Add Review
Girl Phone Number
Link to ad girl
Your Name/Nickname
Comments. Don’t write real names, addresses or health issues. *
Ekte bilder
Stemmer bildene med virkeligheten?
Holder avtaler
En time avtalt er ikke 30 minutter
Renslighet
Lukter hun godt?
Kropp
Generelt utseende uavhengig av bilder
Tranghet
Er vagina trang?
Oppførsel
Er hun robot eller har hun innlevelse?
Generell vurdering
Verdt penga?
  • 07.11.2021
    uzilbakohv

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Meget hyggelig dame, og et perfekt valg for de som liker store, modne damer. Det var lett å finne fram og parkering var lett tilgjengelig. Hun holder det hun lover og man kan stole på henne. trang våt god mus , det var utrolig deilig å knulle henne. Behandle henne fint, og du får en god opplevelse. Vi sees igjen frøken 🙂
  • 22.10.2021
    kgzkayrxl

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Er enig med forrige anmeldelse av denne flotte damen, for oss som liker noe å ta i så er ho helt fantastisk, liker å knulle og suger som en gud, blir veldig våt, trenger ikke noe glidemiddel, liker å få fitta slikket og ho gir deg alt, det forutsettes selvfølgelig att ho blir behandlet med respekt.
    Nydelige store myke pupper, ikke noen harde silikon baller, skal møte henne igjen når det passer og ho vil ha besøk 😘
  • 19.10.2021
    ikgkrtyzs

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Til zmimscptib. Du får skylde deg selv at hun ikke levde opp til dine forventninger. Hadde du lest annonsen hennes og sett på bildene, hadde du sett at hun ikke er et beinrangel. Har møtt henne og hun er en kåt og deilig kvinne som elsker å bli knulla. Elsker å suge kuk og ta den i den veldig våte fitta. Hun kommer og spruter lett ved rett behandling.
  • 19.10.2021
    zmimscptib

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Styr unna gutter.
    Så ut som en hvalross der hun lå i senga. Skjønner godt at hun har deaktivert muligheten for å gi anmeldelser på RE. Anbefales ikke.
  • 16.09.2021
    gkcmjxkokq

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Forstår ikke forrige anmeldelse av denne damen. Tror han må gå litt i seg selv. Jeg møtte ihvertfall en meget hyggelig dame, og et perfekt valg for de som liker myke modne damer. Møtte ho for en tid tilbake Nordfjord. Det var lett å finne fram og parkering var lett tilgjengelig. Hun holder det hun lover og man kan stole på henne.Jeg elsker å slikke mus og ho vart så himla våt at det randt nedover ansiktet, smakte godt og ho liker å bli slikket. veldig våt mus det var utrolig deilig å penetrere henne. Vi knullet lenge og ho vart ikke noe mindre våt av det, hele senga var våt av våre safter, måtte bare sprute inn i den våte fitta. Behandle henne fint, og du får en god opplevelse. Vi sees igjen frøken 🙂
  • 25.06.2021
    yuxfqzvnq

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel
    Er nok en grunn for at dette kvinnemennesket tilbyr sine tjenester uten kondom.. er vel eneste salgstrikset som kan anvendes..

    Ser noen har brukt betegnelsen saccosekk - dette var ganske treffende👍 Og nei - ble ikke puling, jeg snudde i døra, og er glad for det. Får frysninger fortsatt…
  • 14.05.2021
    kruwqekw

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Hun tok i mot meg med kun en lett knyttet badekåpe. Da hun la armene rundt meg for å kysse, gled kåpen opp og jeg så rett inn på en deilig naken kropp. Hun satte seg på kne og vippet ut kuken og begynte å suge. Tok tak i den og leide meg inn til sengen. På veien kvitta vi oss med klær. Dytta hun ned på sengen og ba henne spre bena. Hun blir ekstra kåt om mannen er litt bestemt. Slikka den allerede fuktige fitta hennes. Den smaker og lukter deilig. Stappet to fingre i fitta mens jeg slikka den. Det tok ikke så lang tid før hun kom i en orgasme. Kommanderte henne opp på alle 4. Lot kuken gli inn i den plaskvåte fitta og knulla henne godt. Hun stønna i nytelse og da fitttemusklene klemma rundt kuken i orgasme, kom jeg og fylllte fitta med sperm. Etterpå lå vi tett omslynget og bare nøt hverandres varme kropper. Så var det runde 2. Hun sugde og slikka meg til kuken var stiv. Dytta henne på rygg og la et par puter under rompa. Plukket ut buttpluggen og smurte rompehullet godt med glid. Lot kuken sakte og forsiktig gli inn, før jeg knulla henne godt mens jeg masserte klitten samtidig. Hun stønna i nytelse og ropte at hun kom. Jeg tok noen ekstra dype og kraftige støt og spruta spermen inn i rompa, samtidig som hun fikk en kraftig sprutorgasme. Trodde nesten jeg måtte ha flytevest. :) Aldri vært borti noe lignende. Men veldig artig. Etterpå ble den en fellesdusj på oss. Og da kunne jeg ikke holde fingrene vekke fra fitta hennes. Så da fingret jeg henne til en ny sprutorgasme. Håper det ikke blir så lenge til neste gang. En fantastisk deilig å kåt dame som virkelig nyter det vi/hun gjør.
  • 12.05.2021
    ourtluhuv

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Vil bare si at jeg har møtt denne dama flere ganger og har bare positivt å si om henne, det er ingen filmstjerne du møter, men ho gir av seg selv. Forstår ikke alle dere som har gitt henne dårlig tilbakemelding kanskje dere burde gå i dere selv for å se hvordan dere er og oppfører dere.
  • 07.05.2021
    yupkitpafj

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Helt grusom opplevelse. De positive anmeldelsene må være fake.
  • 05.05.2021
    kjgczmkjka

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Ringte og avtalte med denne damen å jeg slo til! Ble møtt av en blid og hyggelig BBW dame! Fikk en varm klem også startet vi å kysse å endte opp i sengen! Dette var helt fantastisk! En dame som tilbyr alle tjenestene hun sier hun gjør fra topp til tå!, suger som en gud og knulling uten condom var ikke noe problem, Kommer garantert tilbake til når jeg er på dei kanter. Vil absolutt anbefale henne til alle, Dette var topp service!var på besøk hos henne i 3 timer
  • 22.10.2020
    wdnarpguzx

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Møtte BBW Tøsen for noen dager siden i Sundfjord. Ble tatt imot av en smilende moden sexy dame,spurte om jeg ville dusje!Fikk allerede da et lite blikk av en stor sexy rumpe og 2 store pupper da hun bøyde seg ned for å finne frem håndklær!Tok meg en dusj (fekk hjelp i dusjen og kjente at jeg allerede da vart kåt på dama.) Gikk så inn på soverommet hvor hun satt å ventet i sexy undertøy, Fikk dette kjapt av. Masserte hennes modne deilige kropp, kjente att ho allerede var
    blitt våt, ble opptatt av å kose med den deilige rumpa og kjenne på dei store puppene fantastisk store! og deilige å kose med. Vi Koste oss masse i sengen!kysser /suger (owo) som en gud/ 69 smakte godt, plaskvåt ,trang og god mus.vi kosa oss med BB. Det vart 2 runder med masse kos., hva vi gjorde blir mellom oss Så dette var et bra besøk hos en hyggelig å smilende dame!Så vær snill mot henne ho fortjener det.

  • 20.10.2020
    sditsjsgzp

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Heisann! Var på tur i Sunnfjord og tok turen for å møtte denne herlige norske Milf/BBW dama for 2 timer.
    Ei moden og deillig dame med kiloene på de riktige stedene. Var hyggelig og med på det meste, deilige store myke pupper, liker å bli slikket både på pupper og musa, smakte godt, jeg elsker å slikke mus og denne musa vart plaskvåt,
    , Massasje, 69 og ulike stillinger. Avslutta runde 1 med en skikkelig creampie, hva vi gjorde i runde2 blir mellom oss, men det vart mere deilig sex.
    BBW Tø[email protected] er en snill og deilig dame som gir av seg selv og som liker sex.
    Jeg forstår ikke dei som har skrevet negative anmeldelser om denne BBW milfen.

    Takk for besøket.
  • 23.09.2020
    uzutnbedy

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    BBW-tøsen. Møtte ho Helgeroa..sende meg i dusjen.Lå på senga å ventet på meg. Hun lå akkurat som en sakosekk. Ingen innlevelse. Dårlige Annmeldeser. Da blokkerer ho.bare lureri.
  • 22.09.2020
    dgtrcbkpk

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Da er «saccosekken» tilbake. Har gitt denne annonsøren en negativ anmeldese tidligere Nå har hun endret litt på navnet i annonsen slik at anmeldelser gitt tidligere ikke kommer opp. Var klar over at dette er en BBW men her hang alt og slang. Lite feminin og med «guttefrisyre». Skal definitivt ikke prøves igjen. Anbefales ikke
  • 09.08.2020
    ccrlaoqnbw

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    lcpandqvju: Unødvendig å opplyse om. Alle med intelligens fra middels og oppover , skjønner at dette bare er dritt. Må være dårlig stilt i Møre og Romsdal om dagen , hvis man skal være nødt til å besøke slikt. Men for all del; Hver sin smak.........