Stjerneportalen

Add Review
Girl Phone Number
Link to ad girl
Your Name/Nickname
Comments. Don’t write real names, addresses or health issues. *
Ekte bilder
Stemmer bildene med virkeligheten?
Holder avtaler
En time avtalt er ikke 30 minutter
Renslighet
Lukter hun godt?
Kropp
Generelt utseende uavhengig av bilder
Tranghet
Er vagina trang?
Oppførsel
Er hun robot eller har hun innlevelse?
Generell vurdering
Verdt penga?
  • 24.10.2020
    jpnivhlgzo

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Dato er ikke helt riktig, skjedde for ca 1mnd siden. Endelig var det min tur igjen til å møte Marie og hun er like bra som sist om ikke bedre. Kom til hennes leilighet , og det var full fart fra hun åpnet døren, av med klær og rett i seng. Skulle ha 1eller 2 timer var planen men det ble raskt til 3.En skal lete lenge etter villere damen en dette, ikled sykt deilig undertøy og høye hæler fyrte hun meg så opp at det var vel ikke en pos eller plass i leiligheten vi ikkje hadde oss, vill sex var det.etter at jeg hadde kommet X antall ganger fulle av svette fant vi ut at det va godt hele 3 timer, hun tok det med et smil og kysset 💋meg ømt før jeg snek seg ut... Det blir ikke lenge til neste besøk, allerede kåt av tanken... 🔥😘
  • 20.10.2020
    znogchanzl

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Snøen og kulda melder sin ankomst, men ettersom jeg var på hotell i Oslo i helga så tenkte jeg at Marie skulle få varme meg. Skal ikke skrive detaljer om hva vi gjorde, men jeg dama leverer alltid varene.

    Møtte på hotellet og når jeg ga henne en klem, Marie har lagt på seg noen kilo, men ho er godt trent og har en fantastisk flott kropp. Gikk inn på hotellet hvor hun gikk inn på badet og satte på seg det jeg hadde bedt henne ta med. Og når hun kom ut derfra så gikk det i ett. Det var striptease, leketøy og rå sex i en god blanding,Marie er en realpornstar, blir alltid så glad når jeg er med Marie for et treff dekker stort sett opp alle aktivitetsminuttene den ber meg om å ha den uka
    Marie smaker fantastisk godt, jeg elsker å slikke den deilige våte fitta hennes 🍭 😘

    Marie er en skatt som jeg gjør mitt beste for å nyte.😚Hva vi ellers gjorde blir mellom oss. GLEDER MEG VELDIG TIL NESTE MØTE.
  • 18.10.2020
    sdzgbzwzlm

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Bildene er ekte, men man skal være klar over at vi snakker om en halvnarkoman dame over 40 med glassøye her (påstår hun ikke er narkis i kommentarer til anmelderne, men ligger jo et bilde ute av at hun tar seg en stripe og hun selger jo også, så ja...). Leiligheten lå sentralt, men dama røyker og har hund så lukter litt. Ikke perfekt, men går helt greit. Fikk kun et surt håndkle å tørke meg med i dusjen, men er jo ikke der for å dusje så.

    Innlevelsen er bra og hun ble klissvåt under akten selv, så det er bra. Man får også det man betaler for/avtaler, og hun passer på dette selv så man trenger ikke mase. Dette er absolutt bra.

    Men vet ikke om det er verdt den prisen for å være ærlig. Man må ut med over 4000 for å bli sugd uten kondom og kun 1 cumshot. Anal var visst ekstra så det ble ikke aktuelt for min del. Ser at mange skryter av suge-ferdighetene hennes, skal innrømme at det var over middels, men noe fyrverkeri var det ikke. Kan melde at tyske Eliza og Alisa er langt flinkere. Hun skal ha for at hun et par ganger forsøkte å throate, men dessverre klarte ikke mer enn et støt eller to før hun brakk seg.... At det står facefucking og deepthroat på profilen hennes er bare tull. Jeg er ikke spesielt stor, antakeligvis godt under gjennomsnittlig om jeg skal være helt ærlig, så tror det sier litt om de andre anmelderne her (om de er ekte).

    Alt i alt, helt ok. Ikke noe svindel og tull, så man kan i alle fall være sikker. men for dyrt for en midt på treet opplevelse med en jente som hadde sine glansdager for 15 år siden. Hadde prislappen vært 1000-1500 kroner mindre skulle jeg godt med på at det hadde det vært helt knall.
  • 16.10.2020
    urvrnswjyo

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Etter å ha siklet på annonsen til Norske Marie Sexy lenge og vurdert om hun var som på bildene, tok jeg mot til meg og sendte henne en sms. Fikk raskt et hyggelig svar tilbake og vi laget en avtale. Hun sendte adressen, så det var lett å finne frem til hennes leilighet. Den lå diskré til og var både koselig og ren. Ble møtt i døren med et varmt smil og kyss og klem. Det fikk meg til å slappe helt av og bli kvitt den litt spente følelsen jeg hadde. Om Marie har jeg bare lovord og si. Liker du det du ser på bildene, som er ekte, vil du elske henne når dere møtes. Hun er en snill, varm myk og deilig kvinne som vet hva hun holder på med. Hva som skjedde mellom Marie og meg blir mellom oss. Men jeg vil anbefale henne til alle som vet hvordan man behandler en kvinne. Det fortjener hun og den respekten skal hun ha.

Dette var en strålende opplevelse som jeg håper å få oppleve igjen om ikke altfor lang tid.
  • 07.10.2020
    zltehji

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Jeg er helt enig med "lczynkobgv" i sin anmeldelse av Norske Marie. Makan til sexy jente skal du lete lenge etter. Og den sexy rompa er et kapittel for seg. Den er utrolig myk og deilig å klaske mot, når du knuller henne i rompa. En annen ting jeg setter stor pris på med Marie er hennes væremåte. Alltid blid og hyggelig. Lett å snakke med og du føler deg alltid velkommen. Har besøkt henne noen ganger og gleder meg til neste besøk. Det blir ikke lenge til.
  • 05.10.2020
    lczynkobgv

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Norske Marie har blitt mitt valg nummer en når det kommer til damer som tilbyr vovede tjenester. Hun har det jeg vil ha av både digge pupper, sexy rumpe og en utrolig evne til å ta kuken langt ned i halsen.

    leste bloggen til Marie der hun fortalte om deep throat og tidligere har Marie sugd meg, men ikke sånn. Ikke på den måten så nå ville jeg benytte muligheten til å få oppleve en skikkelig deep thorat.

    Ikke for å skryte, men jeg er bra utrustet der nede så jeg trodde Marie ville avfeie det med å si, sorry du er for stor. Som mange av jentene som tilbyr anal, men hele tiden unnskylder seg med at sorry du er for stor, uansett.

    Ikke Marie. Hun tok hele kuken langt ned i halsen. Himmel for et syn og opplevelse. var nære på å komme da kuken var som lengst nede i halsen til Marie. Hun støv meg ut, tok av kondomen og så. Nå skal du sprute meg i ansiktet. Og jeg var ikke vond og be. Sendte en megaladning med sperm i ansiktet til Marie som rant nedover kinnene hennes.

    Marie smilte med ansiktet fullt av sperm og sa til meg. Det er dette som kalles deep throat.
  • 19.08.2020
    jupqbjxgkw

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Endelig er Marie tilbake og det første jeg gjorde da jeg oppdaget pornodronningen var tilbake var å booke time. Noe jeg heldigvis fikk ganske kjapt. Takk og lov for det sprengte i kuken etter å kjenne deilig Marie fitte igjen.

    Så deilig å få knulle deg igjen Marie.

    Anbefaler dere å knulle Marie gutter. Valutta for pengene og hun elsker pikk.
  • 26.12.2019
    halkubcdtp

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Jeg er hel enig med deg, qnhevyxihv, i din omtale av Marie. Untatt å kalle henne og hennes kolleger for horer. Det er for meg et negativt ladet ord. Er mye mer glad i ordet gledespike(r). For det er jo det de er, er det ikke? Hun er alltid diskré når hun kommer til mitt hjem. Selv om det kanskje ikke er så lett da hun, i hvert fall i mine øyne, er en slående vakker kvinne. Nå gleder jeg meg bare til Marie kommer på besøk om noen dager. Da skal jeg igjen få smake på hennes deilige fittesafter og nyte hennes myke, deilige og trange rompe. Hun er kanskje litt dyrere enn andre, men er verd hver eneste krone.
  • 26.12.2019
    qnhevyxihv

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Jeg svarer kun for meg selv og de opplevelsene jeg har hatt med Marie. For å bekrefte at jeg er norsk. Harald er Konge, Jeg har besøkt Marie en rekke ganger og hun er en fryd å knulle. De siste gangene har jeg også unnet meg anal, noe dyrere men, for en rumpe Marie har. Og hun er også veldig diskret og profesjonell når jeg har fått besøk av henne. Noe som er et stort pluss i min bok. Marie er stolt av jobben sin. Stolt av å vere ei hore og jeg er stolt av Marie og at hun er ei hore. Så gutter og menn der ute. La Marie få pikk i alle hull. Knull henne som den deilige hora hun er.
  • 15.08.2019
    plbnwxhzqr

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Besøkte henne for noen år siden. Som en tidligere anmelder har skrevet så ble vedkommende bedt om å kjøpe en pakke røyk og juice til henne før ankomsten. Lur måte ikke måtte betale for det da kunden uansett kommer. Opplevde akkurat det samme. Hun er hyperaktiv og har glassøye så det ble litt som en freak show og hun er glad i å skravle. Men: for meg virket som hun elsket å være en tøs, og hun kan virkelig være horete og man blir fort opphisset av det. Det viktigste av alt under et sånt møte er vel om fitta er god og om jenta er med på leken noe hun også er. Har ikke besøkt henne etter det, men det er nok pga. den høye prisen (+ juicen og røyken). Hun gir en lite rabatt dersom man skriver positiv omtale.
  • 15.08.2019
    vuwggjrcxt

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Jeg sier ikke at alle anmeldelsene er skrevet av henne, men mange er det. Folk får nesten lese anmeldelsene og vurdere selv. Har aldri besøkt henne og kommer aldri til å gjøre det. Om det er verdt 4.000,- eller ikke kommer jeg aldri til å vite.
  • 14.08.2019
    zmatfbuddr

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    VUWGGJRCTXT. Har du sett på Hennes anmeldelser? Det er ikke mange emojis i anmeldelsene som hun har fått. Det er en del i hennes kommentarer til en anmeldelse og i hennes blogginnlegg, men det er noe helt annet. Så før du kaster dritt, bør du sjekke fakta. Er en av hennes kunder. Har aldri skrevet en anmeldelse uten at eg har besøkt henne. Har heller aldri blitt spurt om å skrive en falsk anmeldelse for penger. Marie er en ekte varm, morsom og deilig kvinne. Hun gjør alltid sitt beste for å tilfredstille kunden. Og hun er dyktig til det. Man har lov å skrive en negativ anmeldelse, hvis man har hatt en dårlig opplevelse. Da skal man være saklig, og høflig. Både kunden og jenta kan ha hatt en dårlig dag/kemi. Men man skal ikke spre løs og dritt om jenta for det.
  • 14.08.2019
    zmatfbuddr

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel
    Kan bare svare for meg selv. Eg har skrevet noen anmeldelser på Marie sexy, men kun etter et besøk. Eg synes hun er en vakker, deilig kvinne. Hun er trivelig og blid. Lett å gjøre avtale med og det er aldri noe tull, hverken med avtaler eller tjenester. Min erfaring med Marie er bare positiv og hun er en meget knullbar kvinne. Prisnivået er kanskje i det høyere leie, men hun er absolutt verdt det. Min erfaring med Marie, og alle andre eskortejenter eg har møtt er at behandler man dem pent blir man selv pent behandlet. Vi har ingen rett til å behandle dem stygt, bare fordi vi har betalt for deres tidsbruk på oss.
  • 14.08.2019
    vuwggjrcxt

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Selvfølgelig skriver hun anmeldelsene selv. Det er ingen mannfolk som ville skrevet så detaljerte anmeldelser og brukt så mye emojis. Du kan også se det på enkelte skrivefeil som går igjen og typiske !! eller .. Og som du sier tidspunkt i forhold til oppdatering av annonse.
  • 13.08.2019
    stfgsvpcxm

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    gang på gang ender denne damen her opp med masse gode omtaler. Finner de om talene noe suspekt da de ofte kommer i forbindelse med hennes egne oppdateringer om nye bilder, blogging etc. Har en sterk mistanke om at hun skriver en del av sine egne omtaler selv. Som noen tidligere har antydet så virker det som noen kan få gode priser for å skrive positiv omtale til henne. Jeg vet ikke. Suspekt? JA
  • 31.03.2019
    oevqgfxxkr

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel
    Hvordan er det muligvis få så mange possetive tilbakemeldinger.
  • 31.03.2019
    bmzcaitniq

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel
    Til deg twazksvsxi som lurer på Maria. Sjekk hvem det er som lovpriser henne, så finner du en rød tråd. Sjekk hvem de forskjellige som gir gode tilbakemeldinger, Hva dato laget de sin profil. Dama sliter, trist og tragisk for henne og de som tar sjansen på treff med henne. terningkast 1
  • 30.03.2019
    faafoprrhs

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Etter at hun startet opp annonseringen sin igjen så flommer det over av bare positive tilbakemeldinger. For de som er kritiske til henne så flommer det over av eder og galle fra henne. Jeg vet ikke hva man skal tro. Har aldri besøk henne, men måten hun responderer på når man er kritisk til henne så blir man fryktelig skeptisk.
  • 03.03.2019
    dcxcbedcbd

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel
    dette blir for dumt, hun får skikkelig bra anmeldelser fordi hun er en av de beste og det at kunder skriver mange anmeldelser er nok fordi de besøker henne ofte tror jeg.. Har en kompis som har vært hos henne for 3 mnd siden ca.. Han sa at det var enda bedre enn forventet.. Hun ser ikke på kl.. Hun er veldig engasjert i rettferdighet og så er hun bare så snill og god.. Hun hadde betrodd seg til han. Hun har vært gjennom mye vondt. Og hvordan hun har klart seg er imponerende. Hun var borte i nesten et år.. Hun Var da på avrusning og traume behandling og fått medisinene hun burde ha fått da hun var liten?. Bi polar og ADHD.. Han syntes synd på hu.. Og blir hun i tillegg angrepet av kunder som sitter og snakker dritt om henne. Hun gråt.. At hun ikke kan forsvare seg mot dette.. Hun prøvde å ta livet sitt for 8 år siden pga denne mobbingen her.. Syntes det er så stygt og slemt å sitte sammen og komme med påstander som dere ikke har en anelse om er riktig engang!! Han har blitt fast kunde av henne.. Og han har bare bra ting å si om denne flotte gærne dama!!
  • 23.01.2019
    rnfgkskezm

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Må slenge meg på denne tråden her jeg og. Har besøkt henne 2 ganger og det var ikke så verst. Den ene gangen så var hun rusa seg ganske mye. Jeg synes det var litt skremmende fordi hun bare lå der og godtok alt jeg gjorde. Hun spurte om jeg hadde lyst til å fiste henne. For den som liker å strekke det langt så er hun den rette personen.
  • 22.01.2019
    byifgfbnfi

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel
    bxbwetrmyz. Må bare kommentere det du skriver. Du har så rett så rett. Jeg har også sett hennes anmeldelser og hva hun skriver når det ikke faller i smak, eller god jord. Personen er langt fra god, kan hende hennes liv, som har vært meget utagerende er forklaringen.Det setter sine tydelige spor, fysisk og ikke minst psykisk. Jeg ønsker henne alt vell, for all del. Men å be om noe møte er helt uaktuelt
  • 22.01.2019
    bxbwetrmyz

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Har aldri besøkt denne kvinnen, men stadig lar jeg meg fasinere av hvor mange anmeldelser hun mottar med engang hun annonserer. Omtalene er så positive at ord blir fattig, men de som ikke har samme opplevelsen får så ørene flagrer. Jeg har ikke grunnlag for å uttale meg om henne, men det er rom for spekulasjon.
  • 30.11.2018
    twazksvsxi

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Om du sjekker henne ut på Realescort og er imponert over hvor mange positive tilbakemeldinger hun har..... sjekk hvem som har skrevet dem. Flere av de samme har skrevet 5-7 positive meldinger. Les nøye de to som er kritiske. Jeg følger dem.