Denne jenta er verifisert som ekte og seriøs av eskortejenter.netLES HELE TEKSTEN, BILDENE ER 100% EKTE OG PROFILEN ER VERIFISERT AV ADMINISTRATOR

oslofrida@gmail.com

Sexy ekte norsk studine 24 år, er en livlig usjenert Jente som søker diskret treff med Gentlemen ONLY, i Østlandsomr. Søker seriøse, hyggelige, friske og renslige Nordisk utseende menn som holder avtale, outcall/incall - hotell/Apartment/bil/ute etter avtale.

HUSK å oppgi hva du vil av sex, hvor lenge du vil ha treff, ønsket tidspunkt, alder, hvor ca. du e fra og annen relevant opplysning i første melding. Jeg er veldig kåt og vilter og gjør dette for jeg tenner på og liker det.

Diskresjon og anonymitet er viktig begge veier men må ha litt info om deg av diskresjon hensyn. Jeg er slank 172 cm veier 59, har langt mørkt hår, 75c ekte bryster, en tatovering, jeg er billedvakker, usjenert og tenner på å vise meg frem, driver med Fitness på fritiden og jobbet litt som modell, er helt glatt, trang og deilig gjerne med sexy undertøy, tights, kjoler og leker, jeg gir ikke ut flere eller selger bilder.

Inntil 1 time 3.000,-
Inntil 2 timer 5.000,-

Er ikke kjip med tiden - Alt (pris, aktivitet og tid) skal være avtalt på forhånd forut for treff og betales uoppfordret ved ankomst.

NB! Har også type (mann) som er med om noen ønsker partreff, trekant sex, voyeur, cuckold eller andre settinger, vi har mye erfaring sammen og faktum er at dette tar mest av vår tid om dagen, kunne ikke gjort dette uten hans viten og trygghet selv om alt er min greie. H.an og jeg tenner veldig på dette så ingen kjipe situasjoner. Jeg gjør ikke lange treff, overnattinger, reiser eller andre forpliktelser uten han, men han må ikke være aktivt deltakende, han er ikke i veien eller nistirre eller trenger å være i samme rom, vi har sosiale antenner, din tid - dine ønsker, vi viser diskresjon og vet å tilpasse dette til ditt beste uten ekstra kostnader - derfor våre gjester elsker oss....

ALLE JEG/VI MØTER, FÅR SNAP/KIK/SKYPE FOR HURTIGERE DISKRET KONTAKT, HAR VI MØTTES EN GANG SÅ KAN DU OGSÅ FÅ SMS.

Ekstra timer, klær/antrekk, leker, dildoshow, settinger, bil sex, spesielle ønsker, fetisjer, owo/cim/cof/creampie, Dominatrix, wet, Domination, flere enn en, par osv., på forespørsel JEG GJØR IKKE ANAL.

Jeg (vi) Kan møte til forskjellig tider og har ledig dag/kveld/natt torsdag 20., fredag 21, Lørdag 22.12.18

PS! Jeg selger også truser/sokker/strømpebukser som du kan ta av og/eller få overlevert personlig. Vi har suksess med date/treff hjemme hos kunder til drink/middag/spesielle antrekk/setting og leker, trygghet, diskresjon og anonymitet er viktig så gjensidig tillit setes høyt.

All sex med kondom, eventuelt uten - mot tillegg.

oslofrida@gmail.com

OBS! Jeg/vi tilbyr et litt annet opplegg, er du ikke komfortabel med det, er det heller ikke meg du søker, har veldig mange som tar kontakt allerede, RESPEKTER DERFOR DET SOM STÅR.

Takk for alle gode tilbakemeldinger selv om jeg/vi ikke møter mange og ofte - ufullstendige henvendelser besvares ikke.
Dette bildet kan zoomes opp


Besøk i dag: 94 (Forrige dag: 157 )