Stjerneportalen

Add Review
Girl Phone Number
Link to ad girl
Your Name/Nickname
Comments. Don’t write real names, addresses or health issues. *
Ekte bilder
Stemmer bildene med virkeligheten?
Holder avtaler
En time avtalt er ikke 30 minutter
Renslighet
Lukter hun godt?
Kropp
Generelt utseende uavhengig av bilder
Tranghet
Er vagina trang?
Oppførsel
Er hun robot eller har hun innlevelse?
Generell vurdering
Verdt penga?
  • 26.12.2019
    halkubcdtp

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Jeg er hel enig med deg, qnhevyxihv, i din omtale av Marie. Untatt å kalle henne og hennes kolleger for horer. Det er for meg et negativt ladet ord. Er mye mer glad i ordet gledespike(r). For det er jo det de er, er det ikke? Hun er alltid diskré når hun kommer til mitt hjem. Selv om det kanskje ikke er så lett da hun, i hvert fall i mine øyne, er en slående vakker kvinne. Nå gleder jeg meg bare til Marie kommer på besøk om noen dager. Da skal jeg igjen få smake på hennes deilige fittesafter og nyte hennes myke, deilige og trange rompe. Hun er kanskje litt dyrere enn andre, men er verd hver eneste krone.
  • 26.12.2019
    qnhevyxihv

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Jeg svarer kun for meg selv og de opplevelsene jeg har hatt med Marie. For å bekrefte at jeg er norsk. Harald er Konge, Jeg har besøkt Marie en rekke ganger og hun er en fryd å knulle. De siste gangene har jeg også unnet meg anal, noe dyrere men, for en rumpe Marie har. Og hun er også veldig diskret og profesjonell når jeg har fått besøk av henne. Noe som er et stort pluss i min bok. Marie er stolt av jobben sin. Stolt av å vere ei hore og jeg er stolt av Marie og at hun er ei hore. Så gutter og menn der ute. La Marie få pikk i alle hull. Knull henne som den deilige hora hun er.
  • 15.08.2019
    plbnwxhzqr

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Besøkte henne for noen år siden. Som en tidligere anmelder har skrevet så ble vedkommende bedt om å kjøpe en pakke røyk og juice til henne før ankomsten. Lur måte ikke måtte betale for det da kunden uansett kommer. Opplevde akkurat det samme. Hun er hyperaktiv og har glassøye så det ble litt som en freak show og hun er glad i å skravle. Men: for meg virket som hun elsket å være en tøs, og hun kan virkelig være horete og man blir fort opphisset av det. Det viktigste av alt under et sånt møte er vel om fitta er god og om jenta er med på leken noe hun også er. Har ikke besøkt henne etter det, men det er nok pga. den høye prisen (+ juicen og røyken). Hun gir en lite rabatt dersom man skriver positiv omtale.
  • 15.08.2019
    vuwggjrcxt

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Jeg sier ikke at alle anmeldelsene er skrevet av henne, men mange er det. Folk får nesten lese anmeldelsene og vurdere selv. Har aldri besøkt henne og kommer aldri til å gjøre det. Om det er verdt 4.000,- eller ikke kommer jeg aldri til å vite.
  • 14.08.2019
    zmatfbuddr

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    VUWGGJRCTXT. Har du sett på Hennes anmeldelser? Det er ikke mange emojis i anmeldelsene som hun har fått. Det er en del i hennes kommentarer til en anmeldelse og i hennes blogginnlegg, men det er noe helt annet. Så før du kaster dritt, bør du sjekke fakta. Er en av hennes kunder. Har aldri skrevet en anmeldelse uten at eg har besøkt henne. Har heller aldri blitt spurt om å skrive en falsk anmeldelse for penger. Marie er en ekte varm, morsom og deilig kvinne. Hun gjør alltid sitt beste for å tilfredstille kunden. Og hun er dyktig til det. Man har lov å skrive en negativ anmeldelse, hvis man har hatt en dårlig opplevelse. Da skal man være saklig, og høflig. Både kunden og jenta kan ha hatt en dårlig dag/kemi. Men man skal ikke spre løs og dritt om jenta for det.
  • 14.08.2019
    zmatfbuddr

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel
    Kan bare svare for meg selv. Eg har skrevet noen anmeldelser på Marie sexy, men kun etter et besøk. Eg synes hun er en vakker, deilig kvinne. Hun er trivelig og blid. Lett å gjøre avtale med og det er aldri noe tull, hverken med avtaler eller tjenester. Min erfaring med Marie er bare positiv og hun er en meget knullbar kvinne. Prisnivået er kanskje i det høyere leie, men hun er absolutt verdt det. Min erfaring med Marie, og alle andre eskortejenter eg har møtt er at behandler man dem pent blir man selv pent behandlet. Vi har ingen rett til å behandle dem stygt, bare fordi vi har betalt for deres tidsbruk på oss.
  • 14.08.2019
    vuwggjrcxt

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Selvfølgelig skriver hun anmeldelsene selv. Det er ingen mannfolk som ville skrevet så detaljerte anmeldelser og brukt så mye emojis. Du kan også se det på enkelte skrivefeil som går igjen og typiske !! eller .. Og som du sier tidspunkt i forhold til oppdatering av annonse.
  • 13.08.2019
    stfgsvpcxm

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    gang på gang ender denne damen her opp med masse gode omtaler. Finner de om talene noe suspekt da de ofte kommer i forbindelse med hennes egne oppdateringer om nye bilder, blogging etc. Har en sterk mistanke om at hun skriver en del av sine egne omtaler selv. Som noen tidligere har antydet så virker det som noen kan få gode priser for å skrive positiv omtale til henne. Jeg vet ikke. Suspekt? JA
  • 31.03.2019
    oevqgfxxkr

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel
    Hvordan er det muligvis få så mange possetive tilbakemeldinger.
  • 31.03.2019
    bmzcaitniq

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel
    Til deg twazksvsxi som lurer på Maria. Sjekk hvem det er som lovpriser henne, så finner du en rød tråd. Sjekk hvem de forskjellige som gir gode tilbakemeldinger, Hva dato laget de sin profil. Dama sliter, trist og tragisk for henne og de som tar sjansen på treff med henne. terningkast 1
  • 30.03.2019
    faafoprrhs

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Etter at hun startet opp annonseringen sin igjen så flommer det over av bare positive tilbakemeldinger. For de som er kritiske til henne så flommer det over av eder og galle fra henne. Jeg vet ikke hva man skal tro. Har aldri besøk henne, men måten hun responderer på når man er kritisk til henne så blir man fryktelig skeptisk.
  • 03.03.2019
    dcxcbedcbd

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel
    dette blir for dumt, hun får skikkelig bra anmeldelser fordi hun er en av de beste og det at kunder skriver mange anmeldelser er nok fordi de besøker henne ofte tror jeg.. Har en kompis som har vært hos henne for 3 mnd siden ca.. Han sa at det var enda bedre enn forventet.. Hun ser ikke på kl.. Hun er veldig engasjert i rettferdighet og så er hun bare så snill og god.. Hun hadde betrodd seg til han. Hun har vært gjennom mye vondt. Og hvordan hun har klart seg er imponerende. Hun var borte i nesten et år.. Hun Var da på avrusning og traume behandling og fått medisinene hun burde ha fått da hun var liten?. Bi polar og ADHD.. Han syntes synd på hu.. Og blir hun i tillegg angrepet av kunder som sitter og snakker dritt om henne. Hun gråt.. At hun ikke kan forsvare seg mot dette.. Hun prøvde å ta livet sitt for 8 år siden pga denne mobbingen her.. Syntes det er så stygt og slemt å sitte sammen og komme med påstander som dere ikke har en anelse om er riktig engang!! Han har blitt fast kunde av henne.. Og han har bare bra ting å si om denne flotte gærne dama!!
  • 23.01.2019
    rnfgkskezm

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Må slenge meg på denne tråden her jeg og. Har besøkt henne 2 ganger og det var ikke så verst. Den ene gangen så var hun rusa seg ganske mye. Jeg synes det var litt skremmende fordi hun bare lå der og godtok alt jeg gjorde. Hun spurte om jeg hadde lyst til å fiste henne. For den som liker å strekke det langt så er hun den rette personen.
  • 22.01.2019
    byifgfbnfi

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel
    bxbwetrmyz. Må bare kommentere det du skriver. Du har så rett så rett. Jeg har også sett hennes anmeldelser og hva hun skriver når det ikke faller i smak, eller god jord. Personen er langt fra god, kan hende hennes liv, som har vært meget utagerende er forklaringen.Det setter sine tydelige spor, fysisk og ikke minst psykisk. Jeg ønsker henne alt vell, for all del. Men å be om noe møte er helt uaktuelt
  • 22.01.2019
    bxbwetrmyz

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Har aldri besøkt denne kvinnen, men stadig lar jeg meg fasinere av hvor mange anmeldelser hun mottar med engang hun annonserer. Omtalene er så positive at ord blir fattig, men de som ikke har samme opplevelsen får så ørene flagrer. Jeg har ikke grunnlag for å uttale meg om henne, men det er rom for spekulasjon.
  • 30.11.2018
    twazksvsxi

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Om du sjekker henne ut på Realescort og er imponert over hvor mange positive tilbakemeldinger hun har..... sjekk hvem som har skrevet dem. Flere av de samme har skrevet 5-7 positive meldinger. Les nøye de to som er kritiske. Jeg følger dem.