Denne jenta er verifisert som ekte og seriøs av eskortejenter.netDette bildet kan zoomes opp


Hello stranger🖤

Jeg er en rødhåret og kinky jente på 22 år som holder til i Oslo. Jeg har sultne grønne øyne, myke og deilige former, store og faste pupper, og en skikkelig rumpe å ta tak i. Jeg er IKKE en petite jente med flat mage og lange, tynne bein; Jeg er en formfull kvinne med mye humor, og uslåelig lyst.

Selv om jeg har en preferanse for sorte klær og mørk sminke, har jeg alltid et smil om munnen, ettersom jeg ler mye, og nyter både small talk, samt dype og meningsfylte samtaler. Dog kan ingenting slå følelsen av å se noen i absolutt tilfredsstillelse, som reaksjon på de frekke spesialitetene mine.


🖤Hva jeg forventer av deg:

Du er en høflig og profesjonell gentleman, mellom 20 og 60 år. Etnisitet, nasjonalitet og sosial status er ikke viktig for meg, så lenge du vet hva du vil, og du respekterer meg og mine grenser.

Jeg møter også kvinner, ikke-binære, og alle i mellom. Jeg elsker mennesker, så kjønn har ingenting for meg å si🏳️‍🌈😊


🖤Hva jeg tilbyr:

Girlfriend experience er noe jeg trives godt med, ettersom vi da kan ha en nærhet sammen, med morsomme samtaler over en kopp kaffe, og kose med hverandre etter en svett omgang i senga. I helt andre enden, kan jeg tilby deg ren råskap, hvor det romantiske aspektet dyttes til siden, og vi heller bare kjenner på vårt dyriske instinkt sammen. Personlig er jeg ganske submissiv, og jeg elsker hard sex, hvor du kveler meg, tar meg hardt bakfra, spanker meg, snakker skittent til meg... da kan vi virkelig få det gøy sammen.

Jeg har også begynt å tilby dominanse, fotfetisj, og trekant med par. Fortell meg ditt ønske, så kan jeg oppfylle det😘

Spesialiteten min er blowjobs, og da inkludert deepthroating. Jeg tenner genuint på å suge deg, og jeg kan garantere deg at du kommer til å elske det.

💦Hvis du er flink med fingrene dine, kan det hende du får meg til å squirte. Tar du utfordringen?

🏠Kun outcalls. Du er ansvarlig for at stedet vi møtes er trygt, diskré og reint.


🖤Hvordan få møte meg:

IKKE bare send "hei," eller "ledig nå?". Da svarer jeg ikke på meldingen din. Og hvis du maser, blokkerer jeg deg.

Beskriv deg selv i en mail eller DM med høyde, kroppsbygging og alder; samt yrke, hvor du er fra, og hva du ønsker fra meg. Jeg er på ingen måte ute etter å dømme deg, bare ute etter å danne meg et bilde av deg før vi møtes, slik at jeg føler meg trygg.

Etterfulgt av introduksjonen av deg selv, forventer jeg at du forteller meg HVA du ønsker deg, NÅR du ønsker det, HVOR LENGE du vil booke meg for, og HVOR du vil booke meg. Jeg tar jobben min på alvor, og jeg kaster ikke bort tiden min på noen som ikke verdsetter tiden min. Jo mer info du inkluderer, jo større er sjansen for at jeg velger å møte deg. Jeg er veldig kresen på hvem jeg velger å møte.


💵Priser:

15 min: 1500kr (BARE midt i sentrum)
30 min: 2000kr
1 time: 3500kr
2 timer: 6000kr
3 timer: 8000kr
Overnatting: 15'000kr

OnlyFans: 250kr per måned. Nye bilder hver dag.
https://onlyfans.com/satanssarah

⛔️Ingen wet sex eller scat
⛔️Ingen pruting eller masing
⛔️Ingen treff i skogen, i solarium, i bil, eller generelt utrygge steder
⛔️Ingen anal på meg
⛔️Ingen samleie uten kondom


Twitter: @SatansSarah
Mail: satanssarah@protonmail.com
Onlyfans: onlyfans.com/satanssarah

Håper å høre fra deg. Jeg venter spent😘

-Sarah
Dette bildet kan zoomes opp


Besøk i dag: 20 (Forrige dag: 62 )