Frida bby

Om meg
Navn
Frida bby
Incall/Outcall
 • Incall
 • Outcall til hotell
 • Outcall til hjem
Alder
26
Høyde
165 cm
Vekt
55 kg
Språk
 • Danish
 • English
 • Norwegian
 • Swedish
Om meg
Les HELE profilen først, LESER DU IKKE, får du heller ikke svar.


Seriøs NORSK - student i Oslo, søker serøse voksne menn som holder avtaler, med respekt, skjønner hva dette går ut på og som ikke skal skrive i ukesvis.
Jeg er liten, slank, "petit", langt hår, lys, glattbarbert, faste bryster, fintness babe.

Søker du en som er sexy og veldig attraktiv og modellpen så er jeg den rette. Jeg er ingen proff men "the girl nex door". og gjør ikke dette heltid, jeg møter bare av og til, får du ikke svar så er det for at jeg enten ikke har tid eller du svarte ikke på det jeg spurte om eller du leste ikke profilen. BETALKING CASH UOPPFORDRET VED ANKOMST.

Jeg liker sexy undertøy og outfits, kjøp gjerne inn noe så bruker jeg det gjerne, selger også brukte truser, sokker, strømpebukser og annet - om ønskelig med personlig overlevering.

Er åpen for spesielle, forslag, ønsker og fetisher hvor vi blir enige om betingelser, er IKKE med på anal, motta wet eller å møte Dominante menn.
Reiser og overnattiing er jeg dessverre ikke interesert i, kun korte kjappe møter i Oslo området. JEG TAR IKKE VIPPS, KUN CASH.
Diskresjon, trygghet, anonymitet er en selvfølge. Muligheter for en cuckold Daddy som kan se på eller delta for trekant, eller annet uten ekstra kostnad.

KUN renslige, velduftende, rusfrie og friske nordisk utseende etniske nordmenn only, mangelfulle henvendelser besvares ikke, alt med kondom.

Driver kun med dette ekstra ved siden av studier derfor kan jeg ikke alltid møtes spontant eller når som helst men kan av og til låne et sted for kjappe møter som gjør mulighetene smidigere, så du må i første henvendelse - fortell utfyllende om deg, hvem du er, hva du vil og hvor du befinner deg. Bildene er 100% meg.

Jeg sender ikke flere bilder enn dem som er her. Betalingskjer uoppfordret ved ankomst.

Jeg forventer at avtaler holdes og alle priser er med kondom uten prutinig, uten vurderes mot tillegg. Deler ikke info om privatliv eller er ute etter noe komplisert, tidkrevende eller forpliktende. Om du sender bilde så gjerne det, jeg sletter fortløpende uansett.

Du MÅ fortelle litt om hvor du er fra/bor, om du gift/sambo/singel og hva du driver med til daglig osv., sammen med høyde, vekt og alder, altså en kort beskrivelse av deg (gjerne med bilde), utseende ekskluderer ikke men liker å vite hvem jeg skal møte - for min trygghet, så er sjansene for å tilpasse et hurtig treff større, alder uvesentlig.

Priser inntil 1 time 3000,-
inntil 2 timer 5000,-

Har du spesielle ønsker, fetisher eller settinger du ønsker å oppleve så fortell meg så detaljert som mulig, kanskje du vil oppleve det før du aner - pris på forespørsel.

("inntil" betyr også 30 minutter)
Annet på forespørsel, altid cash ved oppmøte uoppfordret.

e-post: [email protected]

ALT INNHOLD OG LENGDEN PÅ ET MØTE SKAL VÆRE AVKLART PÅ FORHÅND.
Lagt til
25.11.2020
Tjenester
Tjenester
 • Cuddle/kos
 • GFE (girl friend experience)
 • Kostyme (skolepike f.eks.)
 • Rollespill
 • Domina/herskerinne
 • Ikke sex (cuddle only)
Contact Frida bby
Click on the image to refresh the captcha.
There are no comments added
Author *
Message *
Captcha *
Click on the image to refresh the captcha.
Please enter characters depicted on the image.
Ekte bilder
Stemmer bildene med virkeligheten?
Holder avtaler
En time avtalt er ikke 30 minutter
Renslighet
Lukter hun godt?
Kropp
Generelt utseende uavhengig av bilder
Oppførsel
Er hun robot eller har hun innlevelse?
Generell vurdering
Verdt penga?
Select a label or click "Other" to send comments
Loading...
Are you sure you want to cancel your report?