Add Review
Girl Phone Number
Link to ad girl
Your Name/Nickname
Comments. Don’t write real names, addresses or health issues. *
Ekte bilder
Stemmer bildene med virkeligheten?
Holder avtaler
En time avtalt er ikke 30 minutter
Renslighet
Lukter hun godt?
Kropp
Generelt utseende uavhengig av bilder
Tranghet
Er vagina trang?
Oppførsel
Er hun robot eller har hun innlevelse?
Generell vurdering
Verdt penga?
  • 14.12.2021
    nhulmxwjxe

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel
    Hon är de bästa du kan få
    Hon jobbar hårt men gör allt för att du ska mysa med henne från 0900 till kvällen
    Hon stänger ibland omtalade då Hon jobbat många år och har mycket fasta kunder och så fins de några onda konkurenter som skriver dumma grejer
    Hon är de bästa av allt ni kan få
    Ta väl hand om ho.
  • 17.08.2019
    nelucsfnao

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Noen (som har besøkt henne) som vet hvordan høflige menn kan få kontakt med henne?
  • 24.04.2019
    oddioctbsa

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Hun tar aldri telefonen. Svarer aldri på meldinger. Skjønner ikke hvorfor den samme annonsen ligger ute år etter år.
  • 18.11.2016
    ddumstzghh

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    .......THE BEST........ Det som alltid møter meg når jeg besøker henne , er ei meget søt og velstelt jente. Jeg hilser på hennes kropp......lår......bryster.......mage......skritt..... med mund og hender. Hun har en deilig frekk stump når hun står på alle fire for meg , og hennes friske pussy er alltid klar for en fest. Ta godt vare på henne...................!
  • 21.10.2016
    ddumstzghh

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    ......SUPER FLOTT....... Den friske og saftige bollemusa hennes var det en fornøyelse å smatte og slikke på. Hun var aktiv hele veien fram til målet, og det silkebløte og vakre håret hennes duftet det godt av. En fornøyelse å være sammen med henne hele timen. Ta godt vare på henne................... !
  • 12.05.2016
    qtncfenyai

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel
    Dette er noe av det beste jeg har opplevd. Når jeg kom inn døra ble jeg helt lamslått, ho som møtte meg i døra var noe av det peneste jeg har sett! Ho var enkel å få tak i på telefonen og veldig informativ. Praten gikk lett og når det kom til sexen så var den helt sinnsyk. Måten ho slafset i seg pikken min på og pratet til og med meg var bare magisk. Jeg vil si at dette er det beste innen eskorte jeg har opplevd.Det eneste jeg angrer på er at jeg ikke betalte for mer enn 30 min! Ikke noe rush med å få meg ut døra heller. Ho var utrolig flink til å få meg til å føle meg bra! Behandle ho fint så får du det sinnsykt bra!
  • 05.05.2016
    eyzqjfmcwh

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Hun oppfyller ikke det hun lover i annonsen:( Det står d at hun gir Gfe med kos og kyss. Ellers er blow job veldig bra.
  • 20.02.2016
    xqqjzjahry

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    hvorfor har hun deaktivert brukeranmeldelser ?
  • 04.11.2014
    eberbtoabv

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Alexandra er en virkelig hjerteknuser. Holder avtaler og leverer sakene med stor innlevelse. Hun er blond med blå øyner, herlige former og en silkemyk hud. Lett og prate med og smiler med godt humør hele timen. Anbefales !!
  • 06.05.2014
    fugpkjaqaf

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel
    Vært hos henne mange ganger. Hun er super. Fantastisk. Så utrolig trivelig og ærlig. Både puppene og OWO er fra himmelen. I dag var det en trønder som er god på ski som kjørte i fylla og kræsja sin Audi,
  • 18.01.2014
    wyidyrnvjz

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Besøkte denne skjønne damen i drammen da :) WAOW For et treff, her for du virkelig det du ser på annonsen, også de deilige PUPPENE, namm namm, må så garantert besøke henne igjen. Annbefaler henne på det sterkeste gutter vært vær enste kr
  • 08.01.2014
    zbgzeethey

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Hun har mer eller mindre den samme teksten i annonsen som lena (45027318). men har fått seks gode kritikker. er det noen som kan bekrefte at dette er ekte saker? vil gjerne besöke de puppene :)
  • 10.10.2013
    akebrett

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    De nye stjernene kommer på det nye tlf hennes :-) Se under / søk på nr 98090737 New stars comes under the new number 980 90 737. I was visit Alexandra yesterday i got exelent experience :-) I got super OWO, warm body lots off good Kissing, and Much fun :-) I will be Back this girl is awsome, but remember the new number same girl.
  • 10.10.2013
    akebrett

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Alexandra skuffer ikke, her kommer jeg og får det jeg spurte om :-) Topp topp veldig veldig bra GFE og masse god kryssing, god hygiene og alt :-) Skal garantert tilbake hu hadde en venninne der også nydelig spansk dame, så blir dobbel trouble :-) Kos og klem gleder meg :-) English: Was on a visit to Alexandra yesterday i got topp service from you 3 i deffenty coming Back to visit :-) hope you give me the same pleasure :-) Your boobs are magic. Kliss kliss from your friend B