Idamor

Verified by administrator as serious
About Me
Name
Idamor
Incall/Outcall
  • Incall
  • Outcall til hotell
Age
28
Height
160 cm
Weight
54 kg
Language
  • Norwegian
About Me
Jeg er en kvinne du ville ha lagt merke til dersom du gikk forbi meg, og beskrives av andre som vakker og deilig. Jeg er ekstremt renslig, og i møte med deg er jeg alltid nydusjet, pent sminket og iført nytt, sexy undertøy. Du vil kun oppleve meg blid, smilende og positiv. Jeg er utdannet sykepleier, og anser meg selv som reflektert og intelligent. Sex og spenning står høyt på listen, og derfor ønsker jeg å tilby deg ulike eskortetjenester!

Jeg tilbyr både seksuelle og ikke-seksuelle tjenester: Treff med fokus kun på seksuell nytelse, men også GFE en helaften f.eks med middag og vin i tillegg. Jeg er svært tilpasningsdyktig og en god lytter, har masse humor og selvironi, og du vil garantert ha det hyggelig og avslappende i mitt selskap. Jeg synes det er spennende å bli kjent med nye mennesker.

Kanskje du ønsker å ha meg for deg selv en hel natt? Da har vi tid til flere runder med deilig sex. Liker du kos og nærhet ligger jeg mer enn gjerne i amkroken din. Eller foretrekker du det kanskje røffere? Jeg tenner på rollen som submissiv, og elsker rå sex hvor du er dominerende. Reglene avtaler vi på forhånd. Jeg har en ballgag som jeg ikke har fått testet ut enda. Kanskje du vil jeg skal bruke den sammen med deg? 😉

Jeg ønsker å treffe deg som er:
☑️ Mellom 30-45 år
☑️ Etnisk norsk
☑️ Respektfull og høflig
☑️ Svært renslig
☑️ Seriøs og holder avtaler

Mine priser:
☑️ 1 time: 5000 NOK
☑️ 2 timer: 9000 NOK
☑️ 4 timer ink. middag: 14 000 NOK
☑️ 12 timer ink. overnatting: 20 000 NOK

Jeg ønsker et anonymisert bilde av deg før vårt første treff. Dette bildet skal legges ved første e-post. Bildet skal ikke være så avslørende at jeg hadde kjent deg igjen, dersom jeg gikk forbi deg.

Dersom du ikke ønsker å sende meg et bilde, kan vi avtale å treffes over en kopp kaffe eller et glass vin først. Fint om du presiserer hvilke av alternativene du velger. Dette er en betalingstjeneste, og koster 2000 NOK for inntil én time. Jeg ber om at dette respekteres, og at du kun tar kontakt dersom et av disse alternativene er i orden for deg. 

En liten påminnelse:
✖️ Kun incall
✖️ Ingen narkotika
✖️ Alt foregår med kondom
✖️ Kontant betaling 
✖️ Ingen pruting 

Send meg en e-post til [email protected] med litt informasjon om deg selv og hva slags treff du ønsker. Jeg ønsker å vite minimum alder og yrke. Det er KUN aktuelle henvendelser som blir besvart.

Håper jeg hører fra deg!
Added
10.07.2020
Services
Services
  • Cuddle/kos
  • GFE (girl friend experience)
Contact Idamor
Click on the image to refresh the captcha.

No comment allowed

Select a label or click "Other" to send comments
Loading...
Are you sure you want to cancel your report?