Oslofrida

About Me
Name
Oslofrida
Incall/Outcall
 • Incall
 • Outcall til hotell
 • Outcall til hjem
Age
24
Height
161 cm
Weight
51 kg
Language
 • Danish
 • English
 • Norwegian
 • Swedish
About Me
Les HELE profilen først:

Søt og seriøs NORSK blondine - student i Oslo, søker serøse voksne menn som holder avtaler, som kan og vil, skjønner hva dette går ut på og som ikke er tidstyver.
Jeg er liten, slank, "petit", langt lyst hår, helg glattbarbert, ungpike bryster, blå øyne og heilnorsk. Jeg søker ikke noen som skal prate dette ihjel ogskrive i evigheter, menten vil og kan du eller så lar vi være.

Søker du en som er sexy og veldig attraktiv og modellpen så er jeg den rette. Jeg er ingen proff men "the girl nex door".
Jeg liker sexy undertøy og outfits, kjøp gjerne inn noe så bruker jeg det gjerne, selger også brukte truser, sokker, strømpebukser og annet, personlig overlevering.

Er åpen for spesielle ønsker og fetisher hvor vi blir enige om betingelser, er IKKE med på anal, motta wet eller å møte Dominante som søker en sub. Reiser og overnattiing er jeg dessverre ikke interesert i, kun korte kjappe møter.

Diskresjon, trygghet, anonymitet er en selvfølge. Muligheter for en cuckold venn som kan se på eller delta uten ekstra kostnad.

KUN velduftende, rusfrie og friske nordisk utseende etniske nordmenn only. Søker kun gentlemen for vanlig god sex, spesielle fetisher på forespørsel. Eventuelt klær og utstyr til sånne møter må du ha med.

Driver kun med dette ekstra ved siden av studier derfor kan jeg ikke alltid møtes spontant eller når som helst men kan av og til låne et sted for kjappe møter som gjør mulighetene smidigere, så du må i første henvendelse fortelle om du har sted eller ordner sted eller om jeg skal ordne sted.

Opplys om du har sted, eller om det er outcall. Kan heller ikke bruke tid på å skrive mye frem og tilbake eller på å skrive lange avhandlinger om hva jeg liker eller personlige forhold, les profilen og les svarene du får på henvendelsene.

Jeg sender ikke flere bidler enn dem som er her. Jeg forventer at avtaler holdes og alle priser er med kondom.

DU MÅ fortelle litt om hvor du er fra, hvor du bor, gift/sambo/singel og hva du driver med til daglig osv., en kort beskrivelse av deg gjerne med bilde, utseende ekskluderer ikke men liker å vite hvem jeg skal møte - for min trygghet, så er sjansene for å tilpasse et hurtig treff større, dette for at jeg heller ikke vil møte bekjente....

Er åpen for mye eller kan legge tilrette så ikke vær kryptisk men direkte med hva du øsnker, ikke vær opptatt av min nytelse, men din egen - jeg gjør dette for jeg liker det.

Priser inntil 1 time 3000,-
inntil 2 timer 5000,-

Annet på forespørsel, alt cash ved oppmøte.

e-post: [email protected]
Added
25.11.2020
Services
Services
 • Cuddle/kos
 • GFE (girl friend experience)
 • Kostyme (skolepike f.eks.)
 • Rollespill
 • Domina/herskerinne
Contact Oslofrida
Click on the image to refresh the captcha.

No comment allowed

Select a label or click "Other" to send comments
Loading...
Are you sure you want to cancel your report?