Norske Hedda

Verified by administrator as serious
Om meg
Navn
Norske Hedda
Incall/Outcall
  • Outcall til hotell
  • Outcall til hjem
Alder
26
Høyde
160 cm
Vekt
65 kg
Språk
  • English
  • Norwegian
Om meg
Hei!

Jeg setter pris på om du leser hele annonsen før du tar kontakt <3

Jeg er den typiske "the girl next door" jenta; sjarmerende, med glimt i øyet, naturlig vakker og veldig jordnær. Jeg er lett å snakke med, reflektert og behagelig å være rundt. Om du ønsker en avslappende stund eller er en kjapp, het runde i senga, så er jeg veldig klar for begge deler! 😁 Jeg er over gjennomsnittet glad i sex! Og jeg elsker mennesker.

Jeg er formfull med stram hud og fine små pupper. Doggi, bli tatt på puppene og å bli slikket er tre favoritter, om du liker det. Jeg liker kyssing(uten tillegg) om kjemien mellom oss stemmer, det samme gjelder anal (+500,-). Begge gjøres med forbehold (dagsform/kjemi/tillit). Alt gjøres med kondom! Lurer du på hva annet jeg liker så er jeg litt av den spontane typen, og liker etter hva som føles godt der og da! Er det noe spesielt du ønsker, kom gjerne med ønsker i første melding💗

Litt om deg:
- Du er høflig når du tar kontakt.
- Du er mellom 25 og 55 år.
- Du er etnisk norsk/skandinavisk.
- Du er diskré og renslig.
- Du respekterer mine regler og grenser.

Er du en dame eller et par, møter jeg gjerne deg/dere og!

Jeg tar meg retten til å velge å ikke svare de jeg ikke ønsker å møte. Skriver litt om deg selv, alder, etnisitet, når, lengde på treffet og ønsker, da er det stor sjanse for at du får svar. Jeg møter kun en liten håndfull nå under pandemien:)

Jeg gjør ikke dette på fulltid, og kan derfor være vanskelig å få tak i, ikke gi opp! ☺️

På treffet ønsker jeg at vi gjør unna vederlaget når du har kommet inn døra. OBS! Jeg tar kun kontant.

Jeg setter pris på velstelte mennesker, så sørg for at både negler, hår og klær er rene. Jeg foretrekker at du er barbert der nede, men det er ikke et krav. Er du i tillegg respektfull gir jeg mye av meg selv.

Jeg tilbyr også ren «cuddeling» eller massasje om du ikke ønsker sex (begge deler inkl. i vanlig treff og så klart). Fint om du i såfall sier i fra om dette på forhånd. Jeg kan gi deg en god og avslappende massasje med olje(ca 30 min), eller vi kan ligge i armene til hverandre å kose.

DISKRESJON ER VELDIG VIKTIG FOR MEG. Til deg som lurer på hva det vil si: Jeg ønsker ikke at du gjør for mye ut av deg når du er utenfor og at du kler deg diskré. Personlige ting vi prater om forblir i rommet. Ser du meg ute blant andre på et senere tidspunkt, gå rett forbi meg.

Hvis noe skulle komme i veien, er det fint om du gir beskjed i god tid og på en ordentlig måte. Hvis ikke noteres du som «no show», og mister muligheten til å avtale treff med meg igjen. Er du nervøs og vurderer å trekke deg i siste liten pga det, si heller i fra.

Jeg tar gjerne et glass vin sammen med deg, men vær nykter når du kommer. Ingen former for dop er aktuelt. Pruting fører til blokkering.

Nå som du har lest hele annonsen min er du velkommen til å ta kontakt! Jeg er god og myk i virkeligheten til tross for at jeg kan virke noe streng her. Gleder meg til å se deg :)

tlf. 41248621
Lagt til
14.02.2020
Tjenester
Tjenester
  • Cuddle/kos
  • GFE (girl friend experience)
  • Cam (skype, snap)
Contact Norske Hedda
Click on the image to refresh the captcha.

No comment allowed

Select a label or click "Other" to send comments
Loading...
Are you sure you want to cancel your report?