Stjerneportalen

Add Review
Girl Phone Number
Link to ad girl
Your Name/Nickname
Comments. Don’t write real names, addresses or health issues. *
Ekte bilder
Stemmer bildene med virkeligheten?
Holder avtaler
En time avtalt er ikke 30 minutter
Renslighet
Lukter hun godt?
Kropp
Generelt utseende uavhengig av bilder
Tranghet
Er vagina trang?
Oppførsel
Er hun robot eller har hun innlevelse?
Generell vurdering
Verdt penga?
  • 24.02.2021
    ffehzqo

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    @fzygzslaix.. Pretty patetisk med fattige Pingler som ikke engang klarer å skrive en ordentlig anmeldelse 😂
  • 11.02.2021
    dklnktmjeu

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel
    Ikke noe review men jeg ser etter ei eldere thai dame som holdt til rundt Prinsdal,kalte seg Jasmin...noen som har info om henne?
  • 05.01.2021
    elkxtsrze

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    https://www.realescort.eu/ads/119958/norske-mille-petit
    Den ang camshow var ikke fra meg, den ang han duden som ringte fra hennes nr var min.
    Jeg stod og ventet og ventet, sendte en haug med meldinger, ingen kom. Ikke før jeg hadde satt meg i bilen og reist ga hun lyd fra seg og beskylde meg for å ikke ha dukket opp, så ringte torpedoen hennes. Lykke til, gjør som dere vil, men hun der er ikke god. Tipper det er hun selv som la inn ''oppklaring'' ang camshowet hun svindlet han andre anmelderen for.
  • 05.01.2021
    bwqbqgebpr

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Hei. Jeg ser at noen har nettopp skrevet 2 negative anmeldelser om Mille. Jeg vil bare si fra med en gang at dette er tull. Hun er en flott og seriøs eskorte på alle måter. Mest sannsynlig er det samme person som har skrevet begge anmeldelsene. Jeg vil bare si fra fordi det er ikke greit å gi falske anmeldelser. Mest sannsynlig er du en kunde hun har avvist. Hilsen Norske Carine
  • 06.12.2020
    Administrator

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Menn og transer må omtales som menn eller transer, og ikke bare "jenter/damer".

    Villedende rapporter som lurer leseren blir slettet.

    Dette fordi man ikke skal forlede andre til å klikke på det man tror er en jente men som er mann / TS. 99.9% her inne er ute etter damer, ikke transer.
  • 14.10.2020
    Administrator

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Stjerneportalen støtter nå emoticons. Før ble de erstattet med ? tegn.

    ❄️✨☎️❤️✔️ ⚠️ ⛔️☑️✅✖️💋 😀 😁😂😉😊😋😎😍😘🙂😥😮😒😱💗💚💛🍌🍒🍓
  • 03.10.2020
    xxcwbgdwdn

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Wow, dette var bra, valgte få b2b av begge. Jeg SKAL tilbake.
  • 16.04.2020
    wwprhiwlcm

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Vi eskorte setter høy prisen for unggå a treffes typen som deg.??J
  • 22.02.2020
    wroptrhy

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    En morder går fri, drittsekken spilte ''syk'', slapp å sone og ble forbausende nok frisk like etterpå og sneik seg unna straffa. Blir man frisk nok til å slippe ut av galehuset er han vel frisk nok til å sone også???
    https://forum.kvinneguiden.no/topic/1272890-galinas-drapsmann-satt-fri-og-er-på-tinder/?fbclid=IwAR2PjFFlAva9fR2PmyrjEH4tVm_iw3CPiXIYcxM-0DSOn8_mE25sjBikep8

    https://twitter.com/lilithchristine/status/1120990354445164544?lang=en&fbclid=IwAR2pY3OVmuXo1mjYeNP6G1WLTeOTGSza51xpirNyQdu2fvsCVlS46FbihGo

    https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/GWBAl/doemt-til-18-aars-fengsel-for-drapet-paa-galina-sandeva?fbclid=IwAR07sv3K2zjgNZX1BzcqXOPsmQuI4vF_jHH3IOTawfT6bHVd__pQslQvYTo

    https://www.instagram.com/leifkb/?fbclid=IwAR09p-pautr4FTQc7ciO_1PUaVHGPmdKgKaPrvUhpCllcoTIR5FbcZpyww8
  • 02.01.2020
    hplmysdkar

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    ADVARSEL, EN MORDER GÅR FRI !
    https://forum.kvinneguiden.no/topic/1272890-galinas-drapsmann-satt-fri-og-er-på-tinder/
    https://twitter.com/lilithchristine/status/1120990354445164544?lang=en
    https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/GWBAl/doemt-til-18-aars-fengsel-for-drapet-paa-galina-sandeva
    https://www.facebook.com/Leifb
    https://www.instagram.com/leifkb/
    Drittsekken spilte ''syk'' og slapp å sone, nå er han ''frisk'' og slipper unna, om man ''blir frisk'' burde det være en selvfølge at straffen må sones !
  • 22.11.2019
    iiuiszdxdy

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    ocmixymtdu skriver.........men jentene er jo ikke dumme, det er menn som er stokk dumme som gidder å betale overpris for mer eller mindre overvektige jenter, bare for at de kan snakke norsk. Takke meg til ei slank og fin, hyggelig, ung jente fra østeuropa som ikke er manisk selvopptatt. Dumme menn driver opp prisene, mens jentene ler hele veien til banken. Jeg kjenner ikke Henriette og kommer aldri til å møte henne heller, ikke er jeg lei meg for det heller. Jeg har møtt så mange av de rimeligere som ikke synes å hate jobben til de grader at de MÅ ha 3 ganger pris for å gidde. Ei normal lønn er ca 2000 kroner dagen, før skatt. Det blir jo helt mongo å blande inn flypriser, akkurat som det er gratis å fly fra Leningrad.....og korttidsleie er dobbelt eller tre ganger så dyrt som å bo fast i Oslo. Noen av de beste har vært de som tok 500/15 min, noen med OWO inkludert...........Skjerpings gutter, samhold, samhold !
  • 26.05.2019
    xlsomrukaf

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel
    KatherineBBW - oslos beste blowjob: Har hørt rykter om at hun drikker både sperm og piss. Kan noen bekrefte at dette stemmer. Har tenkt å prøve henne.
  • 22.02.2019
    slvjwfofjt

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel

    Link til annonsen  

    Kanskje vi endelig kan stole på validerte bilder? :)
  • 10.11.2018
    ahvcwymvah

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel
    Ingen anmelderser på mange dager. Noe som er feil her??
  • 20.12.2016
    uhhyqfmssz

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel
    Rago71: Det høres helt fantastisk ut. Dessverre er annonsen offline :-( Hvor i landet var dette?
  • 09.04.2016
    hinukmumas

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel
    Hvorfor detter realescort så ofte ut??
  • 30.06.2014
    nhqkzdlwqw

    Ekte bilder
    Holder avtaler
    Renslighet
    Kropp
    Tranghet
    Oppførsel
    i dag hadde jeg en ganske annerledes opplevelse. Jeg vil ikke linke til annonsen hennes for jeg ønsker ikke at hun skal få problemer. Jeg fikk besøk av ei nydelig mørk jente hjemme. Hun var smilende og kjærlig... Hadde en deilig formfull kropp med store deilige pupper... Vi kledde av oss og jeg koste med puppene hennes, men merket antydning til et eller annet, så jeg begynte å prate med henne istedenfor.... Spurte henne ut litt. Hun fortalte om seg selv og familien sin... Om hvordan hun sendte penger hjem til dem... Hun innrømmet ikke at noen truet henne eller familien hennes. Det viste seg at hun bare var 20 år... Ikke 24 som det sto i annonsen... Hun hadde kommet hit via Hellas og Sverige.... Dere... Dette er unge flotte jenter som antagelig blir truet til å reise til Norge for å gjøre denne jobben... Hadde de enda fått beholde pengene selv, men de er det noen jævla kødder av noen bakmenn som tar... Jeg fatter ikke at dette kan være så vanskelig for politiet... Alle vet at de holder seg på Budget hotel... Det er jo bare å overvåke for å se hvem som henter pengene? Jeg forklarte henne at det finnes folk som kan hjelpe henne og ga henne nr til hjelpetelefonen... Det er bare så synd at det hjelper så lite når politiet bare er ute etter kundene... Bakmennene går fri og straffer familien hennes hjemme