Denne jenta er verifisert som ekte og seriøs av eskortejenter.netDette bildet kan zoomes opp


Hello stranger.

Jeg er en rødhåret, ung kvinne på 20 år med sultne grønne øyne, myke og curvy former, og en skikkelig rumpe å ta tak i. Selv om jeg har en preferanse for sorte klær og mørk sminke, har jeg alltid et smil om munnen, ettersom jeg ler mye, og nyter dype og meningsfylte samtaler. Dog kan ingenting slå følelsen av å se noen i absolutt tilfredsstillelse, som reaksjon på de frekke spesialitetene mine.


•Hva jeg forventer av deg:

Du er en høflig, diskré og profesjonell gentleman, mellom 18 og 45 år. Etnisitet, nasjonalitet og sosial status er ikke så viktig for meg. Så lenge du vet hva du vil, vi kan kommunisere på enten norsk eller engelsk, og du respekterer meg og mine grenser, så kan vi nok få til et spennende møte oss to i mellom.•Hva jeg tilbyr:

Jeg gir deg gjerne vanlig sex, og blir med glede med på date. Jeg er lett å snakke med, og kan gi deg en verdig girlfriend experience. Med det sagt, er min spesialitet blowjobs, og da inkludert deepthroating. Jeg tenner genuint på å suge deg, og jeg kan garantere deg at du kommer til å elske det.

💦Hvis du er flink med fingrene dine, kan det hende du får meg til å squirte. Tar du utfordringen?

✅Blowjobs (spør om OWO og svelging)
✅GFE
✅Hard sex
✅Ass worship (på meg)
✅BDSM
✅Dominanse
✅Utenfor senga
✅Kyssing
✅Rollespill
✅Spanking
✅Telefonsex
✅Cam


🏠Kun outcalls. Du er ansvarlig for at stedet vi møtes er trygt, diskré og reint.•Hva jeg liker:

Personlig er jeg naturlig ganske submissiv. Og jeg elsker derfor hard sex. Kvel meg, ta meg hardt bakfra, spank meg, bit meg, snakk skittent til meg... da kan vi virkelig få det gøy sammen.•Hvordan få møte meg:

Beskriv deg selv i en melding med høyde, kroppsbygging og alder; samt yrke, hvor du er fra, og helst om du er gift eller ei. Jeg er på ingen måte ute etter å dømme deg, bare ute etter å danne meg et bilde av deg før vi møtes, slik at jeg føler meg trygg. Kom med et spesifikt ønske om hva du er interessert i at vi skal gjøre sammen, og hvis du overbeviser meg om at du genuint respekterer kvinner (spesielt i dette feltet), så er jeg mer enn villig til å inngå en avtale med deg, og gi deg en pris.


💵Priser:

30 min: 2000kr
1 time: 3000kr
2 timer med sex, OWO og svelging/facial: 6000kr
Overnatting: Fra 15'000kr

OWO og svelging koster 500 ekstra, hver for seg. Det er verdt det😉

⛔️Ingen anal, føtter, wet sex eller scat.
⛔️Ingen pruting
⛔️Ingen masing
⛔️Ingen samleie uten kondom

Tlf.: 41216426 (send melding først, så kan vi ringes etter hvert)
Mail: ungesarah@outlook.com
Skype: Sarah Amundsen


Håper å høre fra deg. Jeg venter spent ;)


-Sarah
Dette bildet kan zoomes opp


Besøk i dag: 38 (Forrige dag: 65 )