Lila

Verified by administrator as serious 💚
Om meg
Navn
Lila
Incall/Outcall
  • Outcall til hotell
  • Outcall til hjem
Alder
39
Høyde
168 cm
Språk
  • English
  • Norwegian
Om meg
NB: Kun outcall!
Holder til i sentrum av Oslo.

Ønsker du lengre avtaler enn det som er oppført her, ta kontakt så lager vi en avtale.

Jeg er en norsk jente som gjør dette på siden av andre ting fordi jeg er veldig glad i sex. Jeg er selfølgelig diskre, og kler meg feminint, men aldri vulgært (så naboen din kommer ikke til å mistenke noe ;) Har nøttebrunt langt hår, blå øyne, brede hofter som du kan holde fast i. Jeg er naturlig seksuelt submissive, men kan nyte helt vanlig 'vanilje'-sex også. Jeg elsker også kos og å bli skjemt bort. Tar gjerne et glass med bobler sammen med deg. Jeg elsker at du tar meg hardt bakfra og jeg nyter virkelig å gi våte, dype blowjobs. Jeg liker veldig godt å få ris. Jeg tilbyr ikke dominans da dette ikke faller meg naturlig. Ingen anal. Vi bruker selvsagt kondom!

Jeg ønsker treff med pålitelige, høflige og generøse menn som forstår å respektere tiden min. Jeg er ikke her for å finne en brevvenn, så vær vennlig å være effektiiv i din kommunikasjon. Jeg holder til sentralt i Oslo. Jeg kan komme til ditt hotellrom, eller jeg kan komme hjem til deg, men jeg inviterer ingen hjem til meg. Siden jeg gjør dette på siden av en del andre ting er det ikke sikkert jeg svarer deg med det samme, men det kommer svar. Det kan hende jeg kan være spontan, men mest sannsynlig må du avtale med meg i god tid på forhånd. Når vi møtes forventer jeg at du er nydusjet, og det er selvfølgelig også jeg.
Betaling gjøres med kontanter i begynnelsen av treffet, og uten at jeg må be om det.

Kontakt meg på [email protected], eller på KIK: Lila.su. Jeg foretrekker at du kontakter meg på email. Når du skriver til meg gir du meg informasjon om hva du ønsker å gjøre, samt selvfølgelig ønsket tid og sted, og lengde på treffet. Meldinger som 'hei, hvordan går det?' blir ikke besvart, jeg er ikke her for smalltalk. Du må sende meg en konkret mail eller melding der du beskriver hva du søker, samt litt informasjon om deg selv. Sender du meg et bilde av deg så får du det samme tilbake, men det er ikke et absolutt krav å sende bilde (men jeg foretrekker det). Start mailen/KIK-meldingen med kodeordet 'boblebad'. Dette signaliserer at du har lest hele annonsen min og at du selvfølgelig respekterer alt jeg har skrevet her, inkludert det absolutte og selvfølgelige kravet om at vi skal bruke kondom.
Vær så snill å ikke kast bort tiden min med useriøse henvendelser. Pruter du blir du umiddelbart blokkert.

Gleder meg masse til å høre fra deg, og ser fram til sexy treff!

Tjenester
Tjenester
  • Cuddle/kos
  • GFE (girl friend experience)
  • Kostyme (skolepike f.eks.)
  • Rollespill
Contact Lila
Click on the image to refresh the captcha.

No comment allowed

  • 41387 Views