Iza Latina

Don't pay on internet if not verified 💛
Om meg
Navn
Iza Latina
Incall/Outcall
  • Incall til meg
  • Outcall til hotell
  • Outcall til hjem
Alder
32
Høyde
155 cm
Språk
  • English
  • Norwegian
  • Spanish
Om meg
Before you contact me, please take a moment to read through this information. It will help us to ensure that we have a safe and enjoyable experience together. Thank you! •••

Hola Jeg er 100% independent escort. Jeg har ikke et ansikts bilde fordi jeg har et privatliv. Jeg er en restriktiv og forsiktig dame, ung vakker og sex, med deilige former🔥.bilder er fra telefonen min jeg Får ofte høre at jeg er lett å prate med, utadvendt, og morsom:) Du velger om du vil ha en mystisk og sexy opplevelse som går rett på berøringer og sex eller om du vil sette deg ned, få en drink, bli litt kjent og flørte oss frem til sexen på en naturlig måte ;)
Jeg ønsker å treffe hyggelige og respektfulle menn som setter diskresjon høyt. Jeg treffer ikke mange, da jeg heller ønsker en liten krets med bra kunder som jeg faktisk kan ha det hyggelig med, tilbyr hyggelig selskap og muligens litt mer hvis kjemien er der.
Du kan ta en dusj når du kommer🚿. Bare ringe meg før avtale trefe. Jeg vil heller at du ringer meg, vil høre stemmen din og føler meg trygg på hvem jeg skal møte Min incall er i min private leilighet i Oslo. Men jeg er fleksibilitet til å besøke deg hvis du bor naboen i nærheten av Oslo. Bare ringe meg og vi kan snakke om det. Vi kan starte med litt kos....etterpå gjøre hva vi vil papi, å avslutte med en deilig massasje,jeg elsker å kose meg og ha deilig sex.😍. Jeg liker også menn som gjerne tar litt styringen i senga;-) Men jeg kan også ha kontroll det tenner meg veldig. Jeg setter også pris på om du er barbert nedentil med tanke på hygiene:) Hvis jeg ikke ta up telefonsamtale din bare send meg sms, svarer jeg så fort som mulig,jeg kan også besøke deg kun på hotellet eller hjemmet ditt. For jeg skal besøke deg må du sende en forhåndsbestilt taxi.
Jeg møter opp diskré, pent antrukket med sexy undertøy under😇

📞 Booking...
Du kontakter meg ved å sende en enkel sms med alder, etnisitet, tiden, dagen og hvor lenge du vil ses.Hvis du er en voksen mann over 35år. Jeg setter pris på at du presenterer deg selv på en fin måte, og sier litt om deg og hva du ønsker ved første kontakt, Meldinger med kun som «hei, møt, gratis, klar nå,OWO 🙄 Bilder....hei free,..... vil bli ignorert. Jeg er heller ikke forpliktet til å svare på alle dine sms eller anrop.
Noen ganger føler jeg det ikke er trygt å møte deg, og jeg foretrekker å gå med magen min. INGEN OFFENS!!!Jeg vil ikke være frekk, men... tidligere blokkerte kontakter, aksepter tá en nei som et nei. respekter min tid og grenser, ikke kast bort tiden din på å komme med unødvendige kommentarer, jeg jobber for meg selv og bestemmer hvem jeg skal møte. Av hensyn til min sikkerhet besvarer jeg kun seriøse henvendelser fra sporbare telefonnumre, ingen unntak!
TAKK FOR FORSTÅELSEN.

Extra for..

Gold-shower kr?
Anal kr?
Strap-on kr?
GFE kr?


I DON'T HAVE SEX WITHOUT A CONDOM‼ ️‼ ️‼ ️ NEITHER
ASK PLEASE 🙏🏼

If you're a little nervous, that's okay - maybe I am too, even if I'm hiding it well. I want to do everything I can to make you feel comfortable with me, and for both of us to have fun I am a nice, kind and warma Latina. that you can visit

Bare ringe meg så vi kan avtale møtes kjære 93004193 Iza 💋
Tjenester
Tjenester
  • Cuddle/kos
  • GFE (girl friend experience)
Contact Iza Latina
Click on the image to refresh the captcha.

No comment allowed

  • 3667 Views