Stjerneportalen

Add Review
Girl Phone Number
Link to ad girl
Your Name/Nickname
Comments. Don’t write real names, addresses or health issues. *
Ekte bilder
Stemmer bildene med virkeligheten?
Holder avtaler
En time avtalt er ikke 30 minutter
Renslighet
Lukter hun godt?
Kropp
Generelt utseende uavhengig av bilder
Tranghet
Er vagina trang?
Oppførsel
Er hun robot eller har hun innlevelse?
Generell vurdering
Verdt penga?
  • 17.02.2021
    gtiprhazuw

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Wow. Skjønner godt hvorfor hun har fått så mye skryt. Kjempesøt og sjarmerende jente, veldig grei kommunikasjon. Helt fantastisk BJ. Kan enkelt og greit si at hun anbefales på det aller varmeste.
  • 09.01.2021
    ggftrclwe

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Hei.
    Er det noen her som har truffet Sissel i Tromsø og vet om hun har en bra og trygg møteplass her? Og er det sentralt?
  • 04.01.2021
    zghsnznpjj

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Herlig jente som bare elsker å suge, røff deep throating, trang og deilig anal og hun elsker å kline.
    Var utrolig sexy i lårhøye røde lakk støvler. Etter masse klining deep throuting og anal sex, gikk vi inn i dusjen hvor jeg tisset over hele jenta og i munnen på ho og avsluttet med masse klining vil gjærne treffe dama igjen for mere deilig kinky sex❤
  • 10.12.2020
    zemwnsorsk

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Er helt enig med xeomhnliyt, Sissel er en perle. Kan virke litt sjenert når du møter henne. Men det er borte når du ligger i senga hennes. Blid, trivelig, lett å snakke med og får deg til å slappe av. Holder alle avtaler. Ikke noe tull. Enkelt å gjøre avtale med. Fantastisk til å kysse og suge. Virkelig en opplevelse. Har også en myk og flott rompe, som det er deilig å klaske mot, når man knuller henne i rompa. Store, deilige og ekte pupper. Spør du om noe som ikke står på menyen hennes, er svaret veldig ofte ja, det kan vi prøve. Så lenge det er innenfor hennes komfortsone. Respekter henne om hun skulle si nei. Mener at prisen hun tar er rimelig med tanke på tjenester og hennes kvaliteter på tjenester og jenta. Min oppfordring er at vi må ta veldig godt vare på henne. Hun er bare fantastisk.
  • 09.12.2020
    xeomhnliyt

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Møtte denne fantastiske flotte jenta i dag, hun virket litt forsiktig, men for en dame Sissel er. Hun var virkelig god til å kysse, var veldig god til OWO . Jeg er helt enig med de andre her, virkelig verd pengene. Ingen stress, ingen mobil som ringte hele tiden osv. Kan tenke meg at dette er en av de beste eskorte jenta i Norge. Vil gjerne møte deg igjen, you are simply the best, Sissel.
  • 24.10.2020
    ckglgngmov

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Må si meg helt enig med tmjnkidgmu i anmeldelsen av Sissel. Ikke noe tull med avtaler eller avtalte tjenester. Pris på ekstratjenester står i annonsen. Vil bare legge til at Sissel har myke, deilige, store og ikke minst ekte pupper. Og hun kysser fantastisk. Har aldri opplevd maken. Hun må være den eneste eg har har møtt av eskortejenter, hvor eg hadde vært fornøyd, selv om vi bare kysset den tiden vi var sammen. Kommer du med forslag, er svaret, ja, det kan vi prøve. Selvfølgelig innenfor hennes komfortsone. 3500 for 2 timer synes eg er rimelig for en jente som Sissel, med tanke på hennes kvaliteter og standard. Tiden med Sissel er alltid noe eg ser tilbake på med stor glede. Håper de som besøker/får besøk av Sissel, setter stor pris på henne og behandler henne med den respekten hun skal ha og fortjener.
  • 24.10.2020
    tmjnkidgmu

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Møtte denne flotte jenta sist ho var i Trondheim, ser ho skal komme på besøk i November også. Sissel er ei herlig jente.... En engel vil jeg si. Snill godhjertet jente som ofrer seg helt å fult. Ærlig. Forsiktig. Ingen grenser.
    Sissel kommer jeg til å møte så ofte jeg kan.....
    Lett å bli gla i. Liker måten hun er på føler meg trygg i hennes selskap. Utrulig go til å sug. Herlig våt fitte. Å er fantastisk go å bruke rompa......, gleder meg til neste møte
  • 15.08.2019
    plxwayipqg

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel
    Fantastisk kvinne. Besøkte henne da hun var i Ålesund. Lett å gjøre avtale med og leverer alt som avtalt. Startet med masse deilig kyssing. Jeg fingret henne og hun ble plaskvåt. Utrolig deilig BJ. Hun tok hele lengden uten problemer. Da det nærmet seg grep jeg hodet hennes og knullet munnen hennes, det var ingen protester så jeg kjørte på og trykte kuken langt ned i halsen da jeg spruta og hun svelget hver dråpe.. Hun var smilende fornøyd etterpå. Avsluttet med anal noe som hun også utførte mega bra. Herlig trang. Tok henne hardt i doggy. Fantastisk møte.
  • 18.06.2019
    kldmhdxbub

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    At eg er glad i Sissel er det ingen tvil om. Det er rett og slett en varm, snill, god, vakker, myk og deilig kvinne som det er lett å bli glad i. Denne gangen hadde eg avtalt en 1 times treff på hennes sted. Jo nærmere eg kom, jo mer sikker ble eg på at det ble for lite med 1 time. Da eg traff henne spurte eg pent om hun hadde mulighet til å utvide treffet og det hadde hun heldigvis. Ble tatt i mot med en deilig klem og kyss. Så var det av med fillene og i sengen ventet Sissel med sin varme (bokstavelig talt) favn og flere deilige kyss. Å ligge i Sissels favn og kysse og stryke over hennes deilige kropp, er utrolig avslappende og man føler seg trygg og ivaretatt. Etter en stund ble det mer action, da Sissel ville...Det som videre skjedde er mellom Sissel og meg. Kan si så mye at hun leverte topp kvalitet på alt. Og det er slik eg er vant at Sissel leverer. Som vanlig ingen problemer med å gjøre avtale via sms. Hun holder avtaler og tider. På selve treffet er det ikke noe stress med mobil eller klokke og du får den tiden du har avtalt. Lett å finne frem og parkering, ca 4-5 min å gå. Det er helt innafor, mener eg. Prisene hun har på sine treff er også helt innafor. Eneste som er x-tra er analsex (500 kr) og det står i annonsen. Sissel er ekte vare, både på bilder og i virkeligheten. Ikke noe silikon eller annen dritt. Hun er vakrere i virkeligheten enn på bildene. Gleder meg allerede til neste treff for da blir det overnattings treff. :) :) :) Gutter/menn stell veldig godt med denne perlen av en kvinne og gledespike. Gi henne den respekten hun skal ha og fortjener. Tusen takk for treffet Sissel. En varm og god klem fra Kosebamse.
  • 31.05.2019
    kldmhdxbub

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Hvordan lqqndnbzfn kan skrive noe sånt etter et møte med Sissel, er for meg en gåte. Enten har han røyket sokkene sine eller så må det være en annen eskorte som prøver å ødelegge for henne. Er helt enig med qqfidabcyk. Har som qqfidabcyk møtt Sissel en rekke ganger, senest mars og april i år, Har aldri hatt problem med å få kontakt med Sissel via SM, som eg foretrekker. Det lengste eg har ventet var 2 timer. Holder alltid avtaler til punkt og prikke. Har aldri vært ruset. Når det gjelder vekten er den, vil eg si, ganske lik den på bildene. Hun er i alle fall ikke mye tykkere og slappere som qqfidabcyk skriver. At han foretrekker de som er så tynn, at når de drikker blåbærsaft, ser ut som et termometer, kan han ikke laste Sissel for. Sissel er en søt, snill og kjærlig kvinne som eg vil anbefale til alle som liker den type kvinne. Sissel, med sine kvaliteter på tjenester og utseende, kunne egentlig tatt en høyere pris. Spurte hun om hun ikke ville sette prisene opp, men hun var fornøyd. Vi som liker kvalitet får passe på Sissel, eller hva mener dere andre karer?
  • 31.05.2019
    qqfidabcyk

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Det virker som det er en kampanje mot Sissel gående fra en galing eller konkurrent. Hva er motivet? Eller dophue som blander henne sammen med noen andre. Har møtt Sissel mange ganger, og vil ikke slutte med det. Hun er slank og stram og IKKE tykk. Hun røyker ikke, og aldri rusa. Tar vin om du spanderer. Holder alltid avtaler, ser ikke på klokka, er ekte kåt og med på det meste til lav pris. Snillere og greiere finns ikke, så stygt å lage usannheter og hets mot henne.
  • 20.05.2019
    kldmhdxbub

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Har en mistanke om at jzyytuzigl (her) og mfunck48 (på profilen hennes på R E) er samme person. Har selv besøkt Sissel en rekke ganger og kjenner ikke henne igjen i disse beskrivelsene. Hun er som på bildene og kanskje burde anmelder lese hele profilen. Har aldri hatt noe problem med at hun roter med avtalene. Man kan ikke forlange at man får svar på sms på sekundet. De gangene eg har avtalt møte via sms har det gått enkelt å greit. Har aldri truffet på noen av hennes kunder, hverken før eller etter møtet. Reagerer også på følgende i anmeldelsene. At hun suger med kondom. I så fall er det kundens ønske. Eg har alltid fått OWO og det er også en tjeneste hun har. At hun skal gi analsex uten kondom er også helt på trynet. Ville bare ta Sissel i forsvar, når det kommer slike falske anmeldelser.
  • 04.04.2019
    kldmhdxbub

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Da har eg hatt den utsøkte gleden av et nytt besøk hos Sissel. Hun er enkel å gjøre avtaler med via SMS, som eg foretrekker. Svarer raskt. Holder avtalene. Har aldri opplevd noe tull eller å ha måttet vente. Holdt til på et sentralt, trygt sted. Parkering ca en 3-4 min. spasertur unna. Om Sissel kan det sies mye positivt. Blid, snill og er en type som får de litt nervøse besøkende til å slappe av. Lett å snakke med. Da eg kom inn døren ble eg mottatt av en nydelig kvinne med et stort smil og et fantastisk kyss. Og der i gangen ble vi stående en stund å kysse/kline. Om vi hadde blitt stående der resten av treffet hadde egentlig ikke gjort noe, men vi fikk av oss klærne og kom oss i sengen. Der ble det mer kyssing med klem og kos. Hva som videre skjedde skal bli mellom Sissel og meg. Sissel både lukter og smaker nydelig. Må bare nevne hennes Blowjobb. Den må oppleves. Et treff med Sissel er som å komme til himmelen og Sissel er en levende engel. Var turen fra Fredrikstad til Oslo for å treffe Sissel vært det? JA!!!!!!!!!!!! Behandle Sissel med den respekt som hun skal ha og i høyeste grad fortjener. En varm og god klem fra Helge. Skattemeldingen er lagt ut. AltInn sliter med innloggingen.
  • 10.03.2019
    kldmhdxbub

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Sissel er en nydelig kvinne som leverer på alt. Alltid smilende, lett å kommunisere med. Holder avtaler, lett å kontakte på SMS og svare ganske raskt. Holder avtaler og tider. Du får i alle fall ikke kortere tid en avtalt. Alltid rene og pene treffsteder. Det har vært gode parkeringsmuligheter på de stedene eg har truffet henne. Det "dårligste" stedet lå 5 min gange fra parkering. Eg mener hun har rimelige priser og det eneste hun tar extra for er analsex. Den prisen (500 kr) er også oppgitt i anonnsen. OBS! Sissel kan kan man lett bli forelsket/avhengig av.Skal eg framheve noe, må det være kyssene hennes. Å komme inn i armen til Sissel og få et deilig kyss mitt på truten, da har du kommet til himmelen. Det er nesten slik at da spiller ingenting noen rolle lengre. Første gang er traff henne, hadde eg en times avtale. Brukte de første 45 min tilmkosing og kyssing. Kunne gjerne brukt resten av tiden til det også uten at det hadde gjort noe. Terningkast 12 av 6 mulige. Bildene stemmer 100%. Hun er så deilig som bildene viser. Puppene er ekte.
  • 14.09.2015
    nkirpbwewo

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Veldig hyggelig, varm, våt og trang. Var herlig å bli sugt av henne, og hun levde seg godt inn i hele akten. Rett og slett et herlig knull med en deilig avsluttning i munnen hennes. Definitivt verdt det ! Overskyet og litt lokalt regn på valgdagen, alt som forventet i Bergen.
  • 06.08.2015
    mesterkokken

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel
    Nydelig lita jente. Behagelig og være med, ikke noe stress. Fitta er trang og god, store deilige pupper som kan knulles, og hun suger som en gud! Frøkna elsker sperm. så la henne tømme kuken i munnen.
  • 04.05.2015
    FyrnFra9000Byen

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Til å være første gang æ gjør nokka sånn hær og faktisk kunne være så heldig å møte ho og ha en fantastisk deilig opplevelse. Vi avtalte at ho skulle melde ifra når ho va i byen og ledig og hun gjorde det. Så va d om å finne en plass æ kunne plassere biln sånn at vi kunne få litt fred, men faen heller kor vanskelig d skulle være... Æ fant ut at vi kunne møtes på jobben min og æ venta der til å meldte ifra at ho va i nærheta. Lista oss til en del av bygget som ikkje va i bruk og fy faen altså. Det va altså så sinnsykt deilig! Klining, smaking av musa, suging svelging til en fin fin pris! Mindre enn det vi egentlig hadde avtalt (sikkert fordi æ kom så jævli fort...) Lukta og smakte godt både i musa og munn. Gir ho 10 av 10 Neste gang så går æ for en full pakke altså :)