Dette bildet kan zoomes opp
LES HELE TEKSTEN, BILDENE ER 100% EKTE

oslofrida@gmail.com

Sexy ekte norsk studine 24 år, er en livlig usjenert Jente som søker diskret treff med Gentlemen ONLY, i Østlandsomr. Søker seriøse, hyggelige, friske og renslige Nordisk utseende menn som holder avtale, eventuelt treffsted hos deg eller meg/hotell/Apartment.

HUSK å oppgi hva du vil av sex, hvor lenge du vil ha treff, ønsket tidspunkt, alder, hvor ca. du bor og annen relevant opplysning i første melding. Jeg er veldig kåt og vilter og du får full oppmerksomhet for din tid.
Diskresjon og anonymitet er viktig for meg. Jeg er slank 172 cm veier 59, har langt mørkt hår, 75c er vakker, usjenert, driver med Fitness på fritiden og modell pen, er helt glatt, trang og deilig med masse sexy undertøy, kjoler og leker, jeg gir ikke ut bilder grunnet diskresjon.

Inntil 1 time 3.000,- PS Er ikke kjip med tiden.
Inntil 2 timer 5.000,- Alt (pris, aktivitet og tid) skal være avtalt på forhånd forut for treff.


NB! Har også type (mann) som er med om noen ønsker partreff, trekant, bi-lek, cuckold eller andre settinger, vi har mye erfaring sammen og kunne ikke gjort dette uten hverandres viten. Jeg gjør ikke lange treff, overnattinger, reiser eller andre forpliktelser uten han, men han må ikke være aktivt deltakende, se på eller være tilstede - vi har møtt før og folk er over seg av begeistring for energi, ekthet og at de blir ivaretatt på beste mulige måte - GFE.

ALLE JEG/VI MØTER, FÅR SNAP FOR HURTIGERE DISKRET KONTAKT

Ekstra timer, klær/antrekk, spesielle ønsker som dildoshow,Dominans, rollespill, wet, eller du kunne tenke deg å være tilskuer og se oss ha sex og delta, spesielle seanser osv., på forespørsel - jeg (vi) er åpen for og erfaren med spesielle ønsker utover dette også - for eksempel: Breathe Control, BDSM, rollespill, Domina, Golden shower, voyeur, cuckold, owo, cim, cof, føtter, slave, dusje sammen, massasje, GB, partnerbytte, trekant, GFE, Bil sex face sitting for å nevne noe.
Gjør ikke anal eller at jeg er slave/bondage uten typen tilstede og ekstra honorar.

Jeg (vi) Kan møte dagtid kveldstid, ukedager og helger men ikke alltid spontant grunnet studier, har av og til sted du kan komme til, noe som krever absolutt diskresjon, da vi ikke gjør dette mye og ofte, men vi har bare fornøyde bekjentskaper hittil - når folk vil møte igjen er vi happy, se klikkraten nederst i annonsen.

PS! Jeg selger også brukte truser/sokker/strømpebukser som du kan ta av og/eller overlevere personlig/sendes gjerne brukt/spesielle typer som du ønsker.

All sex med kondom, eventuelt uten - mot tillegg.

oslofrida@gmail.com

OBS! Jeg tilbyr et litt annet opplegg, er du ikke komfortabel med det, er det heller ikke meg du søker, har veldig mange som tar kontakt allerede, respekter det som står.
Dette bildet kan zoomes opp


Besøk i dag: 46 (Forrige dag: 205 )