Denne jenta er verifisert som ekte og seriøs av eskortejenter.netDette bildet kan zoomes opp


Hei 😘

Er dessverre ikke tilgjengelig før neste uke!

Mobil: 41212415 svarer ikke skjult nummer og ikke om natta! Send SMS!
Mail: norskung2017@hotmail.com
Snap: liisa094

Jeg er en ung og petite norsk jente, 160 cm høy og veier 50 kg. Jeg er slank og pen, med blå øyne og langt brunt hår. Jeg er veldig lett å snakke med, er søt og uskyldig, men har mye humor og en leken side ;) Jeg er diskret, og forventer at du også er det, slik at dette blir vår lille hemmelighet.

Jeg tilbyr:

Jeg tilbyr vanlig sex, vanilla sex, massasje, GFE, utenfor sengen, liker å være på topp, liker å bli slikket, liker spanking, kveling (vi må være enige), elsker å bli tatt bakfra! Jeg runker deg, 69, fotfetisj. Åpen for fetisjer og fantasier, fortell meg hva som tenner deg! Liker at du spruter på kroppen min. Er med på å utforske dersom kjemien er riktig. Er nysgjerrig på å utføre dominanse.

Lager gjerne faste avtaler.

Har en heit venninne som jeg kan ta med meg, vi utfører dominanse uten samleie.

Hva jeg IKKE tilbyr:

Ikke anal, ikke deepthroat, ikke svelging, ikke uten kondom, ikke kyssing (evt med forbehold). Jeg er ikke underdanig.

Deg:

Du er en oppegående og respektfull gentleman mellom 25 og 60 år. Det er forventet at du er renslig, nydusjet og stelt når vi møtes, det vil jeg også være. Har ingen preferanser når det kommer til kroppshår, bare du er ren. ALT skjer med kondom, INGEN UNNTAK, med tanke på både min og din helse. Det er viktig at du respekterer dette.

Incall/outcall:

Jeg tilbyr kun outcall, gjerne på hotell. Møter i bil med forbehold.Jeg tilbyr ikke møter i solarium.

Kontakt:

Send meg en melding på mail eller sms hvor du skriver litt om deg selv. Skriv alderen din, hva du ønsker, tid og sted, så får vi til en avtale. Kun outcalls og kun i Oslo. Gleder meg til å høre fra deg! Mailen min er norskung2017@hotmail.com og mobilnummeret mitt er 41212415. Det er ofte litt vanskelig for meg å ta telefonen, så melding er greiest.


For English message me :)
Dette bildet kan zoomes opp


Besøk i dag: 92 (Forrige dag: 113 )