Denne jenta er verifisert som ekte og seriøs av eskortejenter.netDette bildet kan zoomes opp


❤️Jeg har mistet koden til SIM-kortet mitt, så jeg får ikke mottatt eller svart på tekstmeldinger eller anrop. Send meg mail, eller DM meg på Twitter.❤️


Hello stranger.

Jeg er en rødhåret, ung kvinne på 21 år med sultne grønne øyne, myke og deilige former, store og faste pupper, og en skikkelig rumpe å ta tak i. Selv om jeg har en preferanse for sorte klær og mørk sminke, har jeg alltid et smil om munnen, ettersom jeg ler mye, og nyter både small talk, samt dype og meningsfylte samtaler. Dog kan ingenting slå følelsen av å se noen i absolutt tilfredsstillelse, som reaksjon på de frekke spesialitetene mine.


👄Hva jeg forventer av deg:

Du er en høflig, diskré og profesjonell gentleman, mellom 20 og 50 år. Etnisitet, nasjonalitet og sosial status er ikke så viktig for meg. Så lenge du vet hva du vil, og du respekterer meg og mine grenser, så kan vi nok få til et spennende møte oss to i mellom.

Jeg er også veldig åpen for å møte kvinner, og andre, uansett kjønn! Jeg er bifil, så for meg har ikke kjønnsidentiteten din noe å si for meg når det kommer til attraksjon😊


👄Hva jeg tilbyr:

Jeg gir deg gjerne vanlig sex, og blir med glede med på date. Jeg er lett å snakke med, og kan gi deg en verdig girlfriend experience. Personlig er jeg ganske submissiv, og jeg elsker hard sex, hvor du kveler meg, tar meg hardt bakfra, spanker meg, biter meg, snakker skittent til meg... da kan vi virkelig få det gøy sammen.

Spesialiteten min er blowjobs, og da inkludert deepthroating. Jeg tenner genuint på å suge deg, og jeg kan garantere deg at du kommer til å elske det.

💦Hvis du er flink med fingrene dine, kan det hende du får meg til å squirte. Tar du utfordringen?


🏠Kun outcalls. Du er ansvarlig for at stedet vi møtes er trygt, diskré og reint.


👄Hvordan få møte meg:

IKKE bare send "hei," eller "ledig nå?". Da svarer jeg ikke på meldingen din. Og hvis du maser, blokkerer jeg deg.

Beskriv deg selv i en melding med høyde, kroppsbygging og alder; samt yrke, hvor du er fra, og hva du ønsker fra meg. Jeg er på ingen måte ute etter å dømme deg, bare ute etter å danne meg et bilde av deg før vi møtes, slik at jeg føler meg trygg.

Etterfulgt av introduksjonen av deg selv, forventer jeg at du forteller meg HVA du ønsker deg, NÅR du ønsker det, HVOR LENGE du vil booke meg for, og HVOR du vil booke meg. Jeg tar jobben min på alvor, og jeg kaster ikke bort tiden min på noen som ikke verdsetter tiden min. Jo mer info du inkluderer, jo større er sjansen for at jeg velger å møte deg. Jeg er veldig kresen på hvem jeg velger å møte.


💵Priser:

15 min: 1500kr (BARE midt i sentrum)
30 min: 2000kr
1 time: 3500kr
2 timer med sex, OWO og svelging/facial: 6000kr
Overnatting: Fra 14'000kr

1 bilde: 150kr
1 video: 500kr
2 videoer: 800kr


⛔️Ingen føtter, wet sex eller scat
⛔️Ingen pruting eller masing
⛔️Ingen treff i skogen, i solarium, eller generelt utrygge steder
⛔️Ingen anal på meg
⛔️Ingen samleie uten kondom

Twitter: @SatansSarah
Mail: ungesarah@outlook.com


Håper å høre fra deg. Jeg venter spent😘


-Sarah
Dette bildet kan zoomes opp


Besøk i dag: 59 (Forrige dag: 58 )