Denne jenta er verifisert som ekte og seriøs av eskortejenter.netDette bildet kan zoomes opp


Deilig norsk student er på jakt etter deg!

In english below

Jeg er en deilig norsk jente som holder til i Oslo, gleder meg til å treffe deg for en frekk time eller to i lakenet ;)

Jeg har en fast og deilig rumpe, spretne pupper, og en trang våt mus. Jeg kan virke uskyldig og søt, men er også utrolig frekk og kåt! Jeg synes det er viktig med hygge og gjensidig nytelse, og er selv intelligent, god å prate med, og elsker å finne ut akkurat hva som får deg til å stønne høyt i nytelse.

Jeg er ekte, ærlig, søt og morsom, du vil ikke angre på å velge meg!

Jeg tilbyr alt fra hyggelig kos, GFE og vanilla sex til å bli lett dominert. Det er også gøy å utforske sammen så du må gjerne spørre om det er noe du vil prøve! Jeg bruker alltid kondom.

Kun outcall
1 time - 3000,-
2 timer - 5000,-
3 timer - 6000,-
Annet etter avtale

Jeg svarer kun på henvendelser fra de som skriver litt om seg selv, sin alder, etnisitet og som gir et hint om når og hvor lenge de kunne tenke seg å treffes. Send mail til FrekkeMaria@gmail.com


___________________________________________

Hello gentlemen!

I'm a sexy Norwegian student looking for some excitement! I have a nice round ass, slim waist and perky breasts. I can offer anything from a true girlfriend experience to being quite submissive, and I love finding out what makes you tick.

All sex is with a condom, but I do OWO and CIM.

Only outcalls
1 hour - 3000 nok
2 hours - 5000 nok
Anything else by appointment.

I only answer those who write a little about themselves, age and ethnisity, and it's always nice to know what kind of meet you would like in terms of duration and timing. Email me at FrekkeMaria@gmail.com
Dette bildet kan zoomes opp


Besøk i dag: 1 (Forrige dag: 681 )