Denne jenta er verifisert som ekte og seriøs av eskortejenter.netLES HELE TEKSTEN, BILDENE ER 100% EKTE OG PROFILEN ER VERIFISERT AV ADMIN.

- oslofrida@gmail.com -

Er i Oslo Sentrum hele helgen 18 - 21.01.19 hele døgnet, Skriv tydelig hvem du er, hva du søker og hvordan og når du ser dette for deg - jo mer utfyllende forespørsel og gjerne et godt tilbud, jo kjappere og større sjanse for treff nå....

Sexy ekte norsk studine 24 år, er en livlig usjenert Jente som søker diskret treff med Gentlemen ONLY, i Østlandsomr. Søker seriøse, hyggelige, friske og renslige Nordisk utseende menn som holder avtale, outcall/incall - hotell/Apartment/bil/ute etter avtale.

HUSK å oppgi hva du vil av sex, hvor lenge du vil ha treff, ønsket tidspunkt, DIN alder, hvor ca. du er fra og annen relevant opplysning i første melding.

Diskresjon og anonymitet er viktig begge veier men må ha litt info om deg av diskresjon hensyn. Jeg er slank 172 cm veier 59, har langt mørkt hår, 75c ekte bryster, er helt glatt, og bruker gjerne sexy undertøy, tights, kjoler og har masse leker, jeg gir ikke ut eller selger bilder.

Inntil 1 time 3.000,-
Inntil 2 timer 5.000,-

Er ikke kjip med tiden - Alt (pris, aktivitet og tid) skal være avtalt på forhånd forut for treff og betales uoppfordret ved ankomst.

NB! Har også cuckold type (mann) som er med om noen ønsker partreff, trekant sex, voyeur eller andre settinger, vi har mye erfaring sammen og faktum er at dette tar mest av vår tid om dagen, kunne ikke gjort dette uten hans viten og trygghet selv om alt er min greie. Han og jeg tenner veldig på dette så ingen kjipe situasjoner. Jeg gjør ikke lange treff, overnattinger, reiser eller andre forpliktelser uten han, du bestemmer om han kan delta, være i samme rom og titte litt eller må være annet sted, vi har sosiale antenner, din tid - dine ønsker, vi viser diskresjon og vet å tilpasse dette til ditt beste uten ekstra kostnader - derfor våre gjester elsker oss....

ALLE JEG/VI MØTER, FÅR SNAP/KIK/SKYPE FOR HURTIGERE DISKRET KONTAKT, HAR VI MØTTES EN GANG SÅ KAN DU OGSÅ FÅ SMS.

Ekstra timer, dildoshow, spesielle ønsker, fetisjer og settinger, wet, flere enn en, par osv., på forespørsel, Jeg lar meg ikke Dominere UTEN typen tilstede, JEG GJØR IKKE ANAL.

PS! Jeg selger også truser/sokker/strømpebukser som du kan ta av og få overlevert personlig eller sendt. Vi har suksess med date/treff hjemme hos gjester til drink/middag/spesielle antrekk/setting og leker, trygghet, diskresjon og anonymitet er viktig så gjensidig tillit setes høyt.

All sex med kondom, eventuelt uten - mot tillegg.

oslofrida@gmail.com

OBS! Jeg/vi tilbyr et litt annet opplegg, er du ikke komfortabel med det, er det heller ikke meg du søker, har veldig mange som tar kontakt allerede, RESPEKTER DERFOR DET SOM STÅR.

Det har vært til tider hektisk så har ikke greid og svare alle, prioriterer derfor de med mest utfyllende henvendelse....
Dette bildet kan zoomes opp


Besøk i dag: 10 (Forrige dag: 46 )