trenger noe glid. Veldig god til å suge pikk. Og puppene er fantastisk til å legge pikken i mellom og knulle dem. Fitten smaker herlig. Ellers lett å gjøre avtale med, parkering i gaten, rett utenfor. Holder alle avtaler, både tid og tjenester uten noe tull. For den som liker kvinner som kan sine ting, er myke og deilige er Milf et funn.
  • 27.08.2020
    cdjhrbnkiz

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Hilde er en voksen, frodig og deilig kvinne. Lett å komme i kontakt med, gjøre en avtale med og som hun holder uten noe tull. Det gjelder også avtalte tjenester. Holder til i en ren og pen leilighet, som ligger diskret til. Ble tatt i mot med en varmt smil og en god klem. Ble ført inn til sengen. La meg ned mellom bena hennes og fant den varme og våte fitten hennes. Begynte å slikke den og lot tungen leke med klitten hennes. Hun begynte å stønne og vri seg i vellyst. Hun ber om kuk og jeg lar den gli inn i hennes varme, våte og trange fitte. Knuller henne godt til hun skriker i det orgasmen skyller gjennom kroppen hennes. Trekker meg ut og ber henne legge seg på magen. Fingrer henne i rompen med mye glid. Lar kuken gli inn i det trange hullet. Hun stønner i vellyst og ber meg om å knulle henne hardt. Knuller henne hardt, samtidig som jeg fingrer henne i fitten, og nyter den deilige følelsen det er å klaske mot den store og myke rompen hennes. Merker at en ny orgasme er på vei, samtidig som min egen nærmer seg. Fingrer henne til hun kommer og sammentrekningene i rompen gjør at jeg spruter henne full av varm sperm. Etterpå ligger vi i armene til hverandre og bare koser.
    Dette er en kvinne jeg vil anbefale på det varmeste.
  • 19.08.2020
    jupqbjxgkw

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Endelig er Marie tilbake og det første jeg gjorde da jeg oppdaget pornodronningen var tilbake var å booke time. Noe jeg heldigvis fikk ganske kjapt. Takk og lov for det sprengte i kuken etter å kjenne deilig Marie fitte igjen.

    Så deilig å få knulle deg igjen Marie.

    Anbefaler dere å knulle Marie gutter. Valutta for pengene og hun elsker pikk.
  • 19.08.2020
    fhzhffhohh

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Fake pictures and ad, Dana mur is the same girl, and pictures in her ad is correct
  • 03.08.2020
    twsycxmdlg

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Mange eskorter sliter med høflighet og integritet i telefonen når jeg ringer.

    Det gjelder ikke for Annalyse. Utseende kan ligne på en ung utgave av Courttney Cox, hun ser ut som en engel og når man blir kjent med henne kan hun være kinky som en djevel. Annalyse er en engel, høflig, intelligent og god å prate med. En dame man blir glad i og det er det mange av, når man ser på anmeldelsene hennes... hun er en dame jeg ville ha giftet meg umiddelbart, hvis hun hadde akseptert mitt fireri.
    Uten å gå i detaljer, kan jeg si at hun kan spille flere roller og er utrolig sexy. Hun har humor, engasjement og er en virkelig dame! Hun skal ha respekt av oss karer! Hun er ikke bare sexy og lidenskapelig elskerinne, men svært trivelig å være samme med og byr på gode samtaler.
    Ikke la dere lure av hennes milde og blide ansikt, hun har temperament i massevis!

    Kan si til slutt: Løp å kjøp før hun forsvinner fra brasnjen.
  • 31.07.2020
    qbqwbqixju

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Litt trist å skrive noe negativt om henne, hun virket hyggelig, forventningsfull og blid, men dessverre snudde jeg pga. at jeg syntes hun ikke var attraktiv i mine øyne. Jeg forventet ikke en 19-åring, men det er nok det jeg liker best........mulig hun kan gjøre en god innsats for noen som ikke er fiksert på det samme som meg.
    https://www.realescort.eu/ads/92514/norske-helene
  • 10.07.2020
    seggfkpoql

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Har besøkt Sara 4-5 ganger i en 3års periode. Som noen her skriver så er hun ingen supermodell, men jeg mener hun er naturlig pen. Det er ikke sånn at man sliter med å få ståa. Den kanskje beste BJ har jeg trolig fått av henne hvor hun sugde meg i over en time i et intenst tempo. Ble overrasket at det finnes sånne jenter som klarer å holde ut så lenge. Det beste av alt er at hun tar ladningen i munnen. Pirrende også at hun snakker dirty og på språket sitt (trolig estisk). Hun er kanskje ikke den mest aktive jenta i senga, men tåler lang og hard knulling sålenge du er den aktive. Det som forundrer meg akkurat som forrige anmelder er at hun har gjort comeback og skrudd opp prisene kraftig. Man kan få så og si samme service som hun tilbyr hos andre men for halve prisen.
  • 09.07.2020
    lpdpxlopof

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Sara. Bilder stemmer med profil.
    Damen ser helt ordinær ut, ikke noe wow faktor.
    Men om du liker å bli sugd godt og dypt så kan hun anbefales. Hun tar sæden også i munn.
    Vet ikke hvorfor hun har skrudd prisene så kraftig opp nå, for hun skiller seg ikke ut fra de andre. Så bra er hun ikke.
    2500 for 30 min, 3500 for 1 t.?
    Da bruker jeg heller tid og penger på noen andre.
  • 08.07.2020
    qdsuvrbbcv

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Vet ikke hvorfor det ikke blir nevnt i annonsen, men det ble altså bekreftet av flere, en tid tilbake, at dette er en transperson.

    Føler jeg må nevne dette, da jeg selv hadde blitt ganske grinete om jeg hadde møtt en dame som viste seg å ha mannlige deler.
  • 02.07.2020
    oyemkjcmg

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Besøkte henne for noen måneder siden for massasje og knulling. Hun snakker litt svensk, leilighten for ny og selve massasjen OK. Det som skjedde etter det var litt skuffende, hun suger ikke men trer på gummien med en gang. Det er du som må ta initiativet under akten og når hun skjønte at jeg ikke blir ferdig etter 15 min begynte hun med handjob så jeg skulle bli ferdig etter 60 min. Hun er mye tykkere enn det bildene viser.
  • 28.06.2020
    ejfpkfxrol

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Hyggelig jente..som ikke hadde restriksjonene på hva en kan gjøre..Anbefales.
  • 07.05.2020
    ezghjcypwc

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Julia er ei ganske rund, men likevel fast og fin polsk hore som er veldig hyggelig og ikke minst deilig å pule. Flotte svære patter som det er topp å kjøre kukken mellom, og sprute på når det går.
  • 22.04.2020
    pyxioaonwn

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Ikke jenta på bildene, men ganske lik. Veldig pen og sexy kropp med store stramme pupper. Godt humør, men opptatt av at man skal komme raskt dessverre.
  • 11.03.2020
    qvjwsumtva

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Denna dama er ikke helt god. Sier/gjør du noe som blir oppfattet feil så er det trusler om politi og faenskap. Gjør dere selv en tjeneste og hold dere unna!
  • 07.02.2020
    qyjgxovic

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Et nytt deilig besøk hos denne drømmekvinnen. Bildene stemmer på en prikk. Deilig å treffe ei jente du føler deg komfortabel med, og ettersom hun har lært meg å kjenne, slapper hun av, og gir sitt beste under treffet, og hun vet hva hun skal få meg til å gjøre for maksimal nytelse.
  • 16.01.2020
    ekcjxmdzbd

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Møtte denne dama i Oslo, alt som var avtalt ble gjennomført. Men det var noe keitete. Ho var hyggelig og alt, men vil bare si at alderen er lang ifra riktig. Stedet var skittent og tipper ho er iallefall 20 år eldre en hva annonsen tilsier. Og berøringsvennlig er hun ikke.
  • 11.01.2020
    yslujopvad

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Har besøkt Julia noen ganger, og er like fornøyd hver gang. Hun snakker godt engelsk og får meg til å slappe av, og ellers vet hun akkurat hva som skal til for å ta meg til himmels.
    La inn denne anmeldelsen i går også, men det ser ikke ut til at Stjerneportalen ikke virker som den skal ettersom min og en annen anmeldelse var slettet når jeg sjekket i dag. Er jo ingen innlegg siden 4. Januar.
  • 26.12.2019
    halkubcdtp

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Jeg er hel enig med deg, qnhevyxihv, i din omtale av Marie. Untatt å kalle henne og hennes kolleger for horer. Det er for meg et negativt ladet ord. Er mye mer glad i ordet gledespike(r). For det er jo det de er, er det ikke? Hun er alltid diskré når hun kommer til mitt hjem. Selv om det kanskje ikke er så lett da hun, i hvert fall i mine øyne, er en slående vakker kvinne. Nå gleder jeg meg bare til Marie kommer på besøk om noen dager. Da skal jeg igjen få smake på hennes deilige fittesafter og nyte hennes myke, deilige og trange rompe. Hun er kanskje litt dyrere enn andre, men er verd hver eneste krone.
  • 26.12.2019
    qnhevyxihv

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Jeg svarer kun for meg selv og de opplevelsene jeg har hatt med Marie. For å bekrefte at jeg er norsk. Harald er Konge, Jeg har besøkt Marie en rekke ganger og hun er en fryd å knulle. De siste gangene har jeg også unnet meg anal, noe dyrere men, for en rumpe Marie har. Og hun er også veldig diskret og profesjonell når jeg har fått besøk av henne. Noe som er et stort pluss i min bok. Marie er stolt av jobben sin. Stolt av å vere ei hore og jeg er stolt av Marie og at hun er ei hore. Så gutter og menn der ute. La Marie få pikk i alle hull. Knull henne som den deilige hora hun er.
  • 19.11.2019
    vvjotsovfv

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    da var Henriette prøvekjørt, spess dame på go måte, fin mus med pearcing å greier, deilige pupper osv, frister til gjentakelse:) hilsen BULJO
  • 19.11.2019
    goagcmfykz

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Besøkte denne deilige jenta når jeg likevel var i Oslo. Og Julia svikter aldri. Hun snakker godt engelsk, og den trillende latteren hennes er forløsende. Ser at hun har fått nye bilder nå, og dette er definitivt jenta du møter. Hun vet akkurat hva jeg ønsker, så servicen er topp (grunnen til at jeg treffer henne igjen og igjen), og etterpå slappet vi av med en prat. Ingen stress med klokka. MdG vil øke bensinprisen med 5 kroner.
  • 09.10.2019
    dzyebuhymi

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    strålende. Møtt henne flere ganger. Sist på vorspiel hvor vi var 3 kamerater som delte henne. Det var gøy, trivelig og bra. Hun var klar på at det er noe hun sjelden gjør, men hun stolte på oss. Ble Mye lengre enn de 2 timene vi først avtalte. Alltid brukt kondom. Aldri fått lov med anal
  • 06.10.2019
    djryydtoem

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Jeg må bare bekrefte hva tidligere skrev om henne, men hun tok den i rompa den gang. Hun rimmer også veldig godt. hun elsker jobben sin kan det virke som
  • 05.10.2019
    zmatfbuddr

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    FY FLATE! for en nydelig kvinne Berenice er. Dette er ikke noe ungsau og ikke sylslank kvinne, men en behagelig, myk og deilig en. Store flotte og ekte pupper som det er utrolig deilig å puppeknulle. Knuller man henne bakfra er det, med den utsikten, vanskelig ikke komme fort. Synd hun ikke tilbyr å bli knullet i rompen. Tror det hadde vært deilig å fyllen den med sperm. Hennes deilige, våte og trange fitte er også vært et besøk. :) Berenice er en trivelig og hyggelig kvinne, som det er lett å gjøre avtale med. Disse er hun nøye med å holde, også det man avtaler av tjenester. 2100 kr for 1 time, inklusive 500 kr for å slippe frakken, synes jeg er et kupp. Fitten luktet og smakte deilig. Om eg vil besøke Berenice igjen? Ikke ti ville hester kan holde meg tilbake. Litt språkproblemer, men det må eg ta på min kappe. Engelsk muntlig er ikke min sterke side. Men med humor og litt fingerspråk, gikk det helt greit.
  • 27.09.2019
    khtoqpszrc

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    denne latinske kvinnen er et funn for de som liker frodig dame som byr på av seg selv og tjenester. enkel å gjøre avtale med og er hyggelig og ikke minst deilig. Eneste som er synd er operert bort noe av sine bryster, men ok. suger, knuller som bare det i begge hull også uten kondom. Liker å få spruten i seg. Kanskje ikke fra alle, men ikke vært noe problem de gangene jeg har vært hos henne. Burde egentlig ikke gi noen anbefaling da helst vil ha henne for meg selv, men greit å dele på godene også
  • 24.08.2019
    aeetazsguq

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Nytt arist navn, hadde artist navnet Nikita91 før. Samme gamle greia. Ikke noe å anbefale. Styr unna.
  • 15.08.2019
    plbnwxhzqr

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Besøkte henne for noen år siden. Som en tidligere anmelder har skrevet så ble vedkommende bedt om å kjøpe en pakke røyk og juice til henne før ankomsten. Lur måte ikke måtte betale for det da kunden uansett kommer. Opplevde akkurat det samme. Hun er hyperaktiv og har glassøye så det ble litt som en freak show og hun er glad i å skravle. Men: for meg virket som hun elsket å være en tøs, og hun kan virkelig være horete og man blir fort opphisset av det. Det viktigste av alt under et sånt møte er vel om fitta er god og om jenta er med på leken noe hun også er. Har ikke besøkt henne etter det, men det er nok pga. den høye prisen (+ juicen og røyken). Hun gir en lite rabatt dersom man skriver positiv omtale.
  • 18.06.2019
    kldmhdxbub

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    At eg er glad i Sissel er det ingen tvil om. Det er rett og slett en varm, snill, god, vakker, myk og deilig kvinne som det er lett å bli glad i. Denne gangen hadde eg avtalt en 1 times treff på hennes sted. Jo nærmere eg kom, jo mer sikker ble eg på at det ble for lite med 1 time. Da eg traff henne spurte eg pent om hun hadde mulighet til å utvide treffet og det hadde hun heldigvis. Ble tatt i mot med en deilig klem og kyss. Så var det av med fillene og i sengen ventet Sissel med sin varme (bokstavelig talt) favn og flere deilige kyss. Å ligge i Sissels favn og kysse og stryke over hennes deilige kropp, er utrolig avslappende og man føler seg trygg og ivaretatt. Etter en stund ble det mer action, da Sissel ville...Det som videre skjedde er mellom Sissel og meg. Kan si så mye at hun leverte topp kvalitet på alt. Og det er slik eg er vant at Sissel leverer. Som vanlig ingen problemer med å gjøre avtale via sms. Hun holder avtaler og tider. På selve treffet er det ikke noe stress med mobil eller klokke og du får den tiden du har avtalt. Lett å finne frem og parkering, ca 4-5 min å gå. Det er helt innafor, mener eg. Prisene hun har på sine treff er også helt innafor. Eneste som er x-tra er analsex (500 kr) og det står i annonsen. Sissel er ekte vare, både på bilder og i virkeligheten. Ikke noe silikon eller annen dritt. Hun er vakrere i virkeligheten enn på bildene. Gleder meg allerede til neste treff for da blir det overnattings treff. :) :) :) Gutter/menn stell veldig godt med denne perlen av en kvinne og gledespike. Gi henne den respekten hun skal ha og fortjener. Tusen takk for treffet Sissel. En varm og god klem fra Kosebamse.
  • 16.06.2019
    tqygxkehhd

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Mistress Deea kan på det sterkeste anbefales. Hennes vesen, humør, kropp og service var fantastisk. Hennes behandling av meg som hennes sexslave var perfekt. Hun leste mine ønsker godt og frekt. Etter å ha lest di andre anmeldelsene, så tok jeg motet til meg å ringte henne. Det som møtte meg da hun opnet opp døra, var en vakker kvinne, det var veldig bra uten tvil Deea på bildene, Hun er en juvel som bør behandles godt. JEg kommer igjen.
  • 31.05.2019
    qqfidabcyk

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Det virker som det er en kampanje mot Sissel gående fra en galing eller konkurrent. Hva er motivet? Eller dophue som blander henne sammen med noen andre. Har møtt Sissel mange ganger, og vil ikke slutte med det. Hun er slank og stram og IKKE tykk. Hun røyker ikke, og aldri rusa. Tar vin om du spanderer. Holder alltid avtaler, ser ikke på klokka, er ekte kåt og med på det meste til lav pris. Snillere og greiere finns ikke, så stygt å lage usannheter og hets mot henne.
  • 22.05.2019
    lwagnngyot

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    falske bilder. snudde i døra
  • 20.05.2019
    cnwgvnbvgx

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Har møtt denne jenta flere ganger for lenge siden og det er ei nydelig jente. Men om du foretrekker tynne jenter er ikkje dette jenta for deg, heilt klart. Men det er vel nok av slanke damer som "ser sultne ut" å velge i? Dama har nydelige feminine former og er veldig søt. Om en tar seg noen sekund til å lese annonsen, bør det heller ikkje være noen stor "overraskelse" at hun har former. Jenta ga mye av seg sjøl, og var varm og "passionate". Typisk herlig latina.
  • 20.05.2019
    ewknpsvyou

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Du må være svært glad i store damer om dette skal bli suksess. Store pupper ja, men resten er dessverre også stort og slapt. Dette er langt fra ei proff dame. Møtet blir amatørmessig og dårlig. Lokalene er en katastrofe. En blir henvist til ei skitten madrass på gulvet. Ikke engang i nøden vil jeg anbefale denne. Ja, Helge Ingstad ble en dyr smell - bare så det er nevnt.....
  • 19.05.2019
    ewknpsvyou

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Du må være svært glad i store damer om dette skal bli suksess. Store pupper ja, men resten er dessverre også stort og slapt. Dette er langt fra ei proff dame. Møtet blir amatørmessig og dårlig. Lokalene er en katastrofe. En blir henvist til ei skitten madrass på gulvet. Ikke engang i nøden vil jeg anbefale denne. Ja, Helge Ingstad ble en dyr smell - bare så det er nevnt.....
  • 30.04.2019
    ogcicpphri

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Burde virkelig ikke skrive dette for vil helt seriøst at hun bare skal være min. Ekte MILF Fullstendig nydelig jente med mandelbrune øyne som får deg til å bli helt fortapt. Tenkt på henne flere ganger i uken siden jeg møtte henne i fjor sommer. Følelsen av å se henne sitte på meg etter en god blowjob kan ikke beskrives. Behandle henne som den juvelen hun er. Sjelden vare. På en dag der tåke stopper flytrafikken i Bergen bør du besøke denne solstrålen
  • 04.04.2019
    kldmhdxbub

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Da har eg hatt den utsøkte gleden av et nytt besøk hos Sissel. Hun er enkel å gjøre avtaler med via SMS, som eg foretrekker. Svarer raskt. Holder avtalene. Har aldri opplevd noe tull eller å ha måttet vente. Holdt til på et sentralt, trygt sted. Parkering ca en 3-4 min. spasertur unna. Om Sissel kan det sies mye positivt. Blid, snill og er en type som får de litt nervøse besøkende til å slappe av. Lett å snakke med. Da eg kom inn døren ble eg mottatt av en nydelig kvinne med et stort smil og et fantastisk kyss. Og der i gangen ble vi stående en stund å kysse/kline. Om vi hadde blitt stående der resten av treffet hadde egentlig ikke gjort noe, men vi fikk av oss klærne og kom oss i sengen. Der ble det mer kyssing med klem og kos. Hva som videre skjedde skal bli mellom Sissel og meg. Sissel både lukter og smaker nydelig. Må bare nevne hennes Blowjobb. Den må oppleves. Et treff med Sissel er som å komme til himmelen og Sissel er en levende engel. Var turen fra Fredrikstad til Oslo for å treffe Sissel vært det? JA!!!!!!!!!!!! Behandle Sissel med den respekt som hun skal ha og i høyeste grad fortjener. En varm og god klem fra Helge. Skattemeldingen er lagt ut. AltInn sliter med innloggingen.
  • 10.03.2019
    kldmhdxbub

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Sissel er en nydelig kvinne som leverer på alt. Alltid smilende, lett å kommunisere med. Holder avtaler, lett å kontakte på SMS og svare ganske raskt. Holder avtaler og tider. Du får i alle fall ikke kortere tid en avtalt. Alltid rene og pene treffsteder. Det har vært gode parkeringsmuligheter på de stedene eg har truffet henne. Det "dårligste" stedet lå 5 min gange fra parkering. Eg mener hun har rimelige priser og det eneste hun tar extra for er analsex. Den prisen (500 kr) er også oppgitt i anonnsen. OBS! Sissel kan kan man lett bli forelsket/avhengig av.Skal eg framheve noe, må det være kyssene hennes. Å komme inn i armen til Sissel og få et deilig kyss mitt på truten, da har du kommet til himmelen. Det er nesten slik at da spiller ingenting noen rolle lengre. Første gang er traff henne, hadde eg en times avtale. Brukte de første 45 min tilmkosing og kyssing. Kunne gjerne brukt resten av tiden til det også uten at det hadde gjort noe. Terningkast 12 av 6 mulige. Bildene stemmer 100%. Hun er så deilig som bildene viser. Puppene er ekte.
  • 28.02.2019
    pccridbmez

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Kjempedeilig og kåt dame. Besøkt henne et par ganger sist hun var her. Superdeilig facesitting, gnir fitta si godt over ansiktet. Suger kuk veldig bra. Har en helt utrolig deilig fitte, våt, sugende og god. Veldig deilig å bare la spruten stå dypt inne i henne, det liker hun.
  • 19.02.2019
    ueoixqlruw

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Har besøkt dama flere ganger over en 1,5 års periode. Bildene stemmer sexen er bra. Hun liker ikke å suge uten kondom, men gjør det for ekstra penger. Etter 2 besøk Så knullet jeg henne uten kondom hver gang jeg var hos henne. Fikk aldri fylt henne da hun ba meg om å ikle gjøre det. Får du god kjemi så er det fult mulig å knulle henne uten kondom uten noe ekstra tillegg i pris.
  • 11.02.2019
    kzmsioqgpm

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Jeg vil nok en gang anbefale henne til de som ser etter en vakker Domina du virkelig kan stole på.
  • 26.01.2019
    lucvecmdsa

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Fantastisk time med denne deilige dama. Mye kyssing, fingring, slikking og suging som endte opp i "tørrpuling" uten kondom. Utrolig deilig å kjenne hvordan dama nøt hele greia helt til hun selv valgte å presse pikken min inn i seg et par ganger. Gjett om deg gikk for henne? Hun klarte ikke å slippe taket i meg. Virka som hun likte å leke med meg, for det var bare rett på sak igjen. Denne gang på med kondom for et skikkelig knull. En deilig trang og våt fitte som til slutt melka meg helt tom. Her skal jeg garantert tilbake. Frykten min nå er at jeg ved neste besøk ikke klarer å lever like bra ;) Norge mot Danmark i finalen.
  • 30.12.2018
    jvufgjdymz

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    triste greier, reiser rundt lamme Madona feite slaskate gammle kjerringer, , gjør alt med og uten gummi
  • 17.02.2018
    dyscywpuhj

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Fin dame med et herlig smil. Sexy og litt rampete latino som er med på det meste. Fitta er trang og fin. Bildene er virkelige.
  • 18.11.2016
    ddumstzghh

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    .......THE BEST........ Det som alltid møter meg når jeg besøker henne , er ei meget søt og velstelt jente. Jeg hilser på hennes kropp......lår......bryster.......mage......skritt..... med mund og hender. Hun har en deilig frekk stump når hun står på alle fire for meg , og hennes friske pussy er alltid klar for en fest. Ta godt vare på henne...................!
  • 21.10.2016
    ddumstzghh

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    ......SUPER FLOTT....... Den friske og saftige bollemusa hennes var det en fornøyelse å smatte og slikke på. Hun var aktiv hele veien fram til målet, og det silkebløte og vakre håret hennes duftet det godt av. En fornøyelse å være sammen med henne hele timen. Ta godt vare på henne................... !
  • 27.09.2016
    vcjpvkzbfa

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Ekte bilder. Fin hud. Store pupper og fin rumpe. Bra OWO og god innlevelse. Smiler, ler og er hyggelig. Ivrig etter å kysse, og kysser som en gud. Litt dårlig i engelsk, men gikk greit. Snakker best spansk. TV debatten i den amerikanske valgkampen begynte i går
  • 30.08.2016
    mbfabdqdif

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Julia er ikke bare sexy som hun sier - her snakker vi om supersexy! Jeg kan ikke få nok av henne, og hun gir deg alt en mann kan begjære. Jeg skal snart tilbake!!!
  • All Review