Add Review
Girl Phone Number
Link to ad girl
Your Name/Nickname
Comments. Don’t write real names, addresses or health issues. *
Ekte bilder
Stemmer bildene med virkeligheten?
Holder avtaler
En time avtalt er ikke 30 minutter
Renslighet
Lukter hun godt?
Kropp
Generelt utseende uavhengig av bilder
Tranghet
Er vagina trang?
Oppførsel
Er hun robot eller har hun innlevelse?
Generell vurdering
Verdt penga?
  • 19.07.2021
    axndugbwq

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Hadde en fantastisk tid med denne vakre kvinnen!
    Hun fikk meg til å føle meg så glad og tok imot meg med åpne armer. Og det føltes som om hun var glad for å se meg! Hun var så snill og stresset ikke i det hele tatt. Vi hadde en fin dusj før vi gikk videre til soverommet. Det som skjedde mellom oss, men tjenestene hennes var fantastiske, og hun er mye vakrere i det virkelige liv!
    Stedet hennes er vakkert og rent. Jeg ELSKER å møte henne igjen <3
  • 19.07.2021
    jppcplyslv

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Samme mobilnummer dukker opp i ulike annonser. Det er ikke dama på bildet du møter i døra, og de er minst 2-3 i samme leilighet.
    Mye frem og tilbake for å få adressen, måtte ringe 3 ganger for å minne "henne" på at hun skulle sende adressen. Dama skulle etter annonsen være 35 år, 161 cm og 70 kg, men dama som åpnet var minst 45 år og 90 kg. Jeg snudde i døra, og anbefaler andre å gjøre det samme!
  • 18.07.2021
    zppejjkuit

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Møtet varte i 90 min og ikke 1 time. Endelig klaffet det slik at eg kunne komme påbesøk hos Soffy igjen og det blir langt i fra det siste. Etter noen meldinger via sms, var avtalen i boks. For meg som ikke er kjent i Oslo, gikk det greit å finne frem med GPSen. Enkelt med parkering rett i nærheten. Soffy er en kvinne som holder avtaler til punkt og prikke. Bildene yter henne ikke rettferdighet. På bildene ser det ut som om hun veier mer enn det som er oppgitt, men det er bare på grunn av måten bildene er tatt/måten hun sitter på. Ble møtt av en utrolig blid hyggelig og flott kvinne, som umiddelbart fikk meg til å slappe av og føle meg trygg. Etter at fillene var av og vi lå i hverandres favn, begynte vi med dype franske kyss og stryking av hverandres kropper. Etter en stund flyttet eg meg slik at eg kunne... Det som videre skjedde blir mellom Soffy og meg. Begge ga uttrykk for at vi hadde det godt.😊
    Kan anbefale denne damen på det varmeste. behandle henne med den respekten hun skal ha og fortjener.😊
  • 17.07.2021
    ryvyfqfmia

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Helt enig..Nå er det slutt på å fø på disse. Tar heller ett runk til en pornosnutt.
  • 17.07.2021
    zovcrbkotx

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Gjerrige menn, ja😬 For noe forbanna tull!! Skal man ha 3 lapper pr time, så skal man f.. meg tilby noe helt spesielt. Ingen tro på at det skjer her. Disse kjøpedamene skulle skaffe seg en vanlig jobb så de kunne skjønne hvor vanskelig det er å få tak i lovlige penger. Da vil de få sjokk! For mange av disse kjerringene er penger bare et tall, som de ikke skjønner noe av. Ekstra avskyelig og irriterende er det når man merker at de vanvittige summene de hover inn, har gjort de avhengig av en luksuslivsstil der det bla. bare er svindyre merker og 5 stjerners luksushoteller som er godt nok for dem.
  • 16.07.2021
    egsdkglgas

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Helt okei møte. Hun er utrolig fin og har fin kropp men dette var ikke noe GFE. Med en gang jeg kom der så var det rett på senga og gjorde nesten ingenting. Hun bare lagg der med øyene lukka og jeg måtte gjøre alt. Måtte også vente 10 min utenfor og hun heiv meg ut 10 minutter før tia. Så du betaler 2000 får 40 min med en sex dokke. Ikke 1 time.
    Ikke mye valg i Agder området.
    Vist noen har noen som tar treff I Agder området vennligst add meg på snap: midlertidligbr3
  • 15.07.2021
    ncpesvblg

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Nydelig jente med vakreste øynene og en topp sexy kropp, møtte Monika for 2 deilige timer . Jeg har ingen ord at hvor godt det var å ta på hele vakre kroppen hennes. Hun har en behagelig personlighet, god humor og et deilig utseende. Første gang jeg møtte henne min del, så jeg var litt nærvøs, men hun fikk meg til å føle meg avslappet og komfortabel med en gang. Hun er utrolig flink, så det var en utrolig bra opplevelse! Håper jeg får besøkt deg igjen en dag :)
    Hun ga meg kjæreste følelser.
    Jeg må bare si at Monika er ei drømme jente 😍
    Tusen takk for en fantastisk tid sammen med deg Monika 😍
  • 11.07.2021
    jppcplyslv

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    En drøm av en jente.
    Litt vel omstendelig og selvhøytidelig i profilen sin, men en super jente når du møter henne!
    Dyrt, men verdt pengene om du ikke bare tenker på billigst mulig knull.
  • 08.07.2021
    kvwxjymqm

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Jeg er en dust. At jeg ikke kunne begripe at Real Ana er den samme dama som Ana Sweet. Daaa. Vel, ei feit dame med to profiler. Holder ikke noe av det hun lover bortsett fra pris.
    Skulle gjerne sagt at det finnes mye bedre, men «i disse tider» er det nok damene som kan velge og vrake. Ser frem til fri flyt igjen
  • 01.07.2021
    zggipaqqi

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Beklager karer…. Her er det et gigantisk gap mellom bilder og irl…..
    Tross mine beste manerer ble dette møtet lite hyggelig.
    Søt dame, men stor! Og med all fokus på penger er det dessverre ikke så mye å glede seg over her.
  • 29.06.2021
    ryvyfqfmia

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Elia Sophia..Hat møtt ho lenge siden hun var hyggelig. Rimelig 1000 halvtime. Andre gang samme pris .men dårlig service. Så herjet ut..hastverk..Nå er prisene dobbelt. Ikke verd penga.
  • 25.06.2021
    pyosfjkti

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Mistress Lola. Merkelig adferd. Ingen pris. Spør du om noe så kommer det bare merkelige spørsmål tilbake? Må være noe spooky med denne personen.
  • 20.06.2021
    mktdzbtlxd

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Forsiktig !!
    Hun utlevere kunder sine kontakt informasjon

    Les anmedelse i hennes kommentaren på RE

    holder meg langt unna hun
  • 20.06.2021
    aaqmqioump

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Mela er en god del eldre og svært erfaren. Var litt bitchy, uten at det skulle være noen grunn til det. Tydelig på at ved en time ble det først halv tid med vanlig massasje, så det som var avtalt på forhånd gikk i dass. Det var da jeg skulle gått. Det tok seg aldri opp, for hun ville ikke det ene, og så ikke det andre, som var avtalt. Når vi skulle gjøre det. Eks. 69: Ikke slikk så hardt, jeg er øm.... Ikke ditt, ikke datt. Det hun var flink til var å suge. Men det gikk jo heller ikke som avtalt, for der skulle hun på med kondomet før jeg var blitt stiv. Det er som de fleste vet ikke så enkelt. Det var mye jeg måtte gjøre som ikke var planlagt. Kropp: ikke stram, men riktige former. Henger litt her og der. Blir fort sliten. Det ble bare et kvarter med knulling. Skal du besøke henne for FP bør du sjekke avtalen opp før hun får betalt, for dette var overpriset. Hun går nok ned om du er sta.
  • 17.06.2021
    mtqlufhnyh

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Raskt svar ga ett godt førsteinntrykk. Ble enda bedre når jeg ble møtt av ei vakker og sjarmerende ung dame i samme antrekk som på bildene. Prisen er litt over gjennomsnittet, men til forskjell fra de andre er alt det som betyr noe inkludert🤪 Meget gode tjenester levert med innlevelse. Suger meget godt, puler særdeles godt - jeg anbefaler!
  • 12.06.2021
    lgiccvngew

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Kom hjem til meg, ikke så diskreet, men gikk bra. Latina milf med silikon pupper og fin kropp, vil beskrive henne som en klassisk latina med former på de rette stedene. Prater bra norsk. Liker å ta styring, sugde meg først uten kondom, uten at jeg hadde betalt for det. Satt seg deretter på ansiktet mitt, slikket henne til hun nesten kom, så satte hun seg oppå kuken min og ridde seg selv til orgasme. Jeg hadde litt trøbbel med å komme selv, men når jeg fikk ta henne doggy kom jeg med en gang. Hun var like glad som meg etterpå og det ga meg en selvtillitsboost dagene etter. Hadde en hyggelig samtale etterpå, hun var der lengere enn jeg hadde betalt for. Gi henne litt oppvarming, ha litt peilling på hvordan du gjør det, sørg for å vær renslig og velstelt så får du service tilbake, absolutt verdt det. Wales - Sveits 1-1
  • 28.05.2021
    udkqywxxtt

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Var dyrt ja, men synes absolutt det var verdt det. Jeg booket og betalte for en time, og endte opp med å være dær i over 2 timer. Var action mesteparten av tiden, men også hyggelig prat og massasje mellom rundene. Kroppen er absolutt perfekt. Jeg tror dette er de flotteste naturlige brystene jeg noen gang har sett. Jeg er ikke i tvil om at bildene er 100% ekte. Hun møtte opp i samme undertøy og strømper som på bildet.
  • 19.05.2021
    ttwfukpbqf

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Snakk om overpriset. Ut fra prisen skulle man tro det er gull hun selger.
    Hun er grei nok, men ikke vært de kronene. Jeg ble ikke imponert.....
    Det finnes mye finere og yngre jenter enn dette.
    Ikke vært å kaste bort en formue på det her...
  • 15.05.2021
    tzvghmrqum

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Ingen snakk om noe forskuddsbetaling.

    Betalte for 1 time outcall som varte godt over en time. Veldig god GFE. Hun har en veldig behagelig personlighet som det er en fryd å være sammen med.

    Hun suger som en gudinne. Tar hele lengden langt ned i halsen. Veldig herlig. Hun rir veldig bra. Fitta smaker og lukter godt. Stor deilig klitoris som er lett å få tak i. Liker godt å bli slikket.

    Håper jenta kommer tilbake til Ålesund igjen, da blir det garantert et nytt besøk.
  • 15.05.2021
    doptlqyumf

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Møtte Samy fra Colombia igår kveld. Meget pen og ryggig leilighet i Oslo sentrum. Bildene ær riktige. Du får den tiden du betaler for. God service. Trang nydelig fitte der hun har spart en stripe hår, sexy! Store naturlige pupper mer store brystvorter. Luktet nydusjet og godt. Første spruten kom etter noen minutter da hun satt cow girl over meg, etter så blev det relax i 10-15 minutter og vi snakket om allt mulig. Pån igjen och sexen var bare helt topp. Jeg skall tilbake. Det eneste negative er at hun ikke gir owo, men hun er så god til å suge at det føles som uten kondome. 2 dager kvar till Nasjonaldagen, får bli en tur innom å ferie på en beste måten.
  • 13.05.2021
    onvpbxnwj

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Første gang jeg møtte henne. Jeg mistet faktisk litt munn og mæle da hun kom inn på rommet mitt! Hun er en sprudlende blid og vakker ung kvinne. Bildene er ekte, flott sprettrumpe med nydelige smilehull over. Jeg fikk avtalte tjenester til riktig pris. En profesjonell og serviceinnstilt eskorte. Det virket så ekte at jeg faktisk tror det er slik hun er. Anbefales!
  • 05.05.2021
    kjgczmkjka

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Møtte denne damen i påsken,så det er en stund siden. Berenice er en dame litt opp i åra men jaggu kunne hun sine saker, en skikkelig god og digg mus som jeg fikk prøvd uten kondom, skikkelig deilig følelse, god til å ri var hun også, sugde bra. Kunne gjerne tenkt meg å møte henne igjen.
    Anbefales!
  • 03.05.2021
    rhzjppkoqn

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Dato for besøk var i april.Ble tatt imot av en smilende moden sexy dame,spurte om jeg ville dusje!Fikk allerede da et lite blikk av en sexy rumpe og 2 fine pupper da hun bøyde seg ned for å finne frem håndklær!Gikk så inn på soverommet hvor hun satt å ventet i sexy undertøy, Fikk dette kjapt av. Masserte henne litt men ble raskt opptatt av den deilige rumpa og kjenne på de deilige puppene som er faste å fine til å være så store!.Koste oss masse i sengen!kysser som en gud/ 69 smakte godt,trang og god mus.Det vart 2 runder med masse kos.Så dette var et bra besøk hos en hyggelig å smilende dame!Så vær snill mot henne så blir det garantert hyggelig å være deg!
    Berenice You are one of the best.
  • 24.04.2021
    itlenvtcqs

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Meget bra. Oppegående dame . Anbefales
  • 17.04.2021
    xtsyoskfym

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Vad är detta för någon 2 annonser på viken och två på vestfold dom flesta med stängd anmälan öppnar nya hela tiden någon som besökt?
  • 16.04.2021
    qcekmxyni

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Har besøkt henne mange ganger tidligere, elsker å komme på besøk til henne å få masse kos og få tømt meg skikkelig i den varme musa hennes. Det eneste som drar ned er att glufsa begynner å bli litt slapp, klemmer ikke så godt rundt pikken lenger dessverre, og att jeg måtte på en antibiotika-kur 3 uker etter møtet vårt, heldigvis hadde jeg ikke feid over kona før jeg fant ut dette. Hehe
  • 07.04.2021
    bllpgmvxye

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Svindel! Skal ha deg til å betale på forskudd før treff. Mye av disse i det siste.
  • 05.04.2021
    farlqgfgi

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Jaya. Avtalte 69..knull 30 min..OK.til svar. Når jeg kom på tiden.var det mas om att tjenesten kostet 2000.kr. Det jeg skulle betale var bare et runk. Viste mld. Ok.guffet på. Kunne ikke vente til jeg kom i fitta. Runket meg tom å ute før 15.min.var ikke pen..feit. Det dårligste service jeg har fått.
  • 25.03.2021
    rbgotqvd

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Dette var trasige greier, betalte for 1 time(2000kr) etter 15 minutter ville hun bli ferdig, klaget på at det tok for lang tid, fikk nesten ikke røre noen ting. Mulig hun er flink til å massere men escorte delen den er elendig.
  • 18.03.2021
    ebgacssoqd

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Sissel er en fantastisk jente. Jordnær, ikke noe tull med det ene eller andre. En sexy jente med myke deilige former, store ekte pupper, deilig fitte, som smaker og lukter godt, og for ikke å glemme den deilige og trange rompa hennes. Hun er utrolig flink med det hun gjør, men om jeg skal trekke frem mine favoritter, må det være kyssingen, sugingen og rompesexen. Hun har en egen evne til å få meg til å slappe av. Behandler du henne fint er hun utrolig snill. Innen for hennes grenser er det ikke et nei å få. Nå gleder jeg meg bare til neste besøk hos favorittjenta mi.
  • 14.03.2021
    izmbbpeydy

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Hyggelig og i møte kommende dame. Høy og flott selv om bildene nok ikke er helt nye. Pratsom og det gjør det trivelig og behagelig. Berøring vennlig i motsetning til andre Dominaer. Fikk føle mye av utstyret hennes og det var spennende og artig. Var ikke så nøye på tida.
  • 09.03.2021
    ufvbyztgm

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Når jeg besøkte denne dama så spurte jeg henne om jeg kunne binde henne fast i senga og bruke ho skikkelig. Vi blei enige om prisen og jeg hadde det kjempegøy. Ho var med på alt jeg ønska meg og det var ikke lite. Løp og kjøp.
  • 17.02.2021
    gtiprhazuw

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Wow. Skjønner godt hvorfor hun har fått så mye skryt. Kjempesøt og sjarmerende jente, veldig grei kommunikasjon. Helt fantastisk BJ. Kan enkelt og greit si at hun anbefales på det aller varmeste.
  • 07.02.2021
    gcluacoave

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Overkåt bestemte jeg meg endelig for å besøke Berenice, har vært fristet mange ganger på grunn av de litt "dirty" tilbakemeldingene hun har fått. Jeg er hektet på kåte eldre damer med naturlige hengepupper - og hun skuffet ikke. Hun møtte meg med et vennlig smil i en svært kledelig top/korsett med strømper og høye hæler. Jeg fekk umiddelbart lyst til å kose med puppene og sugde dei flotte lange vortene stive og hard. Kjente på fitta mens jeg la pengene på bordet, vått og varmt. Rask dusj før vi kom oss inn på rommet der jeg la meg på rygg med dundrende hard ereksjon. Fra skaperens side er jeg utstyrt med litt ekstra redskap og det var tydelig at hun likte det... holdt rundt kuken med begge hender og smilte. Jeg ba henne sette seg på meg med trusa på og puppene hengende ut av bh´n. Kjente fitta var varm og glatt gjennom trusa før det virkelig begynte å renne squirt!! Masse over låra og magen min! Holdt ikke ut lengre og vippet trusa til side og kjørte kuken dypt og hardt inn i bunnen av henne. Ekstremt kåt dame som virkelig elsker det hun gjør, jeg spurte om jeg kunne fylle fitte med sperm i det jeg var i ferd med å komme og det var greit. Ta godt vare på denne gode dama
  • 03.02.2021
    zqhzarlbiq

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Ok massasje. Deilig spinkel dame. Her får du alt
  • 25.01.2021
    egtekdctav

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Besøkte Ina BBW for en koselig stund for en tid tilbake hjemme hos henne ,ja ho er akkurat som på bildene. Stor,deilig sexy, BBW Dame fra F innmark.
    Begynte med en dusj sammen og etterpå var det inn på soverommet,vi kosa og💋 kysset og etter en stund lå vi i 69 hvor jeg slikka den våte deillige fitta hennes, ho vart ekstra våt, Så tok jeg ho i misjonærer først uten kondom. Ho var trang og god så jeg brukte ikke lang tid før jeg kom inni ho.Kosa oss en god stund før det vart klart for runde 2, fekk ho til å ri meg, det var skikkelig deilig med dei store puppene svingende, heilt utrolig godt, ho rei og stønnet, tror ho likte det godt,jeg holdt ikke så lenge før ladning nr 2 vart fyrt av inne i den deilige fitta hennes. Deillig å se det renne ned på senga.
    Vart en lengre pause hvor vi koste og pratet om løst og fast,etter en god stund greide ho å suge kukken opp til full stå igjen og jeg spurte om å få knulle henne i rumpa, det var greit, brukte godt med glidemiddel så den kom greit inn, det var helt utrolig godt å knulle henne i rumpa, ho tok spruten over puppene og i ansiktet, wow for en dame.
    Deillig treff var hos henne i nesten 3 timer . Ho gikk på P piller sa ho så alt var under kontroll.
    Takk for møtet min deillige BBW dame, jeg kommer tilbake. hilsen Trøndern69 😘
  • 23.01.2021
    ugsqmydly

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Møtte denne herlige damen i dag, og er super fornøyd. Jeg kan på det sterkeste anbefale henne! Jeg vil definitivt møre henne igjen.. Herlige store (orginale) pupper, Det var bare en super opplevelse! Det var enkelt å snakke med henne, og engelsken var veldig god.. Anbefales!
  • 22.01.2021
    upeyqrkuwh

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Kommunikasjonen med henne var rask og enkel via sms. Plasseringen er god. Bildene er ekte. Hun er en vakker, ung, brun kvinne med vakre bryster, en liten skjede med en klit som en svart perle på seg. Jeg hadde det bra med henne. Og jeg vil gjerne til til bake til denne flotte jenta.
  • 22.01.2021
    upeyqrkuwh

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Møt denne nydelige modne norske damen for noen dager siden . En moden, sjenerøs og nydelig dame med stor erfaring. Hvis du oppfører seg som en gentleman, vil hun gi deg en virkelig fin kjæreste opplevelse :) Håper å besøke henne snart igjen.
  • 21.01.2021
    rgoyjhfckk

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Dette er en jente som er med på det meste. Tar kuken i rompa og suger deg etterpå eller du kan stikke den i fitta i stedet. Hun er også med på litt tøff behandling. Trang fitte og rompe. Om du vil bruke frakk eller ikke er opp til deg. Ikke noe ekstra for det, ellers rimelige priser. Tar ekstra for spesielle fetisjer. Parkering i kjeller i blokka hun bor i. Enkelt å finne fram.
  • 04.01.2021
    zghsnznpjj

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Herlig jente som bare elsker å suge, røff deep throating, trang og deilig anal og hun elsker å kline.
    Var utrolig sexy i lårhøye røde lakk støvler. Etter masse klining deep throuting og anal sex, gikk vi inn i dusjen hvor jeg tisset over hele jenta og i munnen på ho og avsluttet med masse klining vil gjærne treffe dama igjen for mere deilig kinky sex❤
  • 04.01.2021
    zghsnznpjj

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Herlig jente. Fin i kroppen og fine naturlige pupper. Ga alt vi var enige om, og liker å bli slikket,vart skikkelig våt og saften smaker og lukter godt. Kysser deilig og er hengiven hvis du liker å være å god mot henne. Deilig trang mus som bare elsker å bli tatt bakfra. Liker det hun gjør, og lett å kommunisere med.Anbefales. 🔥🔥😘
  • 27.12.2020
    ytxnwymxp

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Har møtt denne jinta idag å dette var toppklass. Helt klart verdt pengene. Sentral og ryddig leilighet, god service og en ti poengere til dame. Bare å gratulera alle di som møter henne. Jeg skall selvfølgelig en tur innom igjen. +++++
  • 27.12.2020
    rjnvnqcbfm

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Det er riktig som en annen skriver at hun er litt opp i vekt i forhold til bildene, men du verden hva du få i et møte med henne! En av de behageligste og mest imøtekommende eskortene på Østlandet, når du selv er hyggelig. Rensllig, pent innredet, stemningsskapende. Det du trenger for et besøk er alltid tilgjengelig, du tar bare med gaven til henne. Deilig seng hvor en kan base rundt med med den nydelige kroppen hennes. Brystpartiet er til å leke med, likeså nedentil.... Ekte GFE. Det er grunner til at flere besøker henne mer enn en gang, og det er ikke fordi vi er misfornøyde! Se poengene jeg gir: her får du en god opplevelse og føler deg ikke snytt. Men er kroppen det viktigste for deg, så velg heller LenaGFE....
  • 26.12.2020
    kllfedzjwz

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Måtte bare ha litt julesex idag. Da jeg har en forkjærlighet for modne damer tok jeg kontakt med Berenice,. Tok en dusj sammen og koste oss mye i dusjen. Hun var veldig god til å suge,smaker og lukter godt, og sexen var veldig god. Hun visste hva hun gjorde og med det så ble det bare enda bedre. Det var lett i å komme kontakt med henne og kommunikasjonen gikk bra. Hun er veldig smilende og glad og vil ta godt vare på deg. Anbefales!
    👍
  • 22.12.2020
    tmsbuxtmwx

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Norske Anita er den samme som Nikita91. Ikke noe wow faktor. Virket helt uinteressert under møte. Bortkastet.
  • 11.12.2020
    hgmsitpftr

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Hadde gleden av å la denne herlige dama holde meg med selskap en time eller to i kveld. Veldig bra. Deilige pupper og deilig fitte. Fantastisk dame som vet hva hun driver med, absolutt å anbefale. Gleder meg til neste gang.
  • 11.12.2020
    hgmsitpftr

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Soffy er en fantastisk snygg och läcker kvinna, träffade henne i två timmar och betalade extra för att få spruta henne i fittan och i munnen. Bättre kvinna på att suga kuk finns inte, sög underbart djupt och var bra på att ta emot stora satser sperma. Hennes fitta är våt och trång, kan ta emot stort och helt underbar att knulla. Kommer absolut träffa henne igen.
  • 10.12.2020
    zemwnsorsk

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Er helt enig med xeomhnliyt, Sissel er en perle. Kan virke litt sjenert når du møter henne. Men det er borte når du ligger i senga hennes. Blid, trivelig, lett å snakke med og får deg til å slappe av. Holder alle avtaler. Ikke noe tull. Enkelt å gjøre avtale med. Fantastisk til å kysse og suge. Virkelig en opplevelse. Har også en myk og flott rompe, som det er deilig å klaske mot, når man knuller henne i rompa. Store, deilige og ekte pupper. Spør du om noe som ikke står på menyen hennes, er svaret veldig ofte ja, det kan vi prøve. Så lenge det er innenfor hennes komfortsone. Respekter henne om hun skulle si nei. Mener at prisen hun tar er rimelig med tanke på tjenester og hennes kvaliteter på tjenester og jenta. Min oppfordring er at vi må ta veldig godt vare på henne. Hun er bare fantastisk.
  • 09.12.2020
    xeomhnliyt

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Møtte denne fantastiske flotte jenta i dag, hun virket litt forsiktig, men for en dame Sissel er. Hun var virkelig god til å kysse, var veldig god til OWO . Jeg er helt enig med de andre her, virkelig verd pengene. Ingen stress, ingen mobil som ringte hele tiden osv. Kan tenke meg at dette er en av de beste eskorte jenta i Norge. Vil gjerne møte deg igjen, you are simply the best, Sissel.
  • 07.12.2020
    lsyczrwqvm

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Møtte Berenice i en koselig leilighet sentralt og med enkel adkomst i Oslo Hun snakket bra engelsk og var veldig grei å snakke me. Hun er en moden dame med modne fine former. Åpnet døren i sexy undertøy og var hyggelig fra første til siste sekund uten å stress med tiden. Hun var ren og pen og smakte deilig, treffer henne gjerne igjen om muligheten byr seg.Hva vi gjorde blir mellom oss. Det vart tid til 2 deilige runder med deilig sex, ho har en fin fitte som som suger deg tom. Skal møte Berenice igjen neste gang jeg besøk😊
  • 18.11.2020
    eoqypiajn

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    anita, er en super fin ung dame, som beskjeden men lett å prate med, gleder meg til neste møte:) Anbefales.
  • 14.11.2020
    ujfjybbsoz

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Bare tull har inga problem med stora kvinnor men dom får gärna visa det får inte ta någon stans och kör hand trixat i doggy så man ska tro man är inne 0 inlevelse och har 2 profiler inget svårt att se vilka 2
  • 14.11.2020
    ujfjybbsoz

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Hu har även en profil som heter Elena helt tragiskt i doggy körde hon hand trixet så man inte kom in i hon fick inte ta någon stans och vred sig undan de mesta synd med sådana penga förstörare jag har inga problem med stora kvinnor men dom kan visa sig som dom är
  • 13.11.2020
    ejbcctdmrb

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Dato er ca, topp dame som vet hva hun steller. Rolig og tok seg god tid ikke noe stress der i gården. Her skal jeg garantert tilbake for det er ei som kan suge og mere til.................

    Her må dere bare slå til folkens her vil du ikke angre på besøket
  • 26.10.2020
    hwjylpesv

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Møtte denne hærlige damen, fine store pupper å få kose seg med, smaker godt, blir våt og kåt, suger og Knüller som en gudinne, for en opplevelse det var, fekk være sammen med henne i 2 timer, brukte ho i alle hull, hva vi ellers gjorde blir mellom oss,😘 en ting er sikkert, jeg skal tilbake snart.
  • 26.10.2020
    bpokmocmlx

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Møtte Berenice I Oslo for noen dager siden ho er en moden (Rumensk tror jeg) dame litt opp i årene,Berenice er ikke noe glansbilde, men ho er med på det meste , masse god og deilig sex/kos, store deilige pupper, smakte godt da jeg elsker å slikke deilig våt fitte, OWO sprut i munnen. Runde 2 vart knulling uten i flere stillinger trang og fin fitte, er trangere enn mange yngre damer /jenter jeg har møtt, en opplevelse av dei sjeldne , vil absolutt anbefale Berenice. Skal møte henne snart igjen. ? ?ho er perfekt for oss som digger modne voksne damer. Kan også anbefale en annen moden dame Charlotta, ho gir deg en fantastisk opplevelse. 😘
  • 24.10.2020
    ckglgngmov

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Må si meg helt enig med tmjnkidgmu i anmeldelsen av Sissel. Ikke noe tull med avtaler eller avtalte tjenester. Pris på ekstratjenester står i annonsen. Vil bare legge til at Sissel har myke, deilige, store og ikke minst ekte pupper. Og hun kysser fantastisk. Har aldri opplevd maken. Hun må være den eneste eg har har møtt av eskortejenter, hvor eg hadde vært fornøyd, selv om vi bare kysset den tiden vi var sammen. Kommer du med forslag, er svaret, ja, det kan vi prøve. Selvfølgelig innenfor hennes komfortsone. 3500 for 2 timer synes eg er rimelig for en jente som Sissel, med tanke på hennes kvaliteter og standard. Tiden med Sissel er alltid noe eg ser tilbake på med stor glede. Håper de som besøker/får besøk av Sissel, setter stor pris på henne og behandler henne med den respekten hun skal ha og fortjener.
  • 24.10.2020
    tmjnkidgmu

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Møtte denne flotte jenta sist ho var i Trondheim, ser ho skal komme på besøk i November også. Sissel er ei herlig jente.... En engel vil jeg si. Snill godhjertet jente som ofrer seg helt å fult. Ærlig. Forsiktig. Ingen grenser.
    Sissel kommer jeg til å møte så ofte jeg kan.....
    Lett å bli gla i. Liker måten hun er på føler meg trygg i hennes selskap. Utrulig go til å sug. Herlig våt fitte. Å er fantastisk go å bruke rompa......, gleder meg til neste møte
  • 24.10.2020
    jmbdctmkcx

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Møtte Valerya i Oslo for noen dager siden.Valerya er en moden flott 🇮🇹 Italiensk dame som er med på det aller meste, store naturlige pupper som er gode å kose med, koselig dame som er med på det meste
    du knulle alle hull uten gummi, og sprute i vei😉
    Er vel litt tvilsomt å knulle uten kondom, men Gud hvor deilig.
    Stram å god fitte, smaker /lukter godt og en hærlig følelse når du spruter langt oppi henne mmmmm må bare oppleves.
    Suger helt greit, og tar også anal sex helt uten gummi.
    Trur nok jeg skal møte henne igjen. Vart 2 timer med denne flotte Milf'en
  • 20.10.2020
    vwbgvuryfq

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Meet this wonderful lady 😘in Trondheim, and I like to write review from the meeting tell all how happy i allways are after meet a woman like Sophia 👍We have know in about 2 years now and we allways have great time together. Sofhia allways do what we talk about and do spesial service too. Only talk with her and get agree before meeting. 👍She allways in good mood when you come and allways dress sexy and meet you with a good warm hug and kiss. She is never in a hurry she allways there only for you and allways cloose her phone so we not get disturb. Her massage is wonderfule and she allways use her hand softly and good. Her spesial service let i stay with me and her😘So guys go and meet this great woman👍im shore you will leave with a big smile around your mouth. I look soo forward to meet this woman again and again 👍😘
  • 16.10.2020
    hyfdijbtht

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Sofie er ei knall søt jente med petit og spretten ungpikekropp. Blid å glad, hyggelig og omgjengelig og veldig lett å prate med og god engelsk. Mitt i blinken. Lett å treffe avtale med, men kommunikasjonen mellom agent og hu var litt mangelfull, så det var ikke så lett og avtale mer enn tid og sted.
    Alt som skjedde under dyna var upåklagelig utført, men jeg kunne kanskje ønska meg litte grann mer gfe for penga. Har allikavel ingen problemer med å anbefale hu her, her er det ingen overraskelser annet enn positive!
  • 07.10.2020
    qowyvtzcil

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    VIP Alexa er helt fantastisk. Deilig kropp og tilstedeværelse. Trang, smaker godt og elsker å bli tatt i doggy! 10/10 helt konge
  • 05.10.2020
    ugdnufmrca

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Hadde en deilig stund med Carine i går kveld. Hun var akkurat som hun lovet i annonsen. Det gikk enkelt å avtale et møte. Hun fullførte tjenestene som avtalt. Hun koste seg hun også. Naturlig våt. Hun hadde også et pent ansikt, med et stort smil. Første klasses eskorte.
  • 23.09.2020
    uzutnbedy

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Kate er tilbake Kristiansand. Skal tilbake for reprise..og litt extra.
  • 12.09.2020
    zruspamnkn

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    fake images. stay away
  • 11.09.2020
    oumnbbjclz

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Kate er akkurat det hun gir seg ut for, og tar imot deg på en naturlig måte. Hun gir av seg selv, både personlig og seksuelt. For de av oss som setter pris på ekte vare og ønsker å møte et ekte menneske kan Kate anbefales, ho er en fantastisk dame, skal møtes snart igjen.
  • 10.09.2020
    szzaxbjqt

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Det var et bra møte og vi koste oss mye. Hun var veldig god til å suge, og sexen var veldig god. Hun visste hva hun gjorde og med det så ble det bare enda bedre. Det var lett i å komme kontakt med henne og kommunikasjonen gikk bra. Hun er veldig smilende og glad og vil ta godt vare på deg. Anbefales!
  • 09.09.2020
    ekulhlgyse

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Møtte Berenice i Oslo for 2 timer ,en fantastisk flott milf , masse god og deilig sex/kos, store deilige pupper, smakte godt da jeg elsker å slikke deilig våt fitte, OWO sprut i munnen. Runde 2 vart knulling uten i flere stillinger trang og fin, en opplevelse av dei sjeldne , vil absolutt anbefale Berenice. Skal møte henne snart igjen. ? ?
  • 04.09.2020
    cdjhrbnkiz

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Anne Lise er en skikkelig, ordentlig eskorte, som tar jobben sin seriøst. Ikke noe tull med timeavtaler, avtalte tjenester. Du får tiden du avtaler, og gjerne litt til. Lett å finne frem med parkering rett ved tilholdssted. Max 50 m å gå. Du blir tatt inn i en ryddig, fin og koselig leilighet. Den står i stil med Anne Lise. Hun er vakker (helt objektivt), snill, blid og trivelig. Latteren, som sitter løst, gjør at man umiddelbart trives i hennes selskap. Fitten, som er glattbarbert, smaker utrolig godt og er trang. For ikke å snakke om rumpa hennes. Stor, myk og nydelig å la pikke gli inn i. Og puler du henne godt, er det deilig å kjenne fittesaften renne. Anne Lise er en nydelig kvinne på alle måter. Ønsker du kvalitet, er Anne Lise den du bør oppsøke.
  • 29.08.2020
    cdjhrbnkiz

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Har besøkt Betiye og kan bare slutte meg til det de to foregående anmelderene har skrevet. Betiye er fantastisk på alle måter. Vi begynte med en deilig 69. Måtte be henne om å ta det litt rolig for at eg ikke skulle komme så fort. Slikket og fingret henne til en sprutorgasme. Lot kuken gli inn i hennes våte, trange og pulserende fitte. Nøt å kjenne sammentrekningene klemme rundt kuken., mens hun sprutet. Etterpå lå vi bare og kjælt med hverandres kropper. Etter en liten pause ville Betiye ha mer kuk. Hun tok den i munnen og sugde sakte og rolig. Dette var noe eg og jr. likte og snart stod den i giv akt igjen. Denne gangen var det rompen som skulle prøves. Smørte inn rompehullet med mye glid og presset forsiktig kuken inn. Hun stønnet og vred seg i vellyst. Og mens eg fingret henne i fitten, knullet eg henne godt i rompen. Merket at begge var i ferd med å komme. Fant G-punktet hennes og masserte det. Hun kom i en ny sprutorgasme og sammen med hennes stønn og skrik klarte eg ikke å holde meg lengre. Eg sprutet den deilige rompen hennes full av varm sperm. Betiye er en jente eg kan anbefale på det varmeste.
  • 28.08.2020
    iyikgtdxka

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Kaster meg på denne... Jeg er enig med "dcneovsykc", betiye er ei jordnær, real jente. Ekte bilder, sett bort fra anonymisering av ansikt så er dem ikke rørt av noe tegneprogram.
    Liker å bli slikket ;)
    suger som ei dronning. Fitta dufter innbydende og er vellsmakende.
    Jeg var i den heldige situasjonen at jeg fikk henne til å komme, Og de rykningene i fitta..... Da kjentes det ut som.... "å prøve å putte en banan gjennom ett nøkkelhull" og den fitta er i utgangspunktet STRAM.

    Betiye er ikke ei jente som skal prøves, hun er ei jente som må oppleves.

    Jeg kommer til å besøke henne flere ganger. Så snart vi er på samme bredde og lengdegrader, så er ett nytt besøk i fære.
    Har ikke prøvd rumpe, men den skal "oppleves" så snart hun er i samme by som meg.

    anbefales på det sterkeste
  • 28.08.2020
    dcneovsykc

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Betiye - en afrikansk lekkerbisken! Bildene stemmer på en prikk! Fra den strammeste sprettrumpe til den rene, innbydende fitten. Fra jeg kom inn til jeg var inni henne var det bare så vidt hun rakk å suge meg og jeg å slikke henne. Måtte bare ha henne. Tjenestene leveres uten noe tull, owo, slikking av fitte, knulling uten kondom. Etter å ha sprutet inni fitten hennes lå vi og pratet en stund. Hun er veldig oppegående og lett å prate med. Men blir jo kåt av å ligge ved siden av en sånn deilig, etiopisk godbit, så pikken gled inn i fitten hennes igjen etterhvert. Etter noe puling så guidet hun meg inn i rompen sin, fortsatt bareback. Helt herlig å knulle det fantastiske brunhullet på den deilige damen.
    Den timen gikk fort, noe som er godt gjort sidenn jeg var der et kvarter over tiden...
    Nei, Betiye må bare oppleves. Gjerne en gang til for min del.
  • 12.08.2020
    hsglivwp

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    En ør liten headsup. Her kan dere fort bli utsatt for en del stress med tid. Men treffer dere henne på en fin dag kan henne være meget snill. En del av bildene er gamle. Her vil dere fort bli utsatt før en del løgn så ikke fall pladask for henne?
  • 05.08.2020
    kcgqddfdkl

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Wow. Sexy sarah. Lever opp til navnet sitt. Absolutt verdt et besøk. Lyttet til hva jeg ønsket, gjorde det som var avtalt. Veldig pen dame. Kikket ikke på klokka. Kommer garantert til å treffe henne igjen hvis jeg har mulighet.
  • 04.08.2020
    twsycxmdlg

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Søt jente, men snakket lite engelsk. Grei nok. Venninda deltok. Pris OK, men servicen var litt rush. Utrolig varmt i leiligheten. Helt greit.
  • 18.07.2020
    taikcfrta

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Har besøkt Carine for første gang i dag. Hun er i en klasse for seg selv. Hun åpnet døren med et stort smil. Jeg fikk en god klem, og et vått kyss. Vi gikk i dusjen sammen. Hun såpet meg inn. Hele tiden mens hun smilte og små pratet. Vi gikk inn på soverommet, hun startet å suge meg lekent. Mens hun smilte å holdt øyenkontakt. Dette er den beste BJ jeg har fått i hele mitt liv! Etter en stund satte hun seg oppå meg og begynte å ri. Da gikk det ganske fort. Hun gnidde så musa si for å komme selv også. Det var en del tid igjen men hun lå bare ved siden av meg å pratet løst. Det var ikke noe snakk om at jeg måtte ut døra. Jeg kommer definitivt tilbake.

    Det er verdt å nevne at hun var vanskelig å få til en avtale med. Hun er visst ganske opptatt. Men nå som vi har hatt et vellykket møte lovet hun at det skulle være lett å avtale nytt møte i fremtiden.
  • 10.07.2020
    seggfkpoql

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Kate er nok eldre enn 45 år. Er du ung (under 35 år) og holder ut lenge kommer hun til å forgude deg og man kan betale en tusen lapp for en halv time, men likevel bange henne i en time. Hun har tidligere skrevet at hun er spansk, men hun er egentlig fra Romania. Ingen supermodell, men fin stor rumpe.
  • 28.06.2020
    uxwttqoac

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Overpriset og ikke jenta på bildene. Kanskje de dårligste bildene stemmer, men ikke lett å se. Hun var ikke så barmfager som modellen på de fleste bildene, og klart eldre enn 29 år. Var hyggelig nok, men liten innlevelse og ville bli fort ferdig selv om jeg betalte for en time. Ute igjen etter 40 min. Skal ikke tilbake.
  • 24.06.2020
    pgezeukxky

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Liker du de litt lubne er kanskje denne midt i blinken (legg til 5-10 kg på bildene). Ble møtt med "Oh my god, are you so old?" og beskjed om at hun ikke tente på eldre og tykkfalne menn og og at hun ikke trodde jeg ville kunne tilfredsstille henne. Med tanke på det jeg betalte forventet jeg faktisk at hun skulle tilfredsstille meg og ikke omvendt. Vurderer du et besøk bør du på forhånd få bekreftet at din alder, vekt etc. tilfredsstiller hennes krav. Alt i alt en nedtur.
  • 23.05.2020
    xhpnxkflv

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    For de som liker en ekte BBW er Kathrine et funn. Blid og hyggelig å snakke med og lett å gjøre avtale med. Denne gangen hadde jeg lyst til å fiste henne. Begynte først med å forsiktig massere klitten hennes og og deretter fingre henne. Fortsatte med det, mens hun stønnet og laget godlyder. Varte ikke så lenge før eg kjente at det ble veldig vått i fitten hennes. Katrine ba meg om å bare fortsette og når neste sprutorgasmen kom tok hun tak i hånden min og dyttet den helt inn i fitten. Trengte ikke noe ekstra glid der. Vred hånden forsiktig frem og tilbake, mens eg masserte klitten. Ble veldig kåt av å høre henne stønne av nytelse, samtidig som eg kjente fitten knipe rundt hånden i orgasme etter orgasme. Etter hun hadde fått hvilt seg litt, tok hun kuken min i munnen og begynte å suge og slikke ballene. Dette er noe hun er utrolig dyktig på, så det tok ikke lang tid før eg sprutet munnen hennes full av sperm. Etter på lå vi bare å koste med hverandre og småpratet. Tiden går dessverre veldig fort i godt selskap. Og bedre selskap enn Kathrine skal du lete lenge etter.
  • 19.05.2020
    wxcayuorof

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Lina var ikke så Beautiful, å er slettes ikke med på alt NEI angrer jeg tullet vekk penger på ho
  • 23.03.2020
    taqbxgamsz

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Bortkastet møte
    Var uinteressert, presterte å svare på innkommende tlf mens vi holdt på. Kikket på klokka og på minuttet så var det slutt.
    Om du møter henne så dropp A-level, da hun ikke lar deg komme ordentlig til osv
  • 07.02.2020
    sujoukoczn

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Var og besøkte denne dama i går. Hun er nok litt eldre en bildene viser men hun ser bra ut. Hun knuller som en drøm. Hun er med på meste. Prøv analen hennes trang og fin.
  • 07.02.2020
    qyjgxovic

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Et nytt deilig besøk hos denne drømmekvinnen. Bildene stemmer på en prikk. Deilig å treffe ei jente du føler deg komfortabel med, og ettersom hun har lært meg å kjenne, slapper hun av, og gir sitt beste under treffet, og hun vet hva hun skal få meg til å gjøre for maksimal nytelse.
  • 16.01.2020
    ekcjxmdzbd

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Møtte denne dama i Oslo, alt som var avtalt ble gjennomført. Men det var noe keitete. Ho var hyggelig og alt, men vil bare si at alderen er lang ifra riktig. Stedet var skittent og tipper ho er iallefall 20 år eldre en hva annonsen tilsier. Og berøringsvennlig er hun ikke.
  • 11.01.2020
    tprahpyd

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    kanskje jenta for 20 kilo siden. pustet som hun hadde astma. reddet det hele med å gjøre en ok owo og etter en del kommunikasjonsproblemer siden hun ikke snakket engelsk kunne jeg komme i en kondom i munnen hennes.

    anbefales egentlig ikke :/

    liverpool heldige som avsluttet med 11 man mot spurs idag
  • 11.01.2020
    yslujopvad

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Har besøkt Julia noen ganger, og er like fornøyd hver gang. Hun snakker godt engelsk og får meg til å slappe av, og ellers vet hun akkurat hva som skal til for å ta meg til himmels.
    La inn denne anmeldelsen i går også, men det ser ikke ut til at Stjerneportalen ikke virker som den skal ettersom min og en annen anmeldelse var slettet når jeg sjekket i dag. Er jo ingen innlegg siden 4. Januar.
  • 29.12.2019
    zwvncfdmaz

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Har prøvd, men nei takk, ikke noe for meg.
  • 26.12.2019
    thwnpmgkwu

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    "MISTRESS" har tre profiler hun rullerer litt på: denne, "Deea" og "DOMINATRIX". Sinnsykt gode anmeldelser på RE, men vanskelig å skjønne hvorfor. Min opplevelse er at hun er repeterende, lite kreativ og frekk. Flott jente, men ikke verdt den dyre prisen.
  • 03.12.2019
    qmtazofntx

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Elia Sophia ,er en flott dame Milf .Hun er en god jente å anbefale, Hviss hun går ned litt med prisene å ikke stile opp mot de Norske jentene, for de er alt for dyre. . Hun har en flott kropp herlige bryst og en deilig 69,god smak.nam,nam. Kan anbefales.
  • 19.11.2019
    vvjotsovfv

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    da var Henriette prøvekjørt, spess dame på go måte, fin mus med pearcing å greier, deilige pupper osv, frister til gjentakelse:) hilsen BULJO
  • 19.11.2019
    goagcmfykz

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Besøkte denne deilige jenta når jeg likevel var i Oslo. Og Julia svikter aldri. Hun snakker godt engelsk, og den trillende latteren hennes er forløsende. Ser at hun har fått nye bilder nå, og dette er definitivt jenta du møter. Hun vet akkurat hva jeg ønsker, så servicen er topp (grunnen til at jeg treffer henne igjen og igjen), og etterpå slappet vi av med en prat. Ingen stress med klokka. MdG vil øke bensinprisen med 5 kroner.
  • 10.11.2019
    vvjotsovfv

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Da va denne super jenta prøvd , alle har vi våres drømmer og egne smaker, hu hær gjør alt som blr planlagt, utrulig snill go jente der man får fylle alle hull uten tarm på kølla. hverdhver dollars. løp å kjøp
  • 03.11.2019
    jjuqyitvlb

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Har besøkt Kathrine BBW. En stor og deilig dame for de som liker slike. Begynte med kyss og kos. Fortsatte å kjærtegne fitten hennes. Etter litt finger å tungebruk var fitten klar for bli festet. På med litt glidemiddel og hånden gled inn i den nå våte fitten. Masserte klitten og lot hånden gli inn, ut og rundt i fitten. Dette likte hun, det hørte jeg på godlydene hun laget. Kjente fittemusklene stramme rundt hånden og fittesaftene renne. Gjorde dette flere ganger med samme resultat. Til slutt da hun trengte å hente seg inn, koste eg med de deilige puppene, lot kuken gli mellom dem. Den likte seg der. Så ble eg kommandert på rygg og hun lot sin munn behandle kuken og ballene på en utrolig måte. Til slutt klarte eg ikke å holde igjen og lot satsen sprute inn i munnen hennes. Det må være den kraftigste orgasmen eg har fått etter en blowjobb. Kathrine er lett å gjøre avtale med og de holder hun. Enkelt å finne frem og parkering like utenfor døren. Blid, trivelig og lett å snakke med om alt mulig, er hun og. Pass godt på henne.
  • 09.10.2019
    dzyebuhymi

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    strålende. Møtt henne flere ganger. Sist på vorspiel hvor vi var 3 kamerater som delte henne. Det var gøy, trivelig og bra. Hun var klar på at det er noe hun sjelden gjør, men hun stolte på oss. Ble Mye lengre enn de 2 timene vi først avtalte. Alltid brukt kondom. Aldri fått lov med anal
  • 06.10.2019
    djryydtoem

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Jeg må bare bekrefte hva tidligere skrev om henne, men hun tok den i rompa den gang. Hun rimmer også veldig godt. hun elsker jobben sin kan det virke som
  • 05.10.2019
    zmatfbuddr

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    FY FLATE! for en nydelig kvinne Berenice er. Dette er ikke noe ungsau og ikke sylslank kvinne, men en behagelig, myk og deilig en. Store flotte og ekte pupper som det er utrolig deilig å puppeknulle. Knuller man henne bakfra er det, med den utsikten, vanskelig ikke komme fort. Synd hun ikke tilbyr å bli knullet i rompen. Tror det hadde vært deilig å fyllen den med sperm. Hennes deilige, våte og trange fitte er også vært et besøk. :) Berenice er en trivelig og hyggelig kvinne, som det er lett å gjøre avtale med. Disse er hun nøye med å holde, også det man avtaler av tjenester. 2100 kr for 1 time, inklusive 500 kr for å slippe frakken, synes jeg er et kupp. Fitten luktet og smakte deilig. Om eg vil besøke Berenice igjen? Ikke ti ville hester kan holde meg tilbake. Litt språkproblemer, men det må eg ta på min kappe. Engelsk muntlig er ikke min sterke side. Men med humor og litt fingerspråk, gikk det helt greit.
  • 24.08.2019
    aeetazsguq

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Nytt arist navn, hadde artist navnet Nikita91 før. Samme gamle greia. Ikke noe å anbefale. Styr unna.
  • 31.07.2019
    eoucbhywio

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Ikke noe som er mer irriterende enn at jentene ligger inn falske anmeldelser på dårlig google språk, er de så dårlige at de ikke får gode anmeldelser eller er de bare fake?. Solskjær spilte mot sønnen i går...
  • 18.07.2019
    covkismuza

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Falske bilder, noe hun ikke prøvde å legge sjul på og mente at det bare var en reklameplakkat. Men OK utseende, fyldig østeuropeiske uts. dame 30 år?, værre var at hun ikke utførte noe annet enn massasje selvom vi enige om full pakke på telf. Hun var sur og gretten hele tiden. Ingen kroppskontakt før massasjen og da jeg prøvde å ta på henne mens hun masserte slo hun hånden min vekk, og etter 20 min spurte hun om jeg kunne "mastrubate myself" . Etter dette ble hun sint da jeg nevnte de andre tjenestene. Disse gjaldt ikkee lenger sa hun. måtte bare komme meg ut. Samme dama bruker og Helga 42 telf 47730656. Styr unna, det er mye annet på RE å bruke 1500 på.
  • 07.07.2019
    znwuwkoesr

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Bare tulle. Kommer om 2 timer, etter 2 timer, ble det en time til og så 40 min. Og så helt borte plutselig sender hun sms 6 timer etter og kan møtes.. omg.. Bare tull. Useriøs
  • 18.06.2019
    ztirskldaf

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    En alle tiders hore som gir god valuta for pengene. Besøkt henne to ganger, så her er det fare for å bli hektet. Begge gangene måtte jeg vente noen minutter over avtalt tid fordi det var andre der. Så 20-30 minutter forsinket. Men først inne så suger hun fantastisk og gir tiden du har betalt for.
  • 18.06.2019
    kldmhdxbub

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    At eg er glad i Sissel er det ingen tvil om. Det er rett og slett en varm, snill, god, vakker, myk og deilig kvinne som det er lett å bli glad i. Denne gangen hadde eg avtalt en 1 times treff på hennes sted. Jo nærmere eg kom, jo mer sikker ble eg på at det ble for lite med 1 time. Da eg traff henne spurte eg pent om hun hadde mulighet til å utvide treffet og det hadde hun heldigvis. Ble tatt i mot med en deilig klem og kyss. Så var det av med fillene og i sengen ventet Sissel med sin varme (bokstavelig talt) favn og flere deilige kyss. Å ligge i Sissels favn og kysse og stryke over hennes deilige kropp, er utrolig avslappende og man føler seg trygg og ivaretatt. Etter en stund ble det mer action, da Sissel ville...Det som videre skjedde er mellom Sissel og meg. Kan si så mye at hun leverte topp kvalitet på alt. Og det er slik eg er vant at Sissel leverer. Som vanlig ingen problemer med å gjøre avtale via sms. Hun holder avtaler og tider. På selve treffet er det ikke noe stress med mobil eller klokke og du får den tiden du har avtalt. Lett å finne frem og parkering, ca 4-5 min å gå. Det er helt innafor, mener eg. Prisene hun har på sine treff er også helt innafor. Eneste som er x-tra er analsex (500 kr) og det står i annonsen. Sissel er ekte vare, både på bilder og i virkeligheten. Ikke noe silikon eller annen dritt. Hun er vakrere i virkeligheten enn på bildene. Gleder meg allerede til neste treff for da blir det overnattings treff. :) :) :) Gutter/menn stell veldig godt med denne perlen av en kvinne og gledespike. Gi henne den respekten hun skal ha og fortjener. Tusen takk for treffet Sissel. En varm og god klem fra Kosebamse.
  • 17.06.2019
    fgzyncjhhi

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Det er damen på bildene. Har nok sett sine beste dager. Glad i penger. Ett besøk holder.
  • 16.06.2019
    tqygxkehhd

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Mistress Deea kan på det sterkeste anbefales. Hennes vesen, humør, kropp og service var fantastisk. Hennes behandling av meg som hennes sexslave var perfekt. Hun leste mine ønsker godt og frekt. Etter å ha lest di andre anmeldelsene, så tok jeg motet til meg å ringte henne. Det som møtte meg da hun opnet opp døra, var en vakker kvinne, det var veldig bra uten tvil Deea på bildene, Hun er en juvel som bør behandles godt. JEg kommer igjen.
  • 31.05.2019
    qqfidabcyk

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Det virker som det er en kampanje mot Sissel gående fra en galing eller konkurrent. Hva er motivet? Eller dophue som blander henne sammen med noen andre. Har møtt Sissel mange ganger, og vil ikke slutte med det. Hun er slank og stram og IKKE tykk. Hun røyker ikke, og aldri rusa. Tar vin om du spanderer. Holder alltid avtaler, ser ikke på klokka, er ekte kåt og med på det meste til lav pris. Snillere og greiere finns ikke, så stygt å lage usannheter og hets mot henne.
  • 26.05.2019
    sgjwxlbfjy

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    jeg besøkte denne dama, og kan ikke tro anmeldelsen under. kanskje det har vært henne en gang i tiden, men det tviler jeg veldig sterkt på. hun er en del større, har hengepupper, og ikke de samme leppene eller fjeset, etter hva man kan se på bildene. Hun var flink og holdt det vi hadde avtalt, men jeg måtte avbryte da jeg rett og slett ikke ble noe tilltrukket henne. fikk en liten slant av det jeg betalte, tilbake, da de tviholdt på det siden det var jeg som avbrøt.
  • 21.05.2019
    czqpqgrunj

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Dette er virkelig en perle av de sjeldne, har ikke vært borti en så bra dame. Hun er høy, vakker og sexy. Også veldig snill og hyggelig, mye kos. Hun gir en kjæresteopplevelse som må være så nær the real thing som overhodet mulig, hun gir mye av seg selv. Overhodet ingen stress med tiden, besøk og vær snill med henne, det fortjener hun virkelig. Kommentaren over her om nytteløst med SMS stemte ikke, solid og rask kommunikasjon.
  • 20.05.2019
    cnwgvnbvgx

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Har møtt denne jenta flere ganger for lenge siden og det er ei nydelig jente. Men om du foretrekker tynne jenter er ikkje dette jenta for deg, heilt klart. Men det er vel nok av slanke damer som "ser sultne ut" å velge i? Dama har nydelige feminine former og er veldig søt. Om en tar seg noen sekund til å lese annonsen, bør det heller ikkje være noen stor "overraskelse" at hun har former. Jenta ga mye av seg sjøl, og var varm og "passionate". Typisk herlig latina.
  • 20.05.2019
    ewknpsvyou

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Du må være svært glad i store damer om dette skal bli suksess. Store pupper ja, men resten er dessverre også stort og slapt. Dette er langt fra ei proff dame. Møtet blir amatørmessig og dårlig. Lokalene er en katastrofe. En blir henvist til ei skitten madrass på gulvet. Ikke engang i nøden vil jeg anbefale denne. Ja, Helge Ingstad ble en dyr smell - bare så det er nevnt.....
  • 19.05.2019
    ewknpsvyou

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Du må være svært glad i store damer om dette skal bli suksess. Store pupper ja, men resten er dessverre også stort og slapt. Dette er langt fra ei proff dame. Møtet blir amatørmessig og dårlig. Lokalene er en katastrofe. En blir henvist til ei skitten madrass på gulvet. Ikke engang i nøden vil jeg anbefale denne. Ja, Helge Ingstad ble en dyr smell - bare så det er nevnt.....
  • 11.05.2019
    aunumotbvu

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Dama du møter er ikke hu på bildet, hun brukte ekte bilder før (kjente henne igjen får langt tilbake). Hun hadde også flere mobiler så regner med hun bruker flere profiler med falske bilder. Hun brukte navnet ana sweet tlf 47729919
  • 30.04.2019
    yokkdnfsay

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Hvis bildene er av henne, er de minst 10år og 20kg siden. Hyggelig dame som tar den i rompa.
  • 04.04.2019
    kldmhdxbub

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Da har eg hatt den utsøkte gleden av et nytt besøk hos Sissel. Hun er enkel å gjøre avtaler med via SMS, som eg foretrekker. Svarer raskt. Holder avtalene. Har aldri opplevd noe tull eller å ha måttet vente. Holdt til på et sentralt, trygt sted. Parkering ca en 3-4 min. spasertur unna. Om Sissel kan det sies mye positivt. Blid, snill og er en type som får de litt nervøse besøkende til å slappe av. Lett å snakke med. Da eg kom inn døren ble eg mottatt av en nydelig kvinne med et stort smil og et fantastisk kyss. Og der i gangen ble vi stående en stund å kysse/kline. Om vi hadde blitt stående der resten av treffet hadde egentlig ikke gjort noe, men vi fikk av oss klærne og kom oss i sengen. Der ble det mer kyssing med klem og kos. Hva som videre skjedde skal bli mellom Sissel og meg. Sissel både lukter og smaker nydelig. Må bare nevne hennes Blowjobb. Den må oppleves. Et treff med Sissel er som å komme til himmelen og Sissel er en levende engel. Var turen fra Fredrikstad til Oslo for å treffe Sissel vært det? JA!!!!!!!!!!!! Behandle Sissel med den respekt som hun skal ha og i høyeste grad fortjener. En varm og god klem fra Helge. Skattemeldingen er lagt ut. AltInn sliter med innloggingen.
  • 26.03.2019
    kldmhdxbub

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Besøkte Kathrine for en drøy uke siden. For å ta det trivielle først. Det er enkelt å komme i kontakt med Kathrine og gjøre en avtale. Lett å finne frem og enkelt med parkering rett utenfor døren. Kathrine holder avtalene sine til punkt og prikke. Ser ikke på mobil eller klokke under akten. Siste møte mitt skulle vare 1 time men ble til 1.5 time i stedet. Kathrine er lett å snakke med , får deg til slappe av. Latteren sitter løst. Hun er en nydelig, flott og ekte bbw. Myk, deilig kropp og store deilige bryst som man kan drukne i. Utfører avtalte tjenester med liv og lyst, som en expert. Skal ikke skrive så mye om hennes varierte meny, men vil bare trekke frem hennes blowjobb. Den er himmelsk. Av de eskortene eg har møtt utfører hun den aller beste blowjobben. De andre har langt i fra vært dårlige, men hun er i en annen liga. ser det har vært et ras i Sørfold. En død, en savnet.
  • 20.03.2019
    hfqkyzlwfx

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    "Spansk" milf, veldig aktiv og på, ser ikke på klokka. Bra hvis du liker modne damer, og veit hva du vil ha. Ikke vær beskjeden.
  • 10.03.2019
    kldmhdxbub

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Sissel er en nydelig kvinne som leverer på alt. Alltid smilende, lett å kommunisere med. Holder avtaler, lett å kontakte på SMS og svare ganske raskt. Holder avtaler og tider. Du får i alle fall ikke kortere tid en avtalt. Alltid rene og pene treffsteder. Det har vært gode parkeringsmuligheter på de stedene eg har truffet henne. Det "dårligste" stedet lå 5 min gange fra parkering. Eg mener hun har rimelige priser og det eneste hun tar extra for er analsex. Den prisen (500 kr) er også oppgitt i anonnsen. OBS! Sissel kan kan man lett bli forelsket/avhengig av.Skal eg framheve noe, må det være kyssene hennes. Å komme inn i armen til Sissel og få et deilig kyss mitt på truten, da har du kommet til himmelen. Det er nesten slik at da spiller ingenting noen rolle lengre. Første gang er traff henne, hadde eg en times avtale. Brukte de første 45 min tilmkosing og kyssing. Kunne gjerne brukt resten av tiden til det også uten at det hadde gjort noe. Terningkast 12 av 6 mulige. Bildene stemmer 100%. Hun er så deilig som bildene viser. Puppene er ekte.
  • 28.02.2019
    pccridbmez

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Kjempedeilig og kåt dame. Besøkt henne et par ganger sist hun var her. Superdeilig facesitting, gnir fitta si godt over ansiktet. Suger kuk veldig bra. Har en helt utrolig deilig fitte, våt, sugende og god. Veldig deilig å bare la spruten stå dypt inne i henne, det liker hun.
  • 11.02.2019
    kzmsioqgpm

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Jeg vil nok en gang anbefale henne til de som ser etter en vakker Domina du virkelig kan stole på.
  • 30.12.2018
    jvufgjdymz

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    triste greier, reiser rundt lamme Madona feite slaskate gammle kjerringer, , gjør alt med og uten gummi
  • 18.11.2018
    wxrfljqguw

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Nina har ikke bilder av seg selv. Men liker du jenter som er store nedentil og små bryst og lite hode, så kan hun være for deg. Snakket hele tida om forskjellige saker og ting, så jeg fikk ekstra tid for at hun skulle gjøre det avtalte. Kroppen ble likevel altfor mye turn-off for min del. Besøker henne ikke igjen.
  • 30.04.2018
    uekdaqurhs

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel
  • 17.02.2018
    dyscywpuhj

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Fin dame med et herlig smil. Sexy og litt rampete latino som er med på det meste. Fitta er trang og fin. Bildene er virkelige.
  • 07.07.2017
    ntydikjhtj

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    http://www.realescort.eu/ads/73483/maritta Gedigen møkkakjerring, dobbeltbooker så man møter kunden som er satt opp på samme tid på vei inn. Utfra andres beskrivelser er hun meget utrivelig også og bildene i annonsene (opptil 3 ulike på en gang) er fake.
  • 18.11.2016
    ddumstzghh

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    .......THE BEST........ Det som alltid møter meg når jeg besøker henne , er ei meget søt og velstelt jente. Jeg hilser på hennes kropp......lår......bryster.......mage......skritt..... med mund og hender. Hun har en deilig frekk stump når hun står på alle fire for meg , og hennes friske pussy er alltid klar for en fest. Ta godt vare på henne...................!
  • 21.10.2016
    ddumstzghh

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    ......SUPER FLOTT....... Den friske og saftige bollemusa hennes var det en fornøyelse å smatte og slikke på. Hun var aktiv hele veien fram til målet, og det silkebløte og vakre håret hennes duftet det godt av. En fornøyelse å være sammen med henne hele timen. Ta godt vare på henne................... !
  • 29.09.2016
    ddumstzghh

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    ..........PERFECT BODY........... Utrolig søt og hyggelig. jente, hennes nydelige dukkeansikt og den faste og fine rompen var særdeles uimotståelig. Jeg smakte på hennes safter, og kommer garantert tilbake til henne. Ta godt vare på henne..................!
  • 30.08.2016
    mbfabdqdif

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  Alle vurderinger

    Julia er ikke bare sexy som hun sier - her snakker vi om supersexy! Jeg kan ikke få nok av henne, og hun gir deg alt en mann kan begjære. Jeg skal snart tilbake!!!
  • All Review