Norske Nina

Verified by administrator as serious
Om meg
Navn
Norske Nina
Incall/Outcall
  • Incall
  • Outcall til hotell
Alder
44
Høyde
165 cm
Vekt
55 kg
Språk
  • Norwegian
Om meg
❄️ BILDER / PROFIL VERIFISERT AV ADMIN! ❄️

FULLVAKSINERT! 💖

Blond, norsk, slank, sexy kvinne ledig for deilige treff! Helst fast!👄❤️

Vil gjerne møte deg som er mellom 35-55 år og som tenner på helt vanlig sex. Vold, dominans og andre former for ydmykelse er uaktuelt! Du er ryddig, holder avtaler, respekterer meg og har en forståelse på hva dette går ut på :)❤️

Jeg er liten og nett og elsker sexy undertøy og matcher alltid bh & truse. Blondt langt hår og blå øyne. Kroppen min er slank og sexy og jeg har ofte fått tilbud om å være med i filmer samt jobbe som luksus-eskorte, men har sagt nei til dette da jeg har en helt vanlig 8-4 jobb og gjør dette kun med få utvalgte. Derfor kan det være greit å "booke" tid noen dager på forhånd!

Reiser, middager og overnattinger er jeg dessverre ikke interessert i da mitt privatliv settes høyt.

⛔️ VIKTIG⛔️
Diskresjon begge veier er en selvfølge, trygghet og 100% anonymitet er et must. Jeg svarer kun på henvendelser med sporbart nummer. Dette er ikke for å snoke i ditt privatliv, men for min egen sikkerhet slik at jeg vet jeg møter menn som er den de utgir seg for å være.

Diskuterer ikke priser. Jeg vet min verdi og velger kvalitet fremfor kvantitet. Det gjør også forhåpentligvis du og derfor passer denne "luksuriøse" opplevelsen med meg deg ;)

For meg er det fint om du har dusjet før du kommer eller vil dusje sammen med meg. Bruker selvsagt kondom og er sykdomsfri og symptomfri ( covid ) når vi møtes. Rus tillates ikke. Kun renslige, velduftende NORSKE menn.

Jeg elsker kjæresteopplevelse, og kysser gjerne! Jeg er trang og god, og har fått høre jeg er sinnsyk god til å ri :P❤️
Send meg en hyggelig melding og skriv gjerne hva du ønsker, din alder , gift/sambo og etnisitet. HUSK å skrive hvor du har funnet mitt nummer ;)

Jeg tilbyr:

👄Cam ( 1000.- for 10 min og 1400.- for 15-20 min)
👄VIP eller dirty snap 1400.- ( ELSKER å dirtysnappe med mine VIP kunder) Du blir lagt til en egen story og får hos meg tilgangtil mitt private VIP room.
👄Salg av videoer 1400.- (siste video: sprut i dusj) 6-9 videoer a 20-40 sek
👄2 timers treff med squirte-kurs (garanti) 10.000.- og selvsagt 1 vanlig time med deilig sex, kos mm til en pris på 4000.-


Jeg tar kun cash ved treff. Paypal ved andre tjenester.

Jeg har ikke behov for EVIG chatting eller masse spørsmål eller slibrige meldinger med bilder av pikken din! Merker jeg at du utnytter meg for egen nytelse uten å betale slettes du 😉 Jeg deler ikke privatlivet mitt, eller er ute etter noe komplisert eller forpliktende!❤️

Dessverre er det slik at noen få useriøse ødelegger for mange seriøse, og jeg merker at jeg blir litt oppgitt av menn som bare tenner på å snakke med meg, eller avtale et møte og ikke dukke opp. HUSK at min tid er like dyrebar som din. Dukker du ikke opp til en avtale uten å si ifra vil jeg be deg kompensere min tid med 100% av beløpet vi har avtalt for treffet. Avlyser du 24 t før vår avtale vil dette koste deg 1500.-.

Jeg har egen leilighet og vi møtes der! Jeg gjør kun outcall til hotell hvor du betaler mitt hotellrom.

Gleder meg!

Kyss fra Nina Kristine💋
Mob: 980 82131
Snap: norske_nina ( kun for VIP- kunder)

PS Jeg squirter lett 💋😅 ❤️

Send en hyggelig melding og fortell hvem du er og hva du søker!

Klemmer! 💋❤️💋❤️💋

Lagt til
21.04.2021
Tjenester
Tjenester
  • Cuddle/kos
  • GFE (girl friend experience)
  • Cam (skype, snap)
Contact Norske Nina
Click on the image to refresh the captcha.

No comment allowed

Select a label or click "Other" to send comments
Loading...
Are you sure you want to cancel your report?