Denne jenta er verifisert som ekte og seriøs av eskortejenter.netDette bildet kan zoomes opp


❤️Jeg har mistet koden til SIM-kortet mitt, så jeg får ikke mottatt eller svart på tekstmeldinger eller anrop. Send meg mail, eller DM meg på Twitter.❤️


Hello stranger.

Jeg er en rødhåret, ung kvinne på 21 år med sultne grønne øyne, myke og curvy former, og en skikkelig rumpe å ta tak i. Selv om jeg har en preferanse for sorte klær og mørk sminke, har jeg alltid et smil om munnen, ettersom jeg ler mye, og nyter dype og meningsfylte samtaler. Dog kan ingenting slå følelsen av å se noen i absolutt tilfredsstillelse, som reaksjon på de frekke spesialitetene mine.


•Hva jeg forventer av deg:

Du er en høflig, diskré og profesjonell gentleman, mellom 18 og 45 år. Etnisitet, nasjonalitet og sosial status er ikke så viktig for meg. Så lenge du vet hva du vil, og du respekterer meg og mine grenser, så kan vi nok få til et spennende møte oss to i mellom.


•Hva jeg tilbyr:

Jeg gir deg gjerne vanlig sex, og blir med glede med på date. Jeg er lett å snakke med, og kan gi deg en verdig girlfriend experience. Personlig er jeg dog naturlig ganske submissiv, og jeg elsker hard sex, hvor du kveler meg, tar meg hardt bakfra, spanker meg, biter meg, snakker skittent til meg... da kan vi virkelig få det gøy sammen.

Spesialiteten min er blowjobs, og da inkludert deepthroating. Jeg tenner genuint på å suge deg, og jeg kan garantere deg at du kommer til å elske det.

💦Hvis du er flink med fingrene dine, kan det hende du får meg til å squirte. Tar du utfordringen?

✅Blowjobs (spør om OWO og svelging)
✅GFE
✅Hard sex
✅Anal play (på deg)
✅BDSM
✅Dominanse (på meg eller deg)
✅Utenfor senga
✅Kyssing
✅Rollespill
✅Spanking
✅Telefonsex
✅Cam


🏠Kun outcalls. Du er ansvarlig for at stedet vi møtes er trygt, diskré og reint.


•Hvordan få møte meg:

IKKE bare send "hei," eller "ledig nå?". Da svarer jeg ikke på meldingen din. Og ikke ring meg uten å ha sendt meg melding først, og at jeg har svart deg.

Beskriv deg selv i en melding med høyde, kroppsbygging og alder; samt yrke, hvor du er fra, og hva du ønsker fra meg. Jeg er på ingen måte ute etter å dømme deg, bare ute etter å danne meg et bilde av deg før vi møtes, slik at jeg føler meg trygg.

Kom med et spesifikt ønske om hva du er interessert i at vi skal gjøre sammen, og hvis du overbeviser meg om at du genuint respekterer kvinner (spesielt i dette feltet), så er jeg mer enn villig til å inngå en avtale med deg, og gi deg en pris.


💵Priser:

30 min: 2000kr
1 time: 3500kr
2 timer med sex, OWO og svelging/facial: 6000kr
Overnatting: Fra 12'000kr


1 bilde: 150kr
5 bilder: 400kr

1 video: 350kr
2 videoer: 500kr


Camshow i 5 min: 500kr
Camshow i 10 minutter: 1000kr


⛔️Ingen føtter, wet sex eller scat.
⛔️Ingen pruting
⛔️Ingen anal på meg
⛔️Ingen samleie uten kondom

Twitter: @SatansSarah
Mail: ungesarah@outlook.com
Skype: Sarah Amundsen


Håper å høre fra deg. Jeg venter spent ;)


-Sarah
Dette bildet kan zoomes opp


Besøk i dag: 80 (Forrige dag: 97 )