Heksejakt på jenter fortsetter

Politiet har avhørt fire kvinner som er mistenkt for prostitusjons-virksomhet på en privat adresse i Fredrikstad sentrum.

Comments

  • Kan tenke meg de jentene loven i følge propagandaen skulle gjøre livet tryggere og og stabilt for, i det hele tatt finner et fnugg av positive konsekvenser med en slik "beskyttelse" fra staten. Det er de som tar det meste av støyten, ved å bli avhørt, risikerer halliksiktelse hvis de tar oppgaven med å organiserer tryggere, sikrere, mer effektive rammer rundt logistikken og finansieringen for kollegaer, stadig være utrygge på om de vil bli gjort husløse, stadig gå på akkord med egne grenser for sikkerhet og komfort på grunn av økt konkurranse, og i et miljø som stadig dyttes ned over i en underverden der hardkokt mafia trives aller best.

    Idiotisk, fjollete prestisjelov tredd over oss av seksualmoralistersom blottet for respekt for borgernes ett til sin egen myndighet og frie livsutfoldelse. Og kan så langt kun vise til forsterkning av det den skulle forhindre, samtidig som den har alvorlige skadefølger som ble innført det øyeblikket den ble vedtatt.
Sign In or Register to comment.