Denne jenta er verifisert som ekte og seriøs av eskortejenter.netDette bildet kan zoomes opp


👅FERIE FRA 22.FEB. ER TILBAKE 29.FEB👅

Hello stranger.


•Om meg:

Jeg er en rødhåret, ung kvinne på 20 år med sultne, grønne øyne, brede hofter, slanke hender og fingre, og en rumpe å ta tak i. Selv om jeg har en preferanse for sorte klær og mørk sminke, har jeg alltid et smil om munnen, ettersom jeg ler mye, og nyter dype og meningsfylte samtaler. Dog kan ingenting slå følelsen av å se noen i absolutt tilfredsstillelse, som reaksjon på de frekke spesialitetene mine.•Hva jeg forventer av deg:

Du er en høflig, diskré og profesjonell gentleman, mellom 18 og 40 år. Etnisitet, nasjonalitet og sosial status er ikke så viktig for meg. Så lenge du vet hva du vil, vi kan kommunisere på enten norsk eller engelsk, og du respekterer meg og mine grenser, så kan vi nok få til et spennende møte oss to i mellom. Jeg forventer også at du skjønner at kondomer og renslighet er et udiskutabelt must. Og pruting er uaktuelt.•Hva jeg tilbyr:

Jeg gir deg gjerne vaniljesex, og blir med glede med på date. Jeg er lett å snakke med, og kan gi deg en verdig girlfriend experience. Med det sagt, er min spesialitet blowjobs, og da inkludert deepthroating. Jeg tenner genuint på å suge deg, og jeg kan garantere deg at du kommer til å elske det.

💦Hvis du er flink med fingrene dine, kan det hende du får meg til å squirte. Tar du utfordringen?

Annet enn det tilbyr jeg svelging, body worship, ansiktsitting, bondage, generelt rollespill, submissivitet, dominanse, og så mye spanking du bare orker. Kyssing skjer med forbehold. Og hvis du fantaserer om spesifikke antrekk, kan jeg gledelig tilby deg å dukke opp i sexy undertøy, skoleuniform, en stor skjorte sammen med knestrømper... eller ingenting.

Har også en venninne som jeg utfører dominanse sammen med, uten samleie.🏠Kun outcalls. Du er ansvarlig for at stedet vi møtes er trygt, diskré og reint.•Hva jeg liker:

Personlig elsker jeg hard sex. Kvel meg, ta meg hardt bakfra, spank meg, bit meg, snakk skittent til meg... da kan vi virkelig få det gøy sammen.•Hvordan få møte meg:

Fortell meg om deg selv i en mail, eller på melding. Kom med et spesifikt ønske om hva du er interessert i at vi skal gjøre sammen, og hvis du overbeviser meg om at du genuint respekterer kvinner (spesielt i dette feltet), så er jeg mer enn villig til å inngå en avtale med deg, og gi deg en pris.

Mail: sukkeramundsen@outlook.com
Snapchat: ungesarah

Håper å høre fra deg. Jeg venter spent ;)

-Sarah⛔️Ingen anal (utenom buttplug), wetsex, scat, fisting eller føtter
⛔️Ingen solariumsbesøk
⛔️Ingen outcalls utenfor Oslo
Dette bildet kan zoomes opp


Besøk i dag: 104 (Forrige dag: 161 )