Dette bildet kan zoomes opp


Hei!

Jeg er en norsk jente på 25 år, er 163 cm høy og veier 50 kg. Jeg er slank og naturlig pen, med blå øyne og langt brunt hår. Jeg er lett å snakke med, er søt og uskyldig, men har humor og en leken side. Jeg er diskré, og forventer at du også er det, slik at dette blir vår lille hemmelighet. Jeg kan dessverre ikke ta imot besøk hjemme, så kun outcalls i Oslo. Jeg elsker å bli tatt med på hotell! :) om kjemien er bra inngår jeg gjerne en fast avtale.

Du er en oppegående og respektfull gentleman mellom 25 og 60 år. Det er viktig at du er renslig, nydusjet og stelt når vi møtes, det vil jeg også være. Jeg er glattbarbert (det trenger ikke du å være, bare ren). Alt skjer med kondom, ingen unntak, med tanke på både min og din helse.

GFE, vanlig sex, liker å være på topp, liker å bli spanket, elsker å bli tatt bakfra. Tar ikke anal. Ingen deepthroat eller svelging. Liker at du spruter på puppene mine, også andre steder. Er med på å utforske dersom kjemien er riktig. Kan også utføre massasje dersom det er ønskelig. Er nysgjerrig på å utføre dominanse.


Kontakt meg for mer info.

Send meg info om deg selv, alder, hva du ønsker, tid og sted osv. Kun i Oslo. Gleder meg til å høre fra deg! ;) mailen min er sbbe91@hotmail.com

Vær voksen og seriøs. Barnslige menn møter jeg ikke. Ha respekt. Møt opp til avtaler. Ikke diskutér pris, det er uattraktivt og uaktuelt. Skriv mer enn "ledig i dag?" eller "cam" det gir meg ingenting og jeg svarer ikke. Ikke mas på meg, da får jeg ikke lyst til å møte deg.

For English email me :)
Dette bildet kan zoomes opp


Besøk i dag: 174 (Forrige dag: 171 )