Hei! Hvis du ønsker å lese mer om meg finner du meg på RE som Norske Celeste, på hjemmesiden min på celeste.callgirlfiles.com eller ring meg på tlf 48640453

Lekker blondine med store (E-cup) bryster tar imot gentlemen i Oslo!

* Om du ønsker deg en varm, herlig stund med en sexy norsk blondine som er ekte på alle måter, har du kommet helt rett.
Jeg er diskrét, oppegående, classy og myk - en varm pike som elsker sex og som gir av meg selv når vi er sammen. Jeg er en ansiktspen jente med lange lyse lokker og store blå øyne

* Min spesialitet er GFE med OWO, og jeg er svært glad i å kjenne på deg og se at du har det godt hos meg. La alt annet ligge en god stund og la oss nyte sammen - hos meg kan du utforske, kose deg og slappe helt av i trygge og behagelige omgivelser.

Om du ønsker en deilig middag sammen med påfølgende dessert hos meg, eller en hel natt med spenning og berøring - jeg er en god samtalepartner og en enda bedre "elskerinne" ;)

* Når du tar kontakt, vær seriøs og presenter deg kort med et fornavn og alder, samt ønsker for vårt treff, så får du et veldig hyggelig svar tilbake:)

* Om jeg ikke svarer kan det være at jeg er i forelesning, på skolen eller ikke har mulighet til å sitte i telefonen - vær søt og legg gjerne igjen en SMS eller ring opp igjen ved senere anledning. Innen en time ringer jeg ett signal tilbake, ellers avventer jeg ny kontakt fra deg.

* Jeg holder til i en fin og trygg leilighet i Oslo sentrum, nærmere lokasjon oppgir jeg ved avtalt treff.

* Jeg svarer ikke skjult nummer.

* Jeg treffer kun norske og skandinaviske gentlemen.

Jeg tilbyr ikke:
CIM, analsex, BDSM - om det er andre ting du ønsker eller lurer på, svarer jeg ærlig når du ringer. Jeg forteller deg heller hva jeg gjør/ikke gjør på en fair måte slik at du ikke blir skuffet når vi møtes og vi får en hyggelig og god kjemi med hverandre. Jeg har ikke noe mål om å "lure" deg, da jeg heller vil ha hyggelige og evt faste treff enn masse trafikk.

Priser:
1 t GFE + OWO 2600,- incall, outcall 3000 (jeg gjør outcall til ditt hotellrom e.l. i rimelig avstand i Oslo-området. ta kontakt for pris hvis du bor lenger unna - i god tid)

2 t 4500,-
Middagsdate 6000
Over natten 14 000


Tjenester jeg tlbyr som koster ekstra:
CIF - 300 kr
Spesielle ønsker ift bekledning (f.eks skolejenteuniform e.l.) - 300 kr
SMS-flørt (30 min) - 500 kr betales via paypal, ta kontakt for info

Gleder meg til å høre fra deg, kyss fra C.


Besøk i dag: 15 (Forrige dag: 43 )