Dette bildet kan zoomes opp


Hei der..Melanin Coco her.. Jeg er eksotisk jente på 19 år 162cm 53 kg. Jeg er beskrevet med fine ben med en rumpe og kropp man sjeldent ser, svart hår, forførende brune øyne og et hvitt smil som er sikker på å intrigere. Jeg har en kropp som vil opphisse deg, et sinn som vil lokke deg, energi som vil oppdatere deg og en søt ånd som vil holde deg tilbake for mer. Jeg er kvinnen for å stimulere alle dine sanser, jeg er din eksotiske og smakfulle sjokoladebit..

Kommer fra en god bakgrunn og driver med en bra utdannelse samt. at jeg har erfart mye. jeg har reist omfattende og har en naturlig sans for livet og folk.

Tilbyr god kvalitet av privat selskap da jeg nyter det gode i livet. Et diskret, avslappende, sensuell og lidenskapelig møte med spesiell oppmerksomhet til dine ønsker, vil jeg oppfylle.

Jeg er tilgjengelig for kun etniske nordmenn mellom 30-48 år, forretningsmenn og fine herrer som fullt ut setter pris på de finere tingene i livet. En mann som foretrekker kvalitet over kvantitet. En mann som er selektiv med hvem han velger å tilbringe tid med.
Så, hva sier du?..You up for some fun?

Vi kan møte for diskret Outcalls besøk på ditt hotell eller bolig. Jeg tilbyr for tiden ikke inncalls, men dette vil jeg snart begynne på igjen, ta fortsatt kontakt..


Jeg utfører " Normal" sex, GFE (Outcall for tiden)
outcall
30min: 2000
1t: 3000
2t: 5000
Ekstra time: 1000
Middagsdate i tilegg? 3000

Hele natten: 20 000


Extra:
+ 500 om du ønsker å komme på kroppen min ( Ikke ansikt, munn )
+ 500 extra for owo
Alt skal likevel foregå med kondom, og jeg forventer renslighet både etter og før. Dette kan jeg lett gjennomskue på deg.

Faste priser og nulltoleranse for pruting.
Forventer derfor betaling med engang vi møtes uten å spørre.

Du kan gjerne eskorte meg som en reisepartner om du ønsker. Jeg tar derfor betalt for ikke sex og nytelsen, men tid. Hva du ønsker å gjøre i løpet av den tiden vi er sammen er opp til deg kjære..
Enten om du ber meg med på tur, på date, spa eller noe annet fint så tar jeg uansett betalt.

Melaninchoco ... Xx

N / B: for tiden er jeg ikke tilgjengelig på mobil så send meg: navn, alder, mobilnr og tid på e-mail: chocojojo9@outlook.com
så ringer jeg deg tilbake snarest mulig.

Det er best å lese annonsen min før du mailer meg. Useriøse menn, plis ikke skriv til meg.


gledes allerede..Xx <3
Besøk i dag: 1 (Forrige dag: 0 )