Stjerneportalen

Add Review
Girl Phone Number
Link to ad girl
Your Name/Nickname
Comments. Don’t write real names, addresses or health issues. *
Ekte bilder
Stemmer bildene med virkeligheten?
Holder avtaler
En time avtalt er ikke 30 minutter
Renslighet
Lukter hun godt?
Kropp
Generelt utseende uavhengig av bilder
Tranghet
Er vagina trang?
Oppførsel
Er hun robot eller har hun innlevelse?
Generell vurdering
Verdt penga?
  • 21.09.2020
    gljuiutje

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Noen av hennes bildene er ekte, noen falske. Litt små feit kropp, men ingen ting henger.
    Hun er lett og prate med, litt sånn tøff holdning.
    I senge er hun helt kjedelig, tragisk.
    Ikke noe jeg vil anbefale.
  • 20.09.2020
    wvchxeyutx

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Lurt nok en gang.. Har tekstet og avtalt lenge, men fikk ikke halvparten av hva vi var enige om. Ba om litt penger tilbake, men neida. Ho ville. Ikke en gang k ulle fordi luken min var større en overarmen hennes sa ho
  • 19.09.2020
    foowreqxtn

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Tok kontakt med denne herlige Nelly Model jeg fikk raskt svar tilbake som ble til et fantastisk møte med henne. Kan vel si det sånn at dette overgikk all mine forventninger. Nelly snakker meget godt Engelsk det er ikke noe som helst som sier at henne er dårlig til engelsk, før alt satte igang liker jeg og ta en dusj sånn at jeg er ren fikk også et stort håndkle.
    Eneste jeg faktisk kan angre litt på er at jeg valgte 30min og ikke lengre tid. ( Den er på meg)
    Men vi tar det igjen uten tvil???

    Nelly er ei fantastisk kvinne, tålmodig, vakker, søt, varm, koselig, morsom, sexy og så mye mer.
    Det er rett og slett ikke ofte jeg sier dette.
    Jeg har egentlig ikke lyst til å anbefale fordi jeg vil gjerne beholde henne helt meg selv ?

    Ellers leiligheten er ren og pen, stille, rolig og avslappende.

    Du vet hvem jeg er Nelly og tusen takk skal du ha for det uforglemmelig treffet???
    Vi sees snart igjen det kan vi begge skrive under på.
    Det føles ut som at jeg har vunnet full pott i euro lotto.
    Jeg kan ikke helt skjønne dette med den dårlige anmeldelsen jeg får rett og slett ikke noe som helst til å stemme.

    Vi sees snart igjen blomst ????
    Sov godt og drøm søtt vakre Nelly jeg kommer tilbake snart igjen?

    Tok også turen til Nelly fredag som var 1time men jeg var for stresset og anspent etter arbeid at jeg ikke orket mer enn owo og massasje. Henne er dyktig her også. Tok sin tid og vi koset oss meget godt sammen. Ble enda mer kjent med hverandre. Neste gang blir det 2timer outcall ???
  • 18.09.2020
    uzutnbedy

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Steffany er samme som Maylin123..bare juks Ved lite hotell .
  • 18.09.2020
    eiycpbawxo

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Behagelig og hyggelig. Anbefales.
  • 17.09.2020
    upjsawavwz

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Har møtt Siri, denne modne, deilige damen to ganger. Husker ikke dato. En gang i Lillehammer , og en gang i Drammen . Hun har en deilig, moden kropp med to store, vakre modne bryster som er deilig å kose med . Hun smiler og ler, og gjør det du ønsker. Lot meg ligge i fanget hennes så jeg kunne sutte på brystene hennes mens hun onanerte meg, lenge. Det var himmelsk! En moderlig behandling som jeg trengte for å stresse ned. Anbefales for menn som liker godt voksne damer med deilige former!hva vi ellers gjorde blir mellom Siri og meg. Du er en fantastisk deilig dame Siri
  • 17.09.2020
    dbawhxjjqf

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Dette var noe av det styggeste jeg har sett noensinne! 47? Nermere 67 spør du meg, ser jo ut som en gammel mann!
    Snudde tvert Det finnes jaggu grenser
  • 17.09.2020
    rkdunxgvb

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Eve.
    Tidenes beste. Minner om tonya love i service hvis dere skjønner hva jeg mener men hakket mer porno.

    Petite og nett. Gikk ned på kne, deepthroat i alle mulige posisjoner mens hun ser deg med sine dådyrøyne. Munnknullet henne i flere posisjoner og tok henne hardt. 11/10. Take my money!
  • 17.09.2020
    ptjfognkem

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Må henge meg på forrige mann her, møtte henne i går. Ser bedre ut enn på bildene, super sexy og leverte over alle forventninger. Så her blir det nok ett nytt besøk, hun hadde planer om og være i Oslo en lang stund.
  • 16.09.2020
    aixkwtahyl

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Jeg besøkte henne tidligere i år. Bildene stemmer absolutt og hun er sexy som fy. Hadde absolutt en fantastisk tid med henne, selv om språkbarrieren var meget stor, utførte hun tjenestene på en flott måte. Nå som hun er tilbake, skal jeg definitivt besøke henne igjen. Ta godt vare på henne folkens.
  • 16.09.2020
    xnbttmeljy

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Mariells A.hadde ett dyrt møte med ho .men det var så mye diggidarie forkant av møte. Hun var prippen å dårlig innlevelse. Måtte ikke kjenne på musa ikke slikke .Fikk lurt den inn ikke noe å rope hurra for.en erfaring rikere .men også fattigere.
  • 16.09.2020
    ohtawsqaq

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Hei, til deg som lurte på om hun er ekte. Ja, deilig ung pike som det absolutt er verdt å besøke
  • 16.09.2020
    tjwrgixbmc

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    En advarsel bør kanskje inneholde litt mer beskrivelse enn «hun»
    Når «hun» sletter sin profil blir advarselen verdiløs. Ikke sant?
  • 16.09.2020
    dbawhxjjqf

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Ren svindel, når du har overført penger, slutter hun å svare.
  • 15.09.2020
    mglnlwdgha

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Var innom her for en kjapp massasje forleden. Det ene førte til det andre og plutselig lå vi der å slikket på hverandre. Bildene er av hun jeg møtte. Store silikon pupper og en liten myk småfyldig kropp som var deilig å kose med. Smakte veldig godt og luktet nydelig. Hun andre som tok imot meg synes jeg var penere å mer sexy men greit nok. Skal nok få prøvd hun også en vakker dag. Anbefales!
  • 15.09.2020
    vecxxqlubp

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Smilende sexmaskin wow:)
  • 15.09.2020
    rceitfdez

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Silje er en fantastisk kvinne. Ekte på alle måter og med beina plantet på jorda. Lett å gjøre avtale med og hun holder dem uten noe tull. Også avtaler om tjenester. Hun er blid og trivelig og får deg fort til å slappe av og trives i hennes selskap. Silje er utstyrt med et vakkert ansikt, store, deilige og ekte pupper. En varm og deilig fitte, som med rett behandling blir veeldig våt. For de som liker rompe er Siljes et utmerket valg. Myk og deilig å pule. Silje kan anbefales på alle måter. Bare behandle henne med den respekt hun skal ha og fortjener. Skal helt sikkert besøke henne snart igjen.
  • 15.09.2020
    lmucbqcdhu

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Noen fra Bergen som har besøkt henne? Hun er i Oslo nå og vil gjerne bekrefte at det er henne.
  • 14.09.2020
    ktuyxqkpkq

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    For andre gang avtales tid men hun har tydelig dobbelt booket seg. Når jeg kommer til tiden (5min før) så svares det ikke på sms eller tlf.
    Ei digg hore men kan ikke stoles på.
  • 14.09.2020
    hrbyacbok

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Første møte med henne, men helt klart ikke det siste. Fin og trygg incall-plassering. Lita jente med timeglasskropp og deilige pupper. Bildene hennes får ikke helt fram hvor deilig hun er! Perfekt stram rumpe, også så trang da. Jeg kom altfor tidlig, husker ikke sist det skjedde - det pleier å være motsatt. Verdt pengene - Jeg vil ha mer!
  • 14.09.2020

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Første gang hos henne. Noe som jo alltid er spennende. Perfekt incall plassering. Positivt overrasket da hun åpnet døra i sexy undertøy, lita vakker jente med en flott kropp. Nesten så farsinstinktet våknet, men det skjøv jeg raskt bort! Deilig blowjob, og når hun pent ba om å få satsen i ansiktet måtte jeg jo bare etterkomme. Den neste gikk i den deilige trange fitta hennes (i kondomen!). Fem stjerner er maks, på tranghet burde hun få seks!! Lenge siden sist jeg klarte to på rad, men med denne ungjenta var det helt greit. Jeg har allerede avtalt neste møte.
  • 14.09.2020
    hrbyacbok

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Fin diskrét incall. Flott utseende og alt utført som ønsket. Besøkte henne to dager på rad, min nye favoritt-eskorte. God innledende massasje før junior fikk mer oppmerksomhet. Jeg måtte holde igjen for å ikke komme i munnen hennes. Og jeg sliter vanligvis med sein utløsning!! Sexen var og bra, med ei nydelig tjenestevillig dame blir det gjerne sånn! Også så trang da! Vi avsluttet med at hun slikket ballene mine grundig mens hun runket meg. Traff meg i ansiktet - hun påstod hun ikke siktet der..
  • 14.09.2020
    hrbyacbok

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Har truffet henne jevnlig det siste året. Særdeles sikker og diskret plassering. Flott jente med deilig kropp, ekte bilder. Morsom og sjarmerende er hun og. Kan nesten ikke be om mer! Og hun vet definitivt hva hun gjør hun senga. Anbefales!
  • 14.09.2020
    wkrhdengjd

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Dette var elendige greier. Tar 3000 for nesten ingen tjenester. Grinete kjerring var hu også.
    Jeg forstår ikke hvorfor en del av disse norske mener at de er verdt så mye når det ikke er et kyss å få en gang! Jeg ønsker ikke creampie, men noe mer burde man tilby for 3000 kr.
    Jeg burde ha sjekket nærmere. Hun har endret profil flere ganger: "Norske Emmy" til "Norske - Emmy". osv Det burde vært en vekker for meg, men der fucka jeg opp.
    Så hvis dere her lyst til å betal 3000 for å se på nettflix - så verså god.
  • 14.09.2020
    vcivqvfnk

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Patcha. Er billig men dårlig service. .69.ok ute etter halv tid. Anbefales ikke.
  • 13.09.2020
    vcivqvfnk

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Perrona er samme som Gagaby Linda. Det er bare skuffelse når du venter på møte en ny dame ikke en du har møtt før.å blitt skuffet.bare lureri.
  • 13.09.2020
    drudwohdex

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Nu kan vi se här denna har precis stängt av möjlighet för att skriva en anmälan de pga att hon var stressad och inte lukta gott bland annat
    Ändå så fortsätter vissa att besöka dessa damer och kasta bort sina pengar
    Hjälp varandra att finna dom fina flinka som brinner för sitt jobb det fins flera stycken
    Men tyvärr är dom dåliga överrepresenterade
    Stå på gutter
  • 12.09.2020
    zruspamnkn

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    fake images. stay away
  • 12.09.2020
    mdolnhfuud

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Møtte denne dama i Drammen, kommunikasjon var ok, sms, WhatsApp. Flott moden dame sannsynligvis Gresk med store pupper som er deilig å kose med. Kysser og suger heilt fantastisk, smakte godt i 69 også vart veldig vått der nede, god sex, alt mulig uten att jeg skal gå nærmere inn på alt vi gjorde. For oss som liker modne damer så er Rebecca heilt fantastisk,skal møte henne igjen. Takk for en koselig stund Rebecca
  • 11.09.2020
    oumnbbjclz

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Kate er akkurat det hun gir seg ut for, og tar imot deg på en naturlig måte. Hun gir av seg selv, både personlig og seksuelt. For de av oss som setter pris på ekte vare og ønsker å møte et ekte menneske kan Kate anbefales, ho er en fantastisk dame, skal møtes snart igjen.
  • 10.09.2020
    yelkufduoa

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Noen her som har møtt henne? En eldre dame som bor i nærheten, virker rett i blinken for meg, men det er mye som skurrer med annonsen.

    2 nummere er oppgitt, og bare et tall skiller mellom dem. Annonsen ble startet i dag, og ender i dag. Hun påstår at hun er gresk, men et søk på det andre oppgitte nummeret fører til en dame med russisk navn.

    Har knapt brukt disse tjenestene før, men jeg får en følelse av at det kan dreie seg om svindel eller lignende. Om noen besøker henne i Drammen, så håper jeg de kan legge igjen tilbakemelding her. Det er ikke akkurat flust av eldre, litt frodige damer i nærområdet her.
  • 10.09.2020
    prytmkcluv

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Hun er fake.
    Hun er ikke dama på bildet, når du kommer dit så blir du møtt av en annen bleket blond jente, ganske pen hun også, men du avtaler owo og får ikke dette, jeg konfronterte henne når hun prøvde å tre på kondomen, men da latet hun som hun ikke forsto engelsk.

    Ikke verdt pengene
  • 10.09.2020
    szzaxbjqt

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Det var et bra møte og vi koste oss mye. Hun var veldig god til å suge, og sexen var veldig god. Hun visste hva hun gjorde og med det så ble det bare enda bedre. Det var lett i å komme kontakt med henne og kommunikasjonen gikk bra. Hun er veldig smilende og glad og vil ta godt vare på deg. Anbefales!
  • 10.09.2020
    kisuwvrjnt

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Helt useriøs? Svarer ikke engang på helt vanlige henvendelser. reiseplanen virker å være falsk og er nok bare et middel til å selge bilder/video via snap som er greit nok hvis man er ute etter det, men dårlig å gi et annet inntrykk via annonsen
  • 10.09.2020
    mfsslxzaqp

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Har møtt Ida flere ganger tidligere og det er en fantastisk opplevelse hvergang.
    Møtter meg i gangen i en halvåpen morgenkåpe hver gang, mmm deilig.
    Besøkte henne som sagt igjen, for 2 dager siden 2 timer med Ida er så utrolig deilig.
    Like blid og sexy som ved forrige besøk, ble tatt godt imot i det stilige og rene lokalet hennes! Etter litt prat og latter var det på'n igjen. Musa smakte himmelsk, og hun ga inntrykk av at hun nøt behandlingen, også denne gangen . jeg holdt heldigvis lenger enn sist, og fikk ha henne ridende og i doggy. Begge deler var fantastisk og hørte ikke noe annet enn godlyder fra henne. Dessverre er musa hennes så god i doggy og utsikten så nydelig at jeg ikke klarte å holde konsentrasjonen lenge nok til å spørre om å få ta henne i analen eller slippe satsen utover den flotte rumpa hennes, det måtte rett og slett bare stå til i gummien fordi det var så godt, men det får jeg forhåpentligvis til neste gang, da jeg definitivt skal tilbake, elsker den deilige rumpa di.

    Etter det fikk jeg låne dusjen, før det ble tid til litt kos og prat. Hun er en hyggelig, morsom og tillitvekkende person. Behandle henne pent. Takk for en koselig stund Ida
  • 09.09.2020
    vgcpabqxfh

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Besøkte denne flotte thai damen.
    Pekky er blid og sexy , ble tatt godt imot i det stilige og rene lokalet hennes! Etter litt prat og latter var det massasje og jeg fikk smake på hennes deilige mus, den smakte himmelsk, og hun ga inntrykk av at hun nøt behandlingen,.jeg holdt heldigvis lenger en jeg bruker å gjøre og fikk ha henne ridende og i doggy. Begge deler var fantastisk og hørte ikke noe annet enn godlyder fra henne. Dessverre er musa hennes så god i doggy og utsikten så nydelig at jeg ikke klarte å holde konsentrasjonen lenge nok til å spørre om å få ta henne i analen eller slippe satsen utover den flotte rumpa hennes, det måtte rett og slett bare stå til i gummien fordi det var så godt, men det får jeg forhåpentligvis til neste gang, da jeg definitivt skal tilbake!

    Etter det fikk jeg låne dusjen, før det ble tid til litt kos og prat. Hun er en hyggelig, morsom og tillitvekkende person. Behandle henne pent! Må snart tilbake for mere. Fantastisk dame.
  • 09.09.2020
    dyntksclyz

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Har vært hos Nely opp til flere ganger. Synss henne har virkelig stått på hele tiden leverer det som er sagt. Begynte å krangle for en idiotisk grunn som jeg selv har skylden i. Alt dette får være mellom meg og henne. Men jeg har aldri klaget over henne. Men min tid er over der dessverre. Jeg bærer ikke noe nag for henne, hun er plantet i hue mitt. Fordi vi hadde så mye til felles. Noe som aldri har skjedd før.
  • 09.09.2020
    ekulhlgyse

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Møtte Berenice i Oslo for 2 timer ,en fantastisk flott milf , masse god og deilig sex/kos, store deilige pupper, smakte godt da jeg elsker å slikke deilig våt fitte, OWO sprut i munnen. Runde 2 vart knulling uten i flere stillinger trang og fin, en opplevelse av dei sjeldne , vil absolutt anbefale Berenice. Skal møte henne snart igjen. ? ?
  • 09.09.2020
    mbgutnsema

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Dette kunne vært en god tid. Men hun var vanskelig å kumunisere med. Språk.lite kos å kroppberørelse. Hadde bare 69.sugde godt smakte godt.men når jeg hadde utløsning reiste hun seg gikk på badet FERDIG .Etter 10 min. Så var ikke helt fornøyd. Forventningen var større .litt i rundeste laget.
  • 09.09.2020
    ftykywap

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Not Asian
    Stinks smoke
    Much taller than stated in ad
  • 08.09.2020
    kkvozdhqdb

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Zlata er den råaste dama eg har pult. Kroppen er akkurat som på bilda. Heilt hinsides deilige puppa. Spurte ikkje om suging med gummi engang, heiv seg på kuken uten!
    Vanedannende! Haaland og Sørloth herja fortida..
  • 07.09.2020
    txvhciymjk

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Denne super søte jenta har ekte bilder . Så det du ser er det du får . Første klasses owo. Ikke noe mas eller rush. Veldig rolig og fin å være sammen med . Har ett barn og det har satt noen små spor . Veldig enkel kommunikasjon med sms.
  • 06.09.2020
    svlmrhkwyu

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Her stemmer bildene med virkeligheten. Stram og flott dame, men for min del ble det for rett på sak og for samlebåndaktig om jeg kan si det slik. Jeg forventet vel massasje først, men hun skulle ha meg til å komme så raskt som mulig for så å gi meg en så som så ryggmassasje etterpå. Fikk tilbud om dusj både før og etter. Delte leilighet med kollega som også fikk kun mens jeg var der. Dører måtte lukkes og jeg ble bedt om å være helt stille. Ikke noe dame jeg kommer til å besøke igjen.
  • 04.09.2020
    cdjhrbnkiz

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Anne Lise er en skikkelig, ordentlig eskorte, som tar jobben sin seriøst. Ikke noe tull med timeavtaler, avtalte tjenester. Du får tiden du avtaler, og gjerne litt til. Lett å finne frem med parkering rett ved tilholdssted. Max 50 m å gå. Du blir tatt inn i en ryddig, fin og koselig leilighet. Den står i stil med Anne Lise. Hun er vakker (helt objektivt), snill, blid og trivelig. Latteren, som sitter løst, gjør at man umiddelbart trives i hennes selskap. Fitten, som er glattbarbert, smaker utrolig godt og er trang. For ikke å snakke om rumpa hennes. Stor, myk og nydelig å la pikke gli inn i. Og puler du henne godt, er det deilig å kjenne fittesaften renne. Anne Lise er en nydelig kvinne på alle måter. Ønsker du kvalitet, er Anne Lise den du bør oppsøke.
  • 04.09.2020
    woyhyyngbd

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Samme som DEILIGE NATASHA med nr 98083812 og 9733926, trivelig mørk kraftig dame
    men at hu er proffisjonell massør er så langt utpå gjordet som det kommer, masse olje å tradisjonel klapping, triste greier, slapt å ikke verd innpakninga.
  • 02.09.2020
    pwafssqlpd

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Dette er SVINDEL styr unna!! Vil at du skal ta bilde av av forsiden og baksiden av paygoo kortet slik at de kan se IDen kå kortet og deretter gå inn på nettsiden til paygoo og tønne kortet!!

    NÅR DERE SER AT DE REKLAMERER MED NORDLAND SOM STED, BØR MAN LUKTE LUNTA!!!

    STYR LANGT UNNA!!!
  • 01.09.2020
    gldgpgqtmx

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Nydelig søt jente med ekte bilder. Anbefales virkelig!
  • 31.08.2020
    gzrjmgjxyt

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Milf er en blid, hyggelig og trivelig kvinne å være sammen med. Ikke noe dill dall. En ordentlig knulledukke, som kan brukes i alle hull. Litt uvanlig kanskje, men hun lar seg knulle i rumpa uten at man trenger noe glid. Veldig god til å suge pikk. Og puppene er fantastisk til å legge pikken i mellom og knulle dem. Fitten smaker herlig. Ellers lett å gjøre avtale med, parkering i gaten, rett utenfor. Holder alle avtaler, både tid og tjenester uten noe tull. For den som liker kvinner som kan sine ting, er myke og deilige er Milf et funn.
  • 31.08.2020
    iuorewjfyl

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Ligner ikke på bildet.
    Har menn i kø utenfor, så ikke mye diskreet.
    Har noen sittende utenfor rommet, på stua.
    Bruker mobilen hele tiden.
  • 30.08.2020
    rjybstyuzh

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    This must be a scam, is a whatss app buisness account, and they want you to pay in advance 2500 or 5000 via Paypal. when is confirmed theysupposedly will give you another phone number to contact and make the apointemt for meet. Hope nobody falls into this trap. Realescort should have banned these kind of adds
  • 29.08.2020
    cdjhrbnkiz

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Har besøkt Betiye og kan bare slutte meg til det de to foregående anmelderene har skrevet. Betiye er fantastisk på alle måter. Vi begynte med en deilig 69. Måtte be henne om å ta det litt rolig for at eg ikke skulle komme så fort. Slikket og fingret henne til en sprutorgasme. Lot kuken gli inn i hennes våte, trange og pulserende fitte. Nøt å kjenne sammentrekningene klemme rundt kuken., mens hun sprutet. Etterpå lå vi bare og kjælt med hverandres kropper. Etter en liten pause ville Betiye ha mer kuk. Hun tok den i munnen og sugde sakte og rolig. Dette var noe eg og jr. likte og snart stod den i giv akt igjen. Denne gangen var det rompen som skulle prøves. Smørte inn rompehullet med mye glid og presset forsiktig kuken inn. Hun stønnet og vred seg i vellyst. Og mens eg fingret henne i fitten, knullet eg henne godt i rompen. Merket at begge var i ferd med å komme. Fant G-punktet hennes og masserte det. Hun kom i en ny sprutorgasme og sammen med hennes stønn og skrik klarte eg ikke å holde meg lengre. Eg sprutet den deilige rompen hennes full av varm sperm. Betiye er en jente eg kan anbefale på det varmeste.
  • 28.08.2020
    iyikgtdxka

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Kaster meg på denne... Jeg er enig med "dcneovsykc", betiye er ei jordnær, real jente. Ekte bilder, sett bort fra anonymisering av ansikt så er dem ikke rørt av noe tegneprogram.
    Liker å bli slikket ;)
    suger som ei dronning. Fitta dufter innbydende og er vellsmakende.
    Jeg var i den heldige situasjonen at jeg fikk henne til å komme, Og de rykningene i fitta..... Da kjentes det ut som.... "å prøve å putte en banan gjennom ett nøkkelhull" og den fitta er i utgangspunktet STRAM.

    Betiye er ikke ei jente som skal prøves, hun er ei jente som må oppleves.

    Jeg kommer til å besøke henne flere ganger. Så snart vi er på samme bredde og lengdegrader, så er ett nytt besøk i fære.
    Har ikke prøvd rumpe, men den skal "oppleves" så snart hun er i samme by som meg.

    anbefales på det sterkeste
  • 28.08.2020
    dcneovsykc

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Betiye - en afrikansk lekkerbisken! Bildene stemmer på en prikk! Fra den strammeste sprettrumpe til den rene, innbydende fitten. Fra jeg kom inn til jeg var inni henne var det bare så vidt hun rakk å suge meg og jeg å slikke henne. Måtte bare ha henne. Tjenestene leveres uten noe tull, owo, slikking av fitte, knulling uten kondom. Etter å ha sprutet inni fitten hennes lå vi og pratet en stund. Hun er veldig oppegående og lett å prate med. Men blir jo kåt av å ligge ved siden av en sånn deilig, etiopisk godbit, så pikken gled inn i fitten hennes igjen etterhvert. Etter noe puling så guidet hun meg inn i rompen sin, fortsatt bareback. Helt herlig å knulle det fantastiske brunhullet på den deilige damen.
    Den timen gikk fort, noe som er godt gjort sidenn jeg var der et kvarter over tiden...
    Nei, Betiye må bare oppleves. Gjerne en gang til for min del.
  • 27.08.2020
    gldgpgqtmx

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Falske bilder - dama er dessverre mye eldre og ligner lite på bildene i profilen. Styr unna!
  • 27.08.2020
    cdjhrbnkiz

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Hilde er en voksen, frodig og deilig kvinne. Lett å komme i kontakt med, gjøre en avtale med og som hun holder uten noe tull. Det gjelder også avtalte tjenester. Holder til i en ren og pen leilighet, som ligger diskret til. Ble tatt i mot med en varmt smil og en god klem. Ble ført inn til sengen. La meg ned mellom bena hennes og fant den varme og våte fitten hennes. Begynte å slikke den og lot tungen leke med klitten hennes. Hun begynte å stønne og vri seg i vellyst. Hun ber om kuk og jeg lar den gli inn i hennes varme, våte og trange fitte. Knuller henne godt til hun skriker i det orgasmen skyller gjennom kroppen hennes. Trekker meg ut og ber henne legge seg på magen. Fingrer henne i rompen med mye glid. Lar kuken gli inn i det trange hullet. Hun stønner i vellyst og ber meg om å knulle henne hardt. Knuller henne hardt, samtidig som jeg fingrer henne i fitten, og nyter den deilige følelsen det er å klaske mot den store og myke rompen hennes. Merker at en ny orgasme er på vei, samtidig som min egen nærmer seg. Fingrer henne til hun kommer og sammentrekningene i rompen gjør at jeg spruter henne full av varm sperm. Etterpå ligger vi i armene til hverandre og bare koser.
    Dette er en kvinne jeg vil anbefale på det varmeste.
  • 26.08.2020
    rbwxovnfcb

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Falske bilder. Stjålet fra https://massagerepublic.com/female-escorts-in-dubai/mariyam
  • 25.08.2020
    mbgutnsema

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Persona samme dame som har vært linse i Kristiansand. Men byttet navn.for å lure deg..Marviksveien..hadde en rimelig tid.men bildene stemmer ikke..Bytter navn å tlf.nr.så du går i Fella.
  • 25.08.2020
    tuqnrzdpxx

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Noen som har prøvd henne? SAS venter gigant- tap ifølge VG.
  • 23.08.2020
    oxfkyueyin

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Veldig hyggelig dame ,lett og prate med hvis du er god i engelsk. Ville ha depositum og kom med sjåfør, men ikke noe stress. Fikk det jeg ville ha. Kom en time før tiden, men de ventet til jeg var klar. Litt dyrt for 1 time, men de kjører land og strand.
  • 22.08.2020
    jpxixsicqr

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Voksen thai dame som holder til i Oslo sentrum. Med ekstra tillegg så fikk jeg love å knulle henne uten kondom og fylle opp fitta hennes. Trang som fæn.
  • 20.08.2020
    etopnldwdi

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    This was one of the best girls I ever tried, literally top 3.

    I like younger girls and she is 19. Young look, young body and tits.

    Nice, clean and discrete apartment good located in Oslo center. She is a happy little girl with a big beautiful smile. She only talk Spanish as it says in her profile, but she understand a lot and sex is a language everyone understand.

    She came straight from shower and smell very good. I took a shower in her apartment and when I came from shower she started give me blowjob without condom. She really know how to suck dick. We had sex and after my second cum I was tired and we just lay in bed and cuddle until my 60 minutes was out. No stress, no problems. Just smiling and very good sex. Be kind to this young lady, she is a goddess. That tight little pussy makes me addicted.
  • 20.08.2020
    yuhoqpbufc

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Pass dere for denn! Hu ringer deg opp på jobb og truer med Politi.
  • 20.08.2020
    twsycxmdlg

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Søt jente, men snakker lite engelsk. Veldig opptatt av penger og leverer ikke tilbake når hun får for mye. Hun er litt mer lubben enn bildene viser, men det er henne på bildene. Vil ikke anbefale henne.
  • 19.08.2020
    jupqbjxgkw

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Endelig er Marie tilbake og det første jeg gjorde da jeg oppdaget pornodronningen var tilbake var å booke time. Noe jeg heldigvis fikk ganske kjapt. Takk og lov for det sprengte i kuken etter å kjenne deilig Marie fitte igjen.

    Så deilig å få knulle deg igjen Marie.

    Anbefaler dere å knulle Marie gutter. Valutta for pengene og hun elsker pikk.
  • 19.08.2020
    btueaomtgz

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Det har kommet et nytt Sted for massasje I Hamar . Jeg besøkte dette stedet forrige uke.. skulle være i stange utenfor Hamar.. dette er helt feil..stedet ligger midt i Hamar mellom kiwi og posthuset.. alt virker verdig merkelig.. hun som svarer i telefonensnakker norsk, men hun som jobbet snakket svensk.. etter Tlf samtalen får jeg beskjed om å komme til Sverresgate i Hamar.. her måtte jeg melde ankomst da det ikke er mulig å gå rett inn.. kom inn og ble spurt om hva jeg ønsket.. avtalte 1 time massasje.. det var greit tenkte jeg.. hun som masserte kan ikke å massere.. ingen spørsmål etter hvor jeg har vondt eller om det er noe jeg plages med.. tar ikke lang tid før jeg får spørsmål om ekstratjenester.. jeg spurte hva det var.. svaret var at hun gjør alt hvis jeg ønsker det.. derfor er dette stedet på ingen måte et seriøst sted for thaimassasje.. vil heller kalle det et bordell.. kan på ingen måte anbefales fra min side.. totalt mangel på seriøsitet og kunnskap om massasje.. kommer aldri tilbake dit..
  • 19.08.2020
    fhzhffhohh

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Fake pictures and ad, Dana mur is the same girl, and pictures in her ad is correct
  • 18.08.2020
    refizfbyck

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Robot som skal ha ekstra for alt, rotete/skitten leilighet. Virker ikke som hun liker dette yrket...
  • 18.08.2020
    mhstewhujg

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Ikke jenta på bildet. Det er heller ikke hun som snakker i tekefonen. Dårlig engelsk.
    Jenta var kjekk hun, så greit nok.
    Gjorde det som var avtalt til normale priser.
    Må gi et pluss for en knøttliten hunde som ønsket meg velkommen i leieligheten. Trivelig liten tass.
  • 17.08.2020
    sdlwhcyay

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Raisa-beauty, Afrodita-sex-without, Electra-love-sex21, Serena-sexy, Serena-love, Bella-sexy, Jasmin-hot20.
    Jentegjeng som normalt holder til i Oslo, men som nå har tatt turen til Kristiansand. Fellesnevner er sex uten kondom for en billig penge. Og det er også hva du får, men ingenting annet.
    Ble fristet til et besøk, men når du møter forrige kunde i døra skjønner du hvor landet ligger hen. Holder meg heller til sikre kort ;)
  • 12.08.2020
    soucngwqbq

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Hvis dere er som meg, som setter ytelser før utseende så er hun verdt hver krone. Her får du oppfylt dine fantasier.
  • 12.08.2020
    hsglivwp

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    En ør liten headsup. Her kan dere fort bli utsatt for en del stress med tid. Men treffer dere henne på en fin dag kan henne være meget snill. En del av bildene er gamle. Her vil dere fort bli utsatt før en del løgn så ikke fall pladask for henne?
  • 11.08.2020
    fudozkoqgs

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Topp jente, GFE/PSE med store faste ekte bryster og ikke for dyre ekstra tjenester.
  • 11.08.2020
    vzsbnikcic

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Eve er en utrolig søt petite engel, men også en skikkelig frekk jente i senga. Bildene er ekte og utseendet er 10/10. God hygiene, fin leilighet og god kommunikasjon i forkant. Litt tålmodighet må påregnes for å få booket en avtale, men det er definitivt verdt det.
  • 09.08.2020
    hwsgdrrkuj

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Dette er falsk annonse, jeg snudde i døren
  • 08.08.2020
    pbjsbnjty

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Hva i alle dager er dette da
    Jeg kom dit og fikk en vond lukt i nesen
    Hun to av seg klærne , da snudde jeg og gikk
    Gammel dame som i tillegg er over middagshøyden i kropp og kg
  • 07.08.2020
    fnrgydafww

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Enig med forrige anmelder..styr unna.
  • 07.08.2020
    pgkyklctdu

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Jeg har tidligere booket hos henne og fått ei helt annen jente, som ikke var i nærheten av henne på bildene.
  • 07.08.2020
    qhninmuuci

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Faste pupper pen litt rund.men gull er dyrt.Mas om penger tillegg for alt.B2B 2000..500 for.HJ. så 1000 for Hj.10 min.massasje. vil ikke anbefale.
  • 06.08.2020
    hsglivwp

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Dette er ei fantastisk kvinne. Fant en fin tone med henne fra første møte. Utfører det som sies, rensligheten er på plass, lukter rent i hele leiligheten. Kan ikke fortsette med å skrive fordi jeg kan skrive en lang lang liste med bare positivt. Naboen dem har følger med så fint å være stille.
  • 06.08.2020
    hsglivwp

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Håper alle menn her skjønner dette er en falsk profil. At her vil dere møte menn som vil rane dere med 100% sikkerhet. Vil heller anbefale dere å finne noen ekte faste dere har enn å finne nye.
  • 06.08.2020
    lcpandqvju

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Var klar over at dette er en BBW men her hang alt og slang. Lite feminin og med «guttefrisyre». Skal definitivt ikke prøves igjen. Anbefales ikke.
  • 05.08.2020
    kcgqddfdkl

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Wow. Sexy sarah. Lever opp til navnet sitt. Absolutt verdt et besøk. Lyttet til hva jeg ønsket, gjorde det som var avtalt. Veldig pen dame. Kikket ikke på klokka. Kommer garantert til å treffe henne igjen hvis jeg har mulighet.
  • 05.08.2020
    pbdxljeedm

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Heilt ok, men blir med det ene besøket, prøvd betraktelig bedre. Er dama på bildet, slappe pupper og slapp ræv.. Solskjær og co 0-0 til pause mot lask..
  • 04.08.2020
    twsycxmdlg

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Søt jente, men snakket lite engelsk. Grei nok. Venninda deltok. Pris OK, men servicen var litt rush. Utrolig varmt i leiligheten. Helt greit.
  • 03.08.2020
    twsycxmdlg

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Mange eskorter sliter med høflighet og integritet i telefonen når jeg ringer.

    Det gjelder ikke for Annalyse. Utseende kan ligne på en ung utgave av Courttney Cox, hun ser ut som en engel og når man blir kjent med henne kan hun være kinky som en djevel. Annalyse er en engel, høflig, intelligent og god å prate med. En dame man blir glad i og det er det mange av, når man ser på anmeldelsene hennes... hun er en dame jeg ville ha giftet meg umiddelbart, hvis hun hadde akseptert mitt fireri.
    Uten å gå i detaljer, kan jeg si at hun kan spille flere roller og er utrolig sexy. Hun har humor, engasjement og er en virkelig dame! Hun skal ha respekt av oss karer! Hun er ikke bare sexy og lidenskapelig elskerinne, men svært trivelig å være samme med og byr på gode samtaler.
    Ikke la dere lure av hennes milde og blide ansikt, hun har temperament i massevis!

    Kan si til slutt: Løp å kjøp før hun forsvinner fra brasnjen.
  • 03.08.2020
    selpdratxc

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Falsk annonse av en syk mann som prøver å svindle sex kjøpere. Han har hatt flere annonser som har blitt slettet.
  • 01.08.2020
    zbgsfirbq

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Fin beliggenhet nær Oslo S. Nøt en lang og pirrende massasje av erogene soner med en helt fantastisk avslutning. Flotte bryster. Anbefales.
  • 31.07.2020
    qbqwbqixju

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Litt trist å skrive noe negativt om henne, hun virket hyggelig, forventningsfull og blid, men dessverre snudde jeg pga. at jeg syntes hun ikke var attraktiv i mine øyne. Jeg forventet ikke en 19-åring, men det er nok det jeg liker best........mulig hun kan gjøre en god innsats for noen som ikke er fiksert på det samme som meg.
    https://www.realescort.eu/ads/92514/norske-helene
  • 29.07.2020
    tjiuntohqb

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Var innom ZLATA i dag og wow for et kvinnfolk!?
    Utførte alt som avtalt, null stress og masse kos!:) verdt vær krone!:)
    Å at hun ser ut sånn som hun gjør på bildene er et stort pluss? lett å finne fram til henne å:) alt i alt en hærlig time! Garantert tilbake dit:)
  • 29.07.2020
    kwhqpwpdl

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    KOKO nummer to https://www.realescort.eu/ads/105207/elskelig-emily
    Jeg ringte, hun la på og sendte sms.....jeg svarte, da var hun først sur for at jeg ikke hadde de påkrevede opplysningene.....så gjorde jeg det. Da fikk jeg meld om at hun ikke ville møte noen som er''disrespectful enough to contact me from an unregistered number'' Hun virker jævlig elskelig, bra jeg jeg fikk det avklart FØR hun fikk noen penger.....
    Jeg sendte meld og spurte hvem nummeret hennes er registrert på, for det er heller ikke søkbart. Pussig nok fikk jeg ikke svar...............
  • 29.07.2020
    qbqwbqixju

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    KOKO nummer én
    https://www.realescort.eu/ads/108319/sara-hot
    Jeg snudde i døra, jeg skjønner ikke disse anmeldelsene på real. Jeg oppfattet henne som rund og oppblåst, mulig det kan være henne på bildene, men at tiden har innhentet henne.
    Dét er nå en ting, men jeg ble bombardert med sinte sms'er om at jeg er ''crazi'' og til slutt fikk jeg meld om at hun hadde nummeret mitt for ''security'' og ville gi det til sine venner for at jeg ''not respecting nothing's'' Før det tok av ville hun at jeg skulle komme tilbake......
  • 28.07.2020
    vixexcxulq

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Fantastisk jente.. Veldig søt og profesionell.. Jeg anbefaler denne... Ekte bilder.
  • 28.07.2020
    qhnaazgu

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Dette er et byrå, så hun du snakker/tekster med er IKKE jenta du møter. Og her er det bare å belage seg på å stå i KØ. Byrået booker inn kunder så tett de klarer og at du blir stående som en idiot og vente utenfor, det driter dem i.
  • 26.07.2020
    zchdoxijfr

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Måtte teste å besøke. Men hadde ikke store forhåpninger.
    snakker ikke ett ord engelsk som det står i annonsen.
    men forstår plutselig ganske mye rett før tida er ute.
    totalt uinteressert. "skjønner ikke" super enkle ting. vis du er hypp på noen som ser på tv mens du peiser på, værsågod. Er 19 som det står så tror sikkert at hun er litt mer eksotisk enn det hun faktisk er. tar ikke pauser mellom kunder. skulle lest annonsen litt bedre mellom ordene også sjekket ut de nye bildene bedre. men en erfaring rikere er akkurat det. trenger ikke lure på noe lenger der i gården.
  • 22.07.2020
    kmczgqxec

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Falske bilder, hu du møter ikke i nærheten men ok.
  • 22.07.2020
    uigvggemi

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Høyreist negresse, owo ink. sugde bra og var ellers vill i senga :) Store ekte bryster som ikke sagget fornye. Grei leil nedenfor Kiellands plass. Blir nok en tur til.
  • 22.07.2020
    qhninmuuci

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Madonna..stor dame .hadde blowjob.i bil.møtte opp greit og det var en grei stund..synd hun ikke tar inn all.. Takk.
  • 21.07.2020
    opvsuajied

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    NorskePernille. Bare fake. Tar ikke treff. Svarer ikke. Kun interessert i å selge snapbilder
  • 21.07.2020
    ypmwkssxlg

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Har besøkt Siri. En ordentlig perle av en kvinne. For di som liker kvinner som kan sine ting og viser ekte sexglede er Siri et must. Hun elsker å bli slikket og fingret. Da tar det ikke lang tid før fittesaftene renner. Knuller du henne godt bakfra, fitten er overraskende trang, og samtidig masserer klitten er det ikke lenge før hun spruter igjen. Og skulle ikke synet av den deilige og myke rompen, som er utrolig god å klaske mot, få deg til å sprute , er det bar å få henne til å suge deg. Det gjør hun gladelig uten frakk. Da har du ikke en kjangs til å holde igjen og kan bare la ladningen gå inn i hennes munn. Det er hennes valg, og det må man respektere, men det hadde vært deilig om man kunne få knullet henne i rompen. Ellers er hun trivelig å blid og det er ikke noe tull med avtalen du gjør. Hun lukter og smaker (veldig) godt. Har dere mulighet til å treffe Siri, vil eg anbefale henne på det sterkeste.
  • 21.07.2020
    yjhrnszwhy

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Koselig og hyggelig litt eldre dame som kan massere, ikke bare oljeklassing, men faktisk har utdannelsen i boks.
    Leiligheten er ren og trygg.
  • 19.07.2020
    qhninmuuci

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Dette var ikke den dama som i beskrivelse.Opptatt av kunden liker sex.Hun var ikke interessert i GFE..Skulle snudd i døra..Men gjort er gjort.Feit gammel latina..Hun skulle gi blowjob. Men hard funk så den krympet inn.
  • 18.07.2020
    taikcfrta

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Har besøkt Carine for første gang i dag. Hun er i en klasse for seg selv. Hun åpnet døren med et stort smil. Jeg fikk en god klem, og et vått kyss. Vi gikk i dusjen sammen. Hun såpet meg inn. Hele tiden mens hun smilte og små pratet. Vi gikk inn på soverommet, hun startet å suge meg lekent. Mens hun smilte å holdt øyenkontakt. Dette er den beste BJ jeg har fått i hele mitt liv! Etter en stund satte hun seg oppå meg og begynte å ri. Da gikk det ganske fort. Hun gnidde så musa si for å komme selv også. Det var en del tid igjen men hun lå bare ved siden av meg å pratet løst. Det var ikke noe snakk om at jeg måtte ut døra. Jeg kommer definitivt tilbake.

    Det er verdt å nevne at hun var vanskelig å få til en avtale med. Hun er visst ganske opptatt. Men nå som vi har hatt et vellykket møte lovet hun at det skulle være lett å avtale nytt møte i fremtiden.
  • 18.07.2020
    aflrpbzgq

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Middels god eskorte med ekte bilder. Ikke noe topp opplevelse, men helt på det jevne. Lite eller ingen innlevelse. Litt maskin. Reklamerer med GFE men kyssing ikke mulig. Alder stemmer ikke. Tipper hun er mid 40. Fin kropp.
  • 18.07.2020
    aflrpbzgq

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Fin latina. God innlevelse og fin kjæresteopplevelse. Anbefales
  • 17.07.2020
    kclacgfidk

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Det er ikke hun som er på bildene, hun er også gammel, minst 35-40 år
  • 16.07.2020
    ubrwwqcmez

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Fantastik time . Den gikk alt for fort . Passelig hard massasje . Harmonisk musikk i bakgrunnen reint og pent . Neste gong blir det å bestille seg dobbel time . Søt og meget trivelig jente . Har besøkt noen steder . Men aldri forlatt et sted med en slik god følelse og indre harmoni i kroppen . Ligger på magen og jenta sitter på en å massere å føler at en flyter på madrassen
  • 16.07.2020
    lcdlovxbdq

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Dette er bare lureri. Hun er ifra island står det men det er ei ifra østeuropa som møter meg i døra. Med østeuropeisk dialekt på norsken.
    Hun hadde bare positive anmeldelser på sin real side. Men 10 min etter jeg var der gjorde hun så det ikke var mulig å skrive der lenger.
    Ba om 1 time med owo.
    Kom, tok en dusj. Kondomen var på omtrent før jeg var på rommet og i senga. Suger ok. Men ingen owo.
    Så begynte hun å ri. Sitter over så det blir minst mulig nærkontakt. Går over til doggey.. alt skjer uten særlig annet enn at dette føles som en maskin og samlebånd.
    Jeg spør om vi kan avslutte med owo. Hun svarer at det er best om hun runker meg. Hun sitter med ryggen imot meg og det er så lite eksotisk og erotisk at jeg til slutt sier at nå er det nok. Da blir jeg kastet i dusjen og var uten 25 min etter jeg kom.
    Underveis klager hun på varmen, at hun er sliten, tungt arbeid og generelt alt mulig.
    Følelsen av at hun har overtatt en konto på real virker reelt.
    Jeg spurte om å få tilbake noe siden jeg var ute døra etter 20min. Nei, var svaret. Hun mente det var tungt arbeid. Jeg forklarte at dette var elendig service. Hun svarer. Det er god service......

    Hold dere unna.
    Sif slo mif 2-1
  • 15.07.2020
    uippdmhvie

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Bildene er av henne, men lyver nok litt. Hun er noe fyldigere, med ei ganske bred rumpe. Pris og tjenester stemte greit, men utførelsen var så som så. OWO var en av de dårligste jeg har fått. Jeg fikk lettet på trykket iallefall, men skal ikke tilbake.
  • 15.07.2020
    uippdmhvie

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Litt vanskelig å finne fram, så jeg kom fem minutter for sent. Bildene er ikke av henne, skjønner ikke hvorfor siden hun er riktig så vakker, med en flott stram kropp. Deilige bryster og en av de flotteste rumpene jeg har sett var nok medvirkende til at jeg ble. Leiligheten var og ryddig og ren. Tjenestene ble levert til avtalt pris, men jeg savnet innlevelse. Likevel, jeg fikk det jeg kom for og gikk litt lettere ut igjen!
  • 15.07.2020
    fuunosqfza

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Holder ikke avtaler og lyver om tjenester/priser.

    Styr unna
  • 15.07.2020
    guzkqjujbm

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Startet bra ved samtale. Ok sms. Fikk addresse. Møtte opp på avtalt tid.
    Ringte når jeg sto på utsiden. Så:

    Okei. Først: har aldri før, hos møte med en eskorte, når jeg står utenfor døra på adressa på avtalt tid ikke sluppet inn.
    Skriver i sms feil dør(helt ok var en annen dør par meter unna)
    Jeg var ved riktig dør først når jeg ringte å sa jeg var der. Så jeg ringte igjen når hun ikke åpnet hørte jeg hun ble gretten og fortalte at jeg ikke er der. "drunk"og "suspicious". Så da gikk jeg til døra ved siden av og sa jeg var ved den andre, men da hørte jeg riktig dør ble åpnet, gikk dit, men for sent. Ga opp å stakk.(bare tull)

    Har alltid en høflig tone og er alltid edru når jeg møter eskorter, noe jeg selvfølgelig var med henne også.. så noen unnskyldning er bullshit.

    Ikke verdt å besøke eskorter som er uinterresert å prøve å gjøre det lettvint ved inngang. Glad jeg ikke slapp inn. Sånne jenter er sånne du stikker ifra før tida eller snur når di åpner(å da tjener di lette cash, skjønner?).

    Bortkasta tid, høres oppegåendes ut men når du er på vei eller står på utsida er det hjerneblokk..

  • 15.07.2020
    hsglivwp

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Folkens dere burde å være godt på vakt når det gjelder noen annonser som har dette nummeret. Her betales det via PayPal, paygoo, paysafe. Ikke gå på dette. Har du tenkt til å møte opp så burde du å glemme det. Dette er noen som prøver å rane deg. Så hold dere langt unna en hver adresse denne personen sier til en hver tid.
  • 14.07.2020
    opvsuajied

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Norske Aurora eller Norske Johanne som hun heter her: https://eskortejenter.net/oslo/girl-profile/norske-johanne-27427.html er sørgelige greier,. Imponerende beliggenhet, men overpriset og tilbyr nesten ingen tjenester. Med den prisen burde tjenesten vært bedre.
  • 10.07.2020
    seggfkpoql

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Kate er nok eldre enn 45 år. Er du ung (under 35 år) og holder ut lenge kommer hun til å forgude deg og man kan betale en tusen lapp for en halv time, men likevel bange henne i en time. Hun har tidligere skrevet at hun er spansk, men hun er egentlig fra Romania. Ingen supermodell, men fin stor rumpe.
  • 10.07.2020
    seggfkpoql

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Har besøkt Sara 4-5 ganger i en 3års periode. Som noen her skriver så er hun ingen supermodell, men jeg mener hun er naturlig pen. Det er ikke sånn at man sliter med å få ståa. Den kanskje beste BJ har jeg trolig fått av henne hvor hun sugde meg i over en time i et intenst tempo. Ble overrasket at det finnes sånne jenter som klarer å holde ut så lenge. Det beste av alt er at hun tar ladningen i munnen. Pirrende også at hun snakker dirty og på språket sitt (trolig estisk). Hun er kanskje ikke den mest aktive jenta i senga, men tåler lang og hard knulling sålenge du er den aktive. Det som forundrer meg akkurat som forrige anmelder er at hun har gjort comeback og skrudd opp prisene kraftig. Man kan få så og si samme service som hun tilbyr hos andre men for halve prisen.
  • 09.07.2020
    lpdpxlopof

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Sara. Bilder stemmer med profil.
    Damen ser helt ordinær ut, ikke noe wow faktor.
    Men om du liker å bli sugd godt og dypt så kan hun anbefales. Hun tar sæden også i munn.
    Vet ikke hvorfor hun har skrudd prisene så kraftig opp nå, for hun skiller seg ikke ut fra de andre. Så bra er hun ikke.
    2500 for 30 min, 3500 for 1 t.?
    Da bruker jeg heller tid og penger på noen andre.
  • 08.07.2020
    vjsizkhobg

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Nok ei jente med svindelpotensialet. Dette er samme person som står bak therese-babe og flere på realescorte den siste tiden. Tilbyr alt for 2000 men må betale i forkant. Og senere hører du ikke noe.
    Personen vil ha deg på snap. Der reklameres det om gangbang med andre jenter over hele landet. Men lite trolig at det blir gjennomført da alt er svindel. For å gjøre ting komplett så tilbys det video av gangbangene. Akkurat som om de som har vært med der ønsker seg på film.... nok ett svindelforsøk.
  • 08.07.2020
    qdsuvrbbcv

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Vet ikke hvorfor det ikke blir nevnt i annonsen, men det ble altså bekreftet av flere, en tid tilbake, at dette er en transperson.

    Føler jeg må nevne dette, da jeg selv hadde blitt ganske grinete om jeg hadde møtt en dame som viste seg å ha mannlige deler.
  • 07.07.2020
    jsuuyjihf

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Lita thaidokke, usikker på om bildene er av henne. Dessverre veldig uengasjert - mere opptatt av mobilen. Svarte på SMS etter at vi hadde startet! Måtte slite litt her ...
  • 06.07.2020
    jefkcvhbv

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Dette var skikkelig dårlig, ble lurt for penger selv om alt ser lovende i starten
  • 06.07.2020
    iojesjiiah

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Snadderdame.
    Verd hver krone:)
  • 03.07.2020
    ybjqzmozu

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    God erotisk massasje . Dei beste magiske hender jeg har opplevd på lenge . Bare det er vert et besøk . Hun har en slik en kose kropp som jeg liker. Bj kunne vert bedre . Men når hun er med på full pakke skal jeg ikke klage i det heile tatt . Her blir mitt faste sted når jeg trenger god behandling av hele meg . Smilende og søt , hyggelig å snakke med .
  • 02.07.2020
    oyemkjcmg

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Besøkte henne for noen måneder siden for massasje og knulling. Hun snakker litt svensk, leilighten for ny og selve massasjen OK. Det som skjedde etter det var litt skuffende, hun suger ikke men trer på gummien med en gang. Det er du som må ta initiativet under akten og når hun skjønte at jeg ikke blir ferdig etter 15 min begynte hun med handjob så jeg skulle bli ferdig etter 60 min. Hun er mye tykkere enn det bildene viser.
  • 01.07.2020
    iglcqosdxa

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Virker som hun har født et par unger. Dvassen stor mage og vid mus. Ok service
  • 28.06.2020
    bfoctlncge

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Elendige greier. Betalte riktignok for bare 15 minutter, men etter 15 SEKUNDER med suging så var det «time finnish». Da jeg forklarte at det var tid igjen så forsvant alle engelskkunnskapene hennes, og hun ble aggressiv. Fullstendig bortkastede penger. Jenta er for øvrig langt feitere enn på de gamle bildene hennes. Styr unna!
  • 28.06.2020
    ttfzzylrhz

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Er jo faene meg bare tull det her, dama er feit, ligner ikke på bildene i det hele tatt, hun er kraftig overvektig, anmeldelsene stemmer, Hun har brukt samme bildene i flere år, servicen er rævva, kan ikke engang suge på puppene fordi hun er sensitiv der, owo sier hun, men slikker bare litt med tunga og thats it. Om jeg hadde hatt lyst på en feit dame hadde jeg gått til byen og fanga meg noe gratis der, det her er bare pisspreik og lureri. Falske bilder, elendig service.
  • 28.06.2020
    uxwttqoac

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Overpriset og ikke jenta på bildene. Kanskje de dårligste bildene stemmer, men ikke lett å se. Hun var ikke så barmfager som modellen på de fleste bildene, og klart eldre enn 29 år. Var hyggelig nok, men liten innlevelse og ville bli fort ferdig selv om jeg betalte for en time. Ute igjen etter 40 min. Skal ikke tilbake.
  • 28.06.2020
    ejfpkfxrol

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Hyggelig jente..som ikke hadde restriksjonene på hva en kan gjøre..Anbefales.
  • 28.06.2020
    grqlflbok

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Jenta er veldig flott å se på, men fryktelig arrogant.
    Måtte minne henne på at jeg hadde betalt for en time (600,-), ikke en halvtime.
    Hadde utover det helt ville priser i tillegg til at massasjer var middelmådig på sitt beste.
    Det finnes bedre alternativer enn dette.
  • 28.06.2020
    cpcicuquik

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Bortkastet tid og penger. Jenta er pen men der stopper det! Hun er ikke intresert i å gi den noe som helst, hun maser bare om mer penger for ditt og for datt. Alt koster ekstra og hun er meget uvillig til å gjennomføre det hun har avtalt å gjøre. HOLD DERE UNNA!
  • 27.06.2020
    jsuuyjihf

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Ikke jenta på bildet, men ok utseende. Tilbyr ikke sex.
  • 27.06.2020
    kclacgfidk

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Hun har falske bilder å var langt i fra så deilig som på bildene
  • 27.06.2020
    yvilhpmhqa

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Bare en ting å si. Nei.
    Hvis hun ikke lærer seg å suge innen denne uka, er det bare å droppe. Kjente ingen ting, kun litt runking.

    Overvektig og holder ikke avtaler. Styr unna.
  • 26.06.2020
    jefkcvhbv

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Dette var bare tull, ingen ting som stemmer. Dama har født noen unger å bærer preg av deT. Å her er det penger som står i fokus
  • 26.06.2020
    qdsuvrbbcv

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Noen som har erfaring med Samu Yoyo? Er litt skeptisk til at hun ikke har noen anmeldelser, til tross for å ha reist rundt i landet en stund nå. Er rimelig sikker på at jeg så hun hadde annonse i Oslo for godt over 1 år siden.

    Hun svarer ikke på SMS, bruker et spansk nummer, og insisterer veldig på å bruke Whatsapp. Og det er forsåvidt ok, men litt privat måte å ta kontakt, hadde vært ålreit. Det er en del som skurrer her.

  • 24.06.2020
    pgezeukxky

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Liker du de litt lubne er kanskje denne midt i blinken (legg til 5-10 kg på bildene). Ble møtt med "Oh my god, are you so old?" og beskjed om at hun ikke tente på eldre og tykkfalne menn og og at hun ikke trodde jeg ville kunne tilfredsstille henne. Med tanke på det jeg betalte forventet jeg faktisk at hun skulle tilfredsstille meg og ikke omvendt. Vurderer du et besøk bør du på forhånd få bekreftet at din alder, vekt etc. tilfredsstiller hennes krav. Alt i alt en nedtur.
  • 23.06.2020
    qdsuvrbbcv

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Jeg kan ikke bekrefte noe som helst, men om du søker på nummeret hennes, så kommer det opp en kommentar som sier «politi» på Telefonterror.no.

    Hun hadde et par overveldende gode anmeldelser på et tidspunkt, men hun slettet av en eller annen grunn annonsen, og laget en ny med nytt nummer og mer diskre bilder.
  • 23.06.2020
    srphgmzy

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Anbefales - Fantastisk opplevelse! Beskrivelse og tjenester stemmer, og bildene er av henne. Jeg gikk rett på en Over natten. Leiligheten ligger godt til i ett bra strøk. Dama er søt, lita og velstelt. Uten å gå i mer detaljer ble jeg grundig tilfredstilt både på kvelden og morgenen - og det virket unektelig som hun også likte det. Stort smil da jeg gikk?
  • 21.06.2020
    ejfpkfxrol

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Clarissa..ble lurt av hennes anmeldelser å bilder.Hun var et fleskeberg. Hun var gretten. Kunne ikke ett ord Norsk.vanskelig å kumunisere med. De med dårlige anmeldelser har rett. Styr unna.
  • 20.06.2020
    tyoohulpxg

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Falske bilder, falsk alder, falsk kroppsvekt. Hun her var i hvert fall 70 kg. Sier hun er fra Polen. Ikke verdt pengene på grunn av utseende.. Snudde i døra.
  • 18.06.2020
    ztlvcrxeqe

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Møtte denne thai jenta i Ålesund. Hun snakker bra svensk så kommunikasjon gikk greit. Lokalet var så som så, forholdsvis ny leilighet, men så og si umøblert. Senga var en madrass på gulvet.
    Bildene er av henne, men ikke nye. Søt ung jente med godt humør. Begynte med BJ med kondom før hun satte seg på kuken og begynte å ri. Fitta grep godt rundt kuken og jeg måtte stoppe henne et par ganger for ikke å komme for tidlig. La henne på rygg og tok henne i misjonær. Etter å ha koseknullet en stund var det på tide å få tømme seg. Kjørte på hardere og raskere, pumpet hele lengden inn og ut av henne og hun ga deilig friksjon. Ingen klaging bare fornøyde stønn når jeg kjørte på for fullt. Fikk tilbud om dusj etter møtet. Samlet sett fornøyd og synes hun var verdt prisen.
  • 17.06.2020
    gcpstvguvz

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Jeg vet ikke hvorfor hun ljuger om alderen, da jeg antar at hennes fleste kunder tenner på eldre, lubbene damer - men alderen hennes var oppført som 55 for snart 5 år siden. Nå står det 50. Hun bruker også de samme bildene som hun brukte den gang.

    Jeg tippet hun var i 60- årene den gang, og det er hun i hvert fall i dag. Hun hadde relativt god innlevelse og jeg følte hun gjorde sitt for å gjøre opplevelsen bra. MEN hun er alt annet enn trang, og hun er nok ingen tradisjonell skjønnhet å se på. Det er selvsagt ikke noe å klandre henne for, men man skulle nesten tro det var plass til en sofa inni der. Det ble dessverre en dealbreaker for meg, da det føltes litt som å ha seg med en oppblåst ballong.
  • 17.06.2020
    ubrwwqcmez

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Hyggelig sexy Thai jente . Magiske hender når en liker det erotiske . Ellers ordinær massasje . Flotte silikon pupper , sexy kropp . Heilt vidunderlig å knulle henne
  • 15.06.2020
    radidelcbb

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Ikke jenta på bildet. Rundt 30, 60kg+.fyldig. Naturlig pen og sjarmerende. God opplevelse, verdt et besøk hvis du liker beskrivelsen
  • 14.06.2020
    ybjqzmozu

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Endelig en god bit av jente . Heilt naturlig ung thai jente .sjarmerende ; flink i det hun gjør . Vær en gentleman og en får maks tilbake
  • 12.06.2020
    kpdofrbdla

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Smilende , sjarmerende sexy Thai jente . Her får en det en ønsker seg . Pirrende god massasje med noe attåt
  • 11.06.2020
    jkqsnqewcs

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Nydelig dame som virkelig gjør jobben som avtalt.Beste plassen jeg noen gang har besøkt .Ta vare på og vær smil med denne dama ??
  • 06.06.2020
    qjmdfpvyut

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    https://www.realescort.eu/ads/122643/stella
     +7 9650371335 og  +47 52972045
    Det gikk veldig greit å avtale via sms. Jeg kom frem, parkerte og bad om dørklokkenummer og hørte aldri noe mer...... en time bortkastet.....
  • 05.06.2020
    irogqprzz

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Carolina. 69. Var ett rimelig godt valg.. Låt og spennende fra start. Super sex slik jeg liker det. Godjenta mi. Ikke mere og si. Hun blir nok møtt igjen Klem å kyss.
  • 05.06.2020
    uuhbxhgal

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Litt dyrere en normalen , men vert pengene . Alt er naturlig med med henne . Ung og herlig jente
  • 02.06.2020
    jhvlmdgy

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Oneseven.. ja dette var ett flott møte.hun var som bildet.hun var kåt .hun var morsom. Synd hun er litt langt unna der jeg bor.men jeg kjører nok 10 mil for å møte hun igjen.Takk for møtet 10 stjerner.
  • 02.06.2020
    mwggbpovw

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Milf.senorita..Alt for mye styring..gjør ikke sånn.men slik..spiller kåt.dominerende så pikken mister efekten.smørte så mye glidemiddel at ett bløtt smørstykke hadde bedre efekt.Normal oppførsel så hadde hun vært godt stykke dame.
  • 01.06.2020
    irjyyshlyk

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Ida er en vakker, blid og trivelig kvinne på 44. Ingen sylfide, men myk og deilig med store ekte pupper og en sexy, trang rompe. Ble møtt i døren av en deilig kvinne i en morgenkåpe og et stort smil, da hun la armene rundt min hals, gled kåpen opp og avslørte en deilig naken kropp. Hun hjalp meg av med klærne og la hånda min på fitten hennes. Den var allerede veldig våt. Hun trakk meg med inn på sengen og dyttet meg ned, og før jeg omtrent var landet, tredde hun den våte fitten sin ned i ansiktet mittt, mens hennes myke lepper lukket seg om kuken min. Hun begynte så suge, og hvilken suging! Slikket henne mens fittesaftene rant og hun stønnet og vred seg i vellyst. Flyttet fokuset tll rompehullet hennes. Fingret rompen hennes. Hun sluttet å suge meg og tredde på en frakk og ba meg knulle henne hardt i rompen. Det gjorde jeg og så ba hun meg om å trekke meg helt ut før jeg kjørte kule helt til bunns i den trange og gode rompen. Kjente at eg nærmet meg og like før så kom hun og rumpemusklene klemte til rundt kuken. Da klarte jeg ikke å holde igjen. Etterpå fjernet hun frakken og slikket og sugde meg helt rein. Ida kan anbefales til alle gentlemen, som vet hvordan en kvinne skal behandles. Jeg skal tilbake å kose mer med rompen hennes
  • 30.05.2020
    irogqprzz

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Tea..flott rund jente.hyggelig.kan å suge.,69.herlig å bryne munn å tunge i saftig fitte, smakte deilig..fikk ikke prøvd tranghet da jeg kom før tiden,,,Kan anbefales på det sterkeste hvis du liker noe å ta i.,Søtt ansikt.
  • 30.05.2020
    gqroycrb

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Ikke la dere lure av denne damen. Kun ute etter å lure til seg penger. Ikke er dama 20 heller. Hun har en godt trent kropp men den er nok over 30 år gammel.
  • 29.05.2020
    wkwysjhsyr

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Er det noen som har fått kontakt med henne?

    Jeg har prøve å sende melding på RE, ringt og sendt tekstmelding, men absolutt ingem response. Har flyttet fra Rogaland til Vestland til Viken til Oslo, de sistt 2-3 dagene.

    Begynner å minne om lureri.
  • 29.05.2020
    jkzwibpxla

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Det hær e SVINDEL!!!!
  • 27.05.2020
    qnlssbitwm

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Er dette bare lureri ?
  • 26.05.2020
    imumbjiybx

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Dette var bare tull. Damen er ikke villig til å gi informasjon angående tjenester og pris, både på sms og tlf. Vet ikke hvorfor hun lagde annonse når hun ikle vil gi basisk informasjon angående tjenestene sine.
    Hun mente at jeg tuller med henne fordi jeg spurte spørsmål.
  • 26.05.2020
    zwabjzduch

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Sexy ung pike med store silikon. Deilig og trang. Koster, men som andre thaier så er de villige med nok penger på bordet...
  • 23.05.2020
    xhpnxkflv

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    For de som liker en ekte BBW er Kathrine et funn. Blid og hyggelig å snakke med og lett å gjøre avtale med. Denne gangen hadde jeg lyst til å fiste henne. Begynte først med å forsiktig massere klitten hennes og og deretter fingre henne. Fortsatte med det, mens hun stønnet og laget godlyder. Varte ikke så lenge før eg kjente at det ble veldig vått i fitten hennes. Katrine ba meg om å bare fortsette og når neste sprutorgasmen kom tok hun tak i hånden min og dyttet den helt inn i fitten. Trengte ikke noe ekstra glid der. Vred hånden forsiktig frem og tilbake, mens eg masserte klitten. Ble veldig kåt av å høre henne stønne av nytelse, samtidig som eg kjente fitten knipe rundt hånden i orgasme etter orgasme. Etter hun hadde fått hvilt seg litt, tok hun kuken min i munnen og begynte å suge og slikke ballene. Dette er noe hun er utrolig dyktig på, så det tok ikke lang tid før eg sprutet munnen hennes full av sperm. Etter på lå vi bare å koste med hverandre og småpratet. Tiden går dessverre veldig fort i godt selskap. Og bedre selskap enn Kathrine skal du lete lenge etter.
  • 21.05.2020
    xffntrkhje

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Jeg har den helt samme erfaringen som jpyqrbmxl her. Like før jeg skulle gå inn så jeg en annen gå inn samme plass. Rett etterpå fikk jeg en piss dårlig unskyldning fra agenten om at den forrige kunden hadde "forlenget tiden". Yeah right! Kjente igjen samme person når han kom ut, og plutselig var Kristina ledig. Her handler det om å skvise inn så mange kunder som mulig og avtaler man gjør betyr ingenting! Kristina er tydelig sliten, og det skjønner jeg godt! Jeg måtte vente i lang tid utenfor for å komme inn, og det var verken verdt pengene eller tiden.
  • 19.05.2020
    jpyqrbmxl

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Her er det tydelig ikke jenta selv man treffer på telefon eller sms, men en russisk booking-agent. Avtaler er det bare å glemme! Avtalte tidspunkt driter de en lang en i. Her er det dobbeltbooking og førstemann som gjelder, og befinner du deg mer enn 10 minutter unna er det bare å glemme det og heller velge noen mer seriøse! Kjørte nesten 1 time for å bli fortalt at "nei, nå er hun med en annen kunde" når jeg like ved.
  • 19.05.2020
    wxcayuorof

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Lina var ikke så Beautiful, å er slettes ikke med på alt NEI angrer jeg tullet vekk penger på ho
  • 19.05.2020
    pwaccqqrki

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Lite imøtekommende via kommunikasjon i forkant, men viste litt mer interesse når jeg tilbød mere penger. Så jeg tok sjansen, men angrer i ettertid. Sur og grinete colombianer (som de fleste er hvis de ikke får det som de vil), med lite innlevelse. Tjukkere enn bildene tilsier, men sikkert derav vinklingen de er tatt også.
  • 17.05.2020
    cksadovwn

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Skikkelig dårlig.
    Skal ha for at hun har ekte bilder . Resten var bånn i bøtta.
    Holder ikke avtaler , lukter , rett og slett mindre pen. Nord Europas slappeste bryst parti.
  • 16.05.2020
    qoentdhqs

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Min første russer! Helt grei opplevelse, lett å få avtale og kom til riktig tid. Riktig så flott ung dame, artig når bildene stemmer. Avtalte tjenester også levert!
  • 14.05.2020
    wxcayuorof

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Tror ikke jeg skal til bake, syns ikke jeg får det jeg betaler for.
  • 14.05.2020
    cenzcoyokg

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Svindel.. forlanger forskuddsbetaling før besøksadresse oppgis.

    Sender kontonummer som ikke kan verifiseres med vipps.

    Ønsker også forskuddsbetaling i bitcoin.

    Bruker flere annonser med samme tlf nr.

     

    93991187

    https://www.realescort.eu/ads/119918/mercedez

     

    Denne her også.

     

     

    93967309

    https://www.realescort.eu/ads/118461/dirty-anal

     

  • 13.05.2020
    irjyyshlyk

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Norske Siri, heretter kalt bare Siri, er en godt voksen kvinne med en stor kropp. Kanskje ikke så bildeskjønn, men en juvel, hvis man tar seg bryet med å besøke henne. Hun er enkel å gjøre avtaler med og som hun holder, også avtalte tjenester. Hun tok i mot i bobilen sin. Vi fikk av oss fillene og havnet i sengen. Hun gikk rett på sak og la sine lepper rundt kuken og begynte å suge. Og suge kan hun. Tror aldri kuken han reist seg så fort noen gang av å bli sugd. Selv begynte jeg vekselsvis å massere klitten og fingre den allerede våte fitten hennes. Det varte ikke lenge før hun fikk sin første orgasme. Fortsatte å fingre henne og gikk over til å massere g-punktet hennes. Hun begynte å stønne av vellyst. Hun kom i en ny orgasme og fittesaftene bare rant og rant. Merket at jeg selv var i ferd med å komme. Ba hele stoppe og hun tredde på en frakk. Ba henne reise seg opp på alle fire. La arme rundt henne og fingret henne til hun kom på nytt. Lot kuken gli inn i den dryppe våte og trange fitten hennes og knullet henne godt mens hun kom og kom og med fittesaftene rant. Til slutt kom jeg i en deilig orgasme. Etterpå lå vi i armene til hverandre og slappet av. For de som liker kvinner som spruter og som tydelig gir uttrykk får nytelsen, i form av lyd, så er Siri et funn. Blid og hyggelig å snakke med også. Ikke noe kikking på klokke eller mobil. Kun fokus på deg. Siri kan anbefales på det varmeste til alle, men kanskje spesielt til dem som er førstegangsbrukere av eskortejenter, og til de som har lite eller ingen erfaring med sex. Blir snart et nytt deilig og vått treff med Siri. :D
  • 11.05.2020
    hnvrlabizq

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Russer samlebånd. Sur og ikke i nærheten av å levere iht. beskrivelsene i annonsen.
  • 07.05.2020
    ezghjcypwc

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Julia er ei ganske rund, men likevel fast og fin polsk hore som er veldig hyggelig og ikke minst deilig å pule. Flotte svære patter som det er topp å kjøre kukken mellom, og sprute på når det går.
  • 07.05.2020
    bvfuxnvlz

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Folk her får skrive hva de vil om henne, Jeg synes denne dama er en helt ypperlig gilf. Har vært hos henne maaaange ganger og hun suger like bra hver eneste gang. Har ikke fått besøkt henne på en stund nå pga situasjonen med corona, men skal dit igjen så snart jeg kan. Savner deg Rita, og så snart corona situasjonen blir enda bedre så skal jeg tilbake til deg for å sprute munnen din full med en deilig ladning som du skal få svelge.:)
  • 05.05.2020
    aaacmxlppc

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Dette var begredelig..69 ok..men plutselig tiden ute.fikk ett runk .ut. Som flest mørke..ingen kos...
  • 04.05.2020
    mlofuwfoye

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Useriøst så det holder. Holder ikke avtaler, tar ikke telefonen, svarer ikke på SMS
  • 03.05.2020
    nsycrtkqgc

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Dette var dårlig ikke verd penger verken massage eller happy ending
  • 01.05.2020
    ezghjcypwc

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    fin og søt lita hore, en kompis som ikke lenger dunker på horer, forteller at han pulte hu tilbake i 2013, og da var hu også 28, så er ikke helt ærlig med alderen. Virka visstnok sulten på pikk og rei veldig bra, "knulla som en kanin", sier kompisen
  • 25.04.2020
    jxwvyncaf

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Her er det penger som står i fokus!!! Gjelder å jage på og få deg ferdig så fort som mulig. Så er det å hoppe ut av senga og vise dag på dør i god tid før avtalen er ferdig. Deler leilighet med en annen jente. Fikk inntrykket av at de er av samme ulla.
  • 23.04.2020
    wwhdxbroxd

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Vanskelig å gjøre avtale med, respekterer ikke avtalene man har gjort, kun midt på treet eller litt under når man først får møtt henne. Ikke verdt bryet eller pengene.
  • 22.04.2020
    pyxioaonwn

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Ikke jenta på bildene, men ganske lik. Veldig pen og sexy kropp med store stramme pupper. Godt humør, men opptatt av at man skal komme raskt dessverre.
  • 18.04.2020
    xtwmmjzcov

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Dette er skikkelig dårlige greier.
    Reklamerer med fantastisk oral uten gummi, men det er bare bløff. Dongen kommer på og det føles ut som om hun prøver å skrelle en banan med tennene. Jeg måtte be henne slutte pga smerte.
    Før hun satte i gang prøvde jeg å fortelle at hun både i annonsen og på SMS hadde bekreftet oral uten gummi, men da kunne hun plutselig ikke engelsk.
    At de fleste bildene er bakfra skjønner jeg for puppene er som 2 sokker med småstein. De er skrukkete og henger voldsomt. Trodde faktisk ikke det var mulig å få så små pupper til å henge så mye.
    Hadde avtalt 30 min, men etter 8-10 min maste hun om å bli ferdig.
    Det er ikke lett å gjøre seg ferdig når hun maser og fitta er så vid at jeg kunne parkert bilen der. Man kan nærmest slippe pikken inn i hullet.
    Hun sier også i annonsen at man kan avslutte på kroppen hennes og bekreftet det på SMS, men hun hoppet unna og spruten kom på syngetøyet. Da ble hun skikkelig sur, da var engelsk kunnskapene tilbake og hun skjelte meg ut. Når jeg svarte fikk jeg beskjed om å gå og ikke komme tilbake. Tro meg, tilbake er det siste jeg kunne tenke meg. Ja, hun er billig, men selv gratis hadde vært dyrt.
    Lukter litt fiskeslo av fitta så renholdet er ganske ikke så bra, merker det når du tar henne bakfra.
    De fleste av bildene stemmer.
    Det beste med henne var å forlate henne + sentral beliggenhet ved Mathallen.
    Hadde heller spart pengene og tatt en runk med sandpapir enn å besøke henne igjen.
  • 16.04.2020
    wwprhiwlcm

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Vi eskorte setter høy prisen for unggå a treffes typen som deg.??J
  • 15.04.2020
    adcepfarl

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Jeg klarer bare ikke å forstå disse prisene som disse jentene jobber med. Skjønner ikke de som betaler 2000-2500kr for 1 time og som regel skal du være ute av døren før det har gått 30min. Virker ut som nå når det er korona tider så presser vi prisene opp!!.
    Hadde flere bare boikottet de jentene som jobber med slike priser, så hadde nok prisene gått fort ned til 1000-1300kr.
  • 15.04.2020
    tcjquksre

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Meget her som er bra. Stresser med tid og kunder som venter. Godt prisnivå.
  • 14.04.2020
    tuaqdrxxhh

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Søt smerten Thai jente dette , alder stemmer , hyggelig og trivelig . Får den kosen en vil ha
  • 11.04.2020
    ymddrwkwf

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    IKKE jenta på bildene som åpner døra her. Bare å holde seg unna disse +7-numrene.
  • 10.04.2020
    uwuhczf

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Har det meste jeg trenge, men ting har dødt i sengen, kan du være med på få liv tilbake der, og er du diskret så ta kontakt: https://v.ht/DameIselin
  • 09.04.2020
    Administrator

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    SVINDEL. STYR UNNA!

    - Administrator
  • 08.04.2020
    iviigomqol

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Var en virkelig ung og snerten snelle dette. Hun er stram i kroppen og trang nedentil. Litt mekanisk, men helt ok sex og hun er bra å se på. Vi avtalte owo på forhånd og det var greit. Hun tok seg god tid og ikke bare to nupp og på med kondom som noen andre. Alt i alt mye for pengene. Hun har flere profiler, men det er greit for bildene er ekte i alle.
  • 08.04.2020
    haxqvbndrt

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Hadde vært mere tilfredsstillende å ha spyla penga ned i dass. Ekta bilder som er meget godt styla. Jeg gikk uten å ha fullført, negativ stemning og mas om å komme etter 5 minutter. Rett og slett ett meget skuffende besøk.
  • 05.04.2020
    flwmjrsdat

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Ei gammel og grå, helt forferdelig. Jeg kom inn døra,det så helt bomba ut der inne. Plutselig hostet hun som bare det og svetta,,, jeg løp ut i gangen uten sko, hun lignet på en zombie. Jeg håper jeg ikke fikk det Kina viruset... Skal aldri tilbake der.. Er ikke samme som på bilde eller.
  • 03.04.2020
    pmxozssgnb

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Dallia=Cristina fra Craiova i Romania, google fant henne på nimfomane.com
    Falske eller ekte bilder?
  • 03.04.2020
    wwprhiwlcm

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Hun og andre to som har forsett a jobber har covid.En som har besøke henne fitt smitte.
  • 03.04.2020
    pmxozssgnb

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Noen som har erfaring med Karla? Jeg fant de samme bildene på ei rumensk side, nimfomane.com
    Der heter hun Adina, er 24 år og 172 høy. Varselsklokkene ringer, men hun har jo flotte bilder da. Ville være fint om de er ekte?
  • 02.04.2020
    gjqnagief

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Enkelt å avtale med på telefon. Men når jeg kom, kort tid etter avtale, så var den en annen jente som åpnet døra. Nå var plutselig Kristina ikke ledig før om flere timer. Skjønte raskt at dette ikke er uavhengige jenter, men at de jobber for et byrå. Bortforklaringen jeg fikk på telefonen etter at jeg forlot er det største bullshit jeg har hørt. Her er det tydelig at de bare sender en til en tilfeldig jente. Send en klar beskjed til slike useriøse byrå og snu i døra uten å legge igjen så mye som en krone. Det gjorde jeg.
  • 29.03.2020
    frnvnnkxw

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Bilde er nokk henne, men hu har lakt på seg en del kg. Avtalte owo, og det varte bokstavelig under 1min. Ikke ville henne bli tatt på heller. Stoppa midt i akten og spurte etter halve summen jeg ga henne og fikk heldigvis det. Dropp kjærringa og ta dere en runkt istede
  • 29.03.2020
    tfnjscmgi

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Flere jenter som deler samme leilighet. Jenta du avtaler med sier det er henne på bildene, men det er bare en operatør. Umulig å vite hvem du treffer fordi du blir bare sendt til den jenta som er tilgjengelig der og da.
  • 29.03.2020
    tqxghboimw

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Pengemas og dårlig service. Skitten leilighet. Bortkastede penger....
  • 26.03.2020
    iviigomqol

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Helt annen jente enn hun på bildene åpnet døra men påstod at hun var Jordy. Snudde og gikk.
  • 26.03.2020
    ngcpkotbpu

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Karla er en skikkelig flott og pen blondinebabe med deilige silikonpupper og generelt fin kropp. Veldig hyggelig og sympatisk. Synes ikke hun pratet for mye, som en annen anmelder hevder. Finnes det noe vakrere enn en smilende og søt ungpike med langt lyst hår, kritthvite tenner og ansiktet fullt av sperm? Nei, det gjør det ikke.
  • All Review