Dette bildet kan zoomes opp


Kort om meg:
☑️ 28 år
☑️ Liten og slank
☑️ Silikonpupper
☑️ Blondt hår
☑️ Meget ansiktspen

Jeg er en ung dame du ville ha lagt merke til dersom du gikk forbi meg, og beskrives av andre som vakker og deilig. Jeg er ekstremt renslig, og i møte med deg er jeg alltid nydusjet, pent sminket og iført nytt, sexy undertøy. Du vil kun oppleve meg blid, smilende og positiv. Jeg er utdannet sykepleier, og anser meg selv som reflektert og intelligent. Sex og spenning står høyt på listen, og derfor ønsker jeg å tilby deg ulike eskortetjenester!

Jeg tilbyr både seksuelle og ikke-seksuelle tjenester, slik som f.eks. middagsdate. Jeg gir deg gjerne en GFE en helaften med middag, vin og hyggelig samtale. Jeg er omsorgsfull og en god lytter, og synes det er svært interessant å bli kjent med nye mennesker.

Kanskje du ønsker å ha meg for deg selv en hel natt? Da har vi tid til flere runder med deilig sex, og liker du kos og nærhet ligger jeg mer enn gjerne i amkroken din. Eller foretrekker du det røffere? Jeg tenner på å være submissiv, og elsker rå sex hvor du er dominerende.

Jeg ønsker å treffe deg som er:
☑️ Mellom 30-45 år
☑️ Skandinavisk
☑️ Respektfull, høflig og hyggelig
☑️ Seriøs og holder avtaler

Jeg ønsker et anonymisert bilde av deg før vårt første treff. Dersom du ikke ønsker å sende meg et bilde, kan vi avtale å treffes over en kopp kaffe eller et glass vin først. Sistnevnte er en betalingstjeneste. Jeg ber om at dette respekteres, og at du kun tar kontakt dersom et av disse alternativene er i orden for deg.

En liten påminnelse:
✖️ Kun incall
✖️ Ingen narkotika
✖️ Alt foregår med kondom
✖️ Kontant betaling
✖️ Ingen pruting

Priser:
☑️ 1 time: 4000 NOK
☑️ 2 timer: 7000 NOK
☑️ 5 timer med middag: 10 000 NOK
☑️ 12 timer med overnatting: 17 000 NOK

Send meg gjerne en mail til idamor91@outlook.com med litt informasjon om deg selv og hva slags treff du ønsker. Ikke vær redd for å spørre dersom du lurer på noe. Alle seriøse henvendelser blir besvart innen svært kort tid. Jeg venter i spenning, og håper å høre fra deg!

Kanskje vi sees? 😘
Besøk i dag: 94 (Forrige dag: 262 )