Add Review
Girl Phone Number
Link to ad girl
Your Name/Nickname
Comments. Don’t write real names, addresses or health issues. *
Ekte bilder
Stemmer bildene med virkeligheten?
Holder avtaler
En time avtalt er ikke 30 minutter
Renslighet
Lukter hun godt?
Kropp
Generelt utseende uavhengig av bilder
Tranghet
Er vagina trang?
Oppførsel
Er hun robot eller har hun innlevelse?
Generell vurdering
Verdt penga?
  • 19.09.2021
    dooffydrzs

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Mercedes eller VW? Bildene viser henne som a ser ut. Sexen er veldig bra. Puppene er små og faste. Niplene står rett ut. God kommunikasjon før og undervies.
  • 19.09.2021
    dooffydrzs

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Absolutt vert et besøk om hun er i byen. En slik jente som du snur deg etter på byen. Flink til å snakke og svært god blowjob. Viser en innlevelse som er langt over snittet. Hun ble noe stresset på slutten av timen, og utenfor stod årsaken. Dobbeltbooker, eller regner mindre tid på de besøkende enn det som er avtalt. Gjør en klar og tydelig avtale så går det fint, men du møter sikkert neste kunde utenfor, for denne dama er fin!
  • 17.09.2021
    rdjhqkmvwz

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Møtte Marie både før og etter sommerferien. Siste gangen var ikke så bra, da luktet hun svette, røyk og hadde litt sur mus. Til de prisene ho opererer med burde man kunne forvente at hun steller seg før treff. Kommer ikke til å treffe igjen.

    Jonas blir statsminister.
  • 16.09.2021
    gkcmjxkokq

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Forstår ikke forrige anmeldelse av denne damen. Tror han må gå litt i seg selv. Jeg møtte ihvertfall en meget hyggelig dame, og et perfekt valg for de som liker myke modne damer. Møtte ho for en tid tilbake Nordfjord. Det var lett å finne fram og parkering var lett tilgjengelig. Hun holder det hun lover og man kan stole på henne.Jeg elsker å slikke mus og ho vart så himla våt at det randt nedover ansiktet, smakte godt og ho liker å bli slikket. veldig våt mus det var utrolig deilig å penetrere henne. Vi knullet lenge og ho vart ikke noe mindre våt av det, hele senga var våt av våre safter, måtte bare sprute inn i den våte fitta. Behandle henne fint, og du får en god opplevelse. Vi sees igjen frøken 🙂
  • 15.09.2021
    dzsybkvzol

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Her er hun igjen med ny annonse. Denne dama er utrolig lite feminin. Lå i senga som en saccosekk, helt livløs. Styr unna. Dette var dårlige greier.
  • 13.09.2021
    rvldxazrjg

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Karmen er en fantastisk pen jente med ekte bilder. Nydelig petite kropp med silkemyk hud. Fin diskrete leilighet med god parkering.
    Vær snill med henne og behandle henne godt, vil gjerne ha henne tilbake igjen :)
  • 13.09.2021
    olmotvbaa

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Søt og beskjeden, ung jente. Litt eldre enn oppgitt i annonsen, tidlig 20-åra (hun avslørte det selv). Man skulle forvente at hun var trang, men det er dessverre ikke tilfelle. Ellers stemmer ikke tjenestene med ytelsene. Ingen kyss, ingen OWO. Gummien kommer fram før du kommer inn døra. Booka 45 min, men var ute etter 28. Det er mulig dette skyldtes meg selv - for det var ikke "mer å gjøre". Ingen etterpå-kos, men litt klein venting på at klokka skulle gå. Likevel søt og veldig beskjeden - og billig for 45 minutter (selv om det neppe blir mer enn 30).
  • 08.09.2021
    mymldnpfn

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Dobbel booker , roter med tid, pen nok men ikke værdt pengene i heletatt
  • 08.09.2021
    lvsggoas

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Vil gjerne advare alle mot denne jenta og hennes nettverk.
    Her opererer det med lister over kunder og egne svarteliste.
    På watsapp er disse merkene som virksomhetskonto.
    Telefonnummer og profiler bytte ut ved jevne mellomrom.
  • 07.09.2021
    jpvciwmma

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Hei hvor det går unna her! Ekte bilder, men samlebånd i forhold til å booke mange og holde deg varm med venting. Maser du møter du annen kunde på vei ut eller inn døra. Ser altså bra ut, men blir raskt ferdig med jobben og venter utålmodig på neste med penger. Klart det er god fortjeneste når flere betaler for lenger enn de er hos henne.
  • 06.09.2021
    vxqtlakywm

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Bilder er ikke av henne, men hun ligner. Noe mer milf en det bildene indikerer.
    Lita, veltrent og lukter godt. Bare blowjob denne gangen og den var veldig bra.
    CiM ingen problem. Grei plass på Stavanger Øst.
    Velig fornøyd eterr mye dårlige opplevelse den siste tiden.
    Anbefales.
  • 04.09.2021
    nlcgqgsbfy

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Bare elsker denne damen, hun er bare herlig.
    Blid, smilende å kjærlig..
    Har møtt henne fire ganger nå å jeg kommer definitivt til å møte henne igjen.
    Hun suger som en gud å hun elsker å bli slikket, å er slikke noe du kan så kommer hun i fantastiske orgasmer.
    Hun får full score på alt fra meg, hadde jeg kunne gitt henne 10 stjerner så ville hun fått det.
    Vær snill med henne!
  • 02.09.2021
    vzhfzjzbm

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Dette var en fin DAME. Hun kan gjøre treff for 1200. 30 min.
  • 02.09.2021
    wgqhbyinh

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    MaluSexy er ei voksen dame på rundt 40. Falske bilder. Hun er temmelig lita, kanskje 160. Hun har noen ENORME bryster! Og disse er faktisk ikke så ulike bildene. Hun er litt mørkere.
    Hyggelig dame, men kommunikasjon er et problem. Hun skjønner ikke ett ord norsk eller engelsk. Så om du ikke snakker spansk, må en kommunisere via app eller håndspråk….
    Anbefales? Nja. Men noen fantastiske pupper!
  • 01.09.2021
    fcjwncdsjl

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Värsta jag varit med om tog sjangsera fast anmälan var stängd för de Var inget här om henne men de var bara stress mas om pengar och ett par puppa som må vara fylld med sand eller betong ingen inlevelse i de heltat kände sig bare blåst när man gick därifrån synd för hon är fin som på bilderna men hon har ingen sjarm i jobben var snälla bruk denna möjlighet och lyft fram era erfarenheter de fins guldkorn även med stängd anmäla men här kommer ingen undan 😀
  • 31.08.2021
    uroccrev

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Det positive: Ekte bilder, pen jente med utrolig fin kropp. God kommunikasjon i forkant. Blid og hyggelig.

    Det negative: Absolutt NULL innlevelse. Måtte nesten sjekke om hun pustet et par ganger… Lå helt musestille med øynene igjen. I tillegg var det ikke lov å røre musa hennes med egne fingre. Hun gjør heller ikke OWO, men det er greit nok.

    Så fin jente, men gørr kjedelig for min del.
  • 30.08.2021
    nxaaemjyju

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Dette er ei verkelig dame. Har vært hos henne i flere år i forskjellige byer. Hun er opptatt av personlig hygiene. Hvis man er respektløs og ufin mot henne får du høre det. Hun har latinsk blod i årene og det er ikke noe galt med temperamentet hennes. Det er provoserende å lese anmeldelsen til Jensemann100 på RE sine sider. Hun ville aldri tatt i mot en kunde med latksintoleranse.
    Behandle henne med respekt og kjærlig såblir du behandlet som en konge! Hun er ei dame som gir så mye, hun deler sin energi med meg og jeg føler meg alltid oppkvikket etter å ha møtt henne. Hun har et herlig og frekkt glimt i øynene når hun livner til. Hun er så absolutt ei dame vi vil ha mer av og ikke kan få nok av. Hun dufter som friske vårblomster og huden hennes er myk som fløyel. Vær heldig den som får møte Carolina Carolina.
  • 29.08.2021
    wkburkcsjy

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Forstår ikke KNGMBHPIKW som skriver en slik stygg review om denne flotte damen. Du bør skjemmes over hva du skriver om andre, fy flate sier æ.
    Jeg har møtt denne flotte damen du skriver om mange ganger og er et perfekt valg for oss som som liker modne damer. Hun holder det hun lover og man kan stole på henne. Spesielt trang fitte til å være 70 år, har møtt mange yngre med mye slappere mus, det var utrolig deilig å knulle henne henne. Behandle henne fint, og du får en god opplevelse. Vi sees igjen frøken 🙂you are simply the best, better then all the rest 😘
  • 29.08.2021
    mroxxcdhn

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    KNGMBHPIKW. Hva f.... lags idiot er du som rakker ned på andre. At du ikke liker hennes utseende er greit, men hold det da for f... for deg selv. Se deg i speilet, så ser du et j..... styggt menneske.det største våset er din "innlegget". Har du litt anstendighet igjen, sletter du innlegget ditt.
  • 28.08.2021
    kngmbhpikw

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    https://www.realescort.eu/ads/133173/bigmamaii
    Tlf 46882234
    HVA er dette for noe VÅS!!??? Nå må de overprisede norske fleskepurkene slutte å skryte av seg selv. ALLE forstår jo at intet oppegående, anstendig menneske vil stappe pikken inn i noe så motbydelig, første bud er jo å få ståpikk! Å få ståpikk i nærheten av noe så frastøtende er rett og slett naturstridig og totalt usannsynlig.............og å BETALE for det.... KUTT UT !
  • 27.08.2021
    gaoosujps

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Vi var en kompisgjeng på 5 som ønsket å ha det gøy. Kontaktet noen jenter, som annonserer med at de tar i mot flere, men alle avslo. Bigmama sa ja. Hun kom på en overnatting. En blid og trivelig dame, som det var lett å avtale med. Og avtalene ble holdt. Etter at hun hadde tatt en kjapp dusj, kom hun inn på soverommet og møtte stive kuker. Dette gleder jeg meg til og jeg vil ha det røft var kommentaren og så satte hun i gang med å suge og runke oss etter tur. Og vi kysset, slikket og fingret henne. Etter en god oppvarming ville hun ha kuk. Hun tredde seg ned på en kuk og red ham litt. Så bøyde hun seg frem og jeg lot kuken gli inn i det varme rompehullet hennes og knullet henne rolig, men med dype støt. Hun stønnet høy i nytelse og ba om kuk i munnen og. Deretter vinket hun de to siste til seg og grep om kukene deres og runket dem. Slik fortsatte det gjennom hele natten. Alle fikk tømt seg i fitta, rompen og munnen hennes. Etter at kompisene hadde dratt, satt vi på kjøkkenet og tok en kopp kaffe. Hun fortalte at hun hadde drømt om å bli knullet av mange samtidig, så om jeg hadde ennå flere kompiser, så var det bare å ta kontakt med henne igjen. Da hun gikk på badet for å dusje før hjemreisen. trakk hun meg med. Vi vasket hverandre og begynte å kjæle med hverandre. hun sugde og rocka meg hard. Bøyde seg fram og ba meg knulle henne så hardt eg kunne. Jeg kjørte kuken inn i henne og kjørte på. Hun jukket i mot og det kom deilig stønn og klaskelyder fra henne. Deilig å kjenne og se den deilige rompa hennes disse av mine kraftige støt. Til slutt spruta jeg spermen inn i henne. Hun har en overraskende trang fitte, som smaker og lukter godt. Så Bigmama kan anbefales på det varmeste.
  • 18.08.2021
    tmxqsesdsb

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Forstår ikke forrige anmelder, kan ikke være samme jente vi har møtt. Libby er en fantastisk jente Søt, sexy og forførende. Hun levde virkelig opp til forventningene både med antrekk og oppførsel. dette var akkurat hva jeg trengte. Hva vi kosa oss med blir mellom oss. Jeg kommer til å besøke henne igjen neste gang hun er på tur
  • 18.08.2021
    yhoptzbadb

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Libby Day har falske bilder. I virkeligheten er hun overvektig og dvask. Ikke en fin kropp som på bildene. Ikke verdt pengene!
  • 15.08.2021
    znjmfhljd

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Yudy har blokkert reviews og anbefales da normalt ikke.
    Men - Yudy er egentlig helt grei. Hun har sine egne bilder og er normalt hyggelig. Som bilder tilsier, er ikke dette en sylfide og kroppen er såsomså.
    Men en hyggelig dame som leverer tjenester som avtalt.
    Hun fortjener ikke dårlig tilbakemelding.
  • 15.08.2021
    swgzdhpeph

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Dette var meget bra :) Bilder er slik hun ser ut, og det var meget bra, fast bakdel og små pupper. Personligheten er det ikke mulig å misslike og jeg tror ikke det kun var kjemien mellom oss, men slik hun er. Her var det ikke noe tull, mas om tid eller mere penger.
    Liverpool toget har startet med 3 - 0 :)
  • 14.08.2021
    vqldbcney

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    deilig gammal hore detta, herlig å få plass mellom låra hennes og nyte trang, våt og varm bestemorfitte Hu liker å ta i mot en steinhard kukk, og ri kan ho å. Svære tunge patter som det er en drøm å plassere pikken mellom, og så deilig det er å få suge puppa hennes. Dette er rett og slett drømmehora for dem som vil ha seg en skikkelig mama å knulle og klå på, og vil du ha deg en runde med proff prostatamassasje, fikser Luci det også med glans. Virker som hu tenner sjøl også, fitta blir god og våt. Nesten verdt prisen bare å få patte muggene hennes, dette er Pattemamma de luxe! Rett alder er 64, så her får man dyrke fantasier om gamle luddertisper og hva de kan by på.
  • 10.08.2021
    grzfjkuqfb

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Har knullet Karen flere ganger, og det gleder meg at hun er tilbake. Alt i alt et sikkert valg om du er kåt og er i Hamar. Ser hun har utvidet tjenesteutvalget, men før ville hun ikke suge uten kondom. Kanskje ikke det mest spennende valget, men alt i alt ei meget flink og hyggelig hore med greit utseende som snakker norsk.
  • 09.08.2021
    ctjymzzlyb

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Fake bilder, sortkvinnefelle, svært dårlig greier!
  • 08.08.2021
    gaoosujps

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Hadde besøk av Siri for ikke så lenge siden. Enkelt å gjøre avtale med og som hun holder. Også avtalte tjenester. En frodig og deilig dame. kom inn i leiligheten og ga meg en ordentlig god klem og et deilig kyss. Kledde av hverandre og gikk til senga. Begynte å massere fitta og klitten. Kjente att hun ble fort våt og det tok ikke lang tid før første orgasme kom. Lå og kyssa og koste, mens jeg masserte enn til flere orgasmer. Så ville hun suge kuk og det gjør hun fantastisk. Tok ikke lang tid før kuken var hard. Hun gikk opp på alle fire og bad meg knulle henne hardt. jeg kjørte kuken i den dryppende våte fitta og knulla henne med dype kraftige tak. Masserte klitten samtidig. Og med hennes deilige fitte og myke rompe å klaske mot gikk det ikke så lang tid før jeg kjente orgasmen nærme seg. Og med hennes deilige stønn og beskjed om å fylle fitta hennes, spruta eg henne full av sperm og hun fikk sin orgasme. Etter en liten pause slikket hun kuken min ren. Så lå vi rett omslynget og bare nøt nærheten til hverandres nakne og varme kropper.
  • 06.08.2021
    qvemmesmfq

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Ikke bra.
    Sur kjærring.
  • 02.08.2021
    qulasdjxf

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Møtte denne flotte damen i dag i Bergen, nydelig sexy rumpe, pupper og lår og ikke minst en som har hår på fitta.. Deilige pupper å få sugd og kose med, god massage, b2b massage først og så videre inn i en annen verden med heftig god sex i flere timer, nydelig sexy dame, anbefaler å besøke henne
  • 31.07.2021
    oampzbkghq

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Styr unna. Russer på tur. Hyggelig forsåvidt og gjør d hu ska. Bilder er absolutt ikke hu. Høggeim.
  • 31.07.2021
    qulasdjxf

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Møtte Erika i Trondheim for en koselig stund, nydelig sexy Dame som gir av seg selv, fekk full pakke, hva vi gjorde får bli mellom oss, fekk ihvertfall tømmt meg skikkelig flere ganger, ho tok spruten i nærsagt alle hull. 😊
  • 31.07.2021
    ixmhxhczuj

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Veldig positivt møte. Herlig dame som ser mye bedre ut enn bildene hun bruker. Herlig GFE. Hun tar seg god tid og er ikke opptatt av å sjekke klokka. Sexy kropp!!
  • 28.07.2021
    dogqxfzirk

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Styr unna. Falske bilder. Det eneste som stemmer er høyde og hårfarge. Feit estlandsk dame med små vassen pupper. Bruk heller pengene på en Lotto-kupong.
  • 19.07.2021
    axndugbwq

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Hadde en fantastisk tid med denne vakre kvinnen!
    Hun fikk meg til å føle meg så glad og tok imot meg med åpne armer. Og det føltes som om hun var glad for å se meg! Hun var så snill og stresset ikke i det hele tatt. Vi hadde en fin dusj før vi gikk videre til soverommet. Det som skjedde mellom oss, men tjenestene hennes var fantastiske, og hun er mye vakrere i det virkelige liv!
    Stedet hennes er vakkert og rent. Jeg ELSKER å møte henne igjen <3
  • 18.07.2021
    zppejjkuit

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Møtet varte i 90 min og ikke 1 time. Endelig klaffet det slik at eg kunne komme påbesøk hos Soffy igjen og det blir langt i fra det siste. Etter noen meldinger via sms, var avtalen i boks. For meg som ikke er kjent i Oslo, gikk det greit å finne frem med GPSen. Enkelt med parkering rett i nærheten. Soffy er en kvinne som holder avtaler til punkt og prikke. Bildene yter henne ikke rettferdighet. På bildene ser det ut som om hun veier mer enn det som er oppgitt, men det er bare på grunn av måten bildene er tatt/måten hun sitter på. Ble møtt av en utrolig blid hyggelig og flott kvinne, som umiddelbart fikk meg til å slappe av og føle meg trygg. Etter at fillene var av og vi lå i hverandres favn, begynte vi med dype franske kyss og stryking av hverandres kropper. Etter en stund flyttet eg meg slik at eg kunne... Det som videre skjedde blir mellom Soffy og meg. Begge ga uttrykk for at vi hadde det godt.😊
    Kan anbefale denne damen på det varmeste. behandle henne med den respekten hun skal ha og fortjener.😊
  • 15.07.2021
    ncpesvblg

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Nydelig jente med vakreste øynene og en topp sexy kropp, møtte Monika for 2 deilige timer . Jeg har ingen ord at hvor godt det var å ta på hele vakre kroppen hennes. Hun har en behagelig personlighet, god humor og et deilig utseende. Første gang jeg møtte henne min del, så jeg var litt nærvøs, men hun fikk meg til å føle meg avslappet og komfortabel med en gang. Hun er utrolig flink, så det var en utrolig bra opplevelse! Håper jeg får besøkt deg igjen en dag :)
    Hun ga meg kjæreste følelser.
    Jeg må bare si at Monika er ei drømme jente 😍
    Tusen takk for en fantastisk tid sammen med deg Monika 😍
  • 11.07.2021
    jppcplyslv

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    En drøm av en jente.
    Litt vel omstendelig og selvhøytidelig i profilen sin, men en super jente når du møter henne!
    Dyrt, men verdt pengene om du ikke bare tenker på billigst mulig knull.
  • 08.07.2021
    qdgubgnfyu

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Enig med forrige anmelder. Søt, slank, ganske høy polsk babe med teeny tits. Veldig grei og i godt humør. God service, trang og fin. Perfekt shaven fitte som var topp å slikke. Håpet på å få sprute henne i ansiktet, men CIF sto dessverre ikke på menyen. Sprutet i stedet (med k. selvsagt) dypt inne i den deilige varme fitta hennes. Muligens gikk det for henne like før. Ekstra pirrende at hun brukte en svær vibrator på klitten under avslutningen i mish. Klar anbefaling her!
  • 04.07.2021
    ngkrhlpmv

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Bra dame, fremsto penere i virkeligheten enn på bildene. Delte leilighet med ei til. God Polsk service på alle nivå, og vel verdt et besøk.
  • 29.06.2021
    ryvyfqfmia

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Elia Sophia..Hat møtt ho lenge siden hun var hyggelig. Rimelig 1000 halvtime. Andre gang samme pris .men dårlig service. Så herjet ut..hastverk..Nå er prisene dobbelt. Ikke verd penga.
  • 25.06.2021
    pyosfjkti

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Mistress Lola. Merkelig adferd. Ingen pris. Spør du om noe så kommer det bare merkelige spørsmål tilbake? Må være noe spooky med denne personen.
  • 20.06.2021
    mktdzbtlxd

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Forsiktig !!
    Hun utlevere kunder sine kontakt informasjon

    Les anmedelse i hennes kommentaren på RE

    holder meg langt unna hun
  • 20.06.2021
    aaqmqioump

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Mela er en god del eldre og svært erfaren. Var litt bitchy, uten at det skulle være noen grunn til det. Tydelig på at ved en time ble det først halv tid med vanlig massasje, så det som var avtalt på forhånd gikk i dass. Det var da jeg skulle gått. Det tok seg aldri opp, for hun ville ikke det ene, og så ikke det andre, som var avtalt. Når vi skulle gjøre det. Eks. 69: Ikke slikk så hardt, jeg er øm.... Ikke ditt, ikke datt. Det hun var flink til var å suge. Men det gikk jo heller ikke som avtalt, for der skulle hun på med kondomet før jeg var blitt stiv. Det er som de fleste vet ikke så enkelt. Det var mye jeg måtte gjøre som ikke var planlagt. Kropp: ikke stram, men riktige former. Henger litt her og der. Blir fort sliten. Det ble bare et kvarter med knulling. Skal du besøke henne for FP bør du sjekke avtalen opp før hun får betalt, for dette var overpriset. Hun går nok ned om du er sta.
  • 17.06.2021
    mtqlufhnyh

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Raskt svar ga ett godt førsteinntrykk. Ble enda bedre når jeg ble møtt av ei vakker og sjarmerende ung dame i samme antrekk som på bildene. Prisen er litt over gjennomsnittet, men til forskjell fra de andre er alt det som betyr noe inkludert🤪 Meget gode tjenester levert med innlevelse. Suger meget godt, puler særdeles godt - jeg anbefaler!
  • 28.05.2021
    udkqywxxtt

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Var dyrt ja, men synes absolutt det var verdt det. Jeg booket og betalte for en time, og endte opp med å være dær i over 2 timer. Var action mesteparten av tiden, men også hyggelig prat og massasje mellom rundene. Kroppen er absolutt perfekt. Jeg tror dette er de flotteste naturlige brystene jeg noen gang har sett. Jeg er ikke i tvil om at bildene er 100% ekte. Hun møtte opp i samme undertøy og strømper som på bildet.
  • 19.05.2021
    ttwfukpbqf

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Snakk om overpriset. Ut fra prisen skulle man tro det er gull hun selger.
    Hun er grei nok, men ikke vært de kronene. Jeg ble ikke imponert.....
    Det finnes mye finere og yngre jenter enn dette.
    Ikke vært å kaste bort en formue på det her...
  • 15.05.2021
    tzvghmrqum

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Ingen snakk om noe forskuddsbetaling.

    Betalte for 1 time outcall som varte godt over en time. Veldig god GFE. Hun har en veldig behagelig personlighet som det er en fryd å være sammen med.

    Hun suger som en gudinne. Tar hele lengden langt ned i halsen. Veldig herlig. Hun rir veldig bra. Fitta smaker og lukter godt. Stor deilig klitoris som er lett å få tak i. Liker godt å bli slikket.

    Håper jenta kommer tilbake til Ålesund igjen, da blir det garantert et nytt besøk.
  • 15.05.2021
    doptlqyumf

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Møtte Samy fra Colombia igår kveld. Meget pen og ryggig leilighet i Oslo sentrum. Bildene ær riktige. Du får den tiden du betaler for. God service. Trang nydelig fitte der hun har spart en stripe hår, sexy! Store naturlige pupper mer store brystvorter. Luktet nydusjet og godt. Første spruten kom etter noen minutter da hun satt cow girl over meg, etter så blev det relax i 10-15 minutter og vi snakket om allt mulig. Pån igjen och sexen var bare helt topp. Jeg skall tilbake. Det eneste negative er at hun ikke gir owo, men hun er så god til å suge at det føles som uten kondome. 2 dager kvar till Nasjonaldagen, får bli en tur innom å ferie på en beste måten.
  • 13.05.2021
    onvpbxnwj

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Første gang jeg møtte henne. Jeg mistet faktisk litt munn og mæle da hun kom inn på rommet mitt! Hun er en sprudlende blid og vakker ung kvinne. Bildene er ekte, flott sprettrumpe med nydelige smilehull over. Jeg fikk avtalte tjenester til riktig pris. En profesjonell og serviceinnstilt eskorte. Det virket så ekte at jeg faktisk tror det er slik hun er. Anbefales!
  • 17.04.2021
    xtsyoskfym

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Vad är detta för någon 2 annonser på viken och två på vestfold dom flesta med stängd anmälan öppnar nya hela tiden någon som besökt?
  • 11.04.2021
    juqwmyxu

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Har besøkt denne dama mange ganger, hun er dessidert den peneste og diggeste jeg har pult, kjempe deilig fitte, fin å se på, god å pule, våt og klar for kuk, elsker att hun ikke er kjempe trang, har veldig stort stell, så er en fryd å knulle en dame som klarer å ta hele kølla. Har aldri brukt kondom hos henne, og hun elsker å bli fylt med sæd. Tror aldri jeg har kommet så mye inn i en dame noen gang. Har besøkt henne 5-6 ganger, og jeg skal besøke henne minst 20 ganger til! Anbefales virkelig om du vil knulle ei som kunne vært pornostjerne.
  • 25.03.2021
    rbgotqvd

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Dette var trasige greier, betalte for 1 time(2000kr) etter 15 minutter ville hun bli ferdig, klaget på at det tok for lang tid, fikk nesten ikke røre noen ting. Mulig hun er flink til å massere men escorte delen den er elendig.
  • 18.03.2021
    ebgacssoqd

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Sissel er en fantastisk jente. Jordnær, ikke noe tull med det ene eller andre. En sexy jente med myke deilige former, store ekte pupper, deilig fitte, som smaker og lukter godt, og for ikke å glemme den deilige og trange rompa hennes. Hun er utrolig flink med det hun gjør, men om jeg skal trekke frem mine favoritter, må det være kyssingen, sugingen og rompesexen. Hun har en egen evne til å få meg til å slappe av. Behandler du henne fint er hun utrolig snill. Innen for hennes grenser er det ikke et nei å få. Nå gleder jeg meg bare til neste besøk hos favorittjenta mi.
  • 17.03.2021
    mqkzubruqc

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Hadde besøk av deilige Siri. Blid og trivelig dame som elsker sex. Begynte med å slikke hennes deilige fitte forsiktig. Tok ikke lang tid før hun ble god og våt. Lot to fingre gli inn i fitta og masserte g-punktet hennes, samtidig som klitten fikk behandling av tunga. Etter som orgasmen nærmet seg, ble det mer og mer stønning og godlyder. Orgasmen kom og jeg fortsatte behandlingen av fitta hennes. Etter neste orgasme sildret den deilige fittesaften ut og det ble veldig vått. Hun kommanderte meg rundt på rygg og lot de myke leppene gli nedover kuken min. Da den var stiv og god, tredde hun på frakken og stilte seg på alle fire. Knulle meg hardt var ordren og det var bare å adlyde. Samtidig som jeg knulla henne bakfra, la eg armen rundt henne og masserte klitten. Da tok det ikke lang tid før fittesaften rant i strie strømmer. Jeg nærmet meg orgasme jeg og. Hun snudde seg rundt , rev av frakken og lot meg sprute varm sperm inn i munnen hennes. Etterpå slikket hun meg ren. Så lå vi bare og slappet av og pratet, før jeg fingret og slikket henne til et par orgasmer til, før hun måtte dra. Siri er en flott kvinne som tydelig elsker sex og som også gir tydelig uttrykk for sin nytelse og kåtskap. Siri er et funn.
  • 09.03.2021
    ufvbyztgm

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Når jeg besøkte denne dama så spurte jeg henne om jeg kunne binde henne fast i senga og bruke ho skikkelig. Vi blei enige om prisen og jeg hadde det kjempegøy. Ho var med på alt jeg ønska meg og det var ikke lite. Løp og kjøp.
  • 27.02.2021
    tgitofflbj

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    stresser og masser gjennom hele møte. Leverer ikke tjenestene som står i annonsen
  • 22.02.2021
    fzygzslaix

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    4000 for en time.
    Ingen i dette yrket er verdt den prisen.
  • 21.02.2021
    iwwbivqhql

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Det siste året har utvalget av eskorter i Kristiansand vært heller kleint, dog med et par unntak. Jeg oppfattet at "Seng" tilbød massasje med happy ending i form av sex. I tillegg var prisen for 1 time absolutt rimelig i forhold andre.
    Jeg møtte henne tidlig på formiddagen, antakelig som første kunde i byen. Nå er ikke bildene i annonsen spesielt informerende, men jeg tviler vel på at bildene er hennes.
    Jeg fikk en god massasje som ble avsluttet med sex. Da hun tredde seg ned på meg kom det et deilig stønn fra henne. Etter et deilig ble det hele avsluttet med doggy. Kan egentlig ikke si annet enn at jeg er strålende fornøyd med den lille timen jeg fikk.
    Jeg ser at det er flere som har vært på besøk hos denne damen og gitt sine innspill. Lurer kanskje litt på hva man forventer når man besøker en "massør"......
  • 21.02.2021
    flpbmvdeqr

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Jeg opplevde det samme som forrige anmelder. Var enig om 1000 for 69 å.knull. 20 min. Var opptatt om jeg kunne komme på den tiden. Sugde i voldsomt tempo ,prøvde vel å bli ferdig fort.da jeg knullet var det har du kommet 2 ganger .så ville hun ikke mer.ville runde meg ferdig.harhent. Rush.rush. feit fitta langt inn mellom fete lår,ett bløtt smørstykke hadde vært like bra..
  • 20.02.2021
    snfhopewby

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Seng.er rush..ingen innlevelse.opptatt av yt du kommer fortes mulig..Harhent suging å dunking. Hun var tykk å rund.ett dårlig møte.
  • 17.02.2021
    gtiprhazuw

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Wow. Skjønner godt hvorfor hun har fått så mye skryt. Kjempesøt og sjarmerende jente, veldig grei kommunikasjon. Helt fantastisk BJ. Kan enkelt og greit si at hun anbefales på det aller varmeste.
  • 31.01.2021
    lrvaudrnv

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Har møtt denne skjønnheten flere ganger nå, så jeg syns hun fortjener en anmeldelse.
    Ble møtt av en nydelig dame med nydelig smil da jeg kom til leiligheten hennes.
    Ble litt satt ut av hvor pen hun var, ble til at jeg bare ble stående å stirre på henne.

    Denne damen er verdt et besøk, sjarmerende, sexy kropp og deilige pupper.
    En ren nytelse å tilbringe tid sammen med.
    Hun gjør alt for at du skal ha det godt.

    I tillegg gir hun veldig god massasje som virkelig får deg til å slappe av.
    Vel verdt et besøk!!
  • 23.01.2021
    ugsqmydly

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Møtte denne herlige damen i dag, og er super fornøyd. Jeg kan på det sterkeste anbefale henne! Jeg vil definitivt møre henne igjen.. Herlige store (orginale) pupper, Det var bare en super opplevelse! Det var enkelt å snakke med henne, og engelsken var veldig god.. Anbefales!
  • 22.01.2021
    upeyqrkuwh

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Møt denne nydelige modne norske damen for noen dager siden . En moden, sjenerøs og nydelig dame med stor erfaring. Hvis du oppfører seg som en gentleman, vil hun gi deg en virkelig fin kjæreste opplevelse :) Håper å besøke henne snart igjen.
  • 18.01.2021
    dppzgvwhbb

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Besøkte Caroline for første gang i dag. Hun er en som virkelig vet å ta vare på oss. Hun er en som absolutt kan sine ting og vet hva som skal til for å gjøre oss tilfreds.. Ble tilbudt en dusj både før og etter. Hva vi gjorde kan forbli mellom oss, men det var i hvertfall en fantastisk time,jeg elsker din deilige smakfulle fitte Caroline , likte å få slikke dine flotte store fittelepper, smaker fantastisk godt. Bildene er definitivt ekte. Kan trygt anbefale Caroline. Håper det ikke blir så lenge til neste gang. Takker så mye.
  • 06.01.2021
    sjxjyrcxye

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Suger som en hore og kysser som en kjæreste. Det en mann kan ønske seg, og kanskje også det kvinner vil ha?
    Hun er imøtekommende og behagelig, og er av den typen som yter det lille ekstra fordi utseendet hennes ikke kan måle seg med de som er 10 år yngre. Var hos henne i en time, og det ble tydeligvis litt lenge for henne (det var avtalt), for allerede 20 min før begynte hun å snakke om at jeg måtte komme snart. Det er nedtur! Gir straks et preg av samlebånd.... Om jeg drar til henne igjen blir det bare for 30 min, og kanskje bare i bilen, som jo er et svært godt tilbud hun har.
  • 04.01.2021
    zghsnznpjj

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Herlig jente som bare elsker å suge, røff deep throating, trang og deilig anal og hun elsker å kline.
    Var utrolig sexy i lårhøye røde lakk støvler. Etter masse klining deep throuting og anal sex, gikk vi inn i dusjen hvor jeg tisset over hele jenta og i munnen på ho og avsluttet med masse klining vil gjærne treffe dama igjen for mere deilig kinky sex❤
  • 04.01.2021
    zghsnznpjj

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Herlig jente. Fin i kroppen og fine naturlige pupper. Ga alt vi var enige om, og liker å bli slikket,vart skikkelig våt og saften smaker og lukter godt. Kysser deilig og er hengiven hvis du liker å være å god mot henne. Deilig trang mus som bare elsker å bli tatt bakfra. Liker det hun gjør, og lett å kommunisere med.Anbefales. 🔥🔥😘
  • 03.01.2021
    beealizjh

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Jeg er ikke den mest erfarne fyren når det gjelder denne virksomheten. Men jeg vil si at denne kvinnen er en skatt. Jeg har ikke sett en rumpe som er bra NOENSINNE. Jeg er i eldre kvinne som gjorde denne opplevelsen enda bedre. Oh og mer ting OWO er noe jeg vil anbefale til enhver fyr som liker denne tjenesten, jeg vil ikke si mer, jeg vil dere oppleve det selv.

    Isabel Jeg sees snart. Helt sikkert.

    Takk 😊
  • 02.01.2021
    ejvxdklgzk

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    I have attached my met Mrs Julia today for the first, but it will not be the last time. An amazing and very friendly, gorgeous and sexy lady I hope to visit again. Her pussy tasted so good and her juice is so sweet and delicious. Thank you so much for the wonderful time we spent together. I enjoyed every minute.
  • 01.01.2021
    ejvxdklgzk

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    I meet this lovely girl for a 2 hours meeting. She received me with a lovely underwear and with a lovely beautiful smile.
    She gave me an absolutely perfect GFE!!
    I could really be her boyfriend, because she is so beautiful and lovely.
    I didn't know it was possible to feel this good!! She is a very good kisser!
    I will definetly meet her again when I have the chance.
  • 01.01.2021
    zgdwngmuly

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    In seeing Julia I got the the best New year's present ever ! The way I was greeted, taken care of and made to relax was beyond my wildest dreams. My entire body and soul was given a treatment of this sensual and externally sexy woman. I am so glad I was given the opportunity and privilege to be granted a date and I will humbly ask for a new date as soon as I am close to Oslo again.
    I do hope I will have the chance of meeting you Julia soon in 2021
    Thank you for showing an older man what a woman's touch REALLY can do.
  • 27.12.2020
    ytxnwymxp

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Har møtt denne jinta idag å dette var toppklass. Helt klart verdt pengene. Sentral og ryddig leilighet, god service og en ti poengere til dame. Bare å gratulera alle di som møter henne. Jeg skall selvfølgelig en tur innom igjen. +++++
  • 22.12.2020
    tmsbuxtmwx

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Norske Anita er den samme som Nikita91. Ikke noe wow faktor. Virket helt uinteressert under møte. Bortkastet.
  • 21.12.2020
    cobqjjvgig

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Møtte for noen dager siden. Snakker bra engelsk. Enkel å gjøre avtale med. Hun var Ok. Ser en annen anmelder sier at bilder ikke er ekte, men jeg tror bildene er av henne men kanskje ikke av nyere dato? Vanskelig å si når ansiktet er dekt. Slank dame med tight kropp. Et helt greit gjennomført møte, uten at det var noen stor høydare for min del. Muligens vil jeg treffe henne igjen.
  • 21.12.2020
    veyotieukf

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Hello kyfomahbx!
    I am Scarlett and your review is 100% fake. You have never met me. Maybe you are one of the timewasters I refused to give discount and now you want revenge?
    Tell me where and when you met me, and give any proof like what I was wearing, how my room looked like or color of the building or hotel. If you can't do this, then you're a fake person!!
  • 20.12.2020
    kyfomahbx

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Ikke bra. Hun ligner ikke på dama på bildene. Ikke de puppene eller den flate magen. Hun her har valker og ikke veltrente ben som på bildet. Kler seg heller ikke sexy. Ikke trang og bruker masse glidemiddel. Ikke verdt besøket.
  • 17.12.2020
    anuqvmyho

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Anneli er den sexy og deilige voksne nabodamen som du fantaserer om hver gang du ser henne og treffer henne. Et sexy og pent ansikt, litt kinky ansiktsutrykk, en deilig sexy kropp med herlige, deilige former, romper og lår og pupper som setter fantasien i sving ;-) Utrolig hyggelig dame, lett å tilbringe tid med, og leverer til tusenogen i senga, eller utenfor. Utrolig kosete og kåt og leken. Blitt noen treff med henne, og det er hevet over enhver tvil at jeg skal treffe henne igjen, om ikke så altfor lenge ;-)
  • 11.12.2020
    hgmsitpftr

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Soffy er en fantastisk snygg och läcker kvinna, träffade henne i två timmar och betalade extra för att få spruta henne i fittan och i munnen. Bättre kvinna på att suga kuk finns inte, sög underbart djupt och var bra på att ta emot stora satser sperma. Hennes fitta är våt och trång, kan ta emot stort och helt underbar att knulla. Kommer absolut träffa henne igen.
  • 10.12.2020
    zemwnsorsk

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Er helt enig med xeomhnliyt, Sissel er en perle. Kan virke litt sjenert når du møter henne. Men det er borte når du ligger i senga hennes. Blid, trivelig, lett å snakke med og får deg til å slappe av. Holder alle avtaler. Ikke noe tull. Enkelt å gjøre avtale med. Fantastisk til å kysse og suge. Virkelig en opplevelse. Har også en myk og flott rompe, som det er deilig å klaske mot, når man knuller henne i rompa. Store, deilige og ekte pupper. Spør du om noe som ikke står på menyen hennes, er svaret veldig ofte ja, det kan vi prøve. Så lenge det er innenfor hennes komfortsone. Respekter henne om hun skulle si nei. Mener at prisen hun tar er rimelig med tanke på tjenester og hennes kvaliteter på tjenester og jenta. Min oppfordring er at vi må ta veldig godt vare på henne. Hun er bare fantastisk.
  • 09.12.2020
    xeomhnliyt

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Møtte denne fantastiske flotte jenta i dag, hun virket litt forsiktig, men for en dame Sissel er. Hun var virkelig god til å kysse, var veldig god til OWO . Jeg er helt enig med de andre her, virkelig verd pengene. Ingen stress, ingen mobil som ringte hele tiden osv. Kan tenke meg at dette er en av de beste eskorte jenta i Norge. Vil gjerne møte deg igjen, you are simply the best, Sissel.
  • 07.12.2020
    wsytcrhod

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Helene er en meget sexy dame som vet å tilfredsstille en mann! Alltid god service hos Norske Helene. Har besøkt henne flere ganger. Trygt og fantastisk hver gang. Hun ser veldig bra ut,store pupper og ei naturlig våt fitte som smaker godt. Gleder meg til å se henne igjen.😊
  • 25.11.2020
    hdvfcqjza

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Ekte nordnorsk jente, mulig hun var litt sjenert eller ukomfortabel, eller rett og slett bare rar/asperger-aktig. Ikke bimbo-kropp, men nå tenner jeg på ekte jenter da. Kanskje et par kilo ekstra, men jenta er liten og nett for det. Ikke veldig ansiktspen, men store pupper og fast rumpe veier opp. Liker du naturlige jenter så vil jeg si dette er godt innafor.

    Hun likte ikke å kysse da, og likte ikke å bli fingret eller slikket, så noen god GFE var det ikke. Men det teller positivt at hun snakker norsk og er på min egen alder. Hun kom litt forsinket og klokken startet i det hun kom inn døra virker det som, så vi holdt ikke på i fulle timen da hun brukte litt tid på badet i begynnelsen for å gjøre seg klar. Må si at blowjoben var litt dvask, var lite tungebruk der. Anal inngikk i prisen, og hun tok den bak som en helt! Var bare å kjøre på der, og hun sa til og med at jeg skulle gi på enda mer.

    Jeg pleier som regel ikke å komme av bare sex med kondom, og pleier ofte å like å begynne og avslutte med BJ. Dessverre var den såpass dvask at jeg ikke kom, men jeg fikk inntrykk av at hun uansett ikke hadde tatt satsen i munn eller ansikt så det var like greit egentlig.

    Hvis du er ute etter en ekte norsk jente i 30 årene og som liker anal, kan jeg anbefale dette. PSE er det ikke, og som GFE vil jeg si det ikke helt var siden det var null klining eller tafsing nedentil på henne. Det er mulig dette skyldtes kjemien med meg da, og at andre vil ha andre erfaringer der. Ser at hun skriver i profilen at kyssing må sees an på kjemien.
  • 22.11.2020
    sowpwfjk

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Møtte denne nydelige damen sent torsdag kveld, og hun skuffet ikke. Nydelig innlevelse og fikk det til å føles naturlig ut. Damen kan tingene sine! Suger og knuller heilt fantastisk, smaker og lukter godt. Kommer definitivt tilbake. Hun har virkelig alt som trengs for å tilfredsstille en mann, jeg takker for et nydelig møte og håper alle får en sjangs til å oppleve denne damen
  • 21.11.2020
    fdkoysaqhi

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Helt fantastisk opplevelse, virkelig en kjærlighetsfrukt av dei sjeldne i disse corrona tider . Hun er utrolig avslappet, imøtekommende og utrolig deilig. Om du liker BBW så er Tea jenta, hun en flott deilig kropp, fine store pupper, smaker utrolig godt og blir deilig våt i fitta og leverer på alle plan. Ser frem til neste møte. Tusen takk for en minneverdig opplevelse, you are simply the best. 😘😘
  • 18.11.2020
    eoqypiajn

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    anita, er en super fin ung dame, som beskjeden men lett å prate med, gleder meg til neste møte:) Anbefales.
  • 13.11.2020
    ejbcctdmrb

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Dato er ca, topp dame som vet hva hun steller. Rolig og tok seg god tid ikke noe stress der i gården. Her skal jeg garantert tilbake for det er ei som kan suge og mere til.................

    Her må dere bare slå til folkens her vil du ikke angre på besøket
  • 13.11.2020
    ejbcctdmrb

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Hadde gleden av å la denne herlige dama holde meg med selskap i to timer på Torsdag kveld. Veldig bra. Deilige pupper og deilig våt fitte. Fantastisk dame som vet hva hun driver med, absolutt å anbefale. Gleder meg til neste gang.Siri du er så god å kose med 😘💋
  • 08.11.2020
    hyffiyykod

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Jeg besøkte denne damen på Lillehammer ,og vi hadde en hyggelig stund sammen. Etter en dusj så gikk hun rett på sak og sugde kuken for så havnet vi i sengen og fortsatte med sex i de fleste stillinger. Hun har en deilig våt mus som elsker å ha kuk i seg. Hun er veldig god til å kysse, liker å bli slikket, smaker godt. Vil anbefale Siri. koselig å snakke med. 👍😊
  • 04.11.2020
    oyrgolboo

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Skriver på annonsen at hun sover om natten. Vel, sove gjør hun tydeligvis på dagen og kveldstid også. Hun svarer aldri på snapchat.
  • 01.11.2020
    ihqzapjdtk

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Var på besøk tidlig en morgen. Fantastisk å starte dagen med et besøk hos denne dama.


    Dette er en helt nydelig dame. Fikk det ønsket meg og kommunikasjonen i forkant var ryddig og fin.

    Anbefales på det sterkeste.
  • 24.10.2020
    vgxlqyabyp

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Møtte Karoline i Drammen, wow for en deilig dame med en herlig kropp. Hun startet rett på med suging og det tok ikke lang tid før hun begynte å ri meg. Sleiket den deilige fitta hennes til hun kom, veldig våt og trang. Fikk så knulle henne i doggy, avsluttet med Cim. Runde 2 startet med å runke og suge til jeg sprutet over de deilige puppene hennes. Møter henne gjerne igjen :)
  • 24.10.2020
    ckglgngmov

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Må si meg helt enig med tmjnkidgmu i anmeldelsen av Sissel. Ikke noe tull med avtaler eller avtalte tjenester. Pris på ekstratjenester står i annonsen. Vil bare legge til at Sissel har myke, deilige, store og ikke minst ekte pupper. Og hun kysser fantastisk. Har aldri opplevd maken. Hun må være den eneste eg har har møtt av eskortejenter, hvor eg hadde vært fornøyd, selv om vi bare kysset den tiden vi var sammen. Kommer du med forslag, er svaret, ja, det kan vi prøve. Selvfølgelig innenfor hennes komfortsone. 3500 for 2 timer synes eg er rimelig for en jente som Sissel, med tanke på hennes kvaliteter og standard. Tiden med Sissel er alltid noe eg ser tilbake på med stor glede. Håper de som besøker/får besøk av Sissel, setter stor pris på henne og behandler henne med den respekten hun skal ha og fortjener.
  • 24.10.2020
    tmjnkidgmu

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Møtte denne flotte jenta sist ho var i Trondheim, ser ho skal komme på besøk i November også. Sissel er ei herlig jente.... En engel vil jeg si. Snill godhjertet jente som ofrer seg helt å fult. Ærlig. Forsiktig. Ingen grenser.
    Sissel kommer jeg til å møte så ofte jeg kan.....
    Lett å bli gla i. Liker måten hun er på føler meg trygg i hennes selskap. Utrulig go til å sug. Herlig våt fitte. Å er fantastisk go å bruke rompa......, gleder meg til neste møte
  • 24.10.2020
    jmbdctmkcx

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Møtte Valerya i Oslo for noen dager siden.Valerya er en moden flott 🇮🇹 Italiensk dame som er med på det aller meste, store naturlige pupper som er gode å kose med, koselig dame som er med på det meste
    du knulle alle hull uten gummi, og sprute i vei😉
    Er vel litt tvilsomt å knulle uten kondom, men Gud hvor deilig.
    Stram å god fitte, smaker /lukter godt og en hærlig følelse når du spruter langt oppi henne mmmmm må bare oppleves.
    Suger helt greit, og tar også anal sex helt uten gummi.
    Trur nok jeg skal møte henne igjen. Vart 2 timer med denne flotte Milf'en
  • 20.10.2020
    vhapqioods

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Møtte denne modne asiatiske dama på Oslos vestkant for ett par dager siden. Var der i 2 timer. Dette er ei dame som har bodd i Norge i mange mange år og som er pratsom og koselig dame

    Bildene i profilen er ekte. Ekte dame som er med på alt. Dette er ingen prippen og innbilsk sillikonbabe.Passe slank med fine små pupper, veldig trang mus og flotte asiatiske trekk. Ei perfekt Milf, vi startet med 69, ho suger som en gud, musa smaker godt og blir skikkelig våt, mmmm deilig.
    perfekt deepthroat owo og etter litt gikk vi over til doggy og til flere ulike possisjoner. Til slutt rei hu meg hardt til jeg kom dypt inni henne. Dette likte hu.
    Vart 1 runde til meg heftig sex
    Tok en dusj og fikk et ekte tungekyss 💋som farvel
    Verdt hver krone.😘💋
  • 20.10.2020
    sditsjsgzp

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Keyla gir meg varm og hyggelig lettkledd velkomst med dype tungekyss allerede før jeg har fått av meg skoene, hun er i smittende godt humør, sjokoladebrun og vakker, og når jeg er ferdigdusjet venter hun på meg, naken med det bredeste smil, glitrende øyne og med det lange håret samlet i en tykk flette, klar for å være intim med meg. Hun kommer tett inntil, kysser dypt og lenge og lar tungen spille med min mens hånden hennes kjenner på tilstanden min. Keyla kysser sultent og lenge, jeg tror hun er som meg –det gjør henne kåt.

    Puppene hennes kan ikke ignoreres. Hun har en fantastisk kropp, fast og formfull og da vi la oss ned på sengen måtte jeg bare utforske henne overalt. Damen trener fitness fem ganger i uka, og det både synes og kjennes. Muskler der nede har hun også, og som hun vet å bruke. Etter at jeg hadde slikket henne til orgasme ba hun meg om å ligge ned på ryggen, og jeg gliste bredt for jeg visste hva som kom. Det andre hun bruker munnen sin til er i en egen klasse, damen kan umulig ha brekningsrefleks så uanfektet og lenge som hun utfører DT. Det er så man får lyst til å fri til henne.

    Den tekniske siden tilside, vi hadde en deilig tett, intim og langvarig runde som endte med 3-1 i Keylas favør. Jeg kom selv til slutt i en langvarig ristende orgasme som må ha vekket naboene fra middagsluren. Etterpå lå hun tett på armen min og vi småpratet lenge mens jeg strøk henne over kroppen. Ikke en forstyrrelse, ingen klokketitting -bare oss to. Bedre og mer ekte blir det ikke.
  • 07.10.2020
    qowyvtzcil

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    VIP Alexa er helt fantastisk. Deilig kropp og tilstedeværelse. Trang, smaker godt og elsker å bli tatt i doggy! 10/10 helt konge
  • 05.10.2020
    ugdnufmrca

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Hadde en deilig stund med Carine i går kveld. Hun var akkurat som hun lovet i annonsen. Det gikk enkelt å avtale et møte. Hun fullførte tjenestene som avtalt. Hun koste seg hun også. Naturlig våt. Hun hadde også et pent ansikt, med et stort smil. Første klasses eskorte.
  • 23.09.2020
    uzutnbedy

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Kate er tilbake Kristiansand. Skal tilbake for reprise..og litt extra.
  • 18.09.2020
    uzutnbedy

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Steffany er samme som Maylin123..bare juks Ved lite hotell .
  • 17.09.2020
    upjsawavwz

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Har møtt Siri, denne modne, deilige damen to ganger. Husker ikke dato. En gang i Lillehammer , og en gang i Drammen . Hun har en deilig, moden kropp med to store, vakre modne bryster som er deilig å kose med . Hun smiler og ler, og gjør det du ønsker. Lot meg ligge i fanget hennes så jeg kunne sutte på brystene hennes mens hun onanerte meg, lenge. Det var himmelsk! En moderlig behandling som jeg trengte for å stresse ned. Anbefales for menn som liker godt voksne damer med deilige former!hva vi ellers gjorde blir mellom Siri og meg. Du er en fantastisk deilig dame Siri
  • 17.09.2020
    dbawhxjjqf

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Dette var noe av det styggeste jeg har sett noensinne! 47? Nermere 67 spør du meg, ser jo ut som en gammel mann!
    Snudde tvert Det finnes jaggu grenser
  • 14.09.2020
    vcivqvfnk

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Patcha. Er billig men dårlig service. .69.ok ute etter halv tid. Anbefales ikke.
  • 11.09.2020
    oumnbbjclz

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Kate er akkurat det hun gir seg ut for, og tar imot deg på en naturlig måte. Hun gir av seg selv, både personlig og seksuelt. For de av oss som setter pris på ekte vare og ønsker å møte et ekte menneske kan Kate anbefales, ho er en fantastisk dame, skal møtes snart igjen.
  • 09.09.2020
    mbgutnsema

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Dette kunne vært en god tid. Men hun var vanskelig å kumunisere med. Språk.lite kos å kroppberørelse. Hadde bare 69.sugde godt smakte godt.men når jeg hadde utløsning reiste hun seg gikk på badet FERDIG .Etter 10 min. Så var ikke helt fornøyd. Forventningen var større .litt i rundeste laget.
  • 01.09.2020
    gldgpgqtmx

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Nydelig søt jente med ekte bilder. Anbefales virkelig!
  • 31.08.2020
    gzrjmgjxyt

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Milf er en blid, hyggelig og trivelig kvinne å være sammen med. Ikke noe dill dall. En ordentlig knulledukke, som kan brukes i alle hull. Litt uvanlig kanskje, men hun lar seg knulle i rumpa uten at man trenger noe glid. Veldig god til å suge pikk. Og puppene er fantastisk til å legge pikken i mellom og knulle dem. Fitten smaker herlig. Ellers lett å gjøre avtale med, parkering i gaten, rett utenfor. Holder alle avtaler, både tid og tjenester uten noe tull. For den som liker kvinner som kan sine ting, er myke og deilige er Milf et funn.
  • 27.08.2020
    cdjhrbnkiz

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Hilde er en voksen, frodig og deilig kvinne. Lett å komme i kontakt med, gjøre en avtale med og som hun holder uten noe tull. Det gjelder også avtalte tjenester. Holder til i en ren og pen leilighet, som ligger diskret til. Ble tatt i mot med en varmt smil og en god klem. Ble ført inn til sengen. La meg ned mellom bena hennes og fant den varme og våte fitten hennes. Begynte å slikke den og lot tungen leke med klitten hennes. Hun begynte å stønne og vri seg i vellyst. Hun ber om kuk og jeg lar den gli inn i hennes varme, våte og trange fitte. Knuller henne godt til hun skriker i det orgasmen skyller gjennom kroppen hennes. Trekker meg ut og ber henne legge seg på magen. Fingrer henne i rompen med mye glid. Lar kuken gli inn i det trange hullet. Hun stønner i vellyst og ber meg om å knulle henne hardt. Knuller henne hardt, samtidig som jeg fingrer henne i fitten, og nyter den deilige følelsen det er å klaske mot den store og myke rompen hennes. Merker at en ny orgasme er på vei, samtidig som min egen nærmer seg. Fingrer henne til hun kommer og sammentrekningene i rompen gjør at jeg spruter henne full av varm sperm. Etterpå ligger vi i armene til hverandre og bare koser.
    Dette er en kvinne jeg vil anbefale på det varmeste.
  • 05.08.2020
    kcgqddfdkl

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Wow. Sexy sarah. Lever opp til navnet sitt. Absolutt verdt et besøk. Lyttet til hva jeg ønsket, gjorde det som var avtalt. Veldig pen dame. Kikket ikke på klokka. Kommer garantert til å treffe henne igjen hvis jeg har mulighet.
  • 31.07.2020
    qbqwbqixju

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Litt trist å skrive noe negativt om henne, hun virket hyggelig, forventningsfull og blid, men dessverre snudde jeg pga. at jeg syntes hun ikke var attraktiv i mine øyne. Jeg forventet ikke en 19-åring, men det er nok det jeg liker best........mulig hun kan gjøre en god innsats for noen som ikke er fiksert på det samme som meg.
    https://www.realescort.eu/ads/92514/norske-helene
  • 21.07.2020
    ypmwkssxlg

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Har besøkt Siri. En ordentlig perle av en kvinne. For di som liker kvinner som kan sine ting og viser ekte sexglede er Siri et must. Hun elsker å bli slikket og fingret. Da tar det ikke lang tid før fittesaftene renner. Knuller du henne godt bakfra, fitten er overraskende trang, og samtidig masserer klitten er det ikke lenge før hun spruter igjen. Og skulle ikke synet av den deilige og myke rompen, som er utrolig god å klaske mot, få deg til å sprute , er det bar å få henne til å suge deg. Det gjør hun gladelig uten frakk. Da har du ikke en kjangs til å holde igjen og kan bare la ladningen gå inn i hennes munn. Det er hennes valg, og det må man respektere, men det hadde vært deilig om man kunne få knullet henne i rompen. Ellers er hun trivelig å blid og det er ikke noe tull med avtalen du gjør. Hun lukter og smaker (veldig) godt. Har dere mulighet til å treffe Siri, vil eg anbefale henne på det sterkeste.
  • 18.07.2020
    taikcfrta

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Har besøkt Carine for første gang i dag. Hun er i en klasse for seg selv. Hun åpnet døren med et stort smil. Jeg fikk en god klem, og et vått kyss. Vi gikk i dusjen sammen. Hun såpet meg inn. Hele tiden mens hun smilte og små pratet. Vi gikk inn på soverommet, hun startet å suge meg lekent. Mens hun smilte å holdt øyenkontakt. Dette er den beste BJ jeg har fått i hele mitt liv! Etter en stund satte hun seg oppå meg og begynte å ri. Da gikk det ganske fort. Hun gnidde så musa si for å komme selv også. Det var en del tid igjen men hun lå bare ved siden av meg å pratet løst. Det var ikke noe snakk om at jeg måtte ut døra. Jeg kommer definitivt tilbake.

    Det er verdt å nevne at hun var vanskelig å få til en avtale med. Hun er visst ganske opptatt. Men nå som vi har hatt et vellykket møte lovet hun at det skulle være lett å avtale nytt møte i fremtiden.
  • 18.07.2020
    aflrpbzgq

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Middels god eskorte med ekte bilder. Ikke noe topp opplevelse, men helt på det jevne. Lite eller ingen innlevelse. Litt maskin. Reklamerer med GFE men kyssing ikke mulig. Alder stemmer ikke. Tipper hun er mid 40. Fin kropp.
  • 10.07.2020
    seggfkpoql

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Kate er nok eldre enn 45 år. Er du ung (under 35 år) og holder ut lenge kommer hun til å forgude deg og man kan betale en tusen lapp for en halv time, men likevel bange henne i en time. Hun har tidligere skrevet at hun er spansk, men hun er egentlig fra Romania. Ingen supermodell, men fin stor rumpe.
  • 10.07.2020
    seggfkpoql

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Har besøkt Sara 4-5 ganger i en 3års periode. Som noen her skriver så er hun ingen supermodell, men jeg mener hun er naturlig pen. Det er ikke sånn at man sliter med å få ståa. Den kanskje beste BJ har jeg trolig fått av henne hvor hun sugde meg i over en time i et intenst tempo. Ble overrasket at det finnes sånne jenter som klarer å holde ut så lenge. Det beste av alt er at hun tar ladningen i munnen. Pirrende også at hun snakker dirty og på språket sitt (trolig estisk). Hun er kanskje ikke den mest aktive jenta i senga, men tåler lang og hard knulling sålenge du er den aktive. Det som forundrer meg akkurat som forrige anmelder er at hun har gjort comeback og skrudd opp prisene kraftig. Man kan få så og si samme service som hun tilbyr hos andre men for halve prisen.
  • 09.07.2020
    lpdpxlopof

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Sara. Bilder stemmer med profil.
    Damen ser helt ordinær ut, ikke noe wow faktor.
    Men om du liker å bli sugd godt og dypt så kan hun anbefales. Hun tar sæden også i munn.
    Vet ikke hvorfor hun har skrudd prisene så kraftig opp nå, for hun skiller seg ikke ut fra de andre. Så bra er hun ikke.
    2500 for 30 min, 3500 for 1 t.?
    Da bruker jeg heller tid og penger på noen andre.
  • 08.07.2020
    qdsuvrbbcv

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Vet ikke hvorfor det ikke blir nevnt i annonsen, men det ble altså bekreftet av flere, en tid tilbake, at dette er en transperson.

    Føler jeg må nevne dette, da jeg selv hadde blitt ganske grinete om jeg hadde møtt en dame som viste seg å ha mannlige deler.
  • 30.05.2020
    irogqprzz

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Tea..flott rund jente.hyggelig.kan å suge.,69.herlig å bryne munn å tunge i saftig fitte, smakte deilig..fikk ikke prøvd tranghet da jeg kom før tiden,,,Kan anbefales på det sterkeste hvis du liker noe å ta i.,Søtt ansikt.
  • 23.05.2020
    xhpnxkflv

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    For de som liker en ekte BBW er Kathrine et funn. Blid og hyggelig å snakke med og lett å gjøre avtale med. Denne gangen hadde jeg lyst til å fiste henne. Begynte først med å forsiktig massere klitten hennes og og deretter fingre henne. Fortsatte med det, mens hun stønnet og laget godlyder. Varte ikke så lenge før eg kjente at det ble veldig vått i fitten hennes. Katrine ba meg om å bare fortsette og når neste sprutorgasmen kom tok hun tak i hånden min og dyttet den helt inn i fitten. Trengte ikke noe ekstra glid der. Vred hånden forsiktig frem og tilbake, mens eg masserte klitten. Ble veldig kåt av å høre henne stønne av nytelse, samtidig som eg kjente fitten knipe rundt hånden i orgasme etter orgasme. Etter hun hadde fått hvilt seg litt, tok hun kuken min i munnen og begynte å suge og slikke ballene. Dette er noe hun er utrolig dyktig på, så det tok ikke lang tid før eg sprutet munnen hennes full av sperm. Etter på lå vi bare å koste med hverandre og småpratet. Tiden går dessverre veldig fort i godt selskap. Og bedre selskap enn Kathrine skal du lete lenge etter.
  • 13.05.2020
    irjyyshlyk

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Norske Siri, heretter kalt bare Siri, er en godt voksen kvinne med en stor kropp. Kanskje ikke så bildeskjønn, men en juvel, hvis man tar seg bryet med å besøke henne. Hun er enkel å gjøre avtaler med og som hun holder, også avtalte tjenester. Hun tok i mot i bobilen sin. Vi fikk av oss fillene og havnet i sengen. Hun gikk rett på sak og la sine lepper rundt kuken og begynte å suge. Og suge kan hun. Tror aldri kuken han reist seg så fort noen gang av å bli sugd. Selv begynte jeg vekselsvis å massere klitten og fingre den allerede våte fitten hennes. Det varte ikke lenge før hun fikk sin første orgasme. Fortsatte å fingre henne og gikk over til å massere g-punktet hennes. Hun begynte å stønne av vellyst. Hun kom i en ny orgasme og fittesaftene bare rant og rant. Merket at jeg selv var i ferd med å komme. Ba hele stoppe og hun tredde på en frakk. Ba henne reise seg opp på alle fire. La arme rundt henne og fingret henne til hun kom på nytt. Lot kuken gli inn i den dryppe våte og trange fitten hennes og knullet henne godt mens hun kom og kom og med fittesaftene rant. Til slutt kom jeg i en deilig orgasme. Etterpå lå vi i armene til hverandre og slappet av. For de som liker kvinner som spruter og som tydelig gir uttrykk får nytelsen, i form av lyd, så er Siri et funn. Blid og hyggelig å snakke med også. Ikke noe kikking på klokke eller mobil. Kun fokus på deg. Siri kan anbefales på det varmeste til alle, men kanskje spesielt til dem som er førstegangsbrukere av eskortejenter, og til de som har lite eller ingen erfaring med sex. Blir snart et nytt deilig og vått treff med Siri. :D
  • 07.05.2020
    ezghjcypwc

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Julia er ei ganske rund, men likevel fast og fin polsk hore som er veldig hyggelig og ikke minst deilig å pule. Flotte svære patter som det er topp å kjøre kukken mellom, og sprute på når det går.
  • 23.03.2020
    taqbxgamsz

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Bortkastet møte
    Var uinteressert, presterte å svare på innkommende tlf mens vi holdt på. Kikket på klokka og på minuttet så var det slutt.
    Om du møter henne så dropp A-level, da hun ikke lar deg komme ordentlig til osv
  • 16.03.2020
    nzdljuuky

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    goodlooking fitnessbody. englishspeaking. juicy blowjob and great sex. perky tits and wide, goodlooking, firm hips and buttocks.
  • 07.02.2020
    qyjgxovic

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Et nytt deilig besøk hos denne drømmekvinnen. Bildene stemmer på en prikk. Deilig å treffe ei jente du føler deg komfortabel med, og ettersom hun har lært meg å kjenne, slapper hun av, og gir sitt beste under treffet, og hun vet hva hun skal få meg til å gjøre for maksimal nytelse.
  • 11.01.2020
    yslujopvad

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Har besøkt Julia noen ganger, og er like fornøyd hver gang. Hun snakker godt engelsk og får meg til å slappe av, og ellers vet hun akkurat hva som skal til for å ta meg til himmels.
    La inn denne anmeldelsen i går også, men det ser ikke ut til at Stjerneportalen ikke virker som den skal ettersom min og en annen anmeldelse var slettet når jeg sjekket i dag. Er jo ingen innlegg siden 4. Januar.
  • 03.12.2019
    qmtazofntx

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Elia Sophia ,er en flott dame Milf .Hun er en god jente å anbefale, Hviss hun går ned litt med prisene å ikke stile opp mot de Norske jentene, for de er alt for dyre. . Hun har en flott kropp herlige bryst og en deilig 69,god smak.nam,nam. Kan anbefales.
  • 23.11.2019
    lfekfzwhcu

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    WOW for ei dame ser bedre ut en på bilder,Høy slank dame holder til bra plass i oslo. holder avtale med tid hun kan anbefales knuller i alle stilingen
  • 19.11.2019
    goagcmfykz

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Besøkte denne deilige jenta når jeg likevel var i Oslo. Og Julia svikter aldri. Hun snakker godt engelsk, og den trillende latteren hennes er forløsende. Ser at hun har fått nye bilder nå, og dette er definitivt jenta du møter. Hun vet akkurat hva jeg ønsker, så servicen er topp (grunnen til at jeg treffer henne igjen og igjen), og etterpå slappet vi av med en prat. Ingen stress med klokka. MdG vil øke bensinprisen med 5 kroner.
  • 15.11.2019
    ygkobgwevk

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Jeg skal ikke legge ut noe negativt om henne, siden hun har bare positive anmeldelser og hun vet hva hun gjør. Er litt synd at det er for vanskelig å møte henne og at hun ønsker kun skandinaviske (jeg klager ikke, det skal hun selvfølgelig få lov til) når andre jenter som henne har null problem med å møte meg.
  • 09.11.2019
    khtoqpszrc

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    tok sjansen på å kontakte Havana Mature da kåtheten rant på. Gikk lett å få avtalt over tlf. Fremstod blid og høflig i kontakten der. Ved ankomst i leiligheten så ble jeg møtt av ei utrolig vakker og sexy dame. møter deg i sexy outfit og tar imot deg med et kyss og klem. blir henvist til en dusj og vist til senga i etterkant. Her får man en utrolig deilig body to body massasje hvor brystene hennes valser over hele kroppen. Det som skjer etterpå må bli mellom Havana og meg, men det bør oppleves da hun gir så mye av seg selv og av tjenestene. En meget sterk anbefaling fra meg hvis noen ønsker å møte noe så nydelig som Havana.
  • 09.11.2019
    nvhkzcwxyj

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Møtte Kelly i vår en gang. Lett å avtale. Tjenester utført som avtalt :) Kan anbefales videre. Har en stram og fin kropp! Ser også bra ut.
  • 09.11.2019
    nvhkzcwxyj

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Godt voksen kvinne, lett å avtale med, tjenester utført som planlagt. Anbefales videre :)
  • 03.11.2019
    jjuqyitvlb

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Har besøkt Kathrine BBW. En stor og deilig dame for de som liker slike. Begynte med kyss og kos. Fortsatte å kjærtegne fitten hennes. Etter litt finger å tungebruk var fitten klar for bli festet. På med litt glidemiddel og hånden gled inn i den nå våte fitten. Masserte klitten og lot hånden gli inn, ut og rundt i fitten. Dette likte hun, det hørte jeg på godlydene hun laget. Kjente fittemusklene stramme rundt hånden og fittesaftene renne. Gjorde dette flere ganger med samme resultat. Til slutt da hun trengte å hente seg inn, koste eg med de deilige puppene, lot kuken gli mellom dem. Den likte seg der. Så ble eg kommandert på rygg og hun lot sin munn behandle kuken og ballene på en utrolig måte. Til slutt klarte eg ikke å holde igjen og lot satsen sprute inn i munnen hennes. Det må være den kraftigste orgasmen eg har fått etter en blowjobb. Kathrine er lett å gjøre avtale med og de holder hun. Enkelt å finne frem og parkering like utenfor døren. Blid, trivelig og lett å snakke med om alt mulig, er hun og. Pass godt på henne.
  • 31.10.2019
    lfekfzwhcu

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Var hos Emily hot med venninne Isabela Sexy, For duo en times avtale for noen damer bli hot time med to flotte damer, Bilder stemmer bra kan anbefale begge damer tar en heller to.
  • 31.10.2019
    lfekfzwhcu

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    WOW for ei dame ser bedre ut en på bilder,Høy slank dame holder til bra plass i oslo. holder avtale med tid hun kan anbefales knuller i alle stilingen
  • 27.09.2019
    khtoqpszrc

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    denne latinske kvinnen er et funn for de som liker frodig dame som byr på av seg selv og tjenester. enkel å gjøre avtale med og er hyggelig og ikke minst deilig. Eneste som er synd er operert bort noe av sine bryster, men ok. suger, knuller som bare det i begge hull også uten kondom. Liker å få spruten i seg. Kanskje ikke fra alle, men ikke vært noe problem de gangene jeg har vært hos henne. Burde egentlig ikke gi noen anbefaling da helst vil ha henne for meg selv, men greit å dele på godene også
  • 24.08.2019
    aeetazsguq

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Nytt arist navn, hadde artist navnet Nikita91 før. Samme gamle greia. Ikke noe å anbefale. Styr unna.
  • 07.08.2019
    yqylqmzcjr

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    pen, å leken mild dame, snill å go sammtale med, ikke alt som avtalt, å ikke helt min stil, er du ute etter noe med futt i, velger du noe annet, men super snill å go dame. Hilsen:OLE B SÆVERUD TROMSØ
  • 31.07.2019
    eoucbhywio

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Ikke noe som er mer irriterende enn at jentene ligger inn falske anmeldelser på dårlig google språk, er de så dårlige at de ikke får gode anmeldelser eller er de bare fake?. Solskjær spilte mot sønnen i går...
  • 07.07.2019
    znwuwkoesr

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Bare tulle. Kommer om 2 timer, etter 2 timer, ble det en time til og så 40 min. Og så helt borte plutselig sender hun sms 6 timer etter og kan møtes.. omg.. Bare tull. Useriøs
  • 18.06.2019
    kldmhdxbub

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    At eg er glad i Sissel er det ingen tvil om. Det er rett og slett en varm, snill, god, vakker, myk og deilig kvinne som det er lett å bli glad i. Denne gangen hadde eg avtalt en 1 times treff på hennes sted. Jo nærmere eg kom, jo mer sikker ble eg på at det ble for lite med 1 time. Da eg traff henne spurte eg pent om hun hadde mulighet til å utvide treffet og det hadde hun heldigvis. Ble tatt i mot med en deilig klem og kyss. Så var det av med fillene og i sengen ventet Sissel med sin varme (bokstavelig talt) favn og flere deilige kyss. Å ligge i Sissels favn og kysse og stryke over hennes deilige kropp, er utrolig avslappende og man føler seg trygg og ivaretatt. Etter en stund ble det mer action, da Sissel ville...Det som videre skjedde er mellom Sissel og meg. Kan si så mye at hun leverte topp kvalitet på alt. Og det er slik eg er vant at Sissel leverer. Som vanlig ingen problemer med å gjøre avtale via sms. Hun holder avtaler og tider. På selve treffet er det ikke noe stress med mobil eller klokke og du får den tiden du har avtalt. Lett å finne frem og parkering, ca 4-5 min å gå. Det er helt innafor, mener eg. Prisene hun har på sine treff er også helt innafor. Eneste som er x-tra er analsex (500 kr) og det står i annonsen. Sissel er ekte vare, både på bilder og i virkeligheten. Ikke noe silikon eller annen dritt. Hun er vakrere i virkeligheten enn på bildene. Gleder meg allerede til neste treff for da blir det overnattings treff. :) :) :) Gutter/menn stell veldig godt med denne perlen av en kvinne og gledespike. Gi henne den respekten hun skal ha og fortjener. Tusen takk for treffet Sissel. En varm og god klem fra Kosebamse.
  • 16.06.2019
    tqygxkehhd

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Mistress Deea kan på det sterkeste anbefales. Hennes vesen, humør, kropp og service var fantastisk. Hennes behandling av meg som hennes sexslave var perfekt. Hun leste mine ønsker godt og frekt. Etter å ha lest di andre anmeldelsene, så tok jeg motet til meg å ringte henne. Det som møtte meg da hun opnet opp døra, var en vakker kvinne, det var veldig bra uten tvil Deea på bildene, Hun er en juvel som bør behandles godt. JEg kommer igjen.
  • 31.05.2019
    qqfidabcyk

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Det virker som det er en kampanje mot Sissel gående fra en galing eller konkurrent. Hva er motivet? Eller dophue som blander henne sammen med noen andre. Har møtt Sissel mange ganger, og vil ikke slutte med det. Hun er slank og stram og IKKE tykk. Hun røyker ikke, og aldri rusa. Tar vin om du spanderer. Holder alltid avtaler, ser ikke på klokka, er ekte kåt og med på det meste til lav pris. Snillere og greiere finns ikke, så stygt å lage usannheter og hets mot henne.
  • 30.05.2019
    jvufgjdymz

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Pen slank mørk dame med ok silikonpattar:) meget trivelig å rolig til sins, godt med humor å :) men litt daft i bingen, å det som er avtalt får du ikke, men ok om man bare vil slappe av å kose med. er du ute etter rå sex finner man noen andre.
  • 26.05.2019
    sgjwxlbfjy

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    jeg besøkte denne dama, og kan ikke tro anmeldelsen under. kanskje det har vært henne en gang i tiden, men det tviler jeg veldig sterkt på. hun er en del større, har hengepupper, og ikke de samme leppene eller fjeset, etter hva man kan se på bildene. Hun var flink og holdt det vi hadde avtalt, men jeg måtte avbryte da jeg rett og slett ikke ble noe tilltrukket henne. fikk en liten slant av det jeg betalte, tilbake, da de tviholdt på det siden det var jeg som avbrøt.
  • 21.05.2019
    czqpqgrunj

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Dette er virkelig en perle av de sjeldne, har ikke vært borti en så bra dame. Hun er høy, vakker og sexy. Også veldig snill og hyggelig, mye kos. Hun gir en kjæresteopplevelse som må være så nær the real thing som overhodet mulig, hun gir mye av seg selv. Overhodet ingen stress med tiden, besøk og vær snill med henne, det fortjener hun virkelig. Kommentaren over her om nytteløst med SMS stemte ikke, solid og rask kommunikasjon.
  • 20.05.2019
    cnwgvnbvgx

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Har møtt denne jenta flere ganger for lenge siden og det er ei nydelig jente. Men om du foretrekker tynne jenter er ikkje dette jenta for deg, heilt klart. Men det er vel nok av slanke damer som "ser sultne ut" å velge i? Dama har nydelige feminine former og er veldig søt. Om en tar seg noen sekund til å lese annonsen, bør det heller ikkje være noen stor "overraskelse" at hun har former. Jenta ga mye av seg sjøl, og var varm og "passionate". Typisk herlig latina.
  • 20.05.2019
    vzjeuinozd

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Det er faktisk henne på bildene. Deilig jente som er profesjonell på alle måter. Betalte for 60 minutter, og fikk utnytte tiden fullt ut. Ble positivt overrasket, og vil nok treffe henne neste gang hun er her.
  • 20.05.2019
    ewknpsvyou

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Du må være svært glad i store damer om dette skal bli suksess. Store pupper ja, men resten er dessverre også stort og slapt. Dette er langt fra ei proff dame. Møtet blir amatørmessig og dårlig. Lokalene er en katastrofe. En blir henvist til ei skitten madrass på gulvet. Ikke engang i nøden vil jeg anbefale denne. Ja, Helge Ingstad ble en dyr smell - bare så det er nevnt.....
  • 19.05.2019
    ewknpsvyou

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Du må være svært glad i store damer om dette skal bli suksess. Store pupper ja, men resten er dessverre også stort og slapt. Dette er langt fra ei proff dame. Møtet blir amatørmessig og dårlig. Lokalene er en katastrofe. En blir henvist til ei skitten madrass på gulvet. Ikke engang i nøden vil jeg anbefale denne. Ja, Helge Ingstad ble en dyr smell - bare så det er nevnt.....
  • 03.05.2019
    faafoprrhs

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Egentlig burde jeg ikke skrive en anbefaling på denne modne kvinnen, men hun er skapt for og deles. Dette er ei moden kvinne med former som ei ungjente. Faste store tunge bryster med deilige vorter som strutter når man tar dem i mellom leppene. En blomst som blir naturlig våt ved berøring av både hender og tunge. Hun smører inn kroppen sin med olje og masserer kroppen til en med brystene sine. Hun er ei fantastisk elskerinne. Denne bør og må oppleves. Behandle henne med respekt og man får tilbake en opplevelse for livet.
  • 30.04.2019
    yokkdnfsay

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Hvis bildene er av henne, er de minst 10år og 20kg siden. Hyggelig dame som tar den i rompa.
  • 04.04.2019
    kldmhdxbub

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Da har eg hatt den utsøkte gleden av et nytt besøk hos Sissel. Hun er enkel å gjøre avtaler med via SMS, som eg foretrekker. Svarer raskt. Holder avtalene. Har aldri opplevd noe tull eller å ha måttet vente. Holdt til på et sentralt, trygt sted. Parkering ca en 3-4 min. spasertur unna. Om Sissel kan det sies mye positivt. Blid, snill og er en type som får de litt nervøse besøkende til å slappe av. Lett å snakke med. Da eg kom inn døren ble eg mottatt av en nydelig kvinne med et stort smil og et fantastisk kyss. Og der i gangen ble vi stående en stund å kysse/kline. Om vi hadde blitt stående der resten av treffet hadde egentlig ikke gjort noe, men vi fikk av oss klærne og kom oss i sengen. Der ble det mer kyssing med klem og kos. Hva som videre skjedde skal bli mellom Sissel og meg. Sissel både lukter og smaker nydelig. Må bare nevne hennes Blowjobb. Den må oppleves. Et treff med Sissel er som å komme til himmelen og Sissel er en levende engel. Var turen fra Fredrikstad til Oslo for å treffe Sissel vært det? JA!!!!!!!!!!!! Behandle Sissel med den respekt som hun skal ha og i høyeste grad fortjener. En varm og god klem fra Helge. Skattemeldingen er lagt ut. AltInn sliter med innloggingen.
  • 26.03.2019
    kldmhdxbub

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Besøkte Kathrine for en drøy uke siden. For å ta det trivielle først. Det er enkelt å komme i kontakt med Kathrine og gjøre en avtale. Lett å finne frem og enkelt med parkering rett utenfor døren. Kathrine holder avtalene sine til punkt og prikke. Ser ikke på mobil eller klokke under akten. Siste møte mitt skulle vare 1 time men ble til 1.5 time i stedet. Kathrine er lett å snakke med , får deg til slappe av. Latteren sitter løst. Hun er en nydelig, flott og ekte bbw. Myk, deilig kropp og store deilige bryst som man kan drukne i. Utfører avtalte tjenester med liv og lyst, som en expert. Skal ikke skrive så mye om hennes varierte meny, men vil bare trekke frem hennes blowjobb. Den er himmelsk. Av de eskortene eg har møtt utfører hun den aller beste blowjobben. De andre har langt i fra vært dårlige, men hun er i en annen liga. ser det har vært et ras i Sørfold. En død, en savnet.
  • 20.03.2019
    hfqkyzlwfx

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    "Spansk" milf, veldig aktiv og på, ser ikke på klokka. Bra hvis du liker modne damer, og veit hva du vil ha. Ikke vær beskjeden.
  • 10.03.2019
    kldmhdxbub

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Sissel er en nydelig kvinne som leverer på alt. Alltid smilende, lett å kommunisere med. Holder avtaler, lett å kontakte på SMS og svare ganske raskt. Holder avtaler og tider. Du får i alle fall ikke kortere tid en avtalt. Alltid rene og pene treffsteder. Det har vært gode parkeringsmuligheter på de stedene eg har truffet henne. Det "dårligste" stedet lå 5 min gange fra parkering. Eg mener hun har rimelige priser og det eneste hun tar extra for er analsex. Den prisen (500 kr) er også oppgitt i anonnsen. OBS! Sissel kan kan man lett bli forelsket/avhengig av.Skal eg framheve noe, må det være kyssene hennes. Å komme inn i armen til Sissel og få et deilig kyss mitt på truten, da har du kommet til himmelen. Det er nesten slik at da spiller ingenting noen rolle lengre. Første gang er traff henne, hadde eg en times avtale. Brukte de første 45 min tilmkosing og kyssing. Kunne gjerne brukt resten av tiden til det også uten at det hadde gjort noe. Terningkast 12 av 6 mulige. Bildene stemmer 100%. Hun er så deilig som bildene viser. Puppene er ekte.
  • 28.02.2019
    pccridbmez

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Kjempedeilig og kåt dame. Besøkt henne et par ganger sist hun var her. Superdeilig facesitting, gnir fitta si godt over ansiktet. Suger kuk veldig bra. Har en helt utrolig deilig fitte, våt, sugende og god. Veldig deilig å bare la spruten stå dypt inne i henne, det liker hun.
  • 19.02.2019
    ueoixqlruw

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Har besøkt dama flere ganger over en 1,5 års periode. Bildene stemmer sexen er bra. Hun liker ikke å suge uten kondom, men gjør det for ekstra penger. Etter 2 besøk Så knullet jeg henne uten kondom hver gang jeg var hos henne. Fikk aldri fylt henne da hun ba meg om å ikle gjøre det. Får du god kjemi så er det fult mulig å knulle henne uten kondom uten noe ekstra tillegg i pris.
  • 11.02.2019
    kzmsioqgpm

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Jeg vil nok en gang anbefale henne til de som ser etter en vakker Domina du virkelig kan stole på.
  • 10.02.2019
    wuykackhno

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Hun har en fantastisk flott kropp. Yppige ungpikebryster som strutter, og lange, slanke ben som ender i den mest velformede stumpen. Hoftene hennes overrasker positivt, og midt i dette har hun en liten, rosa fitte som bare venter på behandling. Utfører nydelig sugejobb og er aktiv med under små sex-leker før vi kom så langt at det ble samleie. Riktig god og trang. Trenger riktig behandling og litt tålmodighet der. Skal besøke henne igjen.
  • 26.01.2019
    lucvecmdsa

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Fantastisk time med denne deilige dama. Mye kyssing, fingring, slikking og suging som endte opp i "tørrpuling" uten kondom. Utrolig deilig å kjenne hvordan dama nøt hele greia helt til hun selv valgte å presse pikken min inn i seg et par ganger. Gjett om deg gikk for henne? Hun klarte ikke å slippe taket i meg. Virka som hun likte å leke med meg, for det var bare rett på sak igjen. Denne gang på med kondom for et skikkelig knull. En deilig trang og våt fitte som til slutt melka meg helt tom. Her skal jeg garantert tilbake. Frykten min nå er at jeg ved neste besøk ikke klarer å lever like bra ;) Norge mot Danmark i finalen.
  • 30.12.2018
    jvufgjdymz

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    triste greier, reiser rundt lamme Madona feite slaskate gammle kjerringer, , gjør alt med og uten gummi
  • 14.11.2018
    wxrfljqguw

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Liza som jeg møtte er bare helt fantastisk. Bildene er ikke av henne, men kroppen og størrelsen er riktig og hun er vakker. Fin leilighet med flere rom og stort bad. Suger godt og hardt og rir som om hun er med i et galoppløp. Hun kommer fort og kraftig. En stund måtte vi begge sjekke om kondomet virkelig var på plass... Det kan være en mulighet for at flere forskjellige eskorter bruker den samme annonsen når en reiser og en annen tar over.
  • 25.10.2018
    rknfdkndow

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Det finnes ikke superlativer for å beskrive denne kvinnen. Når jeg sendte sms og ringte henne ble jeg møtt av ei hyggelig dame som var enkel å lage en avtale med. Lett å finne frem til henne i ei sentral diskret leilighet. Jeg ble møtt av ei tynnere utgave enn bildene i annonsen, men ikke noe tvil om ektheten her. Leiligheten var ren og fikk rene håndkle og vist inn i badet. jeg ønsket at hun ble med i dusjen som medførte et forspill som tente meg enda mer. Det er sensuelt og opphissende. Mye kjærtegn, nærhet og intens kyssing. Vi går etterhvert inn på senga og får en massasje som er deilig. Det som skjer heretter blir mellom Havana og meg. Det eneste jeg vil si er at det føltes som jeg var i himmelen. Havana er ei deilig dame med flotte latinske former. Store ekte faste bryster som takler blyanttest. Hun har en væremåte som gjør deg komfortabel i hennes nærvær. Hun gir mye av seg selv og her vil man tilbake fort. Takk Havana for å ha beriket mitt sexliv.
  • 23.07.2018
    nbrbuoalvs

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    En opplevelse som absolutt ikke innfridde. Hva hadde de røykt de som gir henne terningkast 6 på RealEscort.eu? Det vanlige "tøm og røm" opplegget. Spar heller penga på en tur til Thailand!
  • 17.02.2018
    dyscywpuhj

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Fin dame med et herlig smil. Sexy og litt rampete latino som er med på det meste. Fitta er trang og fin. Bildene er virkelige.
  • 24.06.2017
    eikegkqdkk

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Lory-Anni var snill og grei, men er ikke hun på bildene. Leder på kilo og alder. Hun virket og som hun slet litt i akten, som om det var vondt. Hun var ikke akkurat fleksibel. Men er service innstilt og jobber bra, men med litt begrenset meny. Var billig, så skal ikke klage for mye.
  • 18.11.2016
    ddumstzghh

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    .......THE BEST........ Det som alltid møter meg når jeg besøker henne , er ei meget søt og velstelt jente. Jeg hilser på hennes kropp......lår......bryster.......mage......skritt..... med mund og hender. Hun har en deilig frekk stump når hun står på alle fire for meg , og hennes friske pussy er alltid klar for en fest. Ta godt vare på henne...................!
  • 21.10.2016
    ddumstzghh

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    ......SUPER FLOTT....... Den friske og saftige bollemusa hennes var det en fornøyelse å smatte og slikke på. Hun var aktiv hele veien fram til målet, og det silkebløte og vakre håret hennes duftet det godt av. En fornøyelse å være sammen med henne hele timen. Ta godt vare på henne................... !
  • 27.09.2016
    vcjpvkzbfa

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Ekte bilder. Fin hud. Store pupper og fin rumpe. Bra OWO og god innlevelse. Smiler, ler og er hyggelig. Ivrig etter å kysse, og kysser som en gud. Litt dårlig i engelsk, men gikk greit. Snakker best spansk. TV debatten i den amerikanske valgkampen begynte i går
  • 30.08.2016
    mbfabdqdif

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Julia er ikke bare sexy som hun sier - her snakker vi om supersexy! Jeg kan ikke få nok av henne, og hun gir deg alt en mann kan begjære. Jeg skal snart tilbake!!!
  • All Review