Add Review
Girl Phone Number
Link to ad girl
Your Name/Nickname
Comments. Don’t write real names, addresses or health issues. *
Ekte bilder
Stemmer bildene med virkeligheten?
Holder avtaler
En time avtalt er ikke 30 minutter
Renslighet
Lukter hun godt?
Kropp
Generelt utseende uavhengig av bilder
Tranghet
Er vagina trang?
Oppførsel
Er hun robot eller har hun innlevelse?
Generell vurdering
Verdt penga?
  • 15.05.2024
    ccauplkaso

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Litt dvaske bryster, kan være dominerende. Men holder det som blir avtalt, men pass på pm du betaler med kort, se hva beløpet er før du godtar og signere, hun tok 1000 mer enn det annonsen sier for en time. Hun liker sex virke det som. Skal tilbake, litt mer erfaren enn sist.
  • 14.05.2024
    ueqklluxjg

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Besøkte Pamela tlf +47 98645302 og link https://www.realescort.eu/ads/166353/pamela-xxx sist uke. Hjelpe meg for ei babe! Skreiv for nåken uke sida en tilbakemelding på venninna Isabella https://www.realescort.eu/ads/174225/isabella. Begge to er steikje deilige, men skulle jeg valgt, hadde jeg tatt Pamela, pga ho var søtare i fjeset og deiligare puppa. Rompa var sinnsykt bra på begge. Pulte Pamela i raua også, det var deilig å sjå skaftet gli inn i den deiligaste rumpa ever! Skal tilbake en anna gang. Ps: Hverken Pamela eller Isabella svarer på tlf ( naturlig siden dei ikkje kan et kløyva ord på engelsk) kun google translate kommunikasjon på whatsapp.
  • 02.05.2024
    nyukrjspd

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Var selvfølgelig elendig!
  • 28.04.2024
    beztrxebnt

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Møtte Ina for en ukes tid siden. Jeg er fan av BBW damer og Ina er med på det meste. Det vart 2 timer med mye god sex i flere stillinger både med og uten kondom, koselig dame å møte for sex, kuken var total tømt for sperm når jeg dro. Skal tilbake,Ina du er skikkelig rå i senga.
  • 23.04.2024
    vyadkviigz

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Pulte vennina til pamela, Isabella. https://www.realescort.eu/ads/174225/isabella. Isabella var bra, fantastisk rau, noe av det bedre eg har våre borti.. men Pamela såg bedre ut i fjeset. Så ville valgt ho, prøvde å få bytte når eg såg kven eg fekk, men vart Isabella som gjorde jobben bra. Snakker ikkje engelsk noen av de, så kommunikasjon foregår på whatsapp, teksting..
  • 31.03.2024
    sqprmjxkgx

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Mavisun var en herlig jente litt fyldig kosebryst sugerør herlig slikket 👅fitta knullet henne 1000kr 30.min 🫦😇
  • 26.03.2024
    hbspuuchjy

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Æ lovdykk athvisdokk vi knullpåæsakkosækk medeisatansådiva fitte så e detbortkasta pængasomdykk brukepå hohora herre. Oveprisaja de e ho javisstså e detsagtja. Æanbefale dykkåbruk ogkjørpå dinormalehorantetolakser.
  • 25.03.2024
    gnykkefhsu

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Super søt og hyggelig jente, som oppfører seg slik et ludder skal. Puler, suger og slikker som en gudinne, smiler og ler, hu ble ordentlig våt og. Sprøyta en gigasats i ansiktet og munnen på hu, og hu holdt seg i ro da spermen kom, det er noen jenter som prøver å vri hodet bort fra fokus når spruten står men ikke Shara. Perfekte porno sugelepper som hu kunne bruke. Rett og slett ei deilig hore Her kan det bli flere besøk
  • 24.03.2024
    pnrymjjuga

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Ekte bilder. Litt problemer med engelsk og kommunisering, men google translate fikser det. Digg kropp. Gode ekte pupper. Hærlig bollemus. Tror hun er yngre enn 26. Gjorde alt som avtalt.
  • 23.03.2024
    qxpinaorog

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Dama kan det å suge. Nydelig trang og deilig mus. Liker du damer med litt former så er dette en grei plass å svi av pengene dine. Puppene var ekte. Er 2 eller 3 stk i leiligheten. Det kan by på problem med andre kunder, det gjorde ikke det for min del. Spurte om de tilbydde 3 kant, noe de gjorde. Blir kanskje neste gang. Enkelt å booke tid.!Verdt ett besøk om du liker å bli sugd og sugd bra!. Alt i alt helt greit. Forsåvidt grei diskre plass.
    Verifisering: Vedum gir seg ikke med disse skattene
  • 16.03.2024
    qujaofqxlo

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Stella Parker bruker falske bilder. Hastet med å få tømt meg, får så å si det var det. En betalt time var 30 minutt…. Liten shabby leilighet. God til å suge, og der stoppet det. Nedlatende væremåte. Burde latt være besøket siden anmeldelsene var deaktivert.
  • 29.02.2024
    roqmhlivvg

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Dette er en flott jente men pris stemmer ikke med utført service.2000 for å knulle 30 min. Fikk slikke ikke 69 .ville ikke oral med Condom en gang Anbefales ikke.
  • 16.02.2024
    pulpzwhvm

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Vet ikke hvorfor jeg ikke snudde i døren. Selvfølgelig ikke ekte bilder og minst 10 år eldre enn 25 år.
  • 12.02.2024
    okdxcuzsku

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Hvisderelikeråsløsevekkretusenpåeirobothorekjørpå!Elendigservice!
  • 16.01.2024
    iarhntkdqa

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Møtte ho i høst, var veldig fornøyd,og var spent på nytt møte nå, men er veldig vanskelig å få i tale for å avtale nytt møte. Har prøvd på whatsapp flere ganger, men enten svarer hun ikke eller unngår å svare på nytt møte spørsmål. Er veldig interessert i at jeg skal følge hun på OnlyFans. Er i tvil om hun er i Norge i det hele tatt.
  • 31.12.2023
    mnmqrgaoyb

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Stein hakke gal dame som lover å lyger. Mer opptatt av å mase om mer penger enn å gjøre det hun allerede er betalt for å gjøre.
    Kort sagt - ei skikkelig hore
  • 20.12.2023
    xqyrtzaqg

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Denne dama er prøvd med e n skuffelse.skulle lest her etterpåklok. Men gjort er gjort. ROBOT AUTOPILOT.. tøm å røm
  • 18.12.2023
    zzcersvyoe

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    agreed to have show since she was so far away from me, but she not do show and do not pay back money, she is rude and not to be trusted, shetake money on someone elses vipps, but this is scam , stay away from this add, and not send money
  • 27.11.2023
    uhokobjdfq

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Hadde sett for meg en times kos med denne damen som jeg synes så spennende ut, lett å avtale tid med. Ble mottatt av en sexy dame som lignet på bildene som ligger i annonsen, kanskje noen år eldre nå.

    Men etter at jeg kom inn døra og hun hadde fått pengene så ble alt hastverk. Jeg måtte forte meg å få av klærne, begynte med å runke og suge meg mens hun hele tiden maste at jeg skulle komme, jeg måtte da hjelpe litt til og når jeg kom så var møtet over.

    Det tok ca. 15 minutter og ingenting av det vi egentlig hadde avtalt ble gjort.
    Så jeg anbefaler ikke henne, hun er kun ute etter penger og gir lite intressert i at du skal få en god opplevelse.
  • 13.11.2023
    knzftzgzlo

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Nellie er selvsagt ikke 19, men minst 25.:Bildene er av henne, men enten redigert mye eller veldig gamle. Ikke så stram kropp… ok kyssing og blowjob owo! Men innsmurt med så mye glidemiddel i ei litt slapp dåse blir knulling meningsløst og kjedelig. Finnes langt bedre opplevelser i byen!
  • 03.11.2023
    zpdgfpbkgz

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Helt ok samlebåndssex av typ tøm og røm. Stedet var greit nok, men her er det satt i system og du venter på tur i dusjen. Ikke det beste om du er opptatt av diskresjon. Sa at hun var fra et annet søramerikansk land. Gode hoftebevegelser, men prøvde ikke anal.
  • 15.10.2023
    exqtwxhrgl

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Sørgelig nok ikke riktig dame som på bildene. Er du en BBW fyr som jeg er så går det nok bra. Veldig bra teknikk på alt ho gjør. Generelle vurderinga om ho hadde hatt ekte bilder hadde jeg nok gitt 5 stjerner i stedet. Likte ikke fingre i gøtta.
  • 10.10.2023
    smkueoktco

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Minst 50++ år. Meget gamle bilder. Fikk en god discount for 30min til 1000kr. Midt på 3/6.
  • 05.10.2023
    blnjbkxaxh

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Dette var bare meget dårlig, hun røyker, det merkes, stein harde pupper, gamle bilder. Burde ikke gått inn.
  • 02.10.2023
    hzvdxppgsd

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Jeg vet ikke hva som feiler fsboipjfid eller piovcchqdc, men Lorena er allergisk mot folk uten respekt eller generelle rasshøl. Jeg har møtt henne mange ganger og hun behandler folk med respekt og forventer det samme tilbake. Bildene hennes er ekte. Noen er tatt hos profesjonell fotograf og noen er selfier. Men at de er 20+ år gamle skal du lengre ut på bygda med. Om ikke møtte henne da hun var 12 år da ! Hun liker faktisk å prate med kundene sine. Hun bryr seg om sine kunder og er nesten like mye terapeut som hun er eskorte. Og så klager du på prisen ?
  • 01.10.2023
    piovcchqdc

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Dette var rett og slett skuffende...
  • 26.09.2023
    fsboipjfid

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    1000,-kr 30min inkl owo, man kan ikke klage på prisen. Derimot bildene er gamle og da snakker vi sånn 20++ år gamle. Stinker røyk av hora, og hun sutrer mye. Sug og hold kjeft forbanna hore. Ble lovet to omganger, men fikk kun en. Fordi hun ønsker å prate!
  • 21.09.2023
    ffptgadgr

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Her skulle jeg snudd i døra, avtalte tid fra morgenen, håpet og møte ny dusjet og ren kvinne. Ble heller møtt av sliten dame i joggedress. Avtalte owo men rett på med kondom dårlig bj i 15 sec før hun satte seg oppå, byttet stilling da merket jeg at det stinket nedentil. Anbefalles ikke.
  • 14.09.2023
    hayqcpve

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Ludderet fortjener nok en lærepenge! For dette var rutinejobb som ikke helt falt i min smak.
  • 26.08.2023
    eqsoebencs

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Skuffende tam brasilianer. Bitch når hun fikk pengene. Forandret holdning helt. Burde ha snudd
  • 15.08.2023
    gwmhusfvcr

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Som fast gjest hos April i mange år ble jeg svært overrasket da jeg leste mpjrkwbymi (Klovn) sin omtale av henne. Han har åpenbart aldri møtt April i det hele tatt. Hun er veldig seriøs i det hun gjør, og treffer ikke hvem som helst. At hun vil vite hvem hun treffer er vel bare naturlig, Og med det som står i den falske anmeldelsen gjorde hun et riktig valg med og avvise han. En GENTLEMANN skriver ikke sånn om ei dame.

    Mens mpjrkwbymi er bitter for og ha blitt avvist, gleder jeg meg til neste møte med den fantastisk flotte ,sexy og nydelige April.
    Neste møte er om noen dager, Gleder meg.

  • 15.08.2023
    bpzcwywrfo

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Siste anmelder leverte en meget sterk søknad i klassen "mislykket forsøk på å ødelegge for premium-eskorte som ikke møter enhver tulling som tar kontakt". En mer seriøs og punktlig eskorte enn April finnes ikke. Trolig har hun valgt å ikke ville møte fyren, og så hevner han seg på denne idiotiske måten. Sannsynligvis oppnår han det motsatte av hva han ønsker. Ingen som følger med på RE tror et sekund at det er noe i det våset han vrenger ut av seg. For en nepe.
  • 15.08.2023
    mpjrkwbymi

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Etter mange sms med spørsmål om navnet mitt, alder, yrke, hjemmeaddresse, sivilstatus så fikk jeg en avtale kl 18. Møtte opp, men da plutselig måtte jeg vente til kl 19.
    Når jeg endelig kunne komme så var hora sur. Holdning fra en annen verden. Alt var galt. Hora ser bra ut. Men that's it.
  • 09.08.2023
    jawhklhmym

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Helt nydelig dame, lett og få tak i og lett og kommunisere med! Levere alltid som lovet og litt til! Trang og god i fitta, deilig å knulle ho uten kondom og sende spruten dypt inn i ho.Amantia levere det hun skal og mer til er dette dama for deg! Jeg er selv super fornøyd 10/10 vil anbefale!
  • 27.07.2023
    pbwkreheqn

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Tenner på ekte annonser og ekte damer som kan sakene sine. Hadde veldig god kjemi med henne og fikk virkelig levert varene. Først B2B med kyssing i øret og veldig sensuell stemning. Deretter BJ 10/10 med skikkelig CIM. Fikk dessverre ikke knullet henne. Blir neste gang. Deilig fitte 😊Kan virkelig anbefale henne. Møtte henne i Vestfold.
  • 25.07.2023
    mnwooqcqyh

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Booked time etter mange irriterende sms. Hater når damene kaller deg darling hele tiden. Leiligheten er tragisk, drittseng, ikke bra. Dama ser virkelig flott ut! Total robot desverre, veldig kald, null innlevelse, harde tungekyss, fikk ikke slikke eller fingre, ingen anal. Fint syn under bj på topp og bakifra. Trang var hun, men så hele tiden på klokken og mobilen. Liker dere damer som ser bra ut, men som ikke viser varme. Kjør på. Vil ikke komme tilbake
  • 24.07.2023
    wafjkmggsm

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Dato for møte ikkje korrekt. Kort oppsummert : ikke verdt pengane! Mest pga ho er ei sur fittetryne! Var ute etter 10 min. Betalte for 30 min. Store (slappe) puppa da..For den som likar det. Nok en gang, vurderinger på realescort virka fake.
  • 19.07.2023
    zdahqrymjb

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Carla er en herlig jente. Høyreist og langbeint. Ofte solbrun. Sjarmerende og hyggelig. Ekte pupper. Litt silikon i leppene og noen tatoveringer, men ellers helt naturlig. Renslig og innbydende. Deilig fitte som liker å bli slikket. En drøm å knulle. Skikkelig med og en av de som virkelig liker å bli knullet. Knullet vettet av meg flere ganger. Trang og våt. Skikkelig digg når hun klamrer fitta si rundt kuken og sier «fuck me» mens ansiktet lyser av kåtskap.
  • 18.07.2023
    wrbhktngzw

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Lukter svette og surt
    Skulle snudd i døra
    Prøv noen andre
  • 15.07.2023
    hrywtthnzf

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Ville møte denne damen, men hun svarer ikke på ring eller sms, prøvde i flere dager, men ikke liv. Lite troverdig. Mulig noen andre er mer heldig
  • 17.06.2023
    hlbyhimyxm

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Brianna er et sikkert valg som gjør at jeg alltid blir fornøyd. Opplevelsen med henne denne gangen var bedre enn noensinne. Deilig jente som behersker mange gode teknikker på det seksuelle området. Vil se henne igjen snart!
  • 06.06.2023
    xmclyyjrlr

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Dette er en spennende jente. Hun er kosete kysser forfører. PEN. SUGER HERLIG.😊
  • 30.05.2023
    ehjbvaghtt

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Elisabeth ..Bilder stemmer godt ,hun er flott hviss en får se henne. Men på rommet med seng slo hun av lyset kun som ett stearinlys på gulvet i hjørnet. Fikk det jeg avtalte men ikke tiden. 30 min . Ble til snaue 15. Satt i bilen etter 20 min. Når man skal møte en jente til den pris bør man se henne.. .STYR UNNA.. Hun har stor kropp, små bryter. Struttende. Rush glad i penger.
  • 14.05.2023
    gnrhkbghr

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Aldeles forferdelig dårlig.
    Lita skrullete asiatisk dame med harde plastpupper. Holder ikke avtalt om tjenester.
    Sykeste jeg har prøvd noen gang
  • 02.05.2023
    ehjbvaghtt

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Har også besøkt denne kjerringa. Den største tabbe jeg har gjort. Var enig om 69,sex golden shower. 45 min. 1500. Jo hun sprutet litt. 69 var uten å suge. Lurte meg med ta på kondom å etterligne med hånden suging, Da jeg tok doggy la hun hånden stramt på pikken så jeg skulle tro den var inni hullet. Var ute etter 30 min. Så mørkt i rommet at du ikke kunne se hvordan hun så ut. YUDY er luremus. Hun runket meg tom hart å brutalt. Kunne ikke komme i den slakke musa.
  • 29.04.2023
    hfgcvzanfx

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    BBW tøsen er en formfull og deilig dame! Har møtt henne ved flere annledninger, og utfører tjenestene som avtalt, og hun gir deg en fantastisk sexstund, Hun smaker godt, og viser at hun nyter det hun holder på med!, ho elsker å få fitta slikket, ho blir så våt og kåt at det er en nytelse for begge parter
    Deilig å få kjøre kuken inn i den våte og klare fitta, knulle på til spruten kommer, vanskelig å holde igjen så det er bare å la det stå til, ho elsker å få sperm i seg.
    Ver snill og god med denne kåte damen som byr på seg selv for oss kåte herrer som liker kåte BBW damer
    Gleder meg til neste gang vi møtes. Kjenner jeg blir kåt når jeg skriver dette.
    Synd du skal flytte, men jeg skal møte deg igjen likevel, suss på den våte fitta di 😍
  • 27.04.2023
    omiqrmjxpn

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Husker dessverre ikke dato for besøket hos henne, men det er alltid deilig å få møte BBW tøsen
    En deilig, formfull voksen dame med svært deilige brystvorter for suging/amming. og koste meg med puppene før jeg smakte på en ren, varm våt og velsmakende trang fitte som passer godt til kuken min, deilig å knulle henne og fitte saften randt ut av ho, var vanskelig å holde meg så jeg måtte bare fylle ho med varm sperm mens vi klinte... gleder meg til neste gang!!!
    Synd at jeg snart blir 61år, men får kanskje møte ho likevel, håper d
  • 27.04.2023
    omiqrmjxpn

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Husker dessverre ikke dato for besøket hos henne, men det er alltid deilig å få møte BBW tøsen
    En deilig, formfull voksen dame med svært deilige brystvorter for suging/amming. og koste meg med puppene før jeg smakte på en ren, varm våt og velsmakende trang fitte som passer godt til kuken min, deilig å knulle henne og fitte saften randt ut av ho, var vanskelig å holde meg så jeg måtte bare fylle ho med varm sperm mens vi klinte... gleder meg til neste gang!!!
    Synd at jeg snart blir 61år, men får kanskje møte ho likevel, håper d
  • 20.04.2023
    yshhzrqkxa

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Er du en trivelig fyr og dyktig elsker som meg, kan du få kjærestesex med ekte orgasmer her. 100% ekte bilder og topp kommunikasjon på engelsk. Fotomodell-lekker!!!
  • 09.04.2023
    ygofzocry

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Litt skuffelse. Flott kropp. Ansikt noe oversminket. Gjennomfører tjenester til punkt og prikke, holder avtaler og kan stoles på. Grei plassering. Selvstendig, voksen, fornuftig og rutinert. Problemet var at hun virket uinteressert og alt annet enn kåt, på en måte som jeg knapt har opplevd før. Satser på at jeg møtte henne på en dårlig dag i vinter, og skal gi det en ny sjanse når det er mer sommer.
  • 01.04.2023
    zajmkmignn

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Møtte Frekke Frida på Levanger i november 2022.
    90 minutter gikk fort i Fridas selskap.
    Hun er helt fantastisk på BJ. Fikk meg lett til å komme 2 ganger med sine orale ferdigheter.
    Hun er også veldig hyggelig å snakke med om alt mulig.
    Hadde det ikke vært for at det er så langt å dra til Levanger for meg hadde jeg nok besøkt henne regelmessig.
  • 26.03.2023
    lfdvdhnvt

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Francheska.😊hun er prøvd. Snill å hyggelig. Hadde besøk av hun. Prater mye for å slå ihjel tiden. Enkelt 69 åå knull. Kunne likegodt duppet den i blaut smør. For hun oljet alt. Tillegg for ekstratjenester så mye att du lurer på om hun er ved sine fulle Fem. Hun var sminket å ansiktspen. Var fristene men prisene slukket moroa.💔Slovenia/ Litauen
  • 09.03.2023
    lzhgirluqd

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Bildene stemmer, holder avtaler, bra innlevelse, bra hygienisk, bra engelsk. Skal tilbake.
  • 18.02.2023
    yarratzap

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Her var alt som det skulle være. Samme jenta som på bildene, veldig søt og sjarmerende. Smilende og blid. Absolutt ingenting og klage på, og om anledningen byr seg så skal jeg definitivt besøke denne jenta igjen.

    Zucca skåret for wild :)
  • 03.02.2023
    hhvmdszlui

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Her er det bare å holde seg unna
    Stinker røyk og det er mange år siden hun eventuelt så ut som på bildet
    Skulle ha snudd i døra, men vær snill å prøv noe annet!!!!
  • 29.01.2023
    btkewnqsnb

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Hadde gleden av å nyte denne damen hele natten. Når ho kom til min Lelighet så sendte jeg henne i dusjen. Trang fitte og ho knuller uten gummi. Etter å ha masa på henne en stund så fikk jeg lov til å knulle henne i analen. Hun vred seg veldig men roa seg ned. Hvis du liker ei jente som er med på alt så løp og kjøp. Fikk også fista henne skikkelig hardt.
  • 05.01.2023
    extandaude

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    For de av oss som liker bbw kvinner er Ina et funn. Hun er en snill og varm kvinne, som fort får deg til å slappe av. For de som skal besøke en eskorte for første gang, vil jeg anbefale Ina på det varmeste. Elsker å bruke leketøy, fingre og tunge på fitta hennes til den er dryppende våt. La henne senke fitta ned over ansiktet mitt, så jeg kan nyte hennes deilige fittesafter. Etter litt munnbruk på kuken, er det bare å knulle henne hardt bakfra til begge spruter. Etter litt hvile, kos og munnbruk på kuken igjen, er det hennes deilige, trange rumpehull som skal få kjørt seg. Elsker følelsen når kuken glir inn i rumpa og fyller henne opp. Eller hun suger meg hard og rir meg sakte mens hun bøyer seg fremover, så de deilige brystene hennes dasker meg i ansiktet. Ta godt vare på henne og behandle henne med respekten hun fortjener.
  • 28.12.2022
    hpwzotydtu

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Var på besøk til denne nydelige BBW jenta igjen, har møtt ho flere ganger og hver gang er en sann nytelse. Ina er helt fantastisk å møte,ho elsker sex og er med på d meste. Trang og god,liker å bli brukt, gjerne knulle i alle hull. Ho smaker godt, deilig å ligge intill å bare kose seg med, Neste gang jeg er i Oslo og blir det overnatting hos Ina og det skal bli helt fantastisk. Takk for en deilig kosestund Ina 🥰
  • 09.12.2022
    llunfpant

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Dette var skuffende !. Bildene er fake. Ikke om man legger godvilje til stemmer det ikke med hva du møter. Suger som en støvsuger med tenner og runker deg som supermann. Hun var ganske så slapp i høna 3 fingre rett inn.
    Alt i alt ikke som forventet. Det eneste som egentlig var bra var brystene. Annbefaler ikke noen denne dama . Brrrrr. Kaldt i Drammen i dag
  • 09.12.2022
    llunfpant

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Dette var skuffende !. Bildene er fake. Ikke om man legger godvilje til stemmer det ikke med hva du møter. Suger som en støvsuger med tenner og runker deg som supermann. Hun var ganske så slapp i høna 3 fingre rett inn.
    Alt i alt ikke som forventet. Det eneste som egentlig var bra var brystene. Annbefaler ikke noen denne dama . Brrrrr. Kaldt i Drammen i dag
  • 09.12.2022
    llunfpant

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Dette var skuffende !. Bildene er fake. Ikke om man legger godvilje til stemmer det ikke med hva du møter. Suger som en støvsuger med tenner og runker deg som supermann. Hun var ganske så slapp i høna 3 fingre rett inn.
    Alt i alt ikke som forventet. Det eneste som egentlig var bra var brystene. Annbefaler ikke noen denne dama . Brrrrr. Kaldt i Drammen i dag
  • 02.12.2022
    rqfpweenz

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Lest mye om henne og booket for 30 min. Hun svarte fort og var veldig hyggelig. Bildene representerer henne ikke 100% men syntes hun var pen. (smak og behag).
    Fikk massasje, 69, og owo med cim. Var ute etter 45 min inkl dusj. Skal nok besøkes igjen.
    2. gang jeg har funnet en jente som kan gi owo til stor pikk uten tenner.
    Anbefales! :)
  • 01.12.2022
    jtdxniltux

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    "voksen Kvinna" Hun har tynne bein og stor mage. tatoveringer her og der. Forandrer prisene sine i hytt og pine
  • 25.11.2022
    gjpmgkvfpz

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    E så jææævlig lei av falske bilda! Hu hadd over 30 positive anmeldelsa, e folk blind?!

    For d første, hu e 45 år, ikke en dag yngre!
    For d andre så e hu feit.
    For d tredje så lukte d et jævla parfymeri, bare glem å dra rett hjem te kona etterpå.
    For d fjerde så e hu russer, småhyggelig, men veldig robit
  • 24.11.2022
    ydramwwhr

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Etter å ha sett på Noresk og dei mange negative kommentarer (tror det er veldig mange av dere som aldri har møtt Marianne) der måtte jeg bare dra på besøk til Marianne. Bildene hennes er nok ikke helt opp to date. Marianne er en eldre moden og deilig dame. Har møtt henne flere ganger opp gjennom årene og ho utfører tjenestene som avtalt, og hun gir god service, behandle ho fint og en får mye god sex tilbake. Hun smaker godt, og viser at hun nyter det hun holder på med!
    Vi har hatt et rollespill ilag- noen hun og leverer veldigt bra på!
    Ver snill og god med denne vakkre damen!
    Gleder meg til neste gang jeg får møte deg igjen Marianne. Klemm til deg 💋 😘
  • 17.11.2022
    jjrfbilltv

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Besøkt denne uken. En deilig pike som kan tilfredsstille.
  • 28.10.2022
    mpuxxwymq

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Veldig aktiv, litt mye etter min smak.
    Litt travelt.
    Mobilen i fokus i starten.
    Blid og hyggelig.
    Rydding leilighet.
    Veldig sentralt beliggenhet.
    Spurte ikke hva vi/ jeg ville gjøre.
  • 21.10.2022
    dysygucxug

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    På ingen måter jenta på bildene. Hun leverte lite av det hun beskriver i annonsen. 20 sekunder OWO før en altfor voldsom handjager (etter min smak), så jeg endte opp med å gjøre jobben selv.....
  • 19.08.2022
    ddjqsileid

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    På tide klara oppdaterer annonsen/alder, 24 kan umulig stemme, jeg besøkte henne i sarp for 6 år siden, da var hun også 24. hennes annonse, samt Lana og Nina har kommet og gått i særp i allefall 6-7 år., men dem blir aldri endre 😂
  • 26.07.2022
    ioopkxqbi

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Tar meg heller ett runk . Total fiasko pga utfører omtrent ingenting av tjenestene hun oppgir. Totalt uengasjert. Hilsen SandnesGauken
  • 21.07.2022
    vmvhwezwks

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Til tross for alle negative tilbakemeldinger her så bestilte jeg tid. Jeg tenkte vel at det kan ikke være så ille som det blir beskrevet - det er bare ikke mulig. Rett før jeg skulle møte henne ble jeg akutt syk, og endte opp på akuttrommet på sykehuset. Sendte en melding og fortalte hva som hadde skjedd og la ved et bilde av brystkassa hvor det var fullt av ledninger. Regnet dette som lovlig grunn til å avbestille på kort varsel. Det som så skjedde savner sidestykke. Jeg ble skjelt ut etter noter, og det ville ingen ende ta. Jeg kunne vel bare fortsette å beklage pr sms, men til ingen nytte. Det er vel bare en ting å si; tenner du på å bli utskjelt etter noter når du er blitt akutt syk er dette absolutt dama å ringe til. Styr klar og hold avstand til denne kjerringa
  • 20.07.2022
    ghznsystfj

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Hvis du er ute etter luremus på 65 år så værsågo! Hun her bør dere ikke kontakte med mindre det er nettopp gammal luremus som er topp.
    Hun truer og er generelt en bit*h.
  • 09.07.2022
    lrenfvrvw

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Besøkte Malu Sexy for et par måneder siden. Kan ikke si annet enn at jeg nøyt denne hora. Kort, med enorme patter. Helt grei høne, men du finner strammere, høydepunktet her er pattene og sugingen. Hun suger bra, dypt og uten kondom, og man får sutte slafse og leke så mye man vil med de enorme pattene. Skal trekke fram noe negativt må det være at hun snakker ikke et gram engelsk, og hysjet på meg da jeg begynte å daske løs på henne bakfra, i tillegg ble det litt klaging på at fitta var «sensitive» når jeg daska løs litt hardt og kjapt. Jeg mener at såpas må ei gammal hore klare uten mye klaging. Alt i alt kan jeg vel si at jeg anbefaler Malu, hun er ikke noe typisk GFE, men heller ei man trenger den tiden med for å gjøre sitt.
  • 25.06.2022
    ggjerzmqij

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Deilig kåt kvinne med ekte store bryst og store nippler. Elsker å bli slikket og fingret og da kommer hun fort som en foss. Elsker å bli tatt hardt bakfra og kiler du klitten litt samtidig, er du garantert et veldig vått knull. Hun suger fantastisk og elsker spruten i ansiktet og gjerne mellom brystene. Et funn for de som liker en kvinne med former. Også for de som ønsker en kvinne som spruter. Gjør du det rett, er det også mye godlyd å høre.
  • 15.06.2022
    ckmbjsbaa

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Hun rota med tiden og ga med skylda. Hun klagde på at hun hadde så dårlig tid, men fikk forsikret meg om at hun hadde en time til meg. Kom inn til en mørk leilighet. Fikk ikke dusje, fordi det satt en transe på badet. Tror ikke Mistica heller hadde dusjet. Det som ble gjennomført hadde ingenting med det som var avtalt. Måtte ronke meg selv ferdig etter 15-20 minutter, for da var visstnok tiden over. Hadde betalt for en time. I tillegg har hun en mummitrollkropp. Styr unna!
  • 21.05.2022
    xgdjfbuzfq

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Det er lenge siden Teen-Jessica var en tenåring. Og enda lengre siden hun kan ha satt sine bein i et treningsstudio! Enorme pupper, men det er også resten av kroppen. Hyggelig da. Men når alt annet på profilen er 100% feil, hjelper det lite.
  • 14.05.2022
    dqqfrrzsb

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Forrige review av MaluSexy er blank løyn. Jeg skjønner ikke hvorfor noen skriver slikt bare for å sverte noen.
    MaluSexy verdsetter personlig hygiene, både ovenfor seg selv og hennes kunder.
    MaluSexy er en flott dame med masse flotte kurver.
  • 13.05.2022
    dqoydjreka

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Nei! Feit og lukter ille nedentil
  • 02.05.2022
    ydkehrbkpj

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Måtte ha besøke Marianne nok en gang. Nydelig dame som kan sakene sine. Lukter og smaker godt, er hyggelig og deilig. Suger bra og smaker godt har få grenser. Ikke stress med klokka, og virker som hun liker det hun gjør.Ta vare på henne! Anbefales for dei som liker modne damer, er nok ikke 42, men det har ikke så mye å si. Nydelig moden kropp. Ho kunne gjerne brukt bilder som er uptodate, trur ho har fått flere besøk da
  • 02.05.2022
    hubihrdspf

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Har møtt Marianne mange ganger iløpet av dei siste årene, bilder stemmer ikke helt, manipulert. Hvis du liker modne damer er ho verdt å besøke, flott kropp, ho er med på d meste innen sex, lukter og smaker godt og blir våt i fitta når ho blir slikket, trenger ikke glidemiddel for å knulle,trang og god, jeg skal tilbake når jeg har mulighet
  • 30.04.2022
    riytdbwzfv

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Damen er født i 1953, så det er vel derfor de fleste føler seg "lurt" når de forventer å treffe en dame på 42, og faktisk treffer en på 68-69, avhengig av når på året hun er født.

    Synd hun ikke er mer nøyaktig med alder og bruker sine egne/oppdaterte bilder, for for oss som liker godt voksne kvinner er hun deilig å være med.
    Og, hun ville da fått kunder som var oppglødd av å treffe henne, heller enn folk som blir skuffet og sinte.

    Ikke nevn alder til henne ved treff, men vær klar over at det ikke er en dame på 42 som venter.

    Bildet med rosa bh og truse i RE annonsen hennes (ikke det med neglishe) er av henne, men er cirka 15 år gammelt. Husker da de var nye.

    De andre bildene er ikke henne.

    Ingen bedre å treffe i norge om du liker 60+ voksne damer.
  • 29.04.2022
    zromqenux

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Sadika anbefaler jeg på det sterkeste :-)
    Vi hadde ikke avtalt noe! Dette er min førstegang jeg betaler, så eneste avtalte var vær forsiktig med meg :)
    Jeg må ærlig innrømme jeg var veldig nærvøs!
    Ble møtt av en veldig deilig spansk dame på rommet :)
    Hun fikk meg til å slappe av! Ble grisekåt av å se på hun :)
    Dem som aldri har prøvd analsex, da er denne damen noe for dere :-)
    Personligheten hennes har helt fantastisk!
    Servicen hun har oppgitt, dem utfører hun på en veldig bra måte 🥰
    Jeg skal garantert tilbake :)
  • 29.04.2022
    butbgpxscc

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Sophy er egentlig ei fin lita hore som er vært besøket. Stram og fin kropp stram og god vagina, jobber med brillene på. To ting som trekker ned. Da jeg tok henne bak fra merket jeg at det begynte å stinke, fitta hennes lukta rett og slett forferdelig, en sånn stank som setter seg i fingra og ikke går bort ved første vask. I tillegg har jeg fått bedre blowjobber, hun for det meste bare putter den i munnen, ikke suger. Mulig hun også merket stanken.
  • 15.04.2022
    Administrator

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    https://www.realescort.eu/ads/143586/froeken-stroeken-mia

    Anbefaler alle å besøke Mia og legge igjen en melding her.

    Hun ble faktisk verifisert et år siden, og ingen har klaget på et år til meg over noe tull her. For sikkerhetsskyld har jeg krevd ny verifisering her på nettsiden.

    Dersom noen driver med personangrep og ikke kan oppføre seg skikkelig slettes kommentarene.

    Usaklige kommentarer som at det ikke går an å gi tilbakemelding til meg på alle damene her inne, slettes også. Det er rapportering knapp på hver eneste profil der man kan legge inn klager. Det er også kontakt email nederst på nettssiden for de som vil sende email for å rapportere.
  • 27.03.2022
    hbwmdkhow

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Jeg har vært så heldig å få til et møte med denne deilige Tea. Hun kom til meg og det som møter meg er en fantastisk flott BBW jente , store deilige pupper, nydelig rumpe og en fitte som smaker som nectar og blir skikkelig våt, hun er utrolig lett og snakke med og og gir deg en kosestund som en ikke glemmer Hun suget meg til jeg holder på å sprengtes. Jeg sikker henne og hun smaker så godt. Hun fikk flere ganger orgasme og blir utrolig våt. Hun har et nydelig vesen og jeg har allerede fått en ny avtale. Det blir en fantastisk flott opplevelse. Det er jeg sikker på. Anbefales på det varmeste. Hun er i alle fall god på dette og vet å gjøre deg crazy. Tusen takk for et supert møte Tea . Ses snart igjen
  • 25.03.2022
    oyouriajqg

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Møtte Suzanne i dag tidlig. Deilig, frodig dame med enorme pupper. Kler sine kilo på en sexy måte og er fast i fisken. Flink i alt hun gjør. Kysser fantastisk. Dessuten en hekt Utrolig sympatisk dame og med en lidenskap som er sjelden å oppleve. Liker du frodige damer og oppfører deg fint, vil du få en veldig bra opplevelse.
  • 10.03.2022
    xrvfrpyqzc

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Møtte denne BBW damen i dag, ho tok imot meg i sin leilighet. Ina er en ge
    skikkelig kåt dame, vi startet med å dusje sammen, tørket hverandre og etterpå vart det en deilig runde i senga, mye suging, slikking og knulling,første omgang fekk ho spruten over deilig store puppene og i ansiktet. Ho er koselig å være sammen med og etter en liten pause vart det en ny runde med fantastisk god sex,.ho liker å få kjenne på kuken i alle hull. Skal tilbake neste gang jeg har mulighet til det. ☺️
  • 10.03.2022
    rmwhgvbyl

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Bbw dundre som snakker Nord norsk.
    İngen spesiell opplevelse, var helt greit.
    Besøker henne ikke igjen.
  • 09.03.2022
    rejscusmcr

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Jeg lå på hotell i Oslo i helga og møtte frodige og deilige BBW Ina.

    Ho besøkte meg på mitt hotelrom. Å JA ho er akkurat som på bildene. Stor, sexy, kåt og vill finnmarkdame.

    Begynte med en dusj hos meg og etterpå var det rett i 69 hvor jeg slikka den barberte deillige fitta som lå over hele ansiktet mitt, fitte saften randt. Så tok jeg ho doggy og vi droppa kondom. Ho var overraskende trang og brukte ikke lang tid før jeg fylte ho helt opp. Å klaske pungen mot den deillige rumpa var Paradise.

    Runde to var ride ranke. Ho rei meg til den store gullmedaljen. Puppene svagga opp og ned og hor rei meg og vi stønna begge to. Jeg fyrte av ladningen langt langt inn i den deilige fitta hennes, pirrende å se det renne ned på hotellsenga.
    Ina er en flott BBW dame,, skal møte ho igjen det er helt sikkert
  • 09.03.2022
    vkgfgrr

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Møtte henne for en stund siden. Ei skikkelig BBW fra nord-Norge.
    Pulte henne som en potetsekk før hun vrengte av kondomen og jeg fikk sprutet på de enorme puppene hennes. Deilig.
  • 04.03.2022
    hlsaktnmay

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Toppscore hos meg. Veldig fornøyd. En time er en time pluss tiden du behøver til å dusje før og etter.

    Her blir dere godt tatt vare på 😃

    PS: Hadja har jukset, og måtte gå..
  • 23.02.2022
    hafbkhpvzi

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Anbefales. Ingen stress med tjenester osv.
    Lett å finne leiligheten i Sandnes. Litt lubben for min smak.
    Bilder i annonse stemmer.
  • 09.02.2022
    hukoouahan

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Flott petite Thai jente ;)Nydelig kropp. Smaker godt, ble veldig våt der nede.
    Startet med en God massasje som etterhvert gikk over til deilig god sex.
    Anbefaler alle å besøke henne, kom ut som en ny mann.
    Sentralt og diskré plass, kommer garantert til å besøke flere ganger!!
    Dato ikke nøyaktig.
  • 30.01.2022
    hyzmmrjdf

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Tidspunkt er ikke helt riktig
    Hei Monika
    Tusen takk for at jeg fekk komme å møte deg og fekk mine ønsker og fantasier oppfylt.
    Dette er en jente jeg trykkt kan anbefale om du ønsker å spandere på deg en koselig og hyggelig stund sammen med en koselig og jordnær jente. Dette er en andre gang jeg møtte Monika , denne gang på hennes sted. En like blid og fantastisk jente som forrige gang. Jeg virkelig nyter det vi gjør sammen og hun gir av seg sjøl til de grader. Etter at jeg hadde fått mitt var det utrolig kjekt å oppleve hennes sterke orgasme. Monika er bare helt suveren, og bare det å kjenne hennes nærhet er deilig. Hun er en varm og god person med mye humor og er veldig lett å snakke med, Jeg sier bare: Stell pent med henne , det fortjener ho virkelig.
    Kommer å besøke deg neste gang jeg er i Oslo,
  • 30.01.2022
    lenbnrvshv

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Elendig kommunikasjon. Kropp ikke i nærheten av bilder i annonsen.
    For den prisen hun krever, kan du få ei nydelig ungjente som det faktisk er mulig å snakke med.
    Anbefales IKKE
  • 07.01.2022
    vufxfnplp

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Kjempe hyggelig naturlig dame. Kan sine saker og utfører tjenestene på en god måte. Ble litt skuffet over at hun ikke tilbyr Pussy Licking da det står at hun tilbyr det i beskrivelsen. Dette er hennes valg og det respekteres 🙂. Pen og ren leilighet, enkelt å parkere i nærheten.
  • 06.01.2022
    hoarlgtto

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    MaluSexy er ei søt dame som virkelig gjør det ytterste for å behage sine kunder. Hun bor alene i en fin leilighet som er svært ryddig og fin. Sengetøy er nyvasket og pent.
    Dette er ei dame med former. Flotte former og noen fantastiske pupper :) Bildene som hun bruker gir et godt inntrykk av kropp.
  • 29.12.2021
    kdzrhgog

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Brianna må oppleves! Det er som å bli behandlet av en flyvertinne: når jeg går ombord i flyet får jeg den aller beste servicen når jeg kjenner reglene og gjør det enkelt for de ansatte. Slik også med Brianna. Det funker som bare det når jeg forstår hva hun syns er viktig med å komme til rett tid, følge hennes instruksjoner, og dusje før vi har sex sammen. Da gir hun den herligste blowjob og hvisker deg opphissende ord i øret. Rett før jeg penetrerte henne første gang var det like hett som med en forhenværende kjæreste. Og det oppleves ekte og godt. Slik er Brianna! Hun er en av de beste tjenestetilbyderne innen sitt fag i østlandsområdet. Kroppen hennes er det ikke noe i veien med heller. Den er flott!
  • 01.12.2021
    uegwtanjfj

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Malu Sexy har vært omtalt tidligere med forskjellige telefonnr.
    Dette er ei lita dame med pene trekk. Puppene er i en klasse for seg selv.
    Hun gjør det som er avtalt etter beste evne.
    Kommunikasjon trekker noe ned. Hun snakker bare spansk.
  • 21.11.2021
    ftivjpygpl

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Julie Holm er en fantastisk kvinne. Lett å gjøre avtale med og som blir holdt til punkt og prikke. Også tjenestene. Hun er en myk, deilig kvinne. Etter mine begreper er hun litt slankere i virkeligheten enn på bildene. Hun tok meg med i dusjen og hjalp meg med den. jeg masserte bryst og brystvorter, før hun gikk ned og tok kuken i munnen og sugde den stiv. Trakk meg med inn i senga og spurte om jeg ville slikke den våte fitta hennes. Jeg var ikke vanskelig å be, siden jeg elsker å slikke fitte. Den luktet og smakte nydelig. Tok ikke lang tid før hun stønna og vred seg i nytelse. Etter litt mer slikking og fingring kom den første sprutorgasmen. Jeg fortsatte og det bare flommet deilig fittesaft ut av henne, mens hun stønnet og skrek. Vi byttet til 69 og hun sugde meg stiv på ny, før hun tok på kondomen og tredde den dryppende våte og trange finnen ned på kuken min og begynte å ri. Følelsen av hennes trange fitte og synet av hennes to dansende deilige pupper foran ansiktet gjorde at det ikke gikk lang tid før jeg spruta og. Etterpå lå vi bare i våres armer og nøt varmen fra hverandre. Har på følelsen av at Julie og meg kommer til å ha flere "fuktige" treff. Det gleder jeg meg til.
  • 21.11.2021
    jfwfkpxjkr

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Norske Tea er bare rett og slett fantastisk.

    Lett å avtale tid med. Ventet lettkledd og vakker når jeg ankom stedet. Etter en rask dusj begynte vi å kose. Og ingen andre tanker enn å være i nuet var til stedet. Hun får deg virkelig til å slappe av og koble av fra en hektisk hverdag. Hun har flott former og nydelige lepper.

    Jeg som elsker å slikke fikk en deilig opplevelse når hun virkelig nøyt det :) oppriktig orgasme der og hun ble kjempe våt. Suger fantstisk og vet akkurat hvordan hun skal gjøre det. Deilig sex i forskjellige stillinger.

    Hun gir deg virkelig følelse av at hun er din kjæreste og du er den eneste hun vil ha.

    Totalt den beste opplevelsen jeg har hatt noen gang med ei frøken :) lett å prate med og ikke noe stress av tid
    Tea du er så utrolig flott jente, vil gjerne møte deg igjen 😘
  • 20.11.2021
    phchgagth

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Har igjen hatt den store glede av å tilbringe tid med denne utrolig herlige skjønne jenta. Blir lenger og lenger besøk for hver gang. Dette er en perle av ei jente. Herlig kropp,alltid blid,morsom,deilig i alt vi foretar oss. Vi koset oss med middag, vin og en masse herlige stunder. Gleder meg allerede til neste gang jeg skal til Magdalena Behandle Magdalena med respekt og du er garantert en tur til himmelen. Tusen hjertelig takk for nå vakre Sexy Magdalena, du er så utrolig fin jente 😘😘
  • 05.11.2021
    jssqnbecuh

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Jeg har aldri forsøkt dette før, men å møte en så formfull hei BBW kvinne som denne damen, hadde jeg ikke kunnet tro ble virkelighet. Var veldig nervøs, men hun brøt dette ved å ha virkelige gode samtaler og derpå kos. Ina suger som en gud og knuller veldig bra, var sammen med ho i 3 timer og jeg var helt tomm når jeg dro fra henne,. Det negative var at tiden gikk så alt for fort. Vips, så var tiden borte. Jeg må bare komme meg til Oslo igjen for å få kose meg med denne BBW jenta igjen. På en eller annen måte så MÅ jeg bare treffe henne igjen. Hun etterlot seg et stort savn for mer.
  • 05.11.2021
    byetqxohwy

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Som alltid, er man vel noe nervøs og stresset ved møte. Denne damen fikk roen i meg med en gang, dette er et møte å anbefale. Trygt og godt, hun var veldig hyggelig og jordnær. Leverte på alle måter. :) Jeg kommer igjen :)
  • 18.10.2021
    kvcfhuhthj

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Digre pupper og ganske bra kropp. Hun snakker ikke et fnugg engelsk eller norsk, så man må ha app for å kommunisere, noe som er litt slitsomt. Dessuten bodde hun ikke alene i leiligheten da jeg var der, så pass på.
  • 16.10.2021
    ganmfocrtz

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Nytt tlfnummer, men helt enig med andre anmeldelse. Fantastiske pupper. Deilig start med felles dusj.
  • 09.10.2021
    mmpiphoqka

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Fantastisk knull, fantastisk kropp, koste meg hele timen, massasje var ikke noe å skryte av men hun suger godt og fitta er trang og rompa villig.
  • 08.10.2021
    rxztoxpzni

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Møtte rosita i fjord vinter..hvis du liker store mørke jenter er rosita absolutt en du bør besøke..bildene lyver av henne for ho er deilig..startet med en 69 hun sugde uten kondom og jeg fikk spist både fitte og ræv det var nydelig..avsluttet med og knulle ho i doggy deilig stor rompe ,,absolutt til og anbefale,,skal dit igjenn
  • 30.09.2021
    hcovklvgak

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Til ykwjdfoyb -når det gjelder Monika så er nok grunnen til at hun ikke svarer at hun er opptatt med å sminke seg. Det går nok en HEL DEL tid til sminking......hvor vellykket det er skal jeg ikke uttale meg om. Hun var ei pen jente da jeg møtte henne i 2014, men det har nok skjedd mye rart siden da. Nederst på annonsen står fjesbok-navnet hennes.
  • 20.09.2021
    wmwtlzdkc

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    STYR UNNA , IKKE BRA.
  • 02.09.2021
    wgqhbyinh

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    MaluSexy er ei voksen dame på rundt 40. Falske bilder. Hun er temmelig lita, kanskje 160. Hun har noen ENORME bryster! Og disse er faktisk ikke så ulike bildene. Hun er litt mørkere.
    Hyggelig dame, men kommunikasjon er et problem. Hun skjønner ikke ett ord norsk eller engelsk. Så om du ikke snakker spansk, må en kommunisere via app eller håndspråk….
    Anbefales? Nja. Men noen fantastiske pupper!
  • 30.08.2021
    nxaaemjyju

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Dette er det beste som finnes. Hvis hun hadde akseptert mitt frieri, hadde jeg giftet meg med henne på øyeblikket. Dame med hjerte av gull! Jeg har hatt gleden av å møte henne mange ganger gjennom flere år og hun har gjort hvert minutt fullt av deilige minner, Hun har et utseende som en sypermodell og hun er ikke borte i hodet heller. Hun er smart, kunnskapsrik og byr på gode samtaler. Hun er hyggelig, snill og gjør alt for qat jeg skal ha det bra. Hun har et ansikt som er uttrykksfullt og hvis hun skulle fortelle usant, vil man straks se det i qansiktet hennes. Hun er åpen og et vesen som gjør at hun er herlig å være sammen med. Hun er ei dame man rqaskt blir forelsket i og jeg vet det er flere kunder der ute som har tapt sitt hjerte i Annalyse. Men ingen skal få henne, hun har langtid igjen å gjøre alle andre glade og fornøyde. Hun har en herlig form for humor og ler gjerne sammen med meg. Hun kan få et herlig frekt og kinky glimt i øynene når hun er i humør, da er jeg hennes til evig tid!
    Hun lukter som friske sommerblomsterblomster og smaker himmelsk. Hun er det mest delikate jeg kan tenke meg en kvinne kan være. Vi er griesheldige som har henne i Norge, ta godt vare på Annalyse, behandle henne med respeky, så har vi henne lenge.
  • 25.08.2021
    tmxqsesdsb

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Dato ikke rett.
    Traff hun i en fin liten leilighet, bildene stemmer. Hun ser veldig mye bedre ut i virkeligheten, og ho har altså noen fantastiske flotte pupper, for oss som liker jenter med store deilige mugger er ho absolutt en av dei beste .Fikk muligheten til å dusje.
    Føler vi hadde god kjemi, mye latter og kos, hun er veldig lett å snakke med. Håper på å møte deg igjen en gang
  • 15.08.2021
    xxnzhdmlfe

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Yasmine er akkurat som på bildene. Svært slank, petite og med en deilig silkemyk hud. Nydelige øyne. Synd hun tar ekstra for owo og særlig tungekyss for hun kysser deilig og intenst! Veldig renslig. En fryd å slikke den lille fitta hennes. Deilig trang - utrolig deilig når hun setter seg på meg og rir meg dypt og inderlig eller når jeg velter henne over på rygg og knuller den trange fitta hennes i misjonærstilling mens hun krøller beina rundt korsryggen min og sier "fuck me" helt til jeg får en intens orgasme Som nevnt veldig liten og trang, så om du er velutstyrt er hun ingenting for deg. Velg en annen! Kort sagt en Nydelig jente som fortjener fin behandling. Håper hun kommer tilbake til Bergen.
  • 15.08.2021
    znjmfhljd

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Yudy har blokkert reviews og anbefales da normalt ikke.
    Men - Yudy er egentlig helt grei. Hun har sine egne bilder og er normalt hyggelig. Som bilder tilsier, er ikke dette en sylfide og kroppen er såsomså.
    Men en hyggelig dame som leverer tjenester som avtalt.
    Hun fortjener ikke dårlig tilbakemelding.
  • 08.08.2021
    zzgaobbga

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Datoen er ikke presis, det var før ho dro til Finnmark for en kort ferie. Møtte denne fantastiske damen for 3timer med masse kos, Ina er en fantastisk Bbw dame, fekk masse god deilig sex, smaker godt,en flott hyggelig dame å prate med elsket og bli knullet hardt hun faker ikke god inlevelse mange stillinger og fitta svelget allt, avsluttet med deilig kos skal definitivt tilbake, du er en av de beste BBW damene jeg har møtt.Det vart mye god sex og gfe sammen med Ina dei 3 timene
  • 02.08.2021
    htvvcyfunm

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    deilig møte med deilig kvinne. Her kan det nytes når hun suger, vekselvis mellom tupp og hel stake. Behagelig å være sammen med, lar seg rive med og knuller periodevis som en kanin i paringstid. Våt fitte, myke pupper til å leke med. Dype kyss. Får nytt besøk!
  • 15.07.2021
    ncpesvblg

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Nydelig jente med vakreste øynene og en topp sexy kropp, møtte Monika for 2 deilige timer . Jeg har ingen ord at hvor godt det var å ta på hele vakre kroppen hennes. Hun har en behagelig personlighet, god humor og et deilig utseende. Første gang jeg møtte henne min del, så jeg var litt nærvøs, men hun fikk meg til å føle meg avslappet og komfortabel med en gang. Hun er utrolig flink, så det var en utrolig bra opplevelse! Håper jeg får besøkt deg igjen en dag :)
    Hun ga meg kjæreste følelser.
    Jeg må bare si at Monika er ei drømme jente 😍
    Tusen takk for en fantastisk tid sammen med deg Monika 😍
  • 06.07.2021
    rcxvldejgu

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Her blir du lurt...
    Bildene stemmer ikke
    Tjenestene stemmer ikke....
  • 25.05.2021
    qoctqmmbzl

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Svært godt fornøyd med timen vi hadde sammen. Fem av sju bilder er garantert henne. Snakker svært godt skandinavisk, og her er det ingen primadonnanykker. God og svett kroppskontakt med nytelse som mål. Svært god innlevelse, men som med milfen i nabohuset mer enn en pornostjerne.
  • 11.04.2021
    juqwmyxu

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Har besøkt denne dama mange ganger, hun er dessidert den peneste og diggeste jeg har pult, kjempe deilig fitte, fin å se på, god å pule, våt og klar for kuk, elsker att hun ikke er kjempe trang, har veldig stort stell, så er en fryd å knulle en dame som klarer å ta hele kølla. Har aldri brukt kondom hos henne, og hun elsker å bli fylt med sæd. Tror aldri jeg har kommet så mye inn i en dame noen gang. Har besøkt henne 5-6 ganger, og jeg skal besøke henne minst 20 ganger til! Anbefales virkelig om du vil knulle ei som kunne vært pornostjerne.
  • 25.01.2021
    egtekdctav

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Besøkte Ina BBW for en koselig stund for en tid tilbake hjemme hos henne ,ja ho er akkurat som på bildene. Stor,deilig sexy, BBW Dame fra F innmark.
    Begynte med en dusj sammen og etterpå var det inn på soverommet,vi kosa og💋 kysset og etter en stund lå vi i 69 hvor jeg slikka den våte deillige fitta hennes, ho vart ekstra våt, Så tok jeg ho i misjonærer først uten kondom. Ho var trang og god så jeg brukte ikke lang tid før jeg kom inni ho.Kosa oss en god stund før det vart klart for runde 2, fekk ho til å ri meg, det var skikkelig deilig med dei store puppene svingende, heilt utrolig godt, ho rei og stønnet, tror ho likte det godt,jeg holdt ikke så lenge før ladning nr 2 vart fyrt av inne i den deilige fitta hennes. Deillig å se det renne ned på senga.
    Vart en lengre pause hvor vi koste og pratet om løst og fast,etter en god stund greide ho å suge kukken opp til full stå igjen og jeg spurte om å få knulle henne i rumpa, det var greit, brukte godt med glidemiddel så den kom greit inn, det var helt utrolig godt å knulle henne i rumpa, ho tok spruten over puppene og i ansiktet, wow for en dame.
    Deillig treff var hos henne i nesten 3 timer . Ho gikk på P piller sa ho så alt var under kontroll.
    Takk for møtet min deillige BBW dame, jeg kommer tilbake. hilsen Trøndern69 😘
  • 21.01.2021
    rgoyjhfckk

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Dette er en jente som er med på det meste. Tar kuken i rompa og suger deg etterpå eller du kan stikke den i fitta i stedet. Hun er også med på litt tøff behandling. Trang fitte og rompe. Om du vil bruke frakk eller ikke er opp til deg. Ikke noe ekstra for det, ellers rimelige priser. Tar ekstra for spesielle fetisjer. Parkering i kjeller i blokka hun bor i. Enkelt å finne fram.
  • 06.01.2021
    sjxjyrcxye

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Suger som en hore og kysser som en kjæreste. Det en mann kan ønske seg, og kanskje også det kvinner vil ha?
    Hun er imøtekommende og behagelig, og er av den typen som yter det lille ekstra fordi utseendet hennes ikke kan måle seg med de som er 10 år yngre. Var hos henne i en time, og det ble tydeligvis litt lenge for henne (det var avtalt), for allerede 20 min før begynte hun å snakke om at jeg måtte komme snart. Det er nedtur! Gir straks et preg av samlebånd.... Om jeg drar til henne igjen blir det bare for 30 min, og kanskje bare i bilen, som jo er et svært godt tilbud hun har.
  • 03.01.2021
    hfjzxxpjfh

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Drømmebesøk hos denne übersexy dama! Nytelse fra start til slutt, og absolutt høyklasse. Monica er lett å prate med, leken, og man blir fort kjent 😉. Stemningen er avslappet og hun får deg til å føle vel. Long story short, drømmedate!

    Takk for meg, Monica min deilige milf, man kan bli avhengig av slike opplevelser😘.
  • 03.01.2021
    beealizjh

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Jeg er ikke den mest erfarne fyren når det gjelder denne virksomheten. Men jeg vil si at denne kvinnen er en skatt. Jeg har ikke sett en rumpe som er bra NOENSINNE. Jeg er i eldre kvinne som gjorde denne opplevelsen enda bedre. Oh og mer ting OWO er noe jeg vil anbefale til enhver fyr som liker denne tjenesten, jeg vil ikke si mer, jeg vil dere oppleve det selv.

    Isabel Jeg sees snart. Helt sikkert.

    Takk 😊
  • 01.01.2021
    ejvxdklgzk

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    I meet this lovely girl for a 2 hours meeting. She received me with a lovely underwear and with a lovely beautiful smile.
    She gave me an absolutely perfect GFE!!
    I could really be her boyfriend, because she is so beautiful and lovely.
    I didn't know it was possible to feel this good!! She is a very good kisser!
    I will definetly meet her again when I have the chance.
  • 01.01.2021
    uvxipiijji

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Jeg hadde gleden av å få treffe denne herlige damen i kveld. Hun er utrolig søt og god å prate med, hun tok seg god tid slik at vi ble litt kjent med hverandre uten at det giķk utover den tiden jeg hadde med henne. I sengen var hun helt fantastisk, her følte jeg meg virkelig ivaretatt , jeg ble behandlet så bra at jeg har ikke ord til å beskrive hvor herlig hun er.

    Jeg anbefaler henne på det sterkeste , men vær snill med henne; det fortjener hun.
  • 27.12.2020
    rjnvnqcbfm

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Det er riktig som en annen skriver at hun er litt opp i vekt i forhold til bildene, men du verden hva du få i et møte med henne! En av de behageligste og mest imøtekommende eskortene på Østlandet, når du selv er hyggelig. Rensllig, pent innredet, stemningsskapende. Det du trenger for et besøk er alltid tilgjengelig, du tar bare med gaven til henne. Deilig seng hvor en kan base rundt med med den nydelige kroppen hennes. Brystpartiet er til å leke med, likeså nedentil.... Ekte GFE. Det er grunner til at flere besøker henne mer enn en gang, og det er ikke fordi vi er misfornøyde! Se poengene jeg gir: her får du en god opplevelse og føler deg ikke snytt. Men er kroppen det viktigste for deg, så velg heller LenaGFE....
  • 22.12.2020
    tmsbuxtmwx

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Norske Anita er den samme som Nikita91. Ikke noe wow faktor. Virket helt uinteressert under møte. Bortkastet.
  • 07.12.2020
    wsytcrhod

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Helene er en meget sexy dame som vet å tilfredsstille en mann! Alltid god service hos Norske Helene. Har besøkt henne flere ganger. Trygt og fantastisk hver gang. Hun ser veldig bra ut,store pupper og ei naturlig våt fitte som smaker godt. Gleder meg til å se henne igjen.😊
  • 22.11.2020
    sowpwfjk

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Møtte denne nydelige damen sent torsdag kveld, og hun skuffet ikke. Nydelig innlevelse og fikk det til å føles naturlig ut. Damen kan tingene sine! Suger og knuller heilt fantastisk, smaker og lukter godt. Kommer definitivt tilbake. Hun har virkelig alt som trengs for å tilfredsstille en mann, jeg takker for et nydelig møte og håper alle får en sjangs til å oppleve denne damen
  • 21.11.2020
    fdkoysaqhi

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Helt fantastisk opplevelse, virkelig en kjærlighetsfrukt av dei sjeldne i disse corrona tider . Hun er utrolig avslappet, imøtekommende og utrolig deilig. Om du liker BBW så er Tea jenta, hun en flott deilig kropp, fine store pupper, smaker utrolig godt og blir deilig våt i fitta og leverer på alle plan. Ser frem til neste møte. Tusen takk for en minneverdig opplevelse, you are simply the best. 😘😘
  • 18.11.2020
    eoqypiajn

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    anita, er en super fin ung dame, som beskjeden men lett å prate med, gleder meg til neste møte:) Anbefales.
  • 14.11.2020
    ujfjybbsoz

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Bare tull har inga problem med stora kvinnor men dom får gärna visa det får inte ta någon stans och kör hand trixat i doggy så man ska tro man är inne 0 inlevelse och har 2 profiler inget svårt att se vilka 2
  • 14.11.2020
    ujfjybbsoz

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Hu har även en profil som heter Elena helt tragiskt i doggy körde hon hand trixet så man inte kom in i hon fick inte ta någon stans och vred sig undan de mesta synd med sådana penga förstörare jag har inga problem med stora kvinnor men dom kan visa sig som dom är
  • 10.11.2020
    guwzrlmii

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Var en tur i Drammen og fant ut at jeg måtte få til et møte med Marvisun. Hun svarte veldig fort.ok sted ikke så langt unna sentrum, ekte, fin sjokoladepike med store pupper, rumpe, og stor klitoris.Godt valg for meg som liker myke jenter med store pupper og ekstra kilo.Hva vi gjorde blir mellom oss, men ho smaker og lukter godt, deilig å få smake på den store klitorisen, herlig, blir kåt bare ved å tenke på hennes deilige kropp. Jeg vil komme tilbake. 😘😘💋👍👍


  • 27.10.2020
    laethegfo

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Ikke hun på bildet. Samlebåndpreget opplevelse.
  • 24.10.2020
    vgxlqyabyp

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Møtte Karoline i Drammen, wow for en deilig dame med en herlig kropp. Hun startet rett på med suging og det tok ikke lang tid før hun begynte å ri meg. Sleiket den deilige fitta hennes til hun kom, veldig våt og trang. Fikk så knulle henne i doggy, avsluttet med Cim. Runde 2 startet med å runke og suge til jeg sprutet over de deilige puppene hennes. Møter henne gjerne igjen :)
  • 01.09.2020
    gldgpgqtmx

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Nydelig søt jente med ekte bilder. Anbefales virkelig!
  • 27.08.2020
    cdjhrbnkiz

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Hilde er en voksen, frodig og deilig kvinne. Lett å komme i kontakt med, gjøre en avtale med og som hun holder uten noe tull. Det gjelder også avtalte tjenester. Holder til i en ren og pen leilighet, som ligger diskret til. Ble tatt i mot med en varmt smil og en god klem. Ble ført inn til sengen. La meg ned mellom bena hennes og fant den varme og våte fitten hennes. Begynte å slikke den og lot tungen leke med klitten hennes. Hun begynte å stønne og vri seg i vellyst. Hun ber om kuk og jeg lar den gli inn i hennes varme, våte og trange fitte. Knuller henne godt til hun skriker i det orgasmen skyller gjennom kroppen hennes. Trekker meg ut og ber henne legge seg på magen. Fingrer henne i rompen med mye glid. Lar kuken gli inn i det trange hullet. Hun stønner i vellyst og ber meg om å knulle henne hardt. Knuller henne hardt, samtidig som jeg fingrer henne i fitten, og nyter den deilige følelsen det er å klaske mot den store og myke rompen hennes. Merker at en ny orgasme er på vei, samtidig som min egen nærmer seg. Fingrer henne til hun kommer og sammentrekningene i rompen gjør at jeg spruter henne full av varm sperm. Etterpå ligger vi i armene til hverandre og bare koser.
    Dette er en kvinne jeg vil anbefale på det varmeste.
  • 12.08.2020
    hsglivwp

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    En ør liten headsup. Her kan dere fort bli utsatt for en del stress med tid. Men treffer dere henne på en fin dag kan henne være meget snill. En del av bildene er gamle. Her vil dere fort bli utsatt før en del løgn så ikke fall pladask for henne?
  • 03.08.2020
    twsycxmdlg

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Mange eskorter sliter med høflighet og integritet i telefonen når jeg ringer.

    Det gjelder ikke for Annalyse. Utseende kan ligne på en ung utgave av Courttney Cox, hun ser ut som en engel og når man blir kjent med henne kan hun være kinky som en djevel. Annalyse er en engel, høflig, intelligent og god å prate med. En dame man blir glad i og det er det mange av, når man ser på anmeldelsene hennes... hun er en dame jeg ville ha giftet meg umiddelbart, hvis hun hadde akseptert mitt fireri.
    Uten å gå i detaljer, kan jeg si at hun kan spille flere roller og er utrolig sexy. Hun har humor, engasjement og er en virkelig dame! Hun skal ha respekt av oss karer! Hun er ikke bare sexy og lidenskapelig elskerinne, men svært trivelig å være samme med og byr på gode samtaler.
    Ikke la dere lure av hennes milde og blide ansikt, hun har temperament i massevis!

    Kan si til slutt: Løp å kjøp før hun forsvinner fra brasnjen.
  • 31.07.2020
    qbqwbqixju

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Litt trist å skrive noe negativt om henne, hun virket hyggelig, forventningsfull og blid, men dessverre snudde jeg pga. at jeg syntes hun ikke var attraktiv i mine øyne. Jeg forventet ikke en 19-åring, men det er nok det jeg liker best........mulig hun kan gjøre en god innsats for noen som ikke er fiksert på det samme som meg.
    https://www.realescort.eu/ads/92514/norske-helene
  • 28.06.2020
    uxwttqoac

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Overpriset og ikke jenta på bildene. Kanskje de dårligste bildene stemmer, men ikke lett å se. Hun var ikke så barmfager som modellen på de fleste bildene, og klart eldre enn 29 år. Var hyggelig nok, men liten innlevelse og ville bli fort ferdig selv om jeg betalte for en time. Ute igjen etter 40 min. Skal ikke tilbake.
  • 24.06.2020
    pgezeukxky

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Liker du de litt lubne er kanskje denne midt i blinken (legg til 5-10 kg på bildene). Ble møtt med "Oh my god, are you so old?" og beskjed om at hun ikke tente på eldre og tykkfalne menn og og at hun ikke trodde jeg ville kunne tilfredsstille henne. Med tanke på det jeg betalte forventet jeg faktisk at hun skulle tilfredsstille meg og ikke omvendt. Vurderer du et besøk bør du på forhånd få bekreftet at din alder, vekt etc. tilfredsstiller hennes krav. Alt i alt en nedtur.
  • 30.05.2020
    irogqprzz

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Tea..flott rund jente.hyggelig.kan å suge.,69.herlig å bryne munn å tunge i saftig fitte, smakte deilig..fikk ikke prøvd tranghet da jeg kom før tiden,,,Kan anbefales på det sterkeste hvis du liker noe å ta i.,Søtt ansikt.
  • 26.12.2019
    thwnpmgkwu

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    "MISTRESS" har tre profiler hun rullerer litt på: denne, "Deea" og "DOMINATRIX". Sinnsykt gode anmeldelser på RE, men vanskelig å skjønne hvorfor. Min opplevelse er at hun er repeterende, lite kreativ og frekk. Flott jente, men ikke verdt den dyre prisen.
  • 19.11.2019
    vvjotsovfv

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    olga , luba som hun også kaller seg, er ei petit dame, i 40 åra, super grei artig åkoselig dame, er du snill med ho får du en super opplevelse, somsakt denultimate kjæreste opplevelse.
  • 15.11.2019
    ygkobgwevk

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Jeg skal ikke legge ut noe negativt om henne, siden hun har bare positive anmeldelser og hun vet hva hun gjør. Er litt synd at det er for vanskelig å møte henne og at hun ønsker kun skandinaviske (jeg klager ikke, det skal hun selvfølgelig få lov til) når andre jenter som henne har null problem med å møte meg.
  • 20.10.2019
    afghtkvpmx

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Møtte Yasmin for andre gang i dag. Nydelig ung jente som ter seg fint og er veldig behagelig å være med. Veldig petite og slank. Akkurat som jeg liker. Nydelige øyne og en praktfull, glattbarbert og trang fitte. Fortjener å bli behandlet ordentlig. Vil gjerne ha henne oftere til Bergen for jeg skal definitivt møte henne mer.
  • 07.10.2019
    ypquyvtbxq

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Dette ble et skuffende besøk , en nedtur igjen for å si det ærlig.
  • 27.09.2019
    khtoqpszrc

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    denne latinske kvinnen er et funn for de som liker frodig dame som byr på av seg selv og tjenester. enkel å gjøre avtale med og er hyggelig og ikke minst deilig. Eneste som er synd er operert bort noe av sine bryster, men ok. suger, knuller som bare det i begge hull også uten kondom. Liker å få spruten i seg. Kanskje ikke fra alle, men ikke vært noe problem de gangene jeg har vært hos henne. Burde egentlig ikke gi noen anbefaling da helst vil ha henne for meg selv, men greit å dele på godene også
  • 24.08.2019
    aeetazsguq

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Nytt arist navn, hadde artist navnet Nikita91 før. Samme gamle greia. Ikke noe å anbefale. Styr unna.
  • 01.08.2019
    tlljpnwtba

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Bildene er hennes, men ansiktet ser du ikke slik det virkelig er. Grei å snakke med og har et stort utvalg av tjenester. Opplevde at interessen dabbet en del av etter halv tid. Fin gnist i starten. Hadde den fortsatt ut hele møtet ville jeg vært fornøyd.
  • 07.07.2019
    znwuwkoesr

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Bare tulle. Kommer om 2 timer, etter 2 timer, ble det en time til og så 40 min. Og så helt borte plutselig sender hun sms 6 timer etter og kan møtes.. omg.. Bare tull. Useriøs
  • 22.06.2019
    pauylujttw

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Nydelige bryster og en veldig bra personlighet
  • 22.06.2019
    pauylujttw

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Sex med henne i forskjellige posisjoner var derimot helt topp og frister til gjentakelse.
  • 18.06.2019
    ztirskldaf

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Falske bilder. Mye eldre og større, men hun forstår at dette må gjenspeiles i prisen, så her er det rom for "mye" ekstra om du vil være med henne. God blowjob, og hun tar også cim. Hun godtar at du knuller munnen. Men så er det andre ting som er no-no. Litt vanskelig å finne ut av og være sammen med. Mye unødvendig krem på vagina før samleie. Møtte henne igjen på en annen profil hun hadde. Takket nei, snudde og gikk. Det tok hun fint.
  • 01.06.2019
    owycmpwzsu

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Dette kan jeg ikke rope hurra for. Skulle ha prøvd noen andre , bildene stemmer heller ikke med virkeligheten.
  • 20.05.2019
    cnwgvnbvgx

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Har møtt denne jenta flere ganger for lenge siden og det er ei nydelig jente. Men om du foretrekker tynne jenter er ikkje dette jenta for deg, heilt klart. Men det er vel nok av slanke damer som "ser sultne ut" å velge i? Dama har nydelige feminine former og er veldig søt. Om en tar seg noen sekund til å lese annonsen, bør det heller ikkje være noen stor "overraskelse" at hun har former. Jenta ga mye av seg sjøl, og var varm og "passionate". Typisk herlig latina.
  • 20.05.2019
    ewknpsvyou

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Du må være svært glad i store damer om dette skal bli suksess. Store pupper ja, men resten er dessverre også stort og slapt. Dette er langt fra ei proff dame. Møtet blir amatørmessig og dårlig. Lokalene er en katastrofe. En blir henvist til ei skitten madrass på gulvet. Ikke engang i nøden vil jeg anbefale denne. Ja, Helge Ingstad ble en dyr smell - bare så det er nevnt.....
  • 19.05.2019
    ewknpsvyou

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Du må være svært glad i store damer om dette skal bli suksess. Store pupper ja, men resten er dessverre også stort og slapt. Dette er langt fra ei proff dame. Møtet blir amatørmessig og dårlig. Lokalene er en katastrofe. En blir henvist til ei skitten madrass på gulvet. Ikke engang i nøden vil jeg anbefale denne. Ja, Helge Ingstad ble en dyr smell - bare så det er nevnt.....
  • 30.04.2019
    yokkdnfsay

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Hvis bildene er av henne, er de minst 10år og 20kg siden. Hyggelig dame som tar den i rompa.
  • 06.04.2019
    ejezboqlqn

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Ikke ekte bilder selvfølgelig , alder kan heller ikke stemme.En robot oppførsel også.
  • 05.03.2019
    fmnjsxlsqc

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Fake bilder. Liza er vennlig og imøtekommende med kun gjennomsnittlig utseende, litt eldre og litt større enn sin annonse. Er russer, ikke tsjekker som annonsen sier. Utrolig «sensitive brystvorter og klitoris» gjør at jeg slipper ikke til for å tenne henne. Da blir dette kun ok for meg. Hun kysser, gjør OWO og CIM godt. Jeg kommer ikke tilbake, er vant til at escorte får seksuell tenning selv.
  • 21.02.2019
    urtnangjyl

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Monika is one of many nice girls present around Oslo. There is something special about this woman. Real GFE that is so special that can make you fall in love with her! She is making love with you, not just fuc..ing indeed.
  • 20.02.2019
    urtnangjyl

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Monika (Veronica) er en av de fineste og søteste damer jeg har vart med. Hun seer mye bedre i virkeligheten enn på bilder. Ekte GFE.. Vil helt sikkert komme for mer dopamin bombe hos Cubana dama calente ;-)
  • 19.02.2019
    ueoixqlruw

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Har besøkt dama flere ganger over en 1,5 års periode. Bildene stemmer sexen er bra. Hun liker ikke å suge uten kondom, men gjør det for ekstra penger. Etter 2 besøk Så knullet jeg henne uten kondom hver gang jeg var hos henne. Fikk aldri fylt henne da hun ba meg om å ikle gjøre det. Får du god kjemi så er det fult mulig å knulle henne uten kondom uten noe ekstra tillegg i pris.
  • 26.01.2019
    lucvecmdsa

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Fantastisk time med denne deilige dama. Mye kyssing, fingring, slikking og suging som endte opp i "tørrpuling" uten kondom. Utrolig deilig å kjenne hvordan dama nøt hele greia helt til hun selv valgte å presse pikken min inn i seg et par ganger. Gjett om deg gikk for henne? Hun klarte ikke å slippe taket i meg. Virka som hun likte å leke med meg, for det var bare rett på sak igjen. Denne gang på med kondom for et skikkelig knull. En deilig trang og våt fitte som til slutt melka meg helt tom. Her skal jeg garantert tilbake. Frykten min nå er at jeg ved neste besøk ikke klarer å lever like bra ;) Norge mot Danmark i finalen.
  • 30.12.2018
    jvufgjdymz

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    triste greier, reiser rundt lamme Madona feite slaskate gammle kjerringer, , gjør alt med og uten gummi
  • 26.11.2018
    ltrajtxrqz

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Ikke det helt store for meg dette her for å si det mildt,en nedtur igjen desverre og de har det blitt mange av.Eldre en det anonnsen sier og så sliten ut. Følte hun hadde liten interesse for det jeg kom for. Har flere anonnser også.
  • 18.11.2018
    wxrfljqguw

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Nina har ikke bilder av seg selv. Men liker du jenter som er store nedentil og små bryst og lite hode, så kan hun være for deg. Snakket hele tida om forskjellige saker og ting, så jeg fikk ekstra tid for at hun skulle gjøre det avtalte. Kroppen ble likevel altfor mye turn-off for min del. Besøker henne ikke igjen.
  • All Review