Denne jenta er verifisert som ekte og seriøs av eskortejenter.netDette bildet kan zoomes oppLes hele annonsen før du tar kontakt.

Holder til i diskré leilighet i Oslo sentrum.

Jeg er en glad, utadvendt og positiv jente på 25 år, som alltid er kåt og leken. Jeg er høy, blond, blå øyne, store naturlige pupper, den typiske skandinaviske blonde nabojenta. Jeg elsker sex, så jeg nyter dette like mye som du gjør.

Du er en etnisk skandinavisk mann, fra 23 - 60 år, renslig, (det er jeg også ;) ), normalt høflig og ellers en oppegående hyggelig person. Pengene gies i det vi møtes, uten at jeg behøver å spørre deg. Om du har mye eller lite erfaring spiller ingen rolle for meg, du kan også komme så mange ganger du klarer iløpet av den tiden du er med meg.

Det jeg kan tilby er, vanlig sex og bj MED kondom ( uten unntak ), massasje, 69, selskap, middagsdate og GFE. Jeg har halvtimer, timer, overnatting, og mer enn det på forespørsel. Jeg kan også reise, men da mot dekking av reiseutgifter, opphold og tiden du ønsker å bruke med meg.


Jeg kan også tilby brukt undertøy, og leketøy, dette overleveres å betales kun ved treff. Detaljene avtaler vi på forhånd.

Jeg kan tilby meg selv og 1-2 andre jenter også, da selvfølgelig mot tillegg i pris.
Jeg tilbyr IKKE sex i bil, utendørs,offentlige steder, WET eller analsex ( ingen unntak ).

Jeg er som sagt leken, så vi kan godt starte i dusjen sammen så vi begge er rene før vi begynner å leke ;) Dette er så vi kan ha en bedre opplevelse sammen.

Så lenge du oppfyller disse kriteriene, så er jeg sikker på at vi kommer til og ha en kjempe deilig stund sammen :)
Diskresjon gies og forventes!

Tjenester:

30min - 2000 kr inncall ( 2500 outcall )

1t - 3000 inncall ( 3500.- outcall )

1,5t - 4500.- inncall ( 5000.- outcall )

Ta kontakt for en deilig opplevelse..
Tlf: 93436393 ❤️ Har WhatsApp.
Jeg svarer ikke skjult nr.


Christina 💋

Mail: jentevestfold@hotmail.com

💋


Dette bildet kan zoomes opp


Besøk i dag: 11 (Forrige dag: 35 )