IsabellaNORSKsub

About Me
Name
IsabellaNORSKsub
Incall/Outcall
  • Outcall til hotell
  • Outcall til hjem
Age
36
Height
169 cm
Weight
65 kg
Language
  • English
  • Norwegian
About Me
KUN Outcall
ONLY Outcall
Jeg er en norsk kvinne på 35 år som gjerne kommer hjem til deg eller til ditt hotellrom i Oslo for en time eller to med rå nytelse. Jeg har et pent ansikt og nøttebrunt hår. Holder til sentralt i Oslo.
Naturlig er jeg sub og jeg elsker altså mest av alt at mannen tar kontroll over meg, men jeg kan også nyte helt vanlig sex. Jeg er også en oppegående samtalepartner, og er veldig glad i kos.
Dersom du vil diskutere grenser, eller har andre spørsmål tar jeg meg litt ekstra tid når jeg møter deg for å snakke om dette i stedet for å chatte i det uendelige.
Jeg nyter analsex, men må kjenne deg litt først, så dette er kun eventuelt mulig på andre treffet.

REGLER:
-vi bruker kondom til alt vi gjør.
-Ingen pruting!
-Dersom du må avlyse i siste liten (altså samme dag) forventer jeg at du kompenserer meg for tiden jeg har satt av til deg. Dersom ikke dette skjer blir det ikke mulig å avtale nye treff med meg i fremtiden.
-forventer renslighet og at du ikke har noen influensasymptomer.

kontakt meg på email (helst): [email protected], eller KIK: isabellaNORSKsub. Når du kontakter meg ønsker jeg å ha litt informasjon om deg, når det kunne passe å treffes, hvor (hjem til deg eller hotell?), samt bilde (du kan blurre/pikselere det som du vil). Du får et bilde tilbake av meg når du sender bilde av deg. Dersom du ikke ønsker å sende bilde kan vi møtes på cafe slik at jeg kan få se deg før treffet. Dette koster 1000 kr ekstra.

PS: start gjerne meldingen/ mailen til meg med å skrive ordet 'boblebad', da vet jeg at du har lest og forstått hva som står i denne profilen, og at du aksepterer det. Jeg har ikke mulighet til å gjøre incall, så det er ingen vits å kontakte meg for å spørre om unntak.

PPS: Ja også til deg som ikke greier å henvende deg til meg med fulle setninger, og bare skriver 'skjera', eller lignede: Dette indikerer for meg at du ikke har greid å fullføre barneskolen og det gir meg så voldsom turn-off at jeg ikke orker å svare. Skjerp deg!

PRISER:
outcall, halvtime: 3000 kr
outcall, en time: 3900 kr
outcall, to timer:5500 kr
hele natten: 20 000 (må avtales i god tid på forhånd)
(mulighet for rabatter dersom du blir en fast kunde og vi har god kjemi)

Gleder meg til å treffe deg og gi deg en fantastisk opplevelse!

For English, please contact me <3
Added
09.10.2020
Services
Services
  • Cuddle/kos
  • GFE (girl friend experience)
  • Kostyme (skolepike f.eks.)
  • Rollespill
Contact IsabellaNORSKsub
Click on the image to refresh the captcha.

No comment allowed

Select a label or click "Other" to send comments
Loading...
Are you sure you want to cancel your report?