Add Review
Girl Phone Number
Link to ad girl
Your Name/Nickname
Comments. Don’t write real names, addresses or health issues. *
Ekte bilder
Stemmer bildene med virkeligheten?
Holder avtaler
En time avtalt er ikke 30 minutter
Renslighet
Lukter hun godt?
Kropp
Generelt utseende uavhengig av bilder
Tranghet
Er vagina trang?
Oppførsel
Er hun robot eller har hun innlevelse?
Generell vurdering
Verdt penga?
  • 17.06.2021
    mtqlufhnyh

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Raskt svar ga ett godt førsteinntrykk. Ble enda bedre når jeg ble møtt av ei vakker og sjarmerende ung dame i samme antrekk som på bildene. Prisen er litt over gjennomsnittet, men til forskjell fra de andre er alt det som betyr noe inkludert🤪 Meget gode tjenester levert med innlevelse. Suger meget godt, puler særdeles godt - jeg anbefaler!
  • 15.06.2021
    udocptbmi

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Bildene er av en instagram-modell fra Australia. Ba om å få se henne på video først, og det var en helt annen kvinne.
  • 13.06.2021
    bnnfimxat

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Dette er for dyrt.prisene har gått opp til dobbelt av ett år siden.Jenta er det ikke noe galt med.men vi menn må holde igjen på pris.før hadde jeg en hver uke.nå blir det en hver 3 uke..
  • 10.06.2021
    gxtyyybjzt

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Du skal lete lenge for å finne noe dårligere enn dette! Mange bra jenter i byen nå, bruk pengene på dem i stedet.
  • 01.06.2021
    biorpjmcox

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Æsj, her gjorde jeg den tabben å stole på alle de gode anmeldelsene på Realescort før jeg sjekket her på Stjerneportalen. Bildene er altfor bra i forhold til virkeligheten, og som andre har skrevet her, er Sara mekanisk og lite imøtekommende når det gjelder tjenestene hun utfører. Helt kurant hygienisk. Leiligheten var ganske fin, men jeg fikk mistenksomme blikk av andre beboere, et eldre par type "fin vestkant", utenfor/i heisen som kunne tyde på at de fulgte med på trafikken i etasjen. Nei huff, her blir det ingen repeat.
  • 01.06.2021
    zobflmnmvb

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    31.05 skrev '' dywjzmpeil ''
    Bildene lyver temmelig mye. Rumpa hennes er betraktelig større og dvaskere enn bildene allerede antyder. Ikke spesielt pen heller, her er det brukt mye Photoshop

    Litt artig, jeg kjente henne ikke igjen fra bildene og snudde. Muligens i 2019. Hun ble dritsur og manisk på sms'ing etterpå, først tryglet hun om at jeg skulle komme tilbake og senere en mengde meldinger om hvor syyyk jeg var,
  • 01.06.2021
    ergcdqffy

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Skjønner godt at de har deaktivert annonsene til denne dama. Her er det bare tull. Ikke hun du snakker met på telefonen heller.
  • 31.05.2021
    dywjzmpeil

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Ikke særlig bra. Bildene lyver temmelig mye. Rumpa hennes er betraktelig større og dvaskere enn bildene allerede antyder. Ikke spesielt pen heller, her er det brukt mye Photoshop. Ganske mekanisk utførte tjenester, lite innlevelse. Langt under middels - og den brasserumpa er som nevnt for stor og slapp.
  • 28.05.2021
    udkqywxxtt

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Var dyrt ja, men synes absolutt det var verdt det. Jeg booket og betalte for en time, og endte opp med å være dær i over 2 timer. Var action mesteparten av tiden, men også hyggelig prat og massasje mellom rundene. Kroppen er absolutt perfekt. Jeg tror dette er de flotteste naturlige brystene jeg noen gang har sett. Jeg er ikke i tvil om at bildene er 100% ekte. Hun møtte opp i samme undertøy og strømper som på bildet.
  • 19.05.2021
    ttwfukpbqf

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Snakk om overpriset. Ut fra prisen skulle man tro det er gull hun selger.
    Hun er grei nok, men ikke vært de kronene. Jeg ble ikke imponert.....
    Det finnes mye finere og yngre jenter enn dette.
    Ikke vært å kaste bort en formue på det her...
  • 15.05.2021
    tzvghmrqum

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Ingen snakk om noe forskuddsbetaling.

    Betalte for 1 time outcall som varte godt over en time. Veldig god GFE. Hun har en veldig behagelig personlighet som det er en fryd å være sammen med.

    Hun suger som en gudinne. Tar hele lengden langt ned i halsen. Veldig herlig. Hun rir veldig bra. Fitta smaker og lukter godt. Stor deilig klitoris som er lett å få tak i. Liker godt å bli slikket.

    Håper jenta kommer tilbake til Ålesund igjen, da blir det garantert et nytt besøk.
  • 13.05.2021
    onvpbxnwj

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Første gang jeg møtte henne. Jeg mistet faktisk litt munn og mæle da hun kom inn på rommet mitt! Hun er en sprudlende blid og vakker ung kvinne. Bildene er ekte, flott sprettrumpe med nydelige smilehull over. Jeg fikk avtalte tjenester til riktig pris. En profesjonell og serviceinnstilt eskorte. Det virket så ekte at jeg faktisk tror det er slik hun er. Anbefales!
  • 05.05.2021
    kjgczmkjka

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Møtte denne damen i påsken,så det er en stund siden. Berenice er en dame litt opp i åra men jaggu kunne hun sine saker, en skikkelig god og digg mus som jeg fikk prøvd uten kondom, skikkelig deilig følelse, god til å ri var hun også, sugde bra. Kunne gjerne tenkt meg å møte henne igjen.
    Anbefales!
  • 03.05.2021
    rhzjppkoqn

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Dato for besøk var i april.Ble tatt imot av en smilende moden sexy dame,spurte om jeg ville dusje!Fikk allerede da et lite blikk av en sexy rumpe og 2 fine pupper da hun bøyde seg ned for å finne frem håndklær!Gikk så inn på soverommet hvor hun satt å ventet i sexy undertøy, Fikk dette kjapt av. Masserte henne litt men ble raskt opptatt av den deilige rumpa og kjenne på de deilige puppene som er faste å fine til å være så store!.Koste oss masse i sengen!kysser som en gud/ 69 smakte godt,trang og god mus.Det vart 2 runder med masse kos.Så dette var et bra besøk hos en hyggelig å smilende dame!Så vær snill mot henne så blir det garantert hyggelig å være deg!
    Berenice You are one of the best.
  • 16.04.2021
    qcekmxyni

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Har besøkt henne mange ganger tidligere, elsker å komme på besøk til henne å få masse kos og få tømt meg skikkelig i den varme musa hennes. Det eneste som drar ned er att glufsa begynner å bli litt slapp, klemmer ikke så godt rundt pikken lenger dessverre, og att jeg måtte på en antibiotika-kur 3 uker etter møtet vårt, heldigvis hadde jeg ikke feid over kona før jeg fant ut dette. Hehe
  • 05.04.2021
    farlqgfgi

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Jaya. Avtalte 69..knull 30 min..OK.til svar. Når jeg kom på tiden.var det mas om att tjenesten kostet 2000.kr. Det jeg skulle betale var bare et runk. Viste mld. Ok.guffet på. Kunne ikke vente til jeg kom i fitta. Runket meg tom å ute før 15.min.var ikke pen..feit. Det dårligste service jeg har fått.
  • 25.03.2021
    rbgotqvd

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Dette var trasige greier, betalte for 1 time(2000kr) etter 15 minutter ville hun bli ferdig, klaget på at det tok for lang tid, fikk nesten ikke røre noen ting. Mulig hun er flink til å massere men escorte delen den er elendig.
  • 22.03.2021
    zxbphnvgoz

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Du møter noe helt annet enn det bildene viser i annonsen. Hvis det er samme jenta så er det i det minste gamle bilder av en ung og slank utgave. Dagens utgave er nærmere figuren til Erna. I tillegg kjører hun priser langt over normalen dersom man ønsker noe utover vanlig massasje. I rettferdighetens navn, hun skal ha for hyggelig og fin væremåte.
  • 18.03.2021
    ebgacssoqd

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Sissel er en fantastisk jente. Jordnær, ikke noe tull med det ene eller andre. En sexy jente med myke deilige former, store ekte pupper, deilig fitte, som smaker og lukter godt, og for ikke å glemme den deilige og trange rompa hennes. Hun er utrolig flink med det hun gjør, men om jeg skal trekke frem mine favoritter, må det være kyssingen, sugingen og rompesexen. Hun har en egen evne til å få meg til å slappe av. Behandler du henne fint er hun utrolig snill. Innen for hennes grenser er det ikke et nei å få. Nå gleder jeg meg bare til neste besøk hos favorittjenta mi.
  • 14.03.2021
    ctzgrpnbnv

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger


    SÅ fikk jeg nok av formaninger fra Raymond og giudene vet hva. Jeg måtte knulle og jeg valgte det trygge og hva som gir meg den beste opplevelsen. Marie med sine nye digre deilige pupper leverte som alltid.

    For meg er det alltid en fryd å knulle Marie og å knulle henne mellom puppene er en fryd. Jeg skal tilbake ved en sende anledning. Så snart som mulig.
  • 14.03.2021
    izmbbpeydy

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Hyggelig og i møte kommende dame. Høy og flott selv om bildene nok ikke er helt nye. Pratsom og det gjør det trivelig og behagelig. Berøring vennlig i motsetning til andre Dominaer. Fikk føle mye av utstyret hennes og det var spennende og artig. Var ikke så nøye på tida.
  • 09.03.2021
    ufvbyztgm

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Når jeg besøkte denne dama så spurte jeg henne om jeg kunne binde henne fast i senga og bruke ho skikkelig. Vi blei enige om prisen og jeg hadde det kjempegøy. Ho var med på alt jeg ønska meg og det var ikke lite. Løp og kjøp.
  • 21.02.2021
    iwwbivqhql

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Det siste året har utvalget av eskorter i Kristiansand vært heller kleint, dog med et par unntak. Jeg oppfattet at "Seng" tilbød massasje med happy ending i form av sex. I tillegg var prisen for 1 time absolutt rimelig i forhold andre.
    Jeg møtte henne tidlig på formiddagen, antakelig som første kunde i byen. Nå er ikke bildene i annonsen spesielt informerende, men jeg tviler vel på at bildene er hennes.
    Jeg fikk en god massasje som ble avsluttet med sex. Da hun tredde seg ned på meg kom det et deilig stønn fra henne. Etter et deilig ble det hele avsluttet med doggy. Kan egentlig ikke si annet enn at jeg er strålende fornøyd med den lille timen jeg fikk.
    Jeg ser at det er flere som har vært på besøk hos denne damen og gitt sine innspill. Lurer kanskje litt på hva man forventer når man besøker en "massør"......
  • 21.02.2021
    flpbmvdeqr

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Jeg opplevde det samme som forrige anmelder. Var enig om 1000 for 69 å.knull. 20 min. Var opptatt om jeg kunne komme på den tiden. Sugde i voldsomt tempo ,prøvde vel å bli ferdig fort.da jeg knullet var det har du kommet 2 ganger .så ville hun ikke mer.ville runde meg ferdig.harhent. Rush.rush. feit fitta langt inn mellom fete lår,ett bløtt smørstykke hadde vært like bra..
  • 20.02.2021
    snfhopewby

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Seng.er rush..ingen innlevelse.opptatt av yt du kommer fortes mulig..Harhent suging å dunking. Hun var tykk å rund.ett dårlig møte.
  • 17.02.2021
    gtiprhazuw

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Wow. Skjønner godt hvorfor hun har fått så mye skryt. Kjempesøt og sjarmerende jente, veldig grei kommunikasjon. Helt fantastisk BJ. Kan enkelt og greit si at hun anbefales på det aller varmeste.
  • 11.02.2021
    zjnicbxvxq

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Nettopp kommet hjem etter en fantastisk massasje. Dette er den beste jeg har hatt, uten tvil!
    Net er en fantastisk nydelig dama.
    Dette kunne hun virkelig.
    Anbefales på de varmeste.
    Ser deg definitift igjen 😃😘
  • 07.02.2021
    gcluacoave

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Overkåt bestemte jeg meg endelig for å besøke Berenice, har vært fristet mange ganger på grunn av de litt "dirty" tilbakemeldingene hun har fått. Jeg er hektet på kåte eldre damer med naturlige hengepupper - og hun skuffet ikke. Hun møtte meg med et vennlig smil i en svært kledelig top/korsett med strømper og høye hæler. Jeg fekk umiddelbart lyst til å kose med puppene og sugde dei flotte lange vortene stive og hard. Kjente på fitta mens jeg la pengene på bordet, vått og varmt. Rask dusj før vi kom oss inn på rommet der jeg la meg på rygg med dundrende hard ereksjon. Fra skaperens side er jeg utstyrt med litt ekstra redskap og det var tydelig at hun likte det... holdt rundt kuken med begge hender og smilte. Jeg ba henne sette seg på meg med trusa på og puppene hengende ut av bh´n. Kjente fitta var varm og glatt gjennom trusa før det virkelig begynte å renne squirt!! Masse over låra og magen min! Holdt ikke ut lengre og vippet trusa til side og kjørte kuken dypt og hardt inn i bunnen av henne. Ekstremt kåt dame som virkelig elsker det hun gjør, jeg spurte om jeg kunne fylle fitte med sperm i det jeg var i ferd med å komme og det var greit. Ta godt vare på denne gode dama
  • 23.01.2021
    ugsqmydly

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Møtte denne herlige damen i dag, og er super fornøyd. Jeg kan på det sterkeste anbefale henne! Jeg vil definitivt møre henne igjen.. Herlige store (orginale) pupper, Det var bare en super opplevelse! Det var enkelt å snakke med henne, og engelsken var veldig god.. Anbefales!
  • 22.01.2021
    upeyqrkuwh

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Møt denne nydelige modne norske damen for noen dager siden . En moden, sjenerøs og nydelig dame med stor erfaring. Hvis du oppfører seg som en gentleman, vil hun gi deg en virkelig fin kjæreste opplevelse :) Håper å besøke henne snart igjen.
  • 06.01.2021
    sjxjyrcxye

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Suger som en hore og kysser som en kjæreste. Det en mann kan ønske seg, og kanskje også det kvinner vil ha?
    Hun er imøtekommende og behagelig, og er av den typen som yter det lille ekstra fordi utseendet hennes ikke kan måle seg med de som er 10 år yngre. Var hos henne i en time, og det ble tydeligvis litt lenge for henne (det var avtalt), for allerede 20 min før begynte hun å snakke om at jeg måtte komme snart. Det er nedtur! Gir straks et preg av samlebånd.... Om jeg drar til henne igjen blir det bare for 30 min, og kanskje bare i bilen, som jo er et svært godt tilbud hun har.
  • 04.01.2021
    zghsnznpjj

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Herlig jente som bare elsker å suge, røff deep throating, trang og deilig anal og hun elsker å kline.
    Var utrolig sexy i lårhøye røde lakk støvler. Etter masse klining deep throuting og anal sex, gikk vi inn i dusjen hvor jeg tisset over hele jenta og i munnen på ho og avsluttet med masse klining vil gjærne treffe dama igjen for mere deilig kinky sex❤
  • 27.12.2020
    rjnvnqcbfm

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Det er riktig som en annen skriver at hun er litt opp i vekt i forhold til bildene, men du verden hva du få i et møte med henne! En av de behageligste og mest imøtekommende eskortene på Østlandet, når du selv er hyggelig. Rensllig, pent innredet, stemningsskapende. Det du trenger for et besøk er alltid tilgjengelig, du tar bare med gaven til henne. Deilig seng hvor en kan base rundt med med den nydelige kroppen hennes. Brystpartiet er til å leke med, likeså nedentil.... Ekte GFE. Det er grunner til at flere besøker henne mer enn en gang, og det er ikke fordi vi er misfornøyde! Se poengene jeg gir: her får du en god opplevelse og føler deg ikke snytt. Men er kroppen det viktigste for deg, så velg heller LenaGFE....
  • 26.12.2020
    kllfedzjwz

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Måtte bare ha litt julesex idag. Da jeg har en forkjærlighet for modne damer tok jeg kontakt med Berenice,. Tok en dusj sammen og koste oss mye i dusjen. Hun var veldig god til å suge,smaker og lukter godt, og sexen var veldig god. Hun visste hva hun gjorde og med det så ble det bare enda bedre. Det var lett i å komme kontakt med henne og kommunikasjonen gikk bra. Hun er veldig smilende og glad og vil ta godt vare på deg. Anbefales!
    👍
  • 17.12.2020
    kyarmgbzsw

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Ekstremt deilig dame med perfekt incall-location. Veldig gode tjenester, bortsett fra at hun er veldig opptatt av telefonen sin. Svarte på meldinger og snakket i telefonen mens vi satt sammen. Veldig trist, for ellers er hun nok en av de diggeste eskortene jeg noen gang har møtt.
  • 17.12.2020
    anuqvmyho

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Anneli er den sexy og deilige voksne nabodamen som du fantaserer om hver gang du ser henne og treffer henne. Et sexy og pent ansikt, litt kinky ansiktsutrykk, en deilig sexy kropp med herlige, deilige former, romper og lår og pupper som setter fantasien i sving ;-) Utrolig hyggelig dame, lett å tilbringe tid med, og leverer til tusenogen i senga, eller utenfor. Utrolig kosete og kåt og leken. Blitt noen treff med henne, og det er hevet over enhver tvil at jeg skal treffe henne igjen, om ikke så altfor lenge ;-)
  • 11.12.2020
    hgmsitpftr

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Hadde gleden av å la denne herlige dama holde meg med selskap en time eller to i kveld. Veldig bra. Deilige pupper og deilig fitte. Fantastisk dame som vet hva hun driver med, absolutt å anbefale. Gleder meg til neste gang.
  • 11.12.2020
    hgmsitpftr

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Soffy er en fantastisk snygg och läcker kvinna, träffade henne i två timmar och betalade extra för att få spruta henne i fittan och i munnen. Bättre kvinna på att suga kuk finns inte, sög underbart djupt och var bra på att ta emot stora satser sperma. Hennes fitta är våt och trång, kan ta emot stort och helt underbar att knulla. Kommer absolut träffa henne igen.
  • 10.12.2020
    zemwnsorsk

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Er helt enig med xeomhnliyt, Sissel er en perle. Kan virke litt sjenert når du møter henne. Men det er borte når du ligger i senga hennes. Blid, trivelig, lett å snakke med og får deg til å slappe av. Holder alle avtaler. Ikke noe tull. Enkelt å gjøre avtale med. Fantastisk til å kysse og suge. Virkelig en opplevelse. Har også en myk og flott rompe, som det er deilig å klaske mot, når man knuller henne i rompa. Store, deilige og ekte pupper. Spør du om noe som ikke står på menyen hennes, er svaret veldig ofte ja, det kan vi prøve. Så lenge det er innenfor hennes komfortsone. Respekter henne om hun skulle si nei. Mener at prisen hun tar er rimelig med tanke på tjenester og hennes kvaliteter på tjenester og jenta. Min oppfordring er at vi må ta veldig godt vare på henne. Hun er bare fantastisk.
  • 09.12.2020
    xeomhnliyt

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Møtte denne fantastiske flotte jenta i dag, hun virket litt forsiktig, men for en dame Sissel er. Hun var virkelig god til å kysse, var veldig god til OWO . Jeg er helt enig med de andre her, virkelig verd pengene. Ingen stress, ingen mobil som ringte hele tiden osv. Kan tenke meg at dette er en av de beste eskorte jenta i Norge. Vil gjerne møte deg igjen, you are simply the best, Sissel.
  • 09.12.2020
    xeomhnliyt

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Møtte Manuela for 2 dager siden, ho er en flott smålubben moden dame,bildene stemmer ikke helt, men det får nå så være. hun er meget enkel å gjøre avtale med på melding, noe som passer meg perfekt ;-) Jeg ønsket meg owo, noe hun gjorde perfekt, uten å kreve ekstra penger, måtte smake på den deilige våte fitta hennes, smaker godt og vart skikkelig våt der nede. 👍🏻 Rolig og tok seg god tid ikke noe stress der i gården. Trang og god fitte, Her skal jeg garantert tilbake for det er ei som kan suge og mere til, fikk mere en det vi avtalte. 😘👍
  • 09.12.2020
    oyxzesbrcu

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    lita smålubben dame er nåkk 50 som i anonsen, hyggelig å go tid, fikk det man bestildte å litt til, men skal du ha en wov opplevelse så må du finne noen andre. veldig etter smak å behag det hær
  • 07.12.2020
    yqcdizhqfv

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Da fikk jeg tid til noen timer i kveld hos min, favoritt elskerinne Marie ❤. Blei møtt i døra av Marie, bare i ført strømper og en tynn gjennomsiktig kjole, fekk eit skikkelig dypt tungekyss før det bar det rett i dusjen. Når jeg var ferdig i dusjen var Marie klar og forførende, fikk en digg lapp dance , før jeg fikk tatt av henne kjolen . Og smakt på den deilig våte musa hennes. Så var det min tur , til å få en himmelsk blow jobb . Å dette er noe denne dama kan, så var det tur får få knullet den deilig våte trange musa hennes . Hva kan jeg si var vel ikke ,en plass i lelighet vi ikke hadde oss. Må si det er terapi å få kommer til deg, ikke bare får kosen . Men samtalene vi har under og etterpå. Når noen kommer litt under huden din, ser de virkelig hvor flott dame du er på innsiden som utsiden. Så tak i for noen helt fantastiske timer . Og jeg kommer en tur ,til uka igjen, Marie blir julegave til meg selv i år. Så gutter behandle denne dama med respekt , finnes ikke mange av henner her ❤😘
  • 07.12.2020
    wsytcrhod

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Helene er en meget sexy dame som vet å tilfredsstille en mann! Alltid god service hos Norske Helene. Har besøkt henne flere ganger. Trygt og fantastisk hver gang. Hun ser veldig bra ut,store pupper og ei naturlig våt fitte som smaker godt. Gleder meg til å se henne igjen.😊
  • 07.12.2020
    lsyczrwqvm

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Møtte Berenice i en koselig leilighet sentralt og med enkel adkomst i Oslo Hun snakket bra engelsk og var veldig grei å snakke me. Hun er en moden dame med modne fine former. Åpnet døren i sexy undertøy og var hyggelig fra første til siste sekund uten å stress med tiden. Hun var ren og pen og smakte deilig, treffer henne gjerne igjen om muligheten byr seg.Hva vi gjorde blir mellom oss. Det vart tid til 2 deilige runder med deilig sex, ho har en fin fitte som som suger deg tom. Skal møte Berenice igjen neste gang jeg besøk😊
  • 29.11.2020
    pzhybiknmf

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    For å bevise at jeg og anmeldelsen er ekte.

    Diego Maradona har forlatt oss å spiller nå med St. Peter.

    Så var det super sexy Marie igjen. Bare for porno til at jeg kan la være. Selv i disse tider.

    Når det er sagt så hadde hun på det tørre at hun var testet og funnet negativ og jeg selv hadde også testet meg noen dager før og også funnet negativ. Og ellers så hadde Marie tilgjengelig håndsprit og det er rent og ryddig.

    At det er rent og ryddig skader definitivt ikke og jeg opplever det alltid som rent og ryddig når jeg besøker Marie.

    Til tross for negative tester ble jeg og Marie enige om at vi helst skulle unngå for mye face to face. Derfor ble det for det meste å knulle Marie i dogg, men med den rå porno rumpa hun har så kan jeg leve med det. Og når jeg i tillegg fikk knulle Marie analt så går det ikke Ann å være nærmere himmelen.

    Som alltid er det en fryd å knulle Marie. Hun lever seg inn og støpningen er bare porno. Profesjonell og hyggelig i tillegg.

    Jeg vet at dette er jobben hennes og enn hvor mye jeg gjerne skulle ønske så trenger Marie flere kunder. Noe hun fortjener.

    SÅ kom igjen gutter og menn. Jeg vil at dere skal knulle Marie som den hora hun er. Det fortjener hun.

  • 22.11.2020
    sowpwfjk

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Møtte denne nydelige damen sent torsdag kveld, og hun skuffet ikke. Nydelig innlevelse og fikk det til å føles naturlig ut. Damen kan tingene sine! Suger og knuller heilt fantastisk, smaker og lukter godt. Kommer definitivt tilbake. Hun har virkelig alt som trengs for å tilfredsstille en mann, jeg takker for et nydelig møte og håper alle får en sjangs til å oppleve denne damen
  • 21.11.2020
    fdkoysaqhi

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Helt fantastisk opplevelse, virkelig en kjærlighetsfrukt av dei sjeldne i disse corrona tider . Hun er utrolig avslappet, imøtekommende og utrolig deilig. Om du liker BBW så er Tea jenta, hun en flott deilig kropp, fine store pupper, smaker utrolig godt og blir deilig våt i fitta og leverer på alle plan. Ser frem til neste møte. Tusen takk for en minneverdig opplevelse, you are simply the best. 😘😘
  • 20.11.2020
    yrjxsjgllp

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Silje er en herlig ekte norsk MILF med en sykt deilig kropp og store pupper. Anbefaler Silje sterkt om man tenner på "MILFs med store pupper. Smaker godt og blir skikkelig våt. Det virker som om hun liker det hun holder på med. Veldig jordnær og lett å prate med. Hva vi gjorde blir mellom oss.
  • 16.11.2020
    upiiktrdhe

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    When I discovered this ad by Sonja, I decided to have a meeting Delicious look with natural hair on her pussy. Agree with the previous reviewer that everything was fine and easy from the first sms contact to little fun departure. She is a ray of sunshine, beautiful, gentle, sensual and positive girl of which there are only a few. She came to me with a contagious mood and gave me a lovely and cozy hour. She tasted good, that is, more taste. Lovely and firm body with beautiful tits that do not need bras. Everything felt natural as with a girlfriend. She totally emptied me with her very well working pussy. Afterwards a little cuddle. Highly recommended if anyone is unsure. Hope you will visit me again Sonja, maybe a little longer meeting.
  • 16.11.2020
    rimbzzqate

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    The pictures are not really that accurate couple of them are old, but she looks nice an sexy for my taste. I like natural women, hoenstly i was expecting a little bit body hair but she didnt have that which was a bit dissapointing. Because i was looking forward to that since she advertises as a " natural girl" on another website.

    The experience was overall very good for the price point, i think that she tries her best and is a kind woman. I would probably buy again and also just meet and talk with her since as a middle aged man i found her as a great talker and i could litterarly talk about anything with her and that made the meeting great. Her english is perfect. She has done porn in the past which she confirmed so that was a little bit of a interesting experience with a pornstar. The location is fine, not going to disclose the adress here on the review but its fine enough, easy to find. The apartment was clean and i didnt share the same experience as the last few ones who saw dirty towels, everything was clean, i went pretty early so maybe thats why. She didnt smell or anything, and she did offer to take a shower with me if i saw that as nescesarry but i declined the offer.

    Overall pretty happy with the experience, will probably just pay for a conversation next time, i like her, very kind woman and seems genuine and interested in what you have to say and talk about.
    Parking was a bit hard to find a spot but the tbane/trikk/bus drops you close by so thats not an issue.
  • 14.11.2020
    ujfjybbsoz

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Bare tull har inga problem med stora kvinnor men dom får gärna visa det får inte ta någon stans och kör hand trixat i doggy så man ska tro man är inne 0 inlevelse och har 2 profiler inget svårt att se vilka 2
  • 14.11.2020
    ujfjybbsoz

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Hu har även en profil som heter Elena helt tragiskt i doggy körde hon hand trixet så man inte kom in i hon fick inte ta någon stans och vred sig undan de mesta synd med sådana penga förstörare jag har inga problem med stora kvinnor men dom kan visa sig som dom är
  • 13.11.2020
    ejbcctdmrb

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Dato er ca, topp dame som vet hva hun steller. Rolig og tok seg god tid ikke noe stress der i gården. Her skal jeg garantert tilbake for det er ei som kan suge og mere til.................

    Her må dere bare slå til folkens her vil du ikke angre på besøket
  • 02.11.2020
    jatehsgexp

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger


    Korona eller ei, jeg måtte bare knulle og som før falt valget p Marie. Hun setter virkelig sikkerheten til kundene og seg selv i fokus uten t det blir turn off av den grunn.

    Kåt som jeg var slo jeg på stortromma og tok en utvidet meny som også inkluderte anal. Det er bare så utrolig digg å knulle Marie analt, hun er så trang at det gjør god vondt og lyden av Marie sin stønning når jeg deiser kuken inn og ut av rompehullet. Alt i alt ble jeg en lettere mann til sinns og penge pungs.

    Nok en gang tusen takk for at jeg fikk knulle deg jenta mi.

  • 01.11.2020
    ihqzapjdtk

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Var på besøk tidlig en morgen. Fantastisk å starte dagen med et besøk hos denne dama.


    Dette er en helt nydelig dame. Fikk det ønsket meg og kommunikasjonen i forkant var ryddig og fin.

    Anbefales på det sterkeste.
  • 26.10.2020
    hwjylpesv

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Møtte denne hærlige damen, fine store pupper å få kose seg med, smaker godt, blir våt og kåt, suger og Knüller som en gudinne, for en opplevelse det var, fekk være sammen med henne i 2 timer, brukte ho i alle hull, hva vi ellers gjorde blir mellom oss,😘 en ting er sikkert, jeg skal tilbake snart.
  • 26.10.2020
    bpokmocmlx

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Møtte Berenice I Oslo for noen dager siden ho er en moden (Rumensk tror jeg) dame litt opp i årene,Berenice er ikke noe glansbilde, men ho er med på det meste , masse god og deilig sex/kos, store deilige pupper, smakte godt da jeg elsker å slikke deilig våt fitte, OWO sprut i munnen. Runde 2 vart knulling uten i flere stillinger trang og fin fitte, er trangere enn mange yngre damer /jenter jeg har møtt, en opplevelse av dei sjeldne , vil absolutt anbefale Berenice. Skal møte henne snart igjen. ? ?ho er perfekt for oss som digger modne voksne damer. Kan også anbefale en annen moden dame Charlotta, ho gir deg en fantastisk opplevelse. 😘
  • 24.10.2020
    jpnivhlgzo

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Dato er ikke helt riktig, skjedde for ca 1mnd siden. Endelig var det min tur igjen til å møte Marie og hun er like bra som sist om ikke bedre. Kom til hennes leilighet , og det var full fart fra hun åpnet døren, av med klær og rett i seng. Skulle ha 1eller 2 timer var planen men det ble raskt til 3.En skal lete lenge etter villere damen en dette, ikled sykt deilig undertøy og høye hæler fyrte hun meg så opp at det var vel ikke en pos eller plass i leiligheten vi ikkje hadde oss, vill sex var det.etter at jeg hadde kommet X antall ganger fulle av svette fant vi ut at det va godt hele 3 timer, hun tok det med et smil og kysset 💋meg ømt før jeg snek seg ut... Det blir ikke lenge til neste besøk, allerede kåt av tanken... 🔥😘
  • 24.10.2020
    vgxlqyabyp

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Møtte Karoline i Drammen, wow for en deilig dame med en herlig kropp. Hun startet rett på med suging og det tok ikke lang tid før hun begynte å ri meg. Sleiket den deilige fitta hennes til hun kom, veldig våt og trang. Fikk så knulle henne i doggy, avsluttet med Cim. Runde 2 startet med å runke og suge til jeg sprutet over de deilige puppene hennes. Møter henne gjerne igjen :)
  • 24.10.2020
    ckglgngmov

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Må si meg helt enig med tmjnkidgmu i anmeldelsen av Sissel. Ikke noe tull med avtaler eller avtalte tjenester. Pris på ekstratjenester står i annonsen. Vil bare legge til at Sissel har myke, deilige, store og ikke minst ekte pupper. Og hun kysser fantastisk. Har aldri opplevd maken. Hun må være den eneste eg har har møtt av eskortejenter, hvor eg hadde vært fornøyd, selv om vi bare kysset den tiden vi var sammen. Kommer du med forslag, er svaret, ja, det kan vi prøve. Selvfølgelig innenfor hennes komfortsone. 3500 for 2 timer synes eg er rimelig for en jente som Sissel, med tanke på hennes kvaliteter og standard. Tiden med Sissel er alltid noe eg ser tilbake på med stor glede. Håper de som besøker/får besøk av Sissel, setter stor pris på henne og behandler henne med den respekten hun skal ha og fortjener.
  • 24.10.2020
    tmjnkidgmu

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Møtte denne flotte jenta sist ho var i Trondheim, ser ho skal komme på besøk i November også. Sissel er ei herlig jente.... En engel vil jeg si. Snill godhjertet jente som ofrer seg helt å fult. Ærlig. Forsiktig. Ingen grenser.
    Sissel kommer jeg til å møte så ofte jeg kan.....
    Lett å bli gla i. Liker måten hun er på føler meg trygg i hennes selskap. Utrulig go til å sug. Herlig våt fitte. Å er fantastisk go å bruke rompa......, gleder meg til neste møte
  • 24.10.2020
    jmbdctmkcx

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Møtte Valerya i Oslo for noen dager siden.Valerya er en moden flott 🇮🇹 Italiensk dame som er med på det aller meste, store naturlige pupper som er gode å kose med, koselig dame som er med på det meste
    du knulle alle hull uten gummi, og sprute i vei😉
    Er vel litt tvilsomt å knulle uten kondom, men Gud hvor deilig.
    Stram å god fitte, smaker /lukter godt og en hærlig følelse når du spruter langt oppi henne mmmmm må bare oppleves.
    Suger helt greit, og tar også anal sex helt uten gummi.
    Trur nok jeg skal møte henne igjen. Vart 2 timer med denne flotte Milf'en
  • 20.10.2020
    znogchanzl

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Snøen og kulda melder sin ankomst, men ettersom jeg var på hotell i Oslo i helga så tenkte jeg at Marie skulle få varme meg. Skal ikke skrive detaljer om hva vi gjorde, men jeg dama leverer alltid varene.

    Møtte på hotellet og når jeg ga henne en klem, Marie har lagt på seg noen kilo, men ho er godt trent og har en fantastisk flott kropp. Gikk inn på hotellet hvor hun gikk inn på badet og satte på seg det jeg hadde bedt henne ta med. Og når hun kom ut derfra så gikk det i ett. Det var striptease, leketøy og rå sex i en god blanding,Marie er en realpornstar, blir alltid så glad når jeg er med Marie for et treff dekker stort sett opp alle aktivitetsminuttene den ber meg om å ha den uka
    Marie smaker fantastisk godt, jeg elsker å slikke den deilige våte fitta hennes 🍭 😘

    Marie er en skatt som jeg gjør mitt beste for å nyte.😚Hva vi ellers gjorde blir mellom oss. GLEDER MEG VELDIG TIL NESTE MØTE.
  • 18.10.2020
    sdzgbzwzlm

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Bildene er ekte, men man skal være klar over at vi snakker om en halvnarkoman dame over 40 med glassøye her (påstår hun ikke er narkis i kommentarer til anmelderne, men ligger jo et bilde ute av at hun tar seg en stripe og hun selger jo også, så ja...). Leiligheten lå sentralt, men dama røyker og har hund så lukter litt. Ikke perfekt, men går helt greit. Fikk kun et surt håndkle å tørke meg med i dusjen, men er jo ikke der for å dusje så.

    Innlevelsen er bra og hun ble klissvåt under akten selv, så det er bra. Man får også det man betaler for/avtaler, og hun passer på dette selv så man trenger ikke mase. Dette er absolutt bra.

    Men vet ikke om det er verdt den prisen for å være ærlig. Man må ut med over 4000 for å bli sugd uten kondom og kun 1 cumshot. Anal var visst ekstra så det ble ikke aktuelt for min del. Ser at mange skryter av suge-ferdighetene hennes, skal innrømme at det var over middels, men noe fyrverkeri var det ikke. Kan melde at tyske Eliza og Alisa er langt flinkere. Hun skal ha for at hun et par ganger forsøkte å throate, men dessverre klarte ikke mer enn et støt eller to før hun brakk seg.... At det står facefucking og deepthroat på profilen hennes er bare tull. Jeg er ikke spesielt stor, antakeligvis godt under gjennomsnittlig om jeg skal være helt ærlig, så tror det sier litt om de andre anmelderne her (om de er ekte).

    Alt i alt, helt ok. Ikke noe svindel og tull, så man kan i alle fall være sikker. men for dyrt for en midt på treet opplevelse med en jente som hadde sine glansdager for 15 år siden. Hadde prislappen vært 1000-1500 kroner mindre skulle jeg godt med på at det hadde det vært helt knall.
  • 16.10.2020
    urvrnswjyo

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Etter å ha siklet på annonsen til Norske Marie Sexy lenge og vurdert om hun var som på bildene, tok jeg mot til meg og sendte henne en sms. Fikk raskt et hyggelig svar tilbake og vi laget en avtale. Hun sendte adressen, så det var lett å finne frem til hennes leilighet. Den lå diskré til og var både koselig og ren. Ble møtt i døren med et varmt smil og kyss og klem. Det fikk meg til å slappe helt av og bli kvitt den litt spente følelsen jeg hadde. Om Marie har jeg bare lovord og si. Liker du det du ser på bildene, som er ekte, vil du elske henne når dere møtes. Hun er en snill, varm myk og deilig kvinne som vet hva hun holder på med. Hva som skjedde mellom Marie og meg blir mellom oss. Men jeg vil anbefale henne til alle som vet hvordan man behandler en kvinne. Det fortjener hun og den respekten skal hun ha.

Dette var en strålende opplevelse som jeg håper å få oppleve igjen om ikke altfor lang tid.
  • 07.10.2020
    zltehji

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Jeg er helt enig med "lczynkobgv" i sin anmeldelse av Norske Marie. Makan til sexy jente skal du lete lenge etter. Og den sexy rompa er et kapittel for seg. Den er utrolig myk og deilig å klaske mot, når du knuller henne i rompa. En annen ting jeg setter stor pris på med Marie er hennes væremåte. Alltid blid og hyggelig. Lett å snakke med og du føler deg alltid velkommen. Har besøkt henne noen ganger og gleder meg til neste besøk. Det blir ikke lenge til.
  • 05.10.2020
    lczynkobgv

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Norske Marie har blitt mitt valg nummer en når det kommer til damer som tilbyr vovede tjenester. Hun har det jeg vil ha av både digge pupper, sexy rumpe og en utrolig evne til å ta kuken langt ned i halsen.

    leste bloggen til Marie der hun fortalte om deep throat og tidligere har Marie sugd meg, men ikke sånn. Ikke på den måten så nå ville jeg benytte muligheten til å få oppleve en skikkelig deep thorat.

    Ikke for å skryte, men jeg er bra utrustet der nede så jeg trodde Marie ville avfeie det med å si, sorry du er for stor. Som mange av jentene som tilbyr anal, men hele tiden unnskylder seg med at sorry du er for stor, uansett.

    Ikke Marie. Hun tok hele kuken langt ned i halsen. Himmel for et syn og opplevelse. var nære på å komme da kuken var som lengst nede i halsen til Marie. Hun støv meg ut, tok av kondomen og så. Nå skal du sprute meg i ansiktet. Og jeg var ikke vond og be. Sendte en megaladning med sperm i ansiktet til Marie som rant nedover kinnene hennes.

    Marie smilte med ansiktet fullt av sperm og sa til meg. Det er dette som kalles deep throat.
  • 05.10.2020
    ugdnufmrca

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Hadde en deilig stund med Carine i går kveld. Hun var akkurat som hun lovet i annonsen. Det gikk enkelt å avtale et møte. Hun fullførte tjenestene som avtalt. Hun koste seg hun også. Naturlig våt. Hun hadde også et pent ansikt, med et stort smil. Første klasses eskorte.
  • 03.10.2020
    uzutnbedy

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Samme som Milf. Senorita.Så dårlige et hun bytter til forskjellige annonser navn..
  • 23.09.2020
    uzutnbedy

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Kate er tilbake Kristiansand. Skal tilbake for reprise..og litt extra.
  • 17.09.2020
    dbawhxjjqf

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Dette var noe av det styggeste jeg har sett noensinne! 47? Nermere 67 spør du meg, ser jo ut som en gammel mann!
    Snudde tvert Det finnes jaggu grenser
  • 15.09.2020
    rceitfdez

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Silje er en fantastisk kvinne. Ekte på alle måter og med beina plantet på jorda. Lett å gjøre avtale med og hun holder dem uten noe tull. Også avtaler om tjenester. Hun er blid og trivelig og får deg fort til å slappe av og trives i hennes selskap. Silje er utstyrt med et vakkert ansikt, store, deilige og ekte pupper. En varm og deilig fitte, som med rett behandling blir veeldig våt. For de som liker rompe er Siljes et utmerket valg. Myk og deilig å pule. Silje kan anbefales på alle måter. Bare behandle henne med den respekt hun skal ha og fortjener. Skal helt sikkert besøke henne snart igjen.
  • 11.09.2020
    oumnbbjclz

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Kate er akkurat det hun gir seg ut for, og tar imot deg på en naturlig måte. Hun gir av seg selv, både personlig og seksuelt. For de av oss som setter pris på ekte vare og ønsker å møte et ekte menneske kan Kate anbefales, ho er en fantastisk dame, skal møtes snart igjen.
  • 10.09.2020
    szzaxbjqt

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Det var et bra møte og vi koste oss mye. Hun var veldig god til å suge, og sexen var veldig god. Hun visste hva hun gjorde og med det så ble det bare enda bedre. Det var lett i å komme kontakt med henne og kommunikasjonen gikk bra. Hun er veldig smilende og glad og vil ta godt vare på deg. Anbefales!
  • 09.09.2020
    ekulhlgyse

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Møtte Berenice i Oslo for 2 timer ,en fantastisk flott milf , masse god og deilig sex/kos, store deilige pupper, smakte godt da jeg elsker å slikke deilig våt fitte, OWO sprut i munnen. Runde 2 vart knulling uten i flere stillinger trang og fin, en opplevelse av dei sjeldne , vil absolutt anbefale Berenice. Skal møte henne snart igjen. ? ?
  • 04.09.2020
    cdjhrbnkiz

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Anne Lise er en skikkelig, ordentlig eskorte, som tar jobben sin seriøst. Ikke noe tull med timeavtaler, avtalte tjenester. Du får tiden du avtaler, og gjerne litt til. Lett å finne frem med parkering rett ved tilholdssted. Max 50 m å gå. Du blir tatt inn i en ryddig, fin og koselig leilighet. Den står i stil med Anne Lise. Hun er vakker (helt objektivt), snill, blid og trivelig. Latteren, som sitter løst, gjør at man umiddelbart trives i hennes selskap. Fitten, som er glattbarbert, smaker utrolig godt og er trang. For ikke å snakke om rumpa hennes. Stor, myk og nydelig å la pikke gli inn i. Og puler du henne godt, er det deilig å kjenne fittesaften renne. Anne Lise er en nydelig kvinne på alle måter. Ønsker du kvalitet, er Anne Lise den du bør oppsøke.
  • 27.08.2020
    cdjhrbnkiz

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Hilde er en voksen, frodig og deilig kvinne. Lett å komme i kontakt med, gjøre en avtale med og som hun holder uten noe tull. Det gjelder også avtalte tjenester. Holder til i en ren og pen leilighet, som ligger diskret til. Ble tatt i mot med en varmt smil og en god klem. Ble ført inn til sengen. La meg ned mellom bena hennes og fant den varme og våte fitten hennes. Begynte å slikke den og lot tungen leke med klitten hennes. Hun begynte å stønne og vri seg i vellyst. Hun ber om kuk og jeg lar den gli inn i hennes varme, våte og trange fitte. Knuller henne godt til hun skriker i det orgasmen skyller gjennom kroppen hennes. Trekker meg ut og ber henne legge seg på magen. Fingrer henne i rompen med mye glid. Lar kuken gli inn i det trange hullet. Hun stønner i vellyst og ber meg om å knulle henne hardt. Knuller henne hardt, samtidig som jeg fingrer henne i fitten, og nyter den deilige følelsen det er å klaske mot den store og myke rompen hennes. Merker at en ny orgasme er på vei, samtidig som min egen nærmer seg. Fingrer henne til hun kommer og sammentrekningene i rompen gjør at jeg spruter henne full av varm sperm. Etterpå ligger vi i armene til hverandre og bare koser.
    Dette er en kvinne jeg vil anbefale på det varmeste.
  • 19.08.2020
    jupqbjxgkw

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Endelig er Marie tilbake og det første jeg gjorde da jeg oppdaget pornodronningen var tilbake var å booke time. Noe jeg heldigvis fikk ganske kjapt. Takk og lov for det sprengte i kuken etter å kjenne deilig Marie fitte igjen.

    Så deilig å få knulle deg igjen Marie.

    Anbefaler dere å knulle Marie gutter. Valutta for pengene og hun elsker pikk.
  • 31.07.2020
    qbqwbqixju

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Litt trist å skrive noe negativt om henne, hun virket hyggelig, forventningsfull og blid, men dessverre snudde jeg pga. at jeg syntes hun ikke var attraktiv i mine øyne. Jeg forventet ikke en 19-åring, men det er nok det jeg liker best........mulig hun kan gjøre en god innsats for noen som ikke er fiksert på det samme som meg.
    https://www.realescort.eu/ads/92514/norske-helene
  • 29.07.2020
    qbqwbqixju

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    KOKO nummer én
    https://www.realescort.eu/ads/108319/sara-hot
    Jeg snudde i døra, jeg skjønner ikke disse anmeldelsene på real. Jeg oppfattet henne som rund og oppblåst, mulig det kan være henne på bildene, men at tiden har innhentet henne.
    Dét er nå en ting, men jeg ble bombardert med sinte sms'er om at jeg er ''crazi'' og til slutt fikk jeg meld om at hun hadde nummeret mitt for ''security'' og ville gi det til sine venner for at jeg ''not respecting nothing's'' Før det tok av ville hun at jeg skulle komme tilbake......
  • 18.07.2020
    taikcfrta

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Har besøkt Carine for første gang i dag. Hun er i en klasse for seg selv. Hun åpnet døren med et stort smil. Jeg fikk en god klem, og et vått kyss. Vi gikk i dusjen sammen. Hun såpet meg inn. Hele tiden mens hun smilte og små pratet. Vi gikk inn på soverommet, hun startet å suge meg lekent. Mens hun smilte å holdt øyenkontakt. Dette er den beste BJ jeg har fått i hele mitt liv! Etter en stund satte hun seg oppå meg og begynte å ri. Da gikk det ganske fort. Hun gnidde så musa si for å komme selv også. Det var en del tid igjen men hun lå bare ved siden av meg å pratet løst. Det var ikke noe snakk om at jeg måtte ut døra. Jeg kommer definitivt tilbake.

    Det er verdt å nevne at hun var vanskelig å få til en avtale med. Hun er visst ganske opptatt. Men nå som vi har hatt et vellykket møte lovet hun at det skulle være lett å avtale nytt møte i fremtiden.
  • 10.07.2020
    seggfkpoql

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Kate er nok eldre enn 45 år. Er du ung (under 35 år) og holder ut lenge kommer hun til å forgude deg og man kan betale en tusen lapp for en halv time, men likevel bange henne i en time. Hun har tidligere skrevet at hun er spansk, men hun er egentlig fra Romania. Ingen supermodell, men fin stor rumpe.
  • 08.07.2020
    qdsuvrbbcv

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Vet ikke hvorfor det ikke blir nevnt i annonsen, men det ble altså bekreftet av flere, en tid tilbake, at dette er en transperson.

    Føler jeg må nevne dette, da jeg selv hadde blitt ganske grinete om jeg hadde møtt en dame som viste seg å ha mannlige deler.
  • 24.06.2020
    pgezeukxky

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Liker du de litt lubne er kanskje denne midt i blinken (legg til 5-10 kg på bildene). Ble møtt med "Oh my god, are you so old?" og beskjed om at hun ikke tente på eldre og tykkfalne menn og og at hun ikke trodde jeg ville kunne tilfredsstille henne. Med tanke på det jeg betalte forventet jeg faktisk at hun skulle tilfredsstille meg og ikke omvendt. Vurderer du et besøk bør du på forhånd få bekreftet at din alder, vekt etc. tilfredsstiller hennes krav. Alt i alt en nedtur.
  • 30.05.2020
    irogqprzz

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Tea..flott rund jente.hyggelig.kan å suge.,69.herlig å bryne munn å tunge i saftig fitte, smakte deilig..fikk ikke prøvd tranghet da jeg kom før tiden,,,Kan anbefales på det sterkeste hvis du liker noe å ta i.,Søtt ansikt.
  • 26.03.2020
    ngcpkotbpu

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Karla er en skikkelig flott og pen blondinebabe med deilige silikonpupper og generelt fin kropp. Veldig hyggelig og sympatisk. Synes ikke hun pratet for mye, som en annen anmelder hevder. Finnes det noe vakrere enn en smilende og søt ungpike med langt lyst hår, kritthvite tenner og ansiktet fullt av sperm? Nei, det gjør det ikke.
  • 16.01.2020
    ekcjxmdzbd

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Møtte denne dama i Oslo, alt som var avtalt ble gjennomført. Men det var noe keitete. Ho var hyggelig og alt, men vil bare si at alderen er lang ifra riktig. Stedet var skittent og tipper ho er iallefall 20 år eldre en hva annonsen tilsier. Og berøringsvennlig er hun ikke.
  • 26.12.2019
    halkubcdtp

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Jeg er hel enig med deg, qnhevyxihv, i din omtale av Marie. Untatt å kalle henne og hennes kolleger for horer. Det er for meg et negativt ladet ord. Er mye mer glad i ordet gledespike(r). For det er jo det de er, er det ikke? Hun er alltid diskré når hun kommer til mitt hjem. Selv om det kanskje ikke er så lett da hun, i hvert fall i mine øyne, er en slående vakker kvinne. Nå gleder jeg meg bare til Marie kommer på besøk om noen dager. Da skal jeg igjen få smake på hennes deilige fittesafter og nyte hennes myke, deilige og trange rompe. Hun er kanskje litt dyrere enn andre, men er verd hver eneste krone.
  • 26.12.2019
    qnhevyxihv

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Jeg svarer kun for meg selv og de opplevelsene jeg har hatt med Marie. For å bekrefte at jeg er norsk. Harald er Konge, Jeg har besøkt Marie en rekke ganger og hun er en fryd å knulle. De siste gangene har jeg også unnet meg anal, noe dyrere men, for en rumpe Marie har. Og hun er også veldig diskret og profesjonell når jeg har fått besøk av henne. Noe som er et stort pluss i min bok. Marie er stolt av jobben sin. Stolt av å vere ei hore og jeg er stolt av Marie og at hun er ei hore. Så gutter og menn der ute. La Marie få pikk i alle hull. Knull henne som den deilige hora hun er.
  • 03.12.2019
    qmtazofntx

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Elia Sophia ,er en flott dame Milf .Hun er en god jente å anbefale, Hviss hun går ned litt med prisene å ikke stile opp mot de Norske jentene, for de er alt for dyre. . Hun har en flott kropp herlige bryst og en deilig 69,god smak.nam,nam. Kan anbefales.
  • 19.11.2019
    vvjotsovfv

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    da var Henriette prøvekjørt, spess dame på go måte, fin mus med pearcing å greier, deilige pupper osv, frister til gjentakelse:) hilsen BULJO
  • 15.10.2019
    iuconftjpa

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Toppers
  • 11.10.2019
    zmatfbuddr

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    For å ta det trivielle først. Med Silje er det veldig enkelt å gjøre avtale via SMS. Og de avtalene holder hun også når det gjelder innhold av møte. Enkelt å finne hennes tilholdssted og greit med parkering. Bildene er ekte og det er hun og. Puppene er store og ekte. Silje er en fantastisk kvinne. Blid, hyggelig, vakker, myk og deilig. Hun er lett å snakke med og det er om alt. Når det gjelder sexen er det ikke noe å si på innlevelse og utførelse. Hun suger ikke uten kondom, i mitt tilfelle er det en fordel. Da kommer ikke så fort. Denne gangen ble det mye slikking og fingring av fitte. Noe jeg liker veldig godt. Elsker å se henne nyte behandlingen og høre på godlyden hun lager når eg slikker og fingrer henne til en orgasme. Likte spesielt godt at eg stakk en finger i rumpen også. Etter at hun hadde fått orgasme, var det min tur til å få nyte henne og hennes trange deilige rompe. Til slutt slikket og fingret eg henne til en ny orgasme. Etterpå var det tid til kos og avslapping og en liten prat, før eg måtte få på meg fillene og sette kursen hjemover. Det eneste jeg har å utsette er at siden hun annonserer litt sporadisk, så det kan være litt vanskelig å vite når hun er tilgjengelig.
  • 09.10.2019
    dzyebuhymi

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    strålende. Møtt henne flere ganger. Sist på vorspiel hvor vi var 3 kamerater som delte henne. Det var gøy, trivelig og bra. Hun var klar på at det er noe hun sjelden gjør, men hun stolte på oss. Ble Mye lengre enn de 2 timene vi først avtalte. Alltid brukt kondom. Aldri fått lov med anal
  • 06.10.2019
    djryydtoem

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Jeg må bare bekrefte hva tidligere skrev om henne, men hun tok den i rompa den gang. Hun rimmer også veldig godt. hun elsker jobben sin kan det virke som
  • 05.10.2019
    zmatfbuddr

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    FY FLATE! for en nydelig kvinne Berenice er. Dette er ikke noe ungsau og ikke sylslank kvinne, men en behagelig, myk og deilig en. Store flotte og ekte pupper som det er utrolig deilig å puppeknulle. Knuller man henne bakfra er det, med den utsikten, vanskelig ikke komme fort. Synd hun ikke tilbyr å bli knullet i rompen. Tror det hadde vært deilig å fyllen den med sperm. Hennes deilige, våte og trange fitte er også vært et besøk. :) Berenice er en trivelig og hyggelig kvinne, som det er lett å gjøre avtale med. Disse er hun nøye med å holde, også det man avtaler av tjenester. 2100 kr for 1 time, inklusive 500 kr for å slippe frakken, synes jeg er et kupp. Fitten luktet og smakte deilig. Om eg vil besøke Berenice igjen? Ikke ti ville hester kan holde meg tilbake. Litt språkproblemer, men det må eg ta på min kappe. Engelsk muntlig er ikke min sterke side. Men med humor og litt fingerspråk, gikk det helt greit.
  • 23.08.2019
    sattzwzgxk

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Fantastisk opplevelse Og det beste av alt, hun hadde sin beste sex opplevelse. Ville nesten ikke la meg gå. Og ba meg komme fort igjen, for hunn ville ha mer av meg.
  • 23.08.2019
    sattzwzgxk

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Fantastisk opplevelse Og det beste av alt, hun hadde sin beste sex opplevelse. Ville nesten ikke la meg gå. Og ba meg komme fort igjen, for hunn ville ha mer av meg.
  • 15.08.2019
    plbnwxhzqr

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Besøkte henne for noen år siden. Som en tidligere anmelder har skrevet så ble vedkommende bedt om å kjøpe en pakke røyk og juice til henne før ankomsten. Lur måte ikke måtte betale for det da kunden uansett kommer. Opplevde akkurat det samme. Hun er hyperaktiv og har glassøye så det ble litt som en freak show og hun er glad i å skravle. Men: for meg virket som hun elsket å være en tøs, og hun kan virkelig være horete og man blir fort opphisset av det. Det viktigste av alt under et sånt møte er vel om fitta er god og om jenta er med på leken noe hun også er. Har ikke besøkt henne etter det, men det er nok pga. den høye prisen (+ juicen og røyken). Hun gir en lite rabatt dersom man skriver positiv omtale.
  • 12.08.2019
    qshrbnkkhd

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    dama har mange gode anmeldelser og hun er flott, men dessverre er det som en av anmeldelsene sa, at det ble litt mye prating. Faktisk så mye at en liten stund ville junior ikke helt. Hun fikk ham i gang igjen med litt kos men så begynte den evinnelige pratinga igjen. Hvis du liker silikon upper så er dette også bra men for meg så er det ingenting som slår et par størrelse naturlige C cups. Det får du ikke her. Dama er flott, men ikke gå for full time. Det blir for dyrt og ikke verdt det.
  • 07.07.2019
    irahxcdiry

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    ikke testet alt. å skrive SMS førtst er å bryte første bud som er å "kun gjøre avtaler over telefon" - blir for trøbbel med polititet her :/
  • 18.06.2019
    kldmhdxbub

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    At eg er glad i Sissel er det ingen tvil om. Det er rett og slett en varm, snill, god, vakker, myk og deilig kvinne som det er lett å bli glad i. Denne gangen hadde eg avtalt en 1 times treff på hennes sted. Jo nærmere eg kom, jo mer sikker ble eg på at det ble for lite med 1 time. Da eg traff henne spurte eg pent om hun hadde mulighet til å utvide treffet og det hadde hun heldigvis. Ble tatt i mot med en deilig klem og kyss. Så var det av med fillene og i sengen ventet Sissel med sin varme (bokstavelig talt) favn og flere deilige kyss. Å ligge i Sissels favn og kysse og stryke over hennes deilige kropp, er utrolig avslappende og man føler seg trygg og ivaretatt. Etter en stund ble det mer action, da Sissel ville...Det som videre skjedde er mellom Sissel og meg. Kan si så mye at hun leverte topp kvalitet på alt. Og det er slik eg er vant at Sissel leverer. Som vanlig ingen problemer med å gjøre avtale via sms. Hun holder avtaler og tider. På selve treffet er det ikke noe stress med mobil eller klokke og du får den tiden du har avtalt. Lett å finne frem og parkering, ca 4-5 min å gå. Det er helt innafor, mener eg. Prisene hun har på sine treff er også helt innafor. Eneste som er x-tra er analsex (500 kr) og det står i annonsen. Sissel er ekte vare, både på bilder og i virkeligheten. Ikke noe silikon eller annen dritt. Hun er vakrere i virkeligheten enn på bildene. Gleder meg allerede til neste treff for da blir det overnattings treff. :) :) :) Gutter/menn stell veldig godt med denne perlen av en kvinne og gledespike. Gi henne den respekten hun skal ha og fortjener. Tusen takk for treffet Sissel. En varm og god klem fra Kosebamse.
  • 16.06.2019
    tqygxkehhd

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Mistress Deea kan på det sterkeste anbefales. Hennes vesen, humør, kropp og service var fantastisk. Hennes behandling av meg som hennes sexslave var perfekt. Hun leste mine ønsker godt og frekt. Etter å ha lest di andre anmeldelsene, så tok jeg motet til meg å ringte henne. Det som møtte meg da hun opnet opp døra, var en vakker kvinne, det var veldig bra uten tvil Deea på bildene, Hun er en juvel som bør behandles godt. JEg kommer igjen.
  • 03.06.2019
    kldmhdxbub

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Da har eg atter hatt gleden av et besøk hos Silje. Det trivielle først. Enkelt å avtale møte via sms. Ikke noe frem og tilbake. Lett å finne frem og parkering mer eller mindre rett ved døren. Bildene er av Silje og puppene er enda bedre i virkeligheten. Store, flotte og EKTE. Ikke noe silikon der nei. Silje har en fantastisk kropp som er myk og deilig. Hun er ikke noe beinrangel, men akkurat passe, etter min smak. Lukter og smaker nydelig, gjør hun også Silje er en trivelig, varm og deilig kvinne som det er lett å snakke med. Hun får meg til å slappe av og føle meg trygg, da hun tok imot meg med en varm klem når eg kom inn døren. Så var det av med fillene og opp i sengen og inn i Siljes trygge favn til kos. Det som videre skjedde blir mellom Silje og meg. Hun er absolut verd kjøreturen fra Fredrikstad. Og eg skal besøke henne igjen ved en senere anledning. Silje kan anbefales til alle som liker en kvalitetsopplevelse. Til de som møter henne vil eg bare si at behandle henne med den respekt hun skal ha og fortjener. En varm og god klem fra Bergenseren.
  • 31.05.2019
    qqfidabcyk

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Det virker som det er en kampanje mot Sissel gående fra en galing eller konkurrent. Hva er motivet? Eller dophue som blander henne sammen med noen andre. Har møtt Sissel mange ganger, og vil ikke slutte med det. Hun er slank og stram og IKKE tykk. Hun røyker ikke, og aldri rusa. Tar vin om du spanderer. Holder alltid avtaler, ser ikke på klokka, er ekte kåt og med på det meste til lav pris. Snillere og greiere finns ikke, så stygt å lage usannheter og hets mot henne.
  • 27.05.2019
    roxrorging

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Jeg avtalte møte med henne siden jeg liker naturlige jenter. Bildene er nok ekte, men gamle. Det meste henger mer enn det du får inntrykk av. Skulle jeg gjette, så er nok bildene minst 10 år gamle. I annonsen oppgir hun alder til å være 34 og det var nok også for 10 år siden, minst. Etter en dusj, gjorde jeg meg klar til 69, men når jeg fikk musa over ansiktet, luktet det ille. Råtten fisk er det som jeg kan komme på å sammenligne med. Kom meg opp og ut derfra. Anbefales ikke.
  • 20.05.2019
    cnwgvnbvgx

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Har møtt denne jenta flere ganger for lenge siden og det er ei nydelig jente. Men om du foretrekker tynne jenter er ikkje dette jenta for deg, heilt klart. Men det er vel nok av slanke damer som "ser sultne ut" å velge i? Dama har nydelige feminine former og er veldig søt. Om en tar seg noen sekund til å lese annonsen, bør det heller ikkje være noen stor "overraskelse" at hun har former. Jenta ga mye av seg sjøl, og var varm og "passionate". Typisk herlig latina.
  • 20.05.2019
    ewknpsvyou

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Du må være svært glad i store damer om dette skal bli suksess. Store pupper ja, men resten er dessverre også stort og slapt. Dette er langt fra ei proff dame. Møtet blir amatørmessig og dårlig. Lokalene er en katastrofe. En blir henvist til ei skitten madrass på gulvet. Ikke engang i nøden vil jeg anbefale denne. Ja, Helge Ingstad ble en dyr smell - bare så det er nevnt.....
  • 19.05.2019
    ewknpsvyou

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Du må være svært glad i store damer om dette skal bli suksess. Store pupper ja, men resten er dessverre også stort og slapt. Dette er langt fra ei proff dame. Møtet blir amatørmessig og dårlig. Lokalene er en katastrofe. En blir henvist til ei skitten madrass på gulvet. Ikke engang i nøden vil jeg anbefale denne. Ja, Helge Ingstad ble en dyr smell - bare så det er nevnt.....
  • 09.05.2019
    objogpmguk

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Hvis jeg kunne gitt 10 stjerner i stedet for bare 5, ville jeg gjort det. Bildene ser utrolige ut, og hun er enda penere i virkeligheten. Jeg hadde virkelig ikke våget å håpe på at hun er så smellvakker som hun er. Kommunikasjon mht å avtale møte gikk strøkent. Det eneste skåret i gleden var at annonseteksten hennes kan misforstås, så jeg hadde ikke med ekstra penger til OWO. Som regel er bj med kondom en intetsigende affære, men hun var såpass flink at det var digg. Igjen hjelper det nok at hun er sinnssykt pen og har en perfekt kropp. Leiligheten var fin og hun var velstelt.
  • 04.04.2019
    kldmhdxbub

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Da har eg hatt den utsøkte gleden av et nytt besøk hos Sissel. Hun er enkel å gjøre avtaler med via SMS, som eg foretrekker. Svarer raskt. Holder avtalene. Har aldri opplevd noe tull eller å ha måttet vente. Holdt til på et sentralt, trygt sted. Parkering ca en 3-4 min. spasertur unna. Om Sissel kan det sies mye positivt. Blid, snill og er en type som får de litt nervøse besøkende til å slappe av. Lett å snakke med. Da eg kom inn døren ble eg mottatt av en nydelig kvinne med et stort smil og et fantastisk kyss. Og der i gangen ble vi stående en stund å kysse/kline. Om vi hadde blitt stående der resten av treffet hadde egentlig ikke gjort noe, men vi fikk av oss klærne og kom oss i sengen. Der ble det mer kyssing med klem og kos. Hva som videre skjedde skal bli mellom Sissel og meg. Sissel både lukter og smaker nydelig. Må bare nevne hennes Blowjobb. Den må oppleves. Et treff med Sissel er som å komme til himmelen og Sissel er en levende engel. Var turen fra Fredrikstad til Oslo for å treffe Sissel vært det? JA!!!!!!!!!!!! Behandle Sissel med den respekt som hun skal ha og i høyeste grad fortjener. En varm og god klem fra Helge. Skattemeldingen er lagt ut. AltInn sliter med innloggingen.
  • 20.03.2019
    hfqkyzlwfx

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    "Spansk" milf, veldig aktiv og på, ser ikke på klokka. Bra hvis du liker modne damer, og veit hva du vil ha. Ikke vær beskjeden.
  • 10.03.2019
    kldmhdxbub

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Silje er en nydelig flott kvinne, som er ekte. Bildene stemmer på en prikk. Ser yngre ut en n bildene skulle tilsi. Siden hun er voksen og dermed har litt livserfaring, er det en fornøyelse å besøke henne. Lett å prate med, smilende og blid. En kvinne som kan sine sake. Hun får deg fort til å slappe av, føle deg velkommen. Ikke noe kikking på tlf eller klokke. Lett å lage avtale med og holder tiden. De gangene eg har truffet henne har det vært lett å finne frem og enkelt med parkering. Vil anbefale henne. Terningkast 12 av 6 mulige. Et lite minus. Hun bor ikke i Oslo, men legger ut annonse når hun er her, med ujevne mellomrom. Derfor kan det være litt vanskelig å oppdage når hun er her. Ikke bli mistenksomme pga få anmeldelser. Skriver en ny anmeldelse, da eg glemte å gi karakter i den forrige.
  • 10.03.2019
    kldmhdxbub

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Sissel er en nydelig kvinne som leverer på alt. Alltid smilende, lett å kommunisere med. Holder avtaler, lett å kontakte på SMS og svare ganske raskt. Holder avtaler og tider. Du får i alle fall ikke kortere tid en avtalt. Alltid rene og pene treffsteder. Det har vært gode parkeringsmuligheter på de stedene eg har truffet henne. Det "dårligste" stedet lå 5 min gange fra parkering. Eg mener hun har rimelige priser og det eneste hun tar extra for er analsex. Den prisen (500 kr) er også oppgitt i anonnsen. OBS! Sissel kan kan man lett bli forelsket/avhengig av.Skal eg framheve noe, må det være kyssene hennes. Å komme inn i armen til Sissel og få et deilig kyss mitt på truten, da har du kommet til himmelen. Det er nesten slik at da spiller ingenting noen rolle lengre. Første gang er traff henne, hadde eg en times avtale. Brukte de første 45 min tilmkosing og kyssing. Kunne gjerne brukt resten av tiden til det også uten at det hadde gjort noe. Terningkast 12 av 6 mulige. Bildene stemmer 100%. Hun er så deilig som bildene viser. Puppene er ekte.
  • 28.02.2019
    pccridbmez

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Kjempedeilig og kåt dame. Besøkt henne et par ganger sist hun var her. Superdeilig facesitting, gnir fitta si godt over ansiktet. Suger kuk veldig bra. Har en helt utrolig deilig fitte, våt, sugende og god. Veldig deilig å bare la spruten stå dypt inne i henne, det liker hun.
  • 11.02.2019
    kzmsioqgpm

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Jeg vil nok en gang anbefale henne til de som ser etter en vakker Domina du virkelig kan stole på.
  • 30.12.2018
    jvufgjdymz

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    triste greier, reiser rundt lamme Madona feite slaskate gammle kjerringer, , gjør alt med og uten gummi
  • 10.11.2018
    coponfpynl

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Min engel er tilbake! Fikk nesten sjokk og åndenød da jeg så annonsen hennes i min by igjen, for første gang på kanskje 2 år! Hvor ska en begynne når man skriver et review for denne vakre unge damen? Bildene er selvsagt ekte, men hun er bare så mye bedre i virkeligheten. Hennes smil, hennes øyne...og kroppen: WOW! Hun gir noe som bare må beskrives som en blowjob hinsides alt! Resten får bli mellom henne og meg. Og bare for å være sikker på at denne anmeldelsen er ekte: fregatten ligger der ennå!
  • 10.11.2018
    wzoxyfqsoo

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Fikk ikke besøkt henne fordi det ble tull med avtalen fra hennes side. Stod utenfor til avtalt tid og ringte, men da ba hun om 15 minutter til. Det var en bil med en person i nærheten som fulgte med. Etter et kvarter ringte jeg igjen og fikk en annen kvinne som mottok. Hun virket uforstående om hva jeg først hadde avtalt. Fikk mistanke om at Onkel var på besøk, så det ble droppet.
  • 18.11.2016
    ddumstzghh

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    .......THE BEST........ Det som alltid møter meg når jeg besøker henne , er ei meget søt og velstelt jente. Jeg hilser på hennes kropp......lår......bryster.......mage......skritt..... med mund og hender. Hun har en deilig frekk stump når hun står på alle fire for meg , og hennes friske pussy er alltid klar for en fest. Ta godt vare på henne...................!
  • 21.10.2016
    ddumstzghh

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    ......SUPER FLOTT....... Den friske og saftige bollemusa hennes var det en fornøyelse å smatte og slikke på. Hun var aktiv hele veien fram til målet, og det silkebløte og vakre håret hennes duftet det godt av. En fornøyelse å være sammen med henne hele timen. Ta godt vare på henne................... !
  • All Review